Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kámoši Saúdové: Jak krotit drzé blogery? Bez prstů se fakt blbě píše. Teď přijdou sankce. NATO obklíčí Saúdskou Arábii. Zákaz vývozu ropy? Odvolání velvyslanců? Poučení pro děvčátka. Sice gauner, ale náš!

Kámoši Saúdové: Jak krotit drzé blogery? Bez prstů se fakt blbě píše. Teď přijdou sankce. NATO obklíčí Saúdskou Arábii. Zákaz vývozu ropy? Odvolání velvyslanců? Poučení pro děvčátka. Sice gauner, ale náš!

21. 10. 2018

Tisk článku

Ladislav Větvička obdivuje metody našich milých přátel z Arabského poloostrova a vyjmenovává, co všechno jim za to hrdý Západ plánuje způsobit

Tak se to robi. Nepohodlnym blogařum je třa řezat prsty.

To je fajna praktyka. Už to vidim, jak by za mnu na naš konzulat ve Lvově přijeli synci z BISky a ufikli mi prst. "To maš za to, žes nehezky psal o tetce z Kroměřiža", nechali by vzkaz v datove schrance a odjeli zpatky do Praglu.

A sranda by byla na vyročnim srazu blogařu. Taka Šichtařka by byla uplně bez prstu. Je třeba si přiznat, že je to efektyvni opatřeni, bo bez prstu se na klavesnici blbě piše.

V Saudske Arabii to tak maju. Cosik blbě napišete o hlavě statu, přijede za vama komando, uřizne prsty a pokud neslibite, že se budete chovat hezky, tak vas rozpusti a vypusti. Tam je svět ještě v pořadku. Ale podivejme se, jak zle na to zareagoval Zapad.

Takhle to umíme

"Rada bezpečnosti OSN se shodla vyhlásit okamžitě embargo na dodávky zbraní Saúdské Arábii.

Návrh sankcí počítá se zákazem prodeje Saúdské ropy na světových trzích.

Došlo ke zmrazení fondů Saúdské královské rodiny ve světových bankách.

Saúdský Korunní princ a několik desítek dalších osob se octly na sankčním seznamu, mají zapovězený vstup do západních zemí.

Saudští velvyslanci byli předvoláni na ministerstva zahraničí v mnoha zemích Západu.

Saúdské Arábii bylo odňato pořádání řady mezinárodních akcí. Liberální média a novináři celého světa se předhánějí v líčení porušování lidských práv, mučení, zneužívání moci a korupce v zemi.

Čtěte ZDE: 17 let od pádu dvojčat: Synci z Arábie byli ohleduplní. Jak se zmenšuje Boeing? Usámovy toulavé boty nosí smůlu. Proč máme vojáky v Afgánistánu? Historická čítanka

Aby toho nebylo málo

Podél hranic Saúdské Arábie začaly růst vojenské základny NATO a probíhá spojenecké cvičení, zjevně reagující na rostoucí saudskou agresi v Jemenu, potlačování vnitřní opozice a deficit demokracie.

Saúdská Arábie byla obviněna z účasti na teroristickém útoku na dvojčata 11. září 2001 a z podpory a financování Al Kajdy a jejich odnoží během posledních třiceti let. Začíná se hovořit o omezené humanitární vojenské kampani na podporu demokracie.

Formuje se mezinárodní koalice, jejíž cílem je nastolit v Saúdské Arábii demokracii a západní hodnoty pomocí humanitárního bombardování a následné pozemní ofenzivy. Saúdský Král byl označen za tyrana a zločince, svět volá po jeho předvedení před tribunál pro válečné zločiny."

Budíček

No a fčil už se zase probuďte. Saudi maju ropu, kupuju amerycke (a naše) zbraně, podporuju stejne teroristycke skupiny jako zapadni koalice a tym padem jim nehrozi nic.

Saudsko neni Srbsko nebo Rusko, mile děti.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky