Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Rozprášení homofestivalu poslancem v Petrohradě: Občané pederasti, kino nebude! Optimismus na východě. Demoschýza neopustila kavárnu. Ta naše už prosadila jednání parlamentu o manželství proti přírodě

Rozprášení homofestivalu poslancem v Petrohradě: "Občané pederasti, kino nebude!" Optimismus na východě. Demoschýza neopustila kavárnu. Ta naše už prosadila jednání parlamentu o "manželství" proti přírodě

30. 10. 2018

Tisk článku

Redakce Protiproud popisuje, jak se jeden nebojácný poslanec postavil akci homosexualistů v Petrohradě, což je zvlášť zajímavé ve chvíli, kdy náš parlament na návrh poslankyně ANO bude projednávat uzákonění "manželství" u párů stejnopohlavní deviace

Poslanec ruské státní Dumy Vitalij Milonov provedl ráznou operaci, která rozprášila filmový festival pro "sexuální menšiny" s názvem Bok po boku v hotelu Moskva v Petrohradě. Aby bylo možné zakázat veřejně propagovanou a dobře střeženou událost, kde byli očekáváni konzulové z několika evropských zemí a nad níž ve Smolném (petrohradský magistrát) mávli rukou jako nad nevyhnutelným zlem, stačil k tomu jeden zásadový poslanec a pár jeho pomocníků.

Vitalij Milonov již dříve na žádost vlasteneckých organizací města požádal úřadujícího starostu Alexandra Beglova, aby zastavil možné nezákonnosti (ve věci propagandy homosexuality u dětí, která je v Rusku zakázaná) na široce ohlášených filmových akcích pro homosexuály. Místní orgány tuto výzvu ignorovaly.

Občané pederasti, rozejděte se!

A tak se Milonov rozhodl jednat, tentokrát rovnou bez pobídky vlasteneckých sil. Jak uvedl samotný poslanec, on a tři jeho známí přijeli ke kinosálu hotelu Moskva a chtěli vejít dovnitř, aby se ujistili, že zde nejsou žádné nezletilé děti: v tomto hotelu totiž byly ubytovány desítky, ne-li stovky dětí, které přijely do Petrohradu na pozvání střediska Sirius pro podporu nadaných dětí. Milonovi zahradili cestu nabouchaní zaměstnanci soukromé bezpečnostní agentury Gals, která již předtím pravidelně chránila podobné sabaty a také srazy "schizoidních demokratů" (Navalného a jemu odobných, pro něž mají Rusové přízvisko „demoschýza“).

Milonov se obrátil na místní sešlost a řekl: "Občané pederasti, rozejděte se domů: kino nebude." Zahraniční hosté a konzulové z několika zemí EU, kteří se chystali ukázat na zahájení "festivalu", se okamžitě vytratili a část návštěvníků se zabarikádovala v kinosále, včetně dvou LGBT asistentů zmocněnce pro lidská práva v Petrohradě Alexandra Šišlova a jednoho pomocníka Michaila Amosova, poslance za stranu Jabloko.

Čtěte ZDE: Totální zvrácenost Oscarů: Migranti a příšery proti bílým lidem. Vyhlazení člověka cílem Hollywoodu? Nejvyšší hodnotou naší kultury je transgender, feminismus a homosexuální pedofilie. Má slavné ocenění své okulní kořeny?

Všechny bu..y na ulici!

Poté Milonov zavolal policii, protože jak správně předpokládal, homosexualisté si mohli vzít některého z návštěvníků, ne-li právě ony asistenty Šišlova, jako rukojmí. Policie dorazila nad očekávání rychle, v čele s náčelníkem městského ústředního policejního oddělení, a vyvedla všechny účastníky na ulici, kde s nimi sepsala protokol. Všechno skončilo před desátou večer: zahájení "filmového festivalu" tak bylo zmařeno.

Navzdory zjevnému nárůstu zahraničního financování a podpory médií se počet ideologických příznivců kinematografické propagandy sexuální perverze ve městě zřetelně snižuje. (Dříve se účastníci při svých akcích shromažďovali div ne ve vlastních bytech a snažili se do okamžiku konání srazu nic nezveřejňovat, avšak letos se rozhodli Bok po boku uspořádat v samém centru Petrohradu naproti klášteru Alexandra Něvského a hned vedle Smolného.)

Pokání schizoidního demokrata

Deník RIA Kaťuša v předvečer výše uvedených událostí telefonicky kontaktoval jednoho z inspirátorů a uznávaných vůdců petrohradské „demoschýzy“ Maxima Reznika, který dříve aktivně loboval za LGBT iniciativu a byl jedním z nejvýznamnějších odpůrců zákona o zákazu propagandy homosexuality před dětmi. Redaktoři deníku se chtěli Maxima Reznika zeptat, jestli plánuje navštívit festival Bok po boku a zda se nezměnil jeho postoj k propagandě sodomie na základě toho, že v srpnu tohoto roku získal církevní cenu – medaili svatého apoštola Petra.

Církev jak známo považuje sodomii za smrtelný hřích a tak vysoká církevní pocta by mohla znamenat například smíření božího otroka Maxima s církví a pokání za minulé "demokratické" zbloudění. Bohužel, Maxim Reznik neodpověděl – když si vyslechl otázku, ihned zavěsil.

Nicméně na festivalu ho nikdo neviděl - ani jeho věrné soudruhy v „demokratickém boji“ Borise Višněvského v politické kampani ruské páté kolony Putin musí odejít.

Čtěte ZDE: UNICEF se poodkryl: Největší ochránce práv dětí je násilnickým pedofilem! Kampaně pro ochranu nejmenších jsou strategií deviantů. Jsou normy OSN vytvářeny lidskými zrůdami? Trpělivost se jim vyplácí

Konec festivalu

Absence tak pestrobarevně duhových představitelů demokratického Petrohradu na homofestivalu je sama o sobě pro jejich propagandisty znepokojivým znamením – jejich seance se vracejí do svého přirozeného marginálního stavu navzdory hojnosti finančních a mediálních sponzorů. A velmi brzy mohou být v Rusku akce typu Bok po boku zcela zakázány: 2. listopadu totiž vstoupí v platnost novelizace federálního zákona O státní podpoře kinematografie, která zavádí povinnost získat potvrzení o pronájmu licence nejen u filmů v široké distribuci, ale také u filmů promítaných na filmových festivalech.

Nyní se takové potvrzení nevyžaduje a všemožní devianti mohou nekontrolovatelně organizovat veřejná promítání jakýchkoli filmů, pro kanibaly či pro nekrofily, pokud to nazvou "filmový festival". S počátkem platnosti tohoto zákona bude ve většině případů nutné takovou praxi ukončit. A na patriotech bude, aby kontrolovali, zda homosexuálové nepropagují svou "orientaci" před dětmi či zda neporušují jiné zákony Ruské federace. Každé porušení zákonů lze zjistit, pokud existuje snaha a politická vůle. A soudě podle úspěchu Milonovovy operace a brilantně sladěných akcí policie dojde na podobné operace možná i v případě starosty Alexandra Beglova.

A to jistě potěší všechny, kteří se nechtějí dožít toho, co právě projednává náš parlament: "sňatky" homosexuálů, jež jsou jen záminkou k "adopci" nevinných normálních dětí, o níž ještě nedávno tvrdili, že ji nikdy nebudou požadovat. Salámová metoda zničení základů civilizace prostě zatím v Rusku nemá šanci.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky