Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Trumpova kontrarevoluce: Přestanou USA světit třetí pohlaví? Bažiny, IT korporace i translidé běsní. Teď mají navíc platit daně! Obamovy záchodky zrušeny. Písek do soukolí OSN?

Trumpova kontrarevoluce: Přestanou USA světit třetí pohlaví? Bažiny, IT korporace i translidé běsní. Teď mají navíc platit daně! Obamovy záchodky zrušeny. Písek do soukolí OSN?

13. 11. 2018

Tisk článku

Viktorie Nikiforová odhaluje příčiny, proč nadnárodní korporace hájí práva sexuálních deviantů a bouří se proti konzervativní politice Donalda Trumpa

Zdá se, že Spojené státy americké už nejsou místem, kde se vláda klaní před transsexuály. Přinejmenším americký liberální tisk bije na poplach: prezident Trump ruší Obamovo dědictví ve vztahu k jedné ze  sexuálních menšin. Trump tímto způsobem paradoxně udeřil na nejbohatší lidi Ameriky. 

Před několika lety se USA prakticky rozloučily s rozdělením lidí na dvě pohlaví. Toto pojetí bylo prohlášeno za zastaralé a odhozeno na smetiště dějin. Biologicky předurčené pohlaví se změnilo na „gender“, na jakýsi společenský konstrukt, který lze přijmout, odmítnout, předělat či na přání změnit.

Obamovi oblíbení devianti 

Na návrh prezidenta Obamy lidé, kteří změnili svoje pohlaví, dostali do vínku zákonnou úpravu svých práv. Bývalí muži a bývalé ženy získali možnost sloužit v americké armádě, vstupovat do manželství (včetně jednopohlavního) a adoptovat děti. 

Mnoho amerických států těmto legislativním bláznovstvím odolávalo. Obzvlášť bouřlivou diskusi vyvolala Obamova iniciativa na zřízení toalet pro třetí pohlaví ve vzdělávacích zařízeních, včetně základních škol. V roce 2016 se po několik měsíců celá země dohadovala o svobodném přístupu nezletilých potenciálních transsexuálů ke speciálním záchodkům. Prezidentův projekt přesto zvítězil. Genderově neutrální kabinky byly schváleny barevnou generální prokurátorkou Lorettou Lynchovou, jíž Obama jmenoval ministryní spravedlnosti. Státní školy byly nuceny je zřizovat pod hrozbou zrušení financování ze státního rozpočtu. 

Trump rehabilituje muže a ženy

Leč neuběhly ani dva roky a nový prezident Donald Trump udělal kříž nad všemi těmito ostudnými iniciativami. V únoru 2017 byly toalety pro třetí pohlaví zrušeny. V srpnu bylo zrušeno právo transsexuálů sloužit v armádě. Usilovně se posuzuje myšlenka odstranit slovo „gender“ ze všech dokumentů OSN, do nichž tento absurdní módní termín vnesla Obamova administrativa. Namísto genderových zrůd se v dokumentech znovu objeví „ženy, muži a děti“. 

V tyto dny ovšem prezidentův tým opět ťal revolucionáře do živého. Deník New York Times, hlavní hlásná trouba Trumpovy opozice, odhalil záměr Bílého domu navrátit starou právní koncepci lidského pohlaví. To znamená, že pohlaví Američanů bude určeno při narození na základě primárních pohlavních znaků. V souladu s tím bude americká matrice rozlišovat pouze dvě pohlaví: mužské a ženské. A žádné genderové zrůdnosti.

 

Čtěte ZDE: Totální zvrácenost Oscarů: Migranti a příšery proti bílým lidem. Vyhlazení člověka cílem Hollywoodu? Nejvyšší hodnotou naší kultury je transgender, feminismus a homosexuální pedofilie. Má slavné ocenění své okulní kořeny?

Zděšení transsexuálů a IT korporací

Transsexuálové z USA a celého světa vyjádřili svoje "hluboké znepokojení". Dosud je podporovala celá levicová fronta – od Hollywoodu až po novináře spojené s Demokratickou partají. Stranou nezůstaly ani nadnárodní korporace. Rozhodný protest proti porušování práv transsexuálů vyjádřilo 50 největších IT společností. Mezi nimi jako vždy Apple, Google, Facebook, Microsoft, Uber, IBM a Airbnb. „Co škodí transsexuálům, škodí i našim korporacím,“ uvedly ve společném prohlášení.

Z ekonomického hlediska se zdá toto prohlášení naprosto absurdní. A to navzdory skutečnosti, že transsexuálové se stali módními, rychle se zabydleli v showbyznysu a neustále figurují ve zprávách a v titulcích novin. Přitom jejich počet v USA je směšně malý. Počet dospělých, kteří se „identifikují jako transsexuálové“, zůstává předmětem ostrých sporů mezi americkými konzervativci a levicí. V každém případě se však pohybuje od 0,29% do 0,65% dospělé populace v USA. Čili od několika tisíc až po 1,3 milionu lidí z celkových více než 300 milionů.

S hříčkami přírody proti Trumpovi 

Transsexuálové patří k nejvíce "zatíženým" menšinám Ameriky. Je mezi nimi násobně více duševně nemocných, bezdomovců a nakažených AIDS, než činí celostátní průměr. Transsexuálové jsou čtyřikrát častěji ohroženi „extrémní chudobou“. 41% z nich se alespoň jednou v životě pokoušelo spáchat sebevraždu. Převážná většina zůstává virtuálními transsexuály: na operaci změny pohlaví a na kurzy hormonální terapie většinou nemíří. Zdůvodňují to tím, že na to prostě nemají peníze a nikdy mít nebudou. 

To tedy znamená, že pokud jde o spotřebu chytrých telefonů Apple a služeb Airbnb, jsou transsexuálové neperspektivní menšinou. Nikoho přitom neudivuje fakt, že nejbohatší byznysmeni světa bojují za práva těchto nešťastných nemocných lidí, i když neudělají nic pro to, aby jim přispěli na živobytí nebo lékařské ošetření. „Práva transsexuálů“ jsou již dávno jakousi insignií levičácké agendy namířené proti Trumpovi. 

Dnes nejbohatší hollywoodské hvězdy oblékají své syny do sukní a dělají svým dcerám „chlapecké sestřihy“, aby napodobily módní levicový „proud“. Studenti nejdražších univerzit chodí na demonstrace s kreativními plakáty typu „Pohlaví je starý svetr zděděný po bratranci. Sice mi ho oblékli, ale nesedí mi.“ Zhýčkané  publikum podněcují IT společnosti, které pevně spojily levicovou rétoriku s věrností svému značkovému zboží.

Levicové slogany do jisté míry zametají pod koberec brutální obchodní nenasytnost IT korporací. Trump, který se snaží splnit své předvolební sliby, chce vrátit IT společnosti zpět do Států a donutit je platit daně. Byznysmeni těšící se daňovému ráji v Irsku (kde je registrováno ústředí pěti největších IT společností) se snaží svrhnout Trumpa tím, že mobilizují protestní aktivity v boji za práva transsexuálů. 

 

Čtěte ZDE: Pokroková výchova v amerických školách: Pohlaví už prý neexistuje! Lekce genderové ideologie od první třídy. Je 50 druhů pohlavní identity? Pojmy chlapci a dívky prý zavedli Rusové! Konec přirozeného světa?

Trumpova strategie cukru a biče

V zimě dostaly IT společnosti dárek: Trump se domohl snížení daně z příjmu právnických osob, aby přilákal internetové giganty do vlasti. Nyní se prezident snaží ukázat korporacím také bič. Proti firmě Amazon a proti Jeffu Bezosovi nabývá platnost příkaz k vytvoření auditorské skupiny, která prověří finance a operace tohoto amerického obchodního portálu. Podle výsledků auditu, jenž bude ukončen na podzim, může být jmenované internetové zásilkové službě doporučeno ukončit spolupráci se soukromými firmami. Podkopání důvěry ve spolupráci s americkým obchodním portálem Amazon bude znamenat obrovský úder Bezosovu impériu. 

Mezitím akcie společnosti Amazon klesají s každým Trumpovým "nepřátelským" tweetem. A navíc prezident plánuje přimět Pentagon, aby upustil od myšlenky využít pro své informace cloudové služby Amazonu. Tím bude společnost zbavena státního kontraktu za mnoho miliard dolarů. 

Další IT gigant se bude muset v letošním roce rozloučit s 38 miliardami dolarů. Takovou daň zaplatí do rozpočtu USA za svoji zahraniční pobočku společnost Apple. Vedení společnosti navíc slíbilo vybudovat nový firemní areál v Silicon Valley a vytvořit pro USA 20.000 pracovních míst. Dříve společnost kategoricky odmítla platit daně ze svých zahraničních příjmů.

Za vším hledej kupce

Trumpovy pokusy omezit migraci do Spojených států bránily rozvoji IT společností jako Airbnb a Uber. První z nich bere procentuální provizi za zprostředkování pronájmu bydlení. Druhá za jízdy taxíkem. Potřebují neustálý příliv migrantů jak v podobě svých klientů, tak v podobě levné pracovní síly. 

Takováto mnohamiliardová obchodní agenda se skrývá za mítinky a vášnivými apely ve prospěch nešťastných deviantních lidí, kteří "nemají jasno" o svém pohlaví. Veřejné rozmazávání problémů této menšiny je pouze operace, která má zakrýt expanzivní čachry globálního kapitálu. Není přece možné otevřeně říci spotřebitelům: hlasujte proti Trumpovi, my na tom vyděláme spoustu peněz. Je mnohem účinnější pobízet občany, aby se "solidárně" brali za práva domněle utlačovaných menšin. 

Iniciativa Bílého domu zrušit gender a vrátit Američanům jejich tradiční sexuální orientaci má také ekonomický motiv. 

Po desetiletí vtloukali spotřebitelům do hlavy, že kupováním produktů od společností Apple, Microsoft, Google či Tesla se přidávají k "nejpokrokovějším spotřebitelům" na planetě. Nevydáváte půldruhého tisíce dolarů pouze za iPhone. Máte v tom také odpovědnost za životní prostředí, ochranu homosexuálů a transsexuálů, boj proti globálnímu oteplování, feminismus a leccos dalšího ze seznamu „globálních dober“. 

Jestliže nyní Spojené státy skončí s dosavadní pokoutní podporou všech těchto „revolučních hodnot“, utrpí újmu všechny „pokrokové“ obchodní značky. Spotřebitel může rychle ochladnout k iPhone a koupit si jiný gadget amerického výrobce.

Bude to sice bez globálních pokrokových hodnot, zato mnohem levnější. 

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky