Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vědci na to přišli: Za globální oteplování může vaše kočka. Budeme dělat ze psů vegetariány? Nejen, že prdí, oni dokonce i žerou. Robotický pes a jeho uhlíková stopa. Kdo se v minulosti proslavil pácháním dobra?

Vědci na to přišli: Za globální oteplování může vaše kočka. Budeme dělat ze psů vegetariány? Nejen, že prdí, oni dokonce i žerou. Robotický pes a jeho uhlíková stopa. Kdo se v minulosti proslavil pácháním dobra?

27. 11. 2018

Tisk článku

Von Freeman narazil na další vědeckou studii, s níž neprodleně seznámil svého psa a kočku, aby od nich získal jejich kvalifikovaný názor na věc

Nedávno byla zveřejněna nová přemoudrá studie o globální změně klimatu. Zjistilo se, že váš pes a kočka drasticky ničí životní prostředí. Pokud tedy chcete, aby se zabránilo globálnímu oteplování, je čas se rozloučit se svými miláčky.

Když jsem to řekl své kočce a psovi tak reagovali rozčileně: "Jsou úplní magoři, ti lidé!"

Objevná studie

Studie, jež byla zveřejněna v online časopise PLOS one, tvrdí, že lidská potřeba realizovat co nejvíce komunikace se zvířaty je jedním z hlavních faktorů, které zásadně ovlivňují naše klima. Týká se to prý v první řadě Spojených států, kde žije 163 milionů domácích zvířat - asi jedno zvíře na dva Američany - nejvyšší poměr ze všech zemí na světě.

Výzkumníci z University of Sydney v Austrálii tvrdí, že těchto 163 milionů domácích zvířat poškozuje životní prostředí, potravinami, které konzumují (neboť se jedná z velké části o živočišné produkty) a exkrementy, jež produkují. To vše také spotřebovává značnou část energií při produkci a likvidaci. 

Problémem však nejsou pouze Spojené státy. Popularita domácích zvířat se v posledních desetiletích rozšířila po celém světě.

"Američané mají nejvíce domácích zvířat na světě a jejich tamní životní úroveň je spojena se značnými náklady. K nárůstu počtu domácích mazlíčků dochází také v Číně i zemích Třetího světa. Trendem je současně zvyšování podílu masa v krmivech a vyšší kvalita masa."

"Snížení podílu psů a koček, případně ve prospěch úspornějších domácích mazlíčků, které mají podobný zdravotní a emocionální přínos, by tyto negativní účinky na životní prostředí značně snížilo," uzavírá studie.

Čtěte ZDE: Horko neustupuje: Můžou za to pšoukající krávy? Trump ulevil farmářům. Co všechno si chtěl Obama zapisovat? Za vším hledej bažiny. Příroda umí dokonale recyklovat. Chatrná logika ekoaktivistů

Jděte příkladem

Naši vědci krom jiného doporučují, aby se vaši mazlíčci stali vegetariány. To však není zrovna doporučováno veterináři. Poměrně logicky tvrdí, že využití bílkovin z masa je to nejlepší pro vaše čtyřnohé kamarády, zejména pro ty, jejichž předkové byli masožraví dravci.

Základním problémem, říkají vědci, je spotřeba masa. Američanům směřuje nejedna výzva k omezení spotřeby masa. Dobytek představuje významný příspěvek ke globální změně klimatu. Čím méně masa jíme, tím tedy prý lépe pro životní prostředí. Největší spotřebitelé masa jsou lidé, ovšem psi a kočky spotřebují prý asi 19 % z celé produkce.

Jinými slovy, psi a kočky ve Spojených státech spotřebují tolik masa jako 62 miliónů Američanů, píše se ve studii. Tento výpočet však nebere v úvahu, že domácí zvířata dostávají hodně zbytků, nebo horší částí poražených zvířat, které nejsou určeny pro lidi a jinak končí jako odpad. Studie je tedy nadsázka a slouží k zastrašení.

Věděli jste, že Dánsko uložilo zemědělcům daň ve výši 100 euro za rok za každou krávu, pod záminkou snížení skleníkových plynů z říhání a prdů?

"Každý kdo věří klimatickému náboženství, lže," říkám: "Jděte nám dobrým příkladem a ukončete svůj život, protože vydechujete CO2. Potom bude méně producentů CO2. Ale to neuděláte, pokrytci."

Moje svoboda

Mám také psa a kočku kvůli důležité práci, kterou mají. Pes štěká, když se vetřelci přiblíží k mému domu, chrání mě. A kočka chytá myši. To je ten důvod, proč byla tato zvířata domestikována před tisíciletími.

Ale teď je musím zabít, protože jsou to zabijáci. Namísto živých zvířat budu muset koupit PC robota psa a kočku. Spotřebují pouze elektřinu. Ale to také není dobré pro životní prostředí, pokud pochází z jaderných a uhelných nebo plynových elektráren...

Jakého si vyberete psa?

Nacisté byli prvními, kteří zavedli zákaz kouření a varování na cigaretových obalech, kouření bylo přísně zakázáno v SS. Hitler byl vegetarián, nekuřák a abstinent, stejně jako Mussolini. Michail Gorbačov byl protialkoholový fanatik. Během své vlády, jako poslední komunistický sovětský vůdce, nechal zničit v Sovětském Svazu stovky tisíc hektarů vinic. Po perestrojice za Jelcina skončila doba "soudruhů limonád" a "tajemníků minerální vody". Škody v odvětví tradičního vinařství však byly a jsou nenahraditelné.

Pěstuji své vlastní víno a pálím vlastní brandy, protože bydlím v zemi, kde má každý svobodu. Pak piji své dobré domácí pití, kouřím doutník, mám svou kočku a můj hlídací pes mi leží u nohou. A ti klimatičtí hysterici a fašisti mi mohou políbit…. Na zdraví!

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky