Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Hon na Babiše pokračuje: Po krachu puče jde Kavárna na střídačku. Do boje jde Brusel. Řídíš se zákonem? Jsi zločinec. Nehraješ s námi? Zhyň! Proroctví o 40%. Vzhůru do hrobu, soudruzi! A co tombola?

Hon na Babiše pokračuje: Po krachu puče jde Kavárna na střídačku. Do boje jde Brusel. Řídíš se zákonem? Jsi zločinec. Nehraješ s námi? Zhyň! Proroctví o 40%. Vzhůru do hrobu, soudruzi! A co tombola?

2. 12. 2018

Tisk článku

Petr Hájek s úžasem komentuje bezpříkladnou tupost popravčích čet, kterým se nakonec podaří udělat z ostřelovaného AB skutečného hrdinu a totálního vítěze

Vše jde přesně podle předpokladů. Alespoň pokud jde o „předpověď“, kterou jsme na tomto místě zveřejnili hned na počátku „kauzy Babišova syna“, neboli, jak to okamžitě přejmenovala mainstreamová tištěná i elektronická média, „vládní krize“ (žádná se ani na vteřinu nekonala). Jen málem spadla sněmovna, Česká televize dvacet čtyři hodiny denně chrlila nenávist a „fake news“ na adresu premiéra, Kavárna spolu s ukrajinskou emigrací zorganizovala pár demonstrací. Dnes již o tom nikdo neví. Vždyť už je to několik dní.

Andrej Babiš, opět přesně podle našich předpokladů, volebně posílil. A ti kteří vše vyvolali, živili a v ČT se na týden ubytovali jako „mluvící hlavy“, podle průzkumů padají ještě hlouběji do politického hrobu. A to mluvíme o průzkumech zadaných opět bohatými Kavčími horami. Tam mají od nás miliardy, takže milióny předané „jejich“ agentuře za každotýdenní „průzkumy“ jsou pro ně jen drobné. Agentura to samozřejmě podle zadání „cinkne“, jinak by si ji dál neplatili. Základ ale změnit nemůže, takže i tak jsou ta čísla vypovídající.

A blíží se Vánoce, dnes začal Advent. Už se nedá stihnout do konce roku skoro nic, veřejnost na politiku jaksi... no zvysoka. Přesto soudruzi pučisté usoudili, že takový malér nemohou dopustit. Že se ještě pokusí tu nechutnou vychládající kaši nastavit. A hle, je zde „kauza neoprávněného přijímání evropských dotací“ firmou Agrofert. A to přímo z Bruselu, kam českého premiéra udala jedna zvláště vypečená „mezinárodní neziskovka“ jménem Transparency international (TI). Něco jako Člověk v tísni, jenže na evropské úrovni, žijící za bruselské (tedy také naše) a Sorosovy (a spol.) peníze. A hnedka, přesně podle metody, opět „něco uniklo do médií“. A už to jede.

Obtíže plánu

Praví-li ČT, že preference ANO po kauze „syn“ stouply na zhruba 33%, lze s pravděpodobností hraničící s jistotou odhadnout, že skutečné číslo se pohybuje někde kolem 35 – 36%. Tvrdí-li nám, že Piráti a ODS rovněž stoupli, znamená to že obě „strany puče“ těžce stagnují někde kolem 12%. Stejně tak to nehnulo s preferencemi SPD a komunistů (jsou údajně na nějakých 6%), mají tedy dál svých devět a více procent. Všichni ostatní – lidovci, STAN a TOP 09 – padají stále hlouběji pod hranici volitelnosti. Tolik můj „překlad“ výsledků průzkumů vycházející z dlouholeté praxe. Bude to možná ještě všechno o něco víc, protože zadavatelem byla zmíněná hlavní ideově-mediální centrála Kavárny, a tam se s tím nepatlají.

Rozjet nyní druhou „vlnku“ pokusu o popravu Andreje Babiše je z tohoto hlediska čiré šílenství. Jenže tak by tomu bylo, kdybychom mluvili o soupeřích s rozumem v hlavách, nikoli o spolku běsnících lhářů a nenávistníků s korouhví pravdy a lásky. Ti jednak z definice mocných neuvažují, jednak plánují. No a v tom je ten problém. Moje knížky nečtou, takže nevědí o zákonu „žádný plán nikdy nevyjde“. I kdyby je četli, nepochopili by – neb jsou určeny přemýšlivým.

Ten jejich plán má vcelku jasné kontury: Domnívali se totiž, že uřvaný pokus o puč premiér neustojí – natož aby posílil. Žijí ve své elitářské bublině, do níž zvuky z přirozeného světa nás obyčejných (naštěstí) nedoléhají. Souběžně proto v koordinaci a prostřednictvím TI rozjeli udání na Andreje Babiše do Bruselu. Proto muselo také měsíc počkat zveřejnění oplzlého videa s premiérovým nemocným synem. 

Šlo o to, aby obě operace na sebe navazovaly: nejprve syn, dva tři týdny poté Brusel – no a před Vánocemi mělo být vymalováno. Problém je, že krach puče již nemohl zastavit rozjetou operaci v chromém Bruselu. A protože hrozilo, že v předvánočním shonu „druhá vlna“ padne zcela do prázdna, musel před počátkem Adventu přijít „mediální únik“. Teď o něm žhavě diskutují a spekulují. Zase jim připadá, že ještě chvilku žijí.

Čtěte ZDE: Puč zkrachoval: Andrej Babiš zvítězil – a oslnil. Všichni zbrojnoši Kalouskovi, krycí název: prase! Britský agent v čele BIS? Děsy a běsy ČT. Válka policajtů. Imigranti v akci. Kdopak by se AB bál?

Komedie plná omylů

Co je podstatou tohoto dalšího Babišova zločinu? Je to mimořádně komické: dodržel zákon. Ten speciální, který na něj Kavárna a její politická chapadla v umírajících politických stranách v parlamentu „ušila na míru“ ještě v minulém volebním období, kterému vládl premiér Sobotka a jeho ČSSD. Běsnící kulhavá kobyla socialistů v bratrském objetí s ODS, TOP 09, STANem a lidovci tehdy vymyslela a prohlasovala zvláštní zákon týkající se jediného člověka – takzvaný lex Babiš. Podle něj musel ministr financí buď z politiky odejít, nebo se zbavit svých firem (tehdy šlo hlavně o média). 

Vybral si to druhé – a přesně podle zákona je vložil do „svěřeneckého fondu“. Stejně mu to nepomohlo, protože Sobotka jej z vlády vypudil. Jenže na krku byly další volby a v nich Sobotkovci havarovali, kdežto Andrej Babiš navzdory lex Babiš zvítězil. Všichni voliči tak věděli všechno o komediální kauze Čapí hnízdo, znali dopodrobna Babišův majetek, na nějž od té chvíle (po dobu, co bude v politice) nedosáhl. No a (právě proto) dostal důvěru zhruba trojnásobnou než jeho zkrvavení upocení popravčí. 

Udání TI je proto absurdní už z principu. Žalují v Bruselu českého premiéra za to, že jedná podle zákona. Chtějí, aby strýček opilec Jean-Claude řekl, že ten zákon je špatný, protože stejně nezabrání, aby měl majitel na své firmy vliv. No pochopitelně, že nezabrání. To v reálném světě (v němž se tihle dobráci ovšem nepohybují) ani nejde. Jediná možnost by byla zakázat lidem s majetkem, aby kandidovali ve volbách. 

Což by ovšem v předstírané demokracii vypadalo hloupě, neboť v ní prý mají všichni občané stejná práva, včetně práva volit a být volen. I ti bohatí. V socialistické EU je to sice na pováženou, ale když něco předstíráte, také to něco stoji. Takže nyní je situace vskutku zadělaná na pořádnou taškařici: Pokud Brusel prohlásí, že dotace podnikům v Babišově svěřeneckém fondu nepřísluší, napadne tím náš právní řád – nikoli Babiše. Je to komedie plná omylů. Tedy byla by, kdyby ji napsal Shakespeare. Takhle je to jen ubohý politický paskvil kalouskovského ražení. Další z nekonečné řady, jež český Deep State (nevolení vyvolení) vyrábí jak na běžícím pásu pro seriály České televize.

Nehraješ s námi? Zhyň!

Proč se však toho tupohlavého úkolu Brusel vůbec ujal? Jednak je s TI a podobnými „neziskovkami“ propojen pupeční šňůrou. Jednak mu to přišlo zajímavé, protože český premiér se nebezpečně přiblížil k nenáviděnému premiéru Orbánovi a celé V4. Odmítnutí Marrákešské dohody a další jednoznačné kroky proti spásnému plánu migrantské invaze a muslimské antikřesťanské operace, mu vykonavatelé Kalergiho plánu neodpustí. Vždyť za Sobotky byl český Trójský kůň pro rozvrácení V4 již tak pěkně okován – a teď tohle! Způsobit Babišovi další vnitropolitický problém bylo tedy zoufale lákavé. Vždyť tak mohl vzniknout docela slušný vyděračský potenciál. Nevznikne. Je to komedie plná omylů.

Nepodezírejme Andreje Babiše, že by si něco zásadního ideového myslel. V tomhle je ostatně stejný jako zbytek českého parlamentního politického soukolí – jen na rozdíl od ostatních nepředstírá opak a neohání se nesnesitelnými moralizujícími kýči profesionálních pasáků. A to je další nesnesitelná věc. Kdyby s nimi hru na pravici – levici a (neexistující) střed hrál, bylo by možné jej akceptovat. Jenže on to nedělá. V čele vlády jedná jak umí nejlépe pro správu země, kterou zcela opustila jak někdejší Klausova pravice, tak někdejší Zemanova levice. Že to pomáhá i jeho vlastním podnikům? No jak by ne, když je to jedna z největších firem zaměstnávající tisíce domácích občanů!

Čtěte ZDE: Útok na Babiše: Zloděj křičí chyťte zloděje? Upírání práva na obhajobu. Spoléhá opozice na krátkou paměť voličů? Pohádka o Červené Karkulce. Kde jsou skuteční estébáci?

Hoří, má panenko!

Tak nezbývá, než se dopustit dalšího „proroctví“: Bruselská operace Antibabiš selže jako ta předchozí oplzlost s nemocným synem. Premiér opět získá další voliče, protože se nyní navíc naplno střetne s nenáviděným Bruselem. Před květnovými volbami do europarlamentu si nemohl přát nic lepšího, autentičtějšího. Ti, kdo proti němu v bruselské Moskvě dnes konspirují, budou na jaře buď podstatně oslabeni, nebo dokonce možná bez práce. Přijde jiná komise, jiný parlament, kterému budou postoje V4 (a tedy také AB) mnohem bližší.

Vítězný Andrej Babiš se od té chvíle začne připravovat na další parlamentní volby – opět s takovým předstihem, důkladností a pracovitostí, jíž žádný z antibabišovských členů popravčích čet nestačí. Ostatně budou mít dost co dělat s vlastním umíráním. Česká televize jim k cestě do politických hrobů bude vyhrávat do pochodu dalšími a dalšími kauzami, v nichž zombie budou věrně účinkovat. Nic jiného totiž neumějí. 

Babišově formaci porostou preference ke 40% a výše – pouze se o tom z cinknutých průzkumů veřejného mínění nic nedozvíme. Řeknou nám o tom až volební výsledky, které pak bude ČT v nekonečných seriálech užasle rozebírat. Aby měla čím zaplnit přestávky věnované útokům na Putina a Trumpa. A skandalizaci Marie Le Penové, italského Salviniho a dalších – jako by to mělo na jejich volební výsledky vliv. A spolu s generálem Pavlem, šéfem BIS a dalšími velikány Deep State budou ve stále větším zoufalství doufat, že nakonec přece jen někdo zmáčkne červený knoflík: válka.

A oni se v té chvíli rozzáří, jako slavní hasiči z Formanova filmu: když se zdá, že je vše ztraceno, ozve se siréna. „Hoří!“ zvolají nadšeně a s úlevou. A že tomu obyčejnému nešťastníkovi kvůli jejich „bálu“ shoří střecha nad hlavou? No a co?

Tombola je stejně rozkradená.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky