Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Neuvěřitelné se opět stalo skutečným: Jair Bolsonaro se stal prezidentem páté největší země světa. Liberálové v další depresi. Jako by z oka vypadl Donaldu Trumpovi. Začíná se kyvadlo vracet? Bůh a Brazílie především!

Neuvěřitelné se opět stalo skutečným: Jair Bolsonaro se stal prezidentem páté největší země světa. Liberálové v další depresi. Jako by z oka vypadl Donaldu Trumpovi. Začíná se kyvadlo vracet? Bůh a Brazílie především!

5. 1. 2019

Tisk článku

Petr Hájek komentuje další těžkou ránu liberální tyranii, kterou jí tentokrát zasadili brazilští voliči, a přináší u nás zcela utajená slova nového prezidenta, jež jsou tak normální, až to šokuje

Téměř bez zájmu mainstreamu - kromě několika obvyklých "protitrumpovských" nadávek - se v Brazílii ujal prezidentského úřadu Jair Bolsonaro. Není nic divného, že nám jeho inauguraci prakticky utajili. Bolsonara totiž nazývá nenávistná "Internacionála liberálních demokratů" brazilským Trumpem - a on sám se k americkému prezidentu hlásí jako ke vzoru.

Jeho zvolení je pro totalitáře, kteří si říkají liberální demokraté přinejmenším stejný šok, jakým byl pochod Donalda Trumpa do Bílého domu. Naopak pro ty, kteří věří, že svět téměř již pevně uchopený ve spárech Nového světového řádu (NWO), představuje Jair Bolsonaro další naději na návrat "demokracie bez přívlastků". Přirozeného světa rodiny muž - žena - dítě, v němž školy nevymívají dětem hlavy a nedělají z nich zrůdy (pokud je vůbec nechají narodit). Světa, jehož základem jsou národy a státy, nikoli obludné "integrační celky" jak vystřižené z Orwella.

Je třeba si připomenout, že Brazílie je pátý největší stát světa (v Jižní Americe vůbec největší). Má více obyvatel než Rusko a téměř dvě třetiny obyvatel Spojených států. Navíc z oněch skoro dvou stovek miliónů lidí se absolutní většina hlásí ke katolické církvi (nevěřících je jen pět až osm procent). To všechno vytváří předpoklady pro to, aby Brazílie s novým prezidentem začala hrát také v mezinárodní politice důležitou roli v pochodu proti generalitám NWO. Bolsonaro to ví - a od první chvíle dává najevo, že v tomto ohledu nebude váhat.

Zavraždí ho?

Ta otázka není zcela bezpředmětná. Levičáci na něj spáchali atentát již během předolební kampaně. Pobodání ale přežil - a jako prezident by snad měl mít přece jen trochu lepší ochranu (i když tamní Deep State jistě nespí). Jenže Bolsonaro dává najevo, že se vrahounů nebojí, hodně chodí mezi lidi - a mluví s nimi zcela bez "želez" politické korektnosti. Říká jasně, co si myslí o homosexualistických, feministických a dalších zničujících ideologiích, jejichž pomocí chtěla "Internacionála" uchopit i Brazílii.

Jedním z důsledků "liberální revoluce" byla jednak neskutečná korupce (bývalý socialistický prezident Lula je již ve vězení a obžalovány jsou desítky dalších politiků), a zemi téměř ovládly kriminální a drogové gangy. 60.000 (!) zavražděných během jediného roku o tom vypovídá více než přesvědčivě. Bolsonaro zná zcela přirozenou cestu, jak tomu čelit: uvolnit možnost držení zbraní každému, kdo ji pro svou obranu chce. A v případě potřeby nebude váhat povolat do ulic armádu.

Neutrpí při tom "lidská práva"?, ptají se úzkostně nositelé "pokroku", které známe z Ameriky a Evropy dostatečně dobře. Šedesát tisíc zavražděných (a jejich příbuzných) by jim asi dalo stejnou odpověď, jako nový prezident. Zda také on nebude patřit brzy mezi oběti teprve uvidíme.

Čtěte ZDE: Orbán a Trump: Bůh nás teď volá k odpovědnosti! Nepřítel se blíží. Proč stráže nezvoní na poplach? Za víru je třeba bojovat. Ukáže ještě Amerika lepší tvář? Apatické mlčení umírající Evropy. Ještě máme na vybranou

Naděje nejen pro Brazílii

Jair Bolsonaro už dal jasně najevo, že právě tak jako Donald Trump chce odstoupit od pařížské klimatické dohody. Moc dobře ví, že za klimatickým alarmismem se skrývá jen další způsob, jak ochromit národní státy, podvázat jejich ekonomiku a učinit je závislé na klimatické mafii. Jako jedno z prvních opatření proto uvolnil těžbu v (údajně ohrožených) tropických pralesech.

Jde také zásadně proti pokusům o "integraci" zemí Jižní Ameriky, a míní ten spolek, který se měl stát něčím jako je EU, brzy opustit. Podobně se dívá i na seskupení zemí BRICS, protože se obává rostoucího čínského ekonomického vlivu. Pro nás, kteří o celé Bolsanově konzervativní kontrarevoluci téměř nic nevíme - jsouce "ochráněni" od objektivních informací především našimi veřejnoprávními médii - platí totéž, co o Trumpovi: Musíme si sami hledat zdroje.

Protiproud se Brazílii jistě věnovat bude mnohem více než dosud. Zvolení Jaira Bolsonara je totiž dalším krokem "mlčících většin" normálních lidí, které o sobě na různých místech světa nyní konečně dávají hlasitěji vědět. Jistě: ze zcela pochopitelných důvodů nás zajímá více dění v Maďarsku, Polsku a dalších evropských zemích, v nichž konzervativní kontrarevoluce rovněž nabírá dech, aby vrátila "vykloubený svět" do přirozenějších a lidštějších rozměrů. Vzdálená Brazílie je nám však v tomto směru blíž, než soudíme.

Ostatně není náhodou, že se Bolsonarův inaugurační projev v našich hlavních médiích nikde neobjevil. Přináší totiž tolik "dobrých zpráv", že z nich mafie liberální tyranie musí dostávat záchvaty padoucnice. Stojí proto rozhodně za to přečíst si slova nového prezidenta páté největší země světa, muže hodného toho označení:

Přátelé z celé Brazílie!

S pokorou a ctí se na vás všechny obracím poprvé jako brazilský prezident. Stojím před národem v tento veliký den, kdy se náš lid konečně může začít zbavovat neblahého dědictví neomarxismu, destrukce mravních hodnot a vlády takzvané politické korektnosti.

Volby poskytly hlas obyčejným lidem, těm, které doposud nebylo slyšet. A hlas ulic a hlasovacích lístků byl velmi jasný. Jsem tady, abych na to reagoval a naplnil touhu Brazilců po skutečné změně. Jsem zde také, abych obnovil naše naděje. Abychom si pamatovali, že pokud budeme i nadále spolupracovat, bude tato změna možná.

Respektování principů demokratického právního státu, zakotvené v naší ústavě a v Bohu, budeme ode dneška uvádět do praxe. Máme bohaté nerostné zdroje, úrodnou zemi požehnanou Bohem a nádherný lid.

Máme skvělý národ, který budeme společně znovu budovat. První kroky již byly učiněny. Díky vám jsem byl zvolen v nejlevnějši kampani v historii. Díky vám, jsme dali dohromady vládu bez tajných dohod a bez zákulisních politických kejklů. Již jsme vytvořili tým expertů schopných transformovat naši Brazílii, ale to je jen počátek obrovské práce.

Nebudeme více nečinně přihlížet k šikanoznímu působení zrůdné ideologie terorizující brazilský lid a ničící naše hodnoty a tradice, ničící naše rodiny a vraždící nenarozené děti, základ naší společnosti. A vyzývám všechny, aby se na tom aktivně podíleli. Můžeme společně s našimi rodinami obnovit etické a morální normy, které z naší Brazílie opět učiní normální zemi.

Korupce, výsady a privilegia – ať již kohokoliv - musí definitivně skončit. Vláda, politika i ekonomika musí skutečně sloužit zájmům veřejnosti, a ne pouze úzké privilegované vrstvě neomarxistických zbohatlíků a oligarchů.

Čtěte ZDE: Triumf frankistů z VOX v Andalusii: Španělský tradicionalismus na vzestupu? Ženy ani sodomiti v zemi vládnout nebudou. Jediná evropská strana, která se nebojí nálepky fašismu. Elity EU mají další problém

Všechno, co jsme navrhli a vše, co od této chvíle uděláme, má společný a neobchodovatelný záměr: hájit na prvním místě zájmy nás Brazilců, a teprve až poté eventuálně případně i zájmy cizinců, kteří by s námi chtěli žít. Brazilský lid musí mít právo nejen snít o lepších životních podmínkách a lepším životě, ale také i těžit z plodů své práce.

Je před námi opravdu velká výzva: musíme čelit nejen důsledkům hospodářské krize a rekordní nezaměstnanosti, ale stejně tak děsivým následkům dosavadního ideologického vymývání mozků našich dětí, ideologického překroucení původního účelu a smyslu lidských práv v jejich pravý opak. Tedy probíhající genocidě životů nenarozených dětí a homofašistické ideologické destrukci rodiny.

Budeme navrhovat a razantně provádět nezbytné reformy: rozšiřovat infrastrukturu, snižovat rozbujelou byrokracii a hlavně doopravdy podporovat ty, kteří plodí a vychovávají děti, kteří řádně pracují, a kteří produkují reálné hodnoty pro naši současnost i budoucnost.

Dneškem je u konce ideologie hájící bandity a parazity štítící se práce. Je u konce ideologie policejní šikany a kriminalizace slušných lidí kvůli svobodnému vyjadřování jejich názorů. Je konec nečinné lhostejnosti státu vůči rostoucí míře násilí a síly organizovaného zločinu, jenž vraždí nevinné životy, ničí rodiny a vede ke všeobecné nejistotě. Naším zájmem je podpora slušných pracujících lidí řádně vychovávajících své vlastní děti. Našim zájmem je záruka vlastnických práv a práva na sebeobranu. Naším závazkem je podpora bezpečnostních složek v jejich boji s kriminalitou a zločinem.

Brazílie se opět vrátí k základnímu vzdělávání zbavenému zničujících ideologií a předpojatosti. Účelem vzdělání musí být jediné: vybavit děti do života všestrannými, třebas i vzájemně si protiřečícími informacemi a poznatky, nikoli ideologická indoktrinace dětí nějakou jedinou neomylnou a správnou pravdou. Bez ideologické předpojatosti musíme se zrcadlit v národech a kulturách, které bez ideologického vymývání mozků mladých generací našly svou cestu k prosperitě.

To se týká jak vnitřních domácích, tak zahraničních mezinárodních vztahů. Budeme hledat nový začátek, opravdovou svobodu bez politicky korektních lží a cenzury. Smyslem je svobodný život a svobodný rozvoj pro Brazilce a Brazílii!

Po dlouhou dobu se naše země řídila jinými zájmy než brazilskými. Tohle skončí, v tomhle nejdříve obnovíme řád a pořádek.

Známe velikost naší odpovědnosti a výzvy, kterým čelíme. Ale víme, kam s Boží pomocí chceme jít a potenciál, který má naše Brazílie. Budeme doslova ve dne v noci usilovat o to, aby se naše země stala prosperujícím a bezpečným místem pro naše občany, kteří jsou jedním z největších národů na planetě. Můžete se spolehnout na mé odhodlání.

Díky Pánu Bohu za to, že jste naživu! Děkuji všem, kdo se modlili k Pánu za mne a za mé zdraví v nejtěžších dobách. I já ve svých modlitbách budu prosit dobrého Ježíše, aby nám dal moudrost, abychom dobře vedli náš národ.

Trojjediný Bůh požehnej tomuto našemu velikému národu!

Brazílie budiž vždy naším hlavním zájmem, ale na prvním místě budiž především Bůh!




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky