Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Akce D.O.S.T. pokračuje ve své kampani proti homosexualistickému festivalu Prague Pride. V rámci bojkotu piva Staropramen připravila videoklip „Staropramen - Zvrhlé pivo do zvrhlé doby“. Video zde.

Akce D.O.S.T. pokračuje ve své kampani proti homosexualistickému festivalu Prague Pride. V rámci bojkotu piva Staropramen připravila videoklip „Staropramen - Zvrhlé pivo do zvrhlé doby“. Video zde.

10. 8. 2013

Tisk článku

Redakce Protiproud Již toto pondělí začíná v ulicích Prahy „festival“ zvrhlosti, který vyvrcholí sobotním průvodem homosexuálů přes Staré Město na Letenskou pláň. Protiproud sleduje všechny aktivity odpůrců a pravidelně informuje své čtenáře.

Proti hlavnímu sponzoru pochodu, Pivovarům Staropramen s.r.o., Akce D.O.S.T. protestuje organizováním bojkotu jeho výrobků. Součástí kampaně je i tento.videoklip.

V prohlášení "Kdo pije Staropramen, pije na nesvobodu" Akce D.O.S.T. vyzývá všechny normálně smýšlející spoluobčany, kteří ještě neztratili povědomí o významu přirozené rodiny pro zdravý vývoj dětí i celé společnosti, aby se připojili k bojkotu piva této značky.

"Vedení pivovaru se rozhodlo podpořit homosexualistický festival Prague Pride, čímž se demonstrativně postavilo na stranu kulturní revoluce, podkopávající samotné základy lidské společnosti. Kdo dnes stojí na straně Prague Pride, podporuje nezodpovědnou hru na homosexuální ´manželství´, včetně ´práva´ na adopci dětí, a zároveň plíživou kriminalizaci zastánců přirozených hodnot," uvádí se v prohlášení  Akce D.O.S.T.

pp

Čtěte ZDE::Akce D.O.S.T. vyzývá k bojkotu "teplého piva": "Kdo pije Staropramen, platí homosexuální průmysl, který míří do Prahy!"

Braňme se duhové totalitě

Protesty vyvrcholí veřejným shromážděním na podporu francouzských odpůrců homosexuálních svazků, kteří se stávají obětí šikany ze strany vládnoucího socialistického režimu. 

Protestní shromáždění Akce D.O.S.T. s názvem "Braňme se duhové totalitě" proběhne v pátek 16. srpna 2013 v 19:00 na Velkopřevorském náměstí na Praze 1, před francouzskou ambasádou na Kampě.

pp

Na shromáždění vystoupí představitelé Akce D.O.S.T. i řada osobností veřejného života, zazní písně folkového zpěváka Tomáše Hameta a bude promítán film, který dokumentuje násilné počínání francouzské policie proti demonstrantům nesouhlasícím se zákonem o sňatcích homosexuálů.

Akce D.O.S.T. tímto shromáždením protestuje proti totalitním praktikám francouzské vlády a zároveň vyjadřuje solidaritu prorodinným aktivistům ve Francii, kteří jsou ze strany francouzské vlády pronásledováni.

Otevřené dopisy poslankyni Černochové a primátoru Hudečkovi 

Představitelé Akce D.O.S.T. při té příležitosti zaslali otevřené dopisy starostce městské části Praha 2 a poslankyni PS PČR Janě Černochové a primátorovi Hlavního města Prahy Tomáši Hudečkovi, kteří převzali záštitu nad letošním pochodem Prague Pride.

Čtěte ZDE: Dopis političce, která je kdovíproč v údajně pravicové straně: Mají odpůrci Prague Pride čekat stejné policejní manévry jako v Budějovicích?

Čtěte ZDE: Pane primátore: I díky vám již nemůže v konzervatismus a pravicovost TOP 09 věřit vůbec nikdo! Otevřený dopis Akce D.O.S.T. Tomáši Hudečkovi  v souvislosti s "festivalem" Prague Pride

Akce D.O.S.T.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky