Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Příliš povyku pro Brexit: Koncernová auta a teplé europivo nepůjde na odbyt. Referenda umíme napravovat. Mládí vpřed! Bažiny nic neodradí. Na co sáhnou, dopadne špatně. Rybička z kapsy ven!

Příliš povyku pro Brexit: Koncernová auta a teplé europivo nepůjde na odbyt. Referenda umíme napravovat. Mládí vpřed! Bažiny nic neodradí. Na co sáhnou, dopadne špatně. Rybička z kapsy ven!

8. 2. 2019

Tisk článku

Vladimír Zeman si všímá, jakou řečí mluví unijní propaganda, aby i nás odradila od zaječích úmyslů, zatímco režim vytrvale přituhuje

Brexit bez dohody nebude. Dohodě překáží irská pojistka. Odsunutí brexitu nemá smysl. Co takhle nové referendum? EU dohodu otevírat znovu nebude. Od referenda uplynuly tři roky, dorostly 2 milióny nových mladých voličů. 

A ti brexit volit nebudou. Navíc za ty tři roky spoustu starých voličů zemřelo. To byli ti, kteří volili brexit, protože nostalgicky vzpomínali na doby, kdy britská královna panovala velké části světa.

To bude průšvih...

Průzkumy veřejného mínění naznačují, že nové referendum by přineslo opačný výsledek. 55% pro setrvání v EU, 45% pro brexit. Brexit je katastrofou pro mnoho obchodníků, na pultech obchodů v Británií zmizí čerstvá zelenina, přestane se čepovat Staropramen, naše Škodovka přijde o velmi lukrativní trh, zkolabuje doprava přes kanál, trajektový terminál v Doveru buď bude praskat ve švech, nebo naopak osiří. Celní kontrola totiž způsobí takový kolaps, že stojící kamióny zahltí půl Evropy na pevninské straně a půl Británie. Jo a taky budou víza na tři měsíce, vy kdo tam chcete dál pracovat, pomalu zapomeňte.

To je jenom slabý odvar nesmyslů o brexitu, který nám předvádí zpravodajská ČT 24. Snad by mohla dát prostor odborníkům, kteří by dokázali vysvětlit, proč by nemohl po brexitu panovat stejný režim, jako má třeba Švýcarsko, nebo Norsko. Jak pravil jeden britský poslanec, zastánce tvrdého brexitu, padne-li obchod s EU, je tu ještě 93 % ostatního světa, s nímž se dá obchodovat.

Jenom ne nové referendum. To bychom teprve zažili, co to je ovlivňování voleb veřejnoprávními médii. Ta smršť mailů, zpráv ve veřejnoprávních médiích ve prospěch setrvání v EU, by zahltila kybernetický prostor tak, že jiné zprávy by už neměly prostor. Navíc, ty probrexitové by byly z kyberprostoru možná odstraňovány.

Čtěte ZDE: Smysl má pouze tvrdý Brexit: Mayové dohoda s EU byla podvod na voličích. Apokalyptické vize platí jen pro Brusel. Školí už Putin další hackery? Rumuni mají svou prioritu. Chronická porucha jako naše naděje

Zase vyjde sluníčko

Pojem demokracie v severoatlantickém prostoru pomalu vyčpěl. Spojené státy ohlásily odchod z Afghánistánu. Najednou Taliban není terorismus? Chtějí odejít ze Sýrie. Pouze pokus svrhnout režim zvoleného prezidenta Asada zapříčinil letitou občanskou válku. Svržení režimu v Iráku zapříčinilo vznik Islámského státu. Státy severoafrického jara, Libye, všechno špatně. Na konci všech těchto zásahů do vnitřních věcí států jsou milióny mrtvých, masová migrace a kolaps hospodářství. Teď budeme dělat pořádek ve Venezuele.

A Velká Británie? Ať uspořádá nové referendum, to už dopadne dobře. A opět nad sjednocenou Evropou vyjde zářivé sluníčko a evropská komise bude moci zase vymýšlet pro své občany tak důležité věci pro život.

Například nebudeme smět v kapse nosit zavírací nožík - kudličku, rybičku. Taky proč?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky