Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Okamurův poslanec bez servítků parlamentní kavárně: To vy tvoříte terorismus! Kafkovský svět EU. Záplata na hrubý pytel. Volný se nedal svázat. Jak to doopravdy bylo? Náš politický kartel vstříc supertotalitě

Okamurův poslanec bez servítků parlamentní kavárně: To vy tvoříte terorismus! Kafkovský svět EU. Záplata na hrubý pytel. Volný se nedal svázat. Jak to doopravdy bylo? Náš politický kartel vstříc supertotalitě

3. 2. 2019

Tisk článku

Lubomír Volný popisuje, jaká debata probíhala uplynulý týden ve sněmovně a dokládá to kompletním přepisem svých vystoupení, jež vyvracejí mediální dezinformační kampaň proti SPD

V pátek 1.února bylo na programu jednání Poslanecké sněmovny mj. i druhé čtení novely zákona o pobytu cizinců na území České republiky. Jeho součástí byl i pozměňovací návrh sněmovního Výboru pro bezpečnost, který inicioval jeho předseda, poslanec SPD Radek Koten. Primárně šlo o reakci na nález Ústavního soudu, který v prosinci loňského ruku (na základě podání senátora Lásky) některé pasáže „cizineckého“ zákona zrušil.

Podle tohoto návrhu by cizinci nadále neměli mít možnost se soudně bránit proti vyhoštění. Důvod je jasný – snaha o omezení rizik pro vnitřní bezpečnost v České republice, jelikož institut vyhoštění se týká výhradně těch cizích státních příslušníků, kteří na území ČR prokazatelně spáchali trestný čin, přestupek, anebo jiným způsobem závažně porušili pravidla režimu povolení k pobytu v našem státě.

Hysteričtí vítači

V případě, že existuje devadesítidenní lhůta na další projednání tohoto vyhoštění soudem, tak tito lidé mohou jednak dále pokračovat v páchání své nelegální činnosti, či případně zcela zmizí z dosahu orgánů činných v trestném řízení. A stávají se fakticky nevypověditelnými, jak to ostatně vidíme v masovém měřítku na západ od našich hranic. 

Tento návrh vyvolal doslova fanatické reakce několika poslaneckých klubů, zejména sociální demokracie, Pirátské strany, lidovců a TOP 09. Mnozí jejich členové, zaklínajíce se selektivním používáním pojmu „lidská práva“, spustili verbální kanonádu zaměřenou zejména vůči poslancům SPD – obviňovali nás z porušování ústavy, strašení občanů či xenofobie, čímž se snažili (což ostatně činí dlouhodobě) zakrýt jeden základní a zásadní fakt: to, že přes slovní zaštiťování se odmítáním nelegální masové migrace ji ve skutečnosti faktickými a exekutivními kroky opakovaně jednoznačně podporují.

Odpůrce a oponenty této sebevražedné politiky, která fatálně poškozuje národní zájmy České republiky a jejich občanů – a které ve Sněmovně reprezentují poslanci SPD – pak dehonestují a označují za fašisty a nácky (naposledy Miroslav Kalousek minulý týden ve Sněmovně při projednávání návrhu SPD prosadit na program jednání otázku německých reparací vůči České republice), plivou na ně a vulgárně je urážejí na všech možných fórech. A spřátelená mediální klaka tomu tleská a toto šíření nenávisti vůči občanům s odlišným politickým přesvědčením mohutně přiživuje.

Když jsem tento pátek ve Sněmovně shora uvedenou pokryteckou a nebezpečnou politiku pojmenoval a kritizoval, strhla se lavina, která je následně mediálně prezentována tak, že „poslanec Volný vyhrožoval oponentům násilím, překročil všechny myslitelné hranice, posouvá nás na Východ.“ Co se ve skutečnosti stalo?

Čtěte ZDE: Kreditky a smartphony pro imigrační armádu: Malý hoax na pozadí obří operace. Soros a obvyklá parta zločinců. Invaze musí být dobře zorganizována. O tom se žádné mafii nesnilo. Pěkně po lopatě a na tvrdo

Plivání ve sněmovně

Nejprve ministr Hamáček na závěr svého vystoupení prohlásil: „…poslední člověk, který byl odsouzen za terorismus, byl Čech a konzultoval ten útok na ty dva vlaky s pracovnicí vaší strany (myšleno hnutí SPD, pozn. aut.).“ Což samozřejmě není pravda, útok s nikým z SPD samozřejmě konzultován nebyl, pokud by k tomu došlo, dotyčný „konzultant“ by seděl na lavici obžalovaných vedle pana Baldy. 

V reakci na tuto nehoráznost jsem vystoupil, abych na celou záležitost s panem Baldou předložil realistický pohled - a totiž ten, že pan Balda mohl být (a nejspíš také byl) ke svému činu (který jsme jednoznačně a opakovaně odsoudili) motivován naopak reálnými projevy a dopady masové nelegální (především islámské) migrace do západní Evropy - a její podpory ze strany části českého politického spektra - a strachem z toho, že by se tyto jevy mohly v budoucnu přenést i do České republiky. Zjednodušeně: nebýt „vítačů“, pan Balda by byl nadále oblíbeným a bezúhonným venkovským harmonikářem, jeho život (a život jeho rodiny) by nebyl nenávratně zničen.

V reakci na tato má slova se z poslaneckých lavic, zejména sociálnědemokratických, začaly ozývat vůči mé osobě vulgární výkřiky typu: „ksindle“, „šmejde“ apod., což ve svém sněmovním vystoupení potvrdil i poslanec Václav Klaus.

Pro přesnost uvádím citaci z oficiálního stenozáznamu Poslanecké sněmovny, která je ohledně dalšího průběhu dění velmi výmluvná:

„Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Pane kolego. Skončil vám čas k faktické poznámce. (Poslanec Birke vyzývá poslance Lubomíra Volného ke konfrontaci.) Prosím o klid.“

Zaznamenejme i slova „oranžového“ poslance Dolinka, dlouholetého člena kmotrovské pražské Pocheho party:

„Vážený pane - teď už nevím, jestli možná slovo vážený je namístě - kolego z řad SPD. Víte, prostřednictvím pana předsedajícího, lidé jako vy se snaží legalizovat to nejodpornější v lidech, co v sobě mají - vraždění, zabíjení a snahu zastrašovat kohokoliv mohu kolem sebe! Je to hnus! Hnůj! A stydím se za vás! 

Zde byl tedy počátek a původ páteční konfrontace. Promigrační a prounijní politici neunesli zrcadlo, které jim bylo nastaveno, překvapeni a šokováni tím, že jejich lži a sprosté urážky nás a půl milionu našich voličů, nehodláme a nebudeme snášet věčně. Neschopni věcné protiargumentace raději sáhli k ukončení sněmovního jednání a pomluvám v médiích – a chystají se mě „žalovat“ u Mandátového a imunitního výboru Sněmovny, zatímco sami se, jako v případě Kalouskova „náckovského“ plivání, zbaběle schovávají za sukně indemnity na projevy ve Sněmovně. 

Pro úplnost a informovanost čtenářů přidávám kompletní přepis všech mých včerejších vystoupení k tematice cizineckého zákona a migrace v Poslanecké sněmovně – nikoli pouze vytrhané věty, jak je přinášejí mainstreamová média:

Lidé jako...

Dobrý den, dámy a pánové. Já bych chtěl říct, že opravdu netuším, protože nejsem ústavní právník, nakolik pan Kopřiva má nebo nemá pravdu. Co bych chtěl říct, je, že tahle snaha představitelů Pirátské strany i zřejmě představitelů České strany sociálně demokratické je klasickou ukázkou toho, kam jsme se dostali v rámci naší evropské i národní legislativy. Dostali jsme se tak daleko jako v Itálii, kde člověka, který spoluzachránil s panem Orbánem Evropu tím, že uzavřel italské přístavy a zabránil vlně dalších uprchlíků, lidé jako je pan Kopřiva nebo pan Hamáček kriminalizují, trestně stíhají a pokoušejí se ho dostat do vězení. Takže já si myslím, že tady je poměrně důležité uvědomit si, že ta legislativa, naše zákony i evropské zákony jsou možná v souladu s nějakou doktrínou islamizace a afrikanizace Evropy a naší země. Ale nejsou v souladu s národními zájmy České republiky, nejsou v souladu se zájmy našeho obyvatelstva a národa, a proto bychom měli veřejně o tom diskutovat a snažit se i tyto zákony měnit. Protože potom se dostaneme do situace, v jaké jsou v Německu, ve Francii, v Anglii, v Holandsku, v Itálii, že člověk, který se k nám dostane, nebude prakticky vypověditelný nebo navrátitelný, protože lidé jako pan Kopřiva nebo pan Hamáček mu poskytnou veškerou možnou právní ochranu k tomu, aby tady prostě zůstali na věky věků, amen.

Čtěte ZDE: Už se to blíží: Migrace bude lidské právo! Nejen vítání, dokonce lákání imigrantů. Plný servis po celou cestu. Ženská obřízka jako projev civilizované úcty? Budeme vzdorovat? Tohle už je Orwell na steroidech

Děkuji. Prostřednictvím pana předsedajícího, pane kolego Hamáčku, já si zkontroluji své vystoupení, až přijde ze stenoprotokolu. Pochopitelně pokud jsem udělal nějakou rétorickou chybu a obvinil jsem přímo vás, že přímo chystáte něco zločinného na pana Salviniho, tak se vám tady veřejně omluvím. To není žádný problém.

To, co jsem chtěl sdělit já, ta myšlenka je taková, že - a to je věc, za kterou si naprosto stojím - opět prostřednictvím pana předsedajícího, že lidé, jako jste vy, pane Hamáčku a lidé, jako je pan Kopřiva se snažíte systematicky i ve svém volebním programu i svým jednotlivým chováním a jednáním při různých legislativních návrzích vytvořit systém, který v České republice efektivně znemožní stejně, jako to znemožnil už v Německu, Francii, Anglii, Švédsku, Finsku, Itálii vypořádat se s návratovou politikou. Protože právě s podporou těch neziskových organizací, se kterými Piráti, jak pan Kopřiva říkal, tak hrdě a rádi spolupracují, vytvářejí lidé, jako jste vy, po celé Evropě systém, kdy s právní pomocí, kterou platím i já proti své vůli, ze státního rozpočtu, prostřednictvím těchto neziskových organizací tady zůstávají v Evropě ne tisíce, ne desetitisíce, ale minimálně statisíce lidí, možná už i miliony, které tady v Evropě prostě nemají být. Takže já si myslím, že je na čase zahájit veřejnou diskusi o tom, že bychom měli změnit zákony, které toto uvažují. A ano, i já jsem přísahal na Ústavu, ale i my tady víme, že máme možnost Ústavu měnit. Takže v rámci obrany naší vlasti, v rámci obrany našich národních zájmů možná přijde jednou čas na to, abychom se dohodli na změnách ústavy tak, abychom se nestali Afrikou nebo Blízkým východem. Děkuji.

Vyhodíte dveřmi, vrátí se oknem 

Děkuji, pane předsedající. Vaším prostřednictvím ke kolegovi Bžochovi. Já jsem v žádném ze svých předchozích vystoupení neříkal, že to dělá celá vláda. Nicméně byl to ministr této vlády a byl to i premiér této vlády, který schválil Globální pakt o uprchlictví, čímž otevřel zadní vrátka statisícům a možná miliónům nelegálních imigrantů, kteří budou lhát o své skutečné situaci.

Zaznělo tady od kolegy Bžocha taky jedno docela zásadní sdělení. Ano, my musíme být v souladu s evropským právem - ne s evropským, ale s právem EU. A to je zásadní problém. Protože právo EU je v mnohém nadřazeno našemu národnímu právu a my chceme, aby o tom lidé věděli, že spoustu zákonů přijímáme jenom proto, protože je přijímat musíme, protože přišly z Bruselu, protože přišly z Evropské unie. Je naprosto legitimní na toto upozorňovat.

Zpřísňování podmínek pro imigraci, to je taková komická snaha ošálit veřejnost, protože pokud budete zpřísňovat podmínky pro imigraci a zároveň nezajistíte fyzicky, aby sem nikdo nepřišel a zároveň, prostřednictvím neziskových organizací zajistíte, že ti dotyční budou prakticky nevypověditelní, nenavratitelní, přesně jak se to opět opakuje v Německu, ve Francii, v Anglii, v Holandsku, v Itálii a všude po celé Evropě, tak jakékoli zpřísňování jakýchkoli podmínek je komické, protože ti lidé, jakmile se dostanou dovnitř, tak už je prakticky nikdo nedostane ven. Stačí si porovnat čísla nelegálních imigrantů, o kterých se ví, že jsou v Evropě nelegálně, a kolik jich bylo ve skutečnosti vypovězeno, včetně programů, kdy vlády jednotlivých národních států uplácejí nelegální imigranty, aby vůbec nasedli do toho letadla s poměrně značnou hotovostí, se kterou se vrátí do země původu, tam ji použijí na nějaké soukromé účely a za rok je tady máte zase, aby dostali další balík. Takže o tom tady vedeme tuto debatu. Vedeme tuto debatu o tom, abychom si to uvědomili, abychom zahájili (předsedající upozorňuje na čas) celospolečenskou debatu, že je třeba některé naše zákony měnit. (Předsedající znovu upozorňuje na čas.) Děkuji.

Náš letitý vzor: Je mnoho shnilého v království švédském. Alláhu Akbar nad Karlskronou. Napadena migrantem? Znásilňovací linka obsazena! Pachatel nás zajímá až na posledním místě. Chudák pes

Vy jste je vytvořili! 

Děkuji, pane předsedající. Prostřednictvím pana předsedajícího ke kolegovi Kopřivovi. Kafkovský svět je svět Evropské unie. Svět, kde i občan České republiky je již prakticky bezmocný vůči nařízením Evropské unie. Svět, kdy je občan České republiky prakticky bezmocný proti vůli nikým nevolených orgánů budovaného superstátu, který přivede na tento kontinent totalitu takovou, jakou ještě nikdy v historii nezažil. Protože po totalitě politické, kterou buduje Brusel dneska nad všemi členskými státy Evropské unie, díky technologickým vymoženostem, které již dnes testuje Čína na svých občanech, tady bude vybudovaná taková totalita, že i díky činnosti strany pirátské s podporou neziskových organizací, s podporou veřejně právních sdělovacích prostředků, které já musím každý den proti své vůli sponzorovat, jak ty neziskovky, tak ty antiveřejnoprávní sdělovací prostředky, tak s pomocí strany pirátské tady vybudujeme, pokud to nezastavíme, nebo aspoň vy se pokoušíte tady budovat takovou supertotalitu, jakou tento kontinent ještě nezažil prostřednictvím nedemokratické instituce s nikým nevolenými zástupci, kteří mi můžou, kdykoli se rozhodnou, něco přímo přikázat, nejenom mně jako občanovi, ale každému z vás, jak tady sedíme, každému z nás může Evropská unie dnes (s důrazem:) přikázat, že musíme něco přijmout. Já jsem občanem České republiky. Nejsem občanem Evropské unie. Jsem součástí Evropské unie, tak jak dneska funguje a tak jak dneska pracuje, nedobrovolně, proti své vůli. A nejsem sám. To si buďte naprosto jistí. Takže pojďme se všichni (upozornění na čas) společně postavit proti tomu, aby tady taková supertotalita vznikla. Děkuji.

Děkuji, pane předsedající. Prostřednictvím pana předsedajícího k panu kolegovi. EU - to je obchod s chudobou. EU - to je obchod s bídou. EU - to je obchod s lidským utrpením. EU - to je obchod se smrtí. Protože EU jako taková podporuje nelegální imigraci do Evropy. EU je obchod s chudobou dělníků, kteří pracují u nás v montovnách. EU - to je obchod s chudobou při vyvážení mnoha miliard korun zisku z naší země, který už se tady v této zemi nikdy neobjeví. EU - to je obchod s chudobou Řecka. EU - to je do budoucna zkáza Evropanů a zkáza Evropy. A co se týká prvního a prozatím naštěstí jediného odsouzeného teroristy v rámci České republiky, tak toho jste vytvořili vy. (Smích v sále.) Vy! Vítači! Vy, kteří jste podporovali nelegální migraci. Vy, kteří dnes podporujete legalizaci nelegální migrace! Vy jste vytvořili pana Baldu! Protože jste ho vyděsili (Smích napříč sálem.), že by tady jednoho dne mohla být situace úplně stejná jako reálně je v Německu. Ve Francii! V Anglii! Ve Španělsku! V Itálii! To vy jste jej vytvořili! A já vás žádám, abyste s tím přestali! Abyste přestali děsit občany České republiky tou vizí, že by tady jednoho dne mohli žít pod hrozbou útoku kyselinou, pobodáním nožem, znásilňováním, vražděním a teroristických útoků! Přestaňte to dělat! Přestaňte podporovat legalizaci nelegální imigrace! Přestaňte podporovat sebevražednou politiku Evropské unie a vzpamatujte se! Protože lidé jako vy vytvořili Breiviky! Lidé jako vy vytvořili pana Baldu a lidé jako vy jsou bezpečnostním ohrožením této země! (Poslanci napříč sálem nesouhlasně buší do poslaneckých lavic.) Nepodporujte afrikanizaci, islamizaci České republiky a nepodporujte vlastizrádnou tendenci Evropské unie! Děkuji vám! Děkuji vám! Děkuji vám!

Čtěte ZDE: Salviniho dekret: Tvrdě proti migraci. Kavárny lásky vybuchují příkladnou nenávistí. Úspěchy přicházejí. Je minutu po dvanácté. Bude to stačit? Jen houšť a větší kapky!

Skutečný problém

Děkuji, pane předsedající. Já bych se chtěl pana kolegy Birkeho vaším prostřednictvím zeptat, co jste to na mě primitivně vyřvával z té lavice? (Poslanec Birke odpovídá z lavice: Už běž pryč.) Takže až vy, pane kolego Birke, nebudete používat slovník IV. cenové skupiny, prostřednictvím pana předsedajícího, tak se vám nedostane úplně stejné odpovědi. Já jsem jenom tomu vašemu primitivismu a agresivitě nastavil zrcadlo. A jestli máte problém se mnou něco řešit, tak pojďte ven! A tam si to můžeme vyřešit. A vyřešíme si to způsobem, který začne tím, jak se budete chovat vy. Protože já jsem nezačal. Tuto agresivní situaci jste vyvolal vy svým primitivismem. Tak si to laskavě uvědomte! Opět opakuji, opět opakuji, že jste to vy, vítači, kteří jste vytvořili pana Baldu. Protože vy jste ho vyděsili reálnou možností toho, že tady bude spáchán teroristický útok. List Mladá fronta DNES napsal, že čeští muslimové o Dominikovi, kterého policie viní z přípravy bombového teroristického útoku, věděli, že je radikální. Tyto informace místní muslimové měli už loni v lednu. Nikdo však na to policii neupozornil. Ano, této republice hrozí reálný muslimský teroristický útok. Z této republiky odcestovalo minimálně 11 muslimských teroristů do Sýrie, aby se zapojili do bojů v rámci ISIS, nebo Al-Káida, nebo An-Nusrá. A to je skutečný bezpečnostní problém této země, který vy zamlčujete. Který bagatelizujete. A který když se k němu realisticky k této reálné informaci dostanou občané této země, je vyděsí natolik, že když mají psychické problémy, tak zkratkovitě jednají a porušují zákony této země. My v SPD jednoznačně odmítáme násilí jako prostředek k řešení politického boje na rozdíl od Antify, spřátelené s Piráty.

Děkuji, pane předsedající. A já bych chtěl říct, že opravdu máte velký pedagogický talent. Pan kolega Klaus je také profesionál v oboru, takže já jsem velice vyklidněný. Teď jenom musím zkonstatovat - a ne, že bych vás chtěl z něčeho obviňovat, pane předsedo, že to je váš jasný pokyn, že pokud chceme řešit něco, co není na programu jednání Sněmovny, že máme jít ven. Takže pokud chcete se mnou něco řešit, co není na programu Sněmovny, třeba mi vysvětlit přesně to, co tady popisoval pan kolega Klaus, ty vaše vulgární, primitivní urážky v kategorii čtvrté cenové skupiny, pojďme si to vyříkat ven, přesně podle pokynů předsedajícího této schůze.

A k panu kolegovi Bartoškovi, vašim prostřednictvím, pane předsedající. Přesně tak, nesmíme žít ve společnosti, která je založena na strachu, na strachu z občanů. Nesmíme žít ve společnosti, která je založena na lži, na nějaké velké demokratičnosti této společnosti. Ano, máme zastupitelskou demokracii, ale pro nás a pro naše voliče to není nejvyšší forma demokracie. A vy tou nejvyšší formou demokracie děsíte a strašíte tento národ. Říkáte tomuto národu, že nemá na to, aby si vládl sám, že nemá na to, aby rozhodoval o důležitých věcech státnosti, že jste to jenom vy, ti lepší lidé, kteří mají právo o něčem podobném rozhodovat a vysvětlovat těm deseti milionům dolních občanů, nebo spodních občanů, že vy jste ti lepší, vy jste ti chytřejší, vy jste ti spravedlivější. Vy tady vytváříte zcela jednoznačně podle mého názoru právě takovéto ovzduší obav, strachu, neochotu veřejně vystoupit, protože se na vás vrhne okamžitě celý profesionální, neziskový sektor. Celý profesionální sektor lepších lidí - (Upozornění na čas.) Děkuji. Nedělejte to.

Čtěte ZDE: Český politický kartel: Jakákoli alternativa je zlem. Proč nemít radost z Babišových trablů? Univerzální měřítko na zločince. Jaké mají programové body? I trpaslíci by si rádi ukousli. Německá důslednost

Politická kultura

Děkuji pane předsedající. Já bych tady v tomto mém vystoupení si dovolil tak krátce shrnout k čemu všemu tady došlo. Došlo tady ke klasickému ideovému střetu lidí, kteří se považují za vlastence a příznivce přímé demokracie s lidmi, kteří se také považují zřejmě - podle mě omylem - za vlastence a příznivce demokracie zastupitelské. My jsme jednoznačně přesvědčeni, že do politické kultury nepatří nálepkování a zároveň jsme jednoznačně přesvědčeni, že jsou to naši oponenti, kteří začali nálepkovat nás od prvního dne v této Poslanecké sněmovně, a dokonce dlouhou dobu před tím v průběhu volebních kampaní. Jsou to naši oponenti, kteří nálepkovali nás těmi nejhoršími politickými nálepkami. Ani nemám chuť je opakovat. A my jsme jim pouze nastavili zrcadlo. A pokud se tady bavíte o nálepkách, které se týkají vás, jako jsou třeba nálepky "lepší lidé", která je produktem prezidentské kampaně, nedá se nic dělat. 

Sklízíte ovoce, které jste zaseli. Zaseli jste vítr, sklízíte bouři. A jak to vím, že ji sklízíte? Vím to tak, že porovnám vaše volební výsledky, vím to tak, že zjistíme, podíváme se do historie, kdo vyhrál prezidentské volby a víme zcela jednoznačně a jasně, na čí straně je většinový názor této společnosti. Většinový názor této společnosti je na straně stran, které bojují za české národní zájmy. Na straně stran, které projevily ve svých volebních programech příchylnost k přímé demokracii. Není na straně těch stran, které těžce obhajují demokracii zastupitelskou, a které kolaborují se zahraniční (Upozornění na vypršení času.) nadnárodní silou. Děkuji.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky