Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Trump zaválel a zavelel: V Americe socialismus nebude! Nejsilnější prezidentské poselství v dějinách USA? Smrtící maska legračního černocha. Krvavý koktejl šílející levice. Ten nahoře má asi Trumpa rád

Trump zaválel a zavelel: V Americe socialismus nebude! Nejsilnější prezidentské poselství v dějinách USA? Smrtící maska legračního černocha. Krvavý koktejl šílející levice. Ten nahoře má asi Trumpa rád

11. 2. 2019

Tisk článku

Patrick Joseph Buchanan komentuje skvělý Trumpův projev o stavu americké Unie (který u nás pochopitelně socialistická ČT a její mediální chapadla okamžitě pohřbila) a žasne především nad kontrarevoluční výzvou k ochraně vražděných neviňátek

Pokud mají průzkumy veřejného mínění, které si objednaly největší zpravodajské stanice CNN a CBS, pravdu, je jasno: Donald Trump právě našel způsob, jak v roce 2020 vyhrát další prezidentské volby.

Průzkumy totiž říkají, že každoroční Zprávu o stavu Unie, kterou Trump přednesl před pár dny, schvaluje 76% diváků. Z toho 97% republikánských voličů, 82% voličů nezávislých a 30% voličů Demokratické strany. Dvaasedmdesát procent dotázaných diváků navíc schvaluje prezidentův plán na zajištění hranice s Mexikem.

Bohaté na mráz?

Ale Trump se nezastavil u toho, že bez servítků hájil “svoji” zeď. Zdálo se, že si přímo užívá dráždění již tak běsnících, do stále větších a větších radikálních obrátek vyšponovaných Demokratů. Na souboj je svým projevem vyzval především ve dvou klíčových otázkách, které od triumfu Demokratické strany v loňských volbách mnozí mezi nimi prosazují jako stěžejní body programu: právo na potrat bez důvodu, a to až do dne porodu, a socialismus typu “vyžeňte bohaté na mráz!”

“Ve Spojených státech, nás znepokojuje snaha po zavedení nového socialistického společenského pořádku,” hřímal Trump. “Amerika byla vystavěna na základech svobody a nezávislosti - ne tyranie, kontroly a řízení našich životů všemocným státem. Narodili jsme se svobodní a svobodní taky zůstaneme. Amerika nikdy nebude socialistickou zemí!” A kamery zabíraly mračícícho se Bernieho Sanderse, jehož každý zná jako ikonu americké ultralevice. 

Republikáni tleskali jak o závod. Demokraté se stejnou razancí mlčeli. Celkem pochopitelně. Zdá se, že se nacházíme ve stejné situaci, jako v roce 1972: Tehdy Nixon drtivě vyhrál, zatímco Demokraty ničil jejich levičácký postoj, pro nějž se v následujících letech vžil podle jeho nešťastného protikandidáta George McGoverna termín “McGovernismus”.

Čtěte ZDE: Mediální zrada, splatná v měně pozornosti: Štěkání smečky větřící politickou kořist. Padne Trump? USA už ve světě i doma prohrály na celé čáře. Mediokracie žene národ do záhuby. Rok 2019 bude krušný

McGovernismus

Současný McGovernismus má ovšem nejen nový kabát, ale také zcela nové výšiny: Devětadvacetiletá Alexandra Ocasio-Cortezová, senzační kongresová novinka z demokratické stáje staronové předsedkyně Sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiové, volá po zavedení progresívní sedmdesátiprocentní (!) federální daně z příjmů. Vzhledem k tomu, že nejbohatší oblasti, jako je Kalifornie a New York City, už teď mají vlastní dvanáctiprocentní daň, která si nikdo nemůže z federální daně odečíst, znamenalo by to, že neúspěšnější mezi úspěšnými tam i tam byl museli ročně celé čtyři pětiny toho, co si vydělají, odevzdat státu. A to Ocasio Cortezová, u níž by se dalo mluvit o mladickém levičáckém zápalu, není zdaleka nejhorší - jsou i Demokraté volající po osmdesátiprocentním progresívním zdanění. Newyorčanům, kteří vydělávají milion dolarů ročně, by tak stát milostivě ponechal méně než deseticent z každého dolaru, který uvidí na výplatní pásce.

Samotný Sanders by zatížil pětačtyřicetiprocentní přijmovou daní všechny, jejichž majetek se podíval nad hranici 3,5 milionu dolarů - a u lidí majících přes miliardu by zdanil přijmy dokonce sedmasedmdesáti procenty. Senátorka Elisabeth Warrenová zase navrhuje daň pro bohaté, která by každému, jehož majetek přesahuje padesát milionů, sebrala dvě procenta čistého z toho, co je jeho, nad milardu dolarů pak dokonce tři procenta. Každý rok.

Bývalý starosta New Yorku Mike Blomberg, rovněž potenciální kandidát na prezidenta, si rve vlasy nad tím, jak jeho město pozvolna opouštějí bohatí a stěhují se na jih, kde jim kyne podstatně lepší život. Pro Blomberga jsou nápady předkládané Warrenovou vrcholem hrabivosti a hlouposti současně. Tuší, že mu senátorka podřezává větev, z níž by se rád vyšvihl do Bílého domu, a vrčí: “Jestli chcete zavést systém, který neřídí bohatí kapitalisté, podívejte se prosím nejdřív na stát, kde se to stalo. Byl svého času nejspíš jednou z nejbohatších zemí na světě. Dnes tam lidé umírají hlady. Jmenuje se Venezuela.”

Boj o život

Další standardou, hrdě nesenou Demokraty, je veřejná zdravotní péče pro všechny - Medicare. Vymyšlené to mají pěkně, to se musí nechat. Když se demokratické senátorky Kamaly Harrisové ptali na to, jak by se asi při zavedení státního pojištění dařilo soukromým pojišťovnám, které momentálně mají ve svém portfoliu sto sedmdesát sedm milionů klientů, Kamala odvětila rázně: “Prostě je zrušme. Posuňme se dál.”

To by všechno bylo ještě v rámci politického boje. Trump se ale především postavil pod prapor práva lidské bytosti na život. Pustil se bez servítků do feministek, které prosazují neomezené právo na potrat v libovolnou dobu celého průběhu těhotenství.

Prezident vzpomněl bouřlivé oslavy v liberálním táboře, které vyvolala záruka potratu až do momentu porodu, jež nedávno vstoupila v platnost v New Yorku pod patronátem guvernéra Andrewa Cuoma, a pravil:

“Zákonodárci v New Yorku nadšeně aplaudovali přijetí legislativy, která umožňuje dítěti, aby ho vyrvali z matčina lůna a zabili třeba jen několik vteřin předtím, než se má narodit. To, o čem mluvíme, jsou živoucí, cítící, překrásné lidské bytosti - nemluvňátka, která už nikdy nedostanou šanci, aby se se světem podělila o své sny a o svou lásku. Ostatně, máme tady ještě jeden odpuzující příklad, guvernéra Virginie, který se nechal slyšet, že by klidně čerstvě narozené dítě popravil.

Aby byla zaručena úcta k lidské bytosti, žádám nyní Kongres, aby se usnesl na zákoně, zakazujícím ve federálním měřítku potrat dítěte v pozdní fázi těhotenství. Takové děti mohou v lůnech svých matek cítit bolest. Pojďme spolupracovat na budování kultury, která si nevinného lidského života váží a střeží ho. A pojďme tak společně stvrdit jednu ze základních pravd lidské existence: Všechny děti - narozené, stejně jako právě počaté - jsou stvořeny ke svatému obrazu Božímu.”

Čtěte ZDE: Lid je menšina terorizovaná elitami: Po Brežněvově omezené suverenitě máme omezenou demokracii. Hlasuje se, ale k ničemu to není. Vládnou média. Trumpa, Brexit i Babiše je třeba likvidovat. Přijde výbuch násilí?

Revoluce neprojde

Byl v našich dějinách prezident, který by ve Zprávě o stavu Unie pronesl silnější poselství? Anebo spíš: To Demokraté už dočista zešíleli? Jen třináct procent americké veřejnosti si myslí, že je dobrý nápad zabíjet miminka v devátém měsíci těhotenství. Které státy to jsou, v nichž zajistí Demokratické straně vítězství program, složený z krvavého koktejlu vraždění neviňátek a socialistické revoluce? 

Ostatně - ona revoluce dost často požírá své vlastní potomky. Dobře je to vidět v domovském státě autora tohoto článku, ve Virginii. Demokraté (jak “naši”, tak celostátní) teď zrovna žádají hlavu svého kolegy Demokrata, guvernéra Ralpha Northama, protože před pětatřiceti lety na večírku imitoval Michaela Jacksona a načernil si k tomu obličej jako komik ze staré němé grotesky. Jestli bude muset odstoupit, co bude s naším státem? Zástupce guvernéra - tentokrát rasově a politicky zcela korektní Justin Fairfax, jehož předci byli za války o nezávislost Spojených stůtů otroky na plantážích lorda Fairfaxe - byl pro změnu nařčen z toho, že na Demokratickém národním sjezdu roku 2004 znásilnil ženu. A další v pořadí, nejvyšší státní návladní (také Demokrat jen tak mimochodem) se právě potupně přiznal k tomu, že za svých školních let také nosil masku legračního černocha. Takže toho můžeme odepsat rovnou.

A hlučná propagátorka daně pro bohaté, senátorka Elisabeth Warrenová? Tak ta zase prozměnu roku 1986 v přihlášce do texaské advokátní komory uvedla etnický původ Americká indiánka. Jenže jak její DNA, tak náčelník kmene Čerokíjů, jehož je údajně členkou, či snad squaw, posléze prozradili, že jediné, co má s Indiány společného, by se mohlo nacházet v cukrárně.

Začínám mít pocit, že Ten nahoře má Donalda Trumpa opravdu rád. 

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky