Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jarní paprsky přes Overtonovo okno: Socialismus je na dohled. Už aby byly prověrky. Hýbe nám lotr Putin už i s kompasem? Na stráž! Co si Klaus snadno spočítal. Muslim v tísni je taky člověk. Vítání jara v protiproudu

Jarní paprsky přes Overtonovo okno: Socialismus je na dohled. Už aby byly prověrky. Hýbe nám lotr Putin už i s kompasem? Na stráž! Co si Klaus snadno spočítal. Muslim v tísni je taky člověk. Vítání jara v protiproudu

17. 2. 2019

Tisk článku

Petr Hájek hledí s optimismem na svět a naši zemi v paprscích předjarního sluníčka a dumá, kdo stojí za vším tím přepólováním, nejen geomagnetickým

Sluníčko vylezlo na pár dnů zpoza mraků a svět se rázem jeví docela hezký. Televize Nova okamžitě spustila svou obvyklou dávku zábavných hrůz: po „extrémní zimě“ prý přichází nezvykle teplé jaro. Extrémní na (ještě zdaleka neskončené) zimě bylo, že byla normální. Nepříliš studená, se spoustou sněhu, který již téměř smazal pětiletý deficit zásob vody. Ve všech hlavních seriózních médiích to okamžitě spustilo lavinu zasvěcených příspěvků na téma zrychlujícího se „globálního oteplování zapříčiněného člověkem“, aby si snad někdo nepovšiml zasuté zprávičky o zrychlujícím se pohybu zemského magnetického pólu – a nenapadly ho kacířské myšlenky.

A tak zatímco se mnozí nechali vylákat na předjarní procházky, v Praze Andrej Babiš předstíral „ideové“ sněmování svého ANO. Potřeboval totiž, aby na valné hromadě drobní akcionáři formálně odmávli staronové vedení společnosti, neboť vědí, že jinak jim nevyplatí dividendu. Náš současný první papaláš v projevu kritizoval nové papaláše, které stvořil. To aby snad někoho kacířsky nenapadly verše z druhdy populární básně (po prvním poválečném sametovém převratu): „… nový čas na orloji bije/ať třeba sněží na rafije/náš únor patří do jara.“

Muslimové v Praze mají také nového papaláše. Toho předchozího policie obvinila z šíření radikálního (teroristického) islámu. Tenhle nový je příznačně z Ukrajiny (nejspíš dovezen v rámci navyšujících se kvót pro gastarbeitery), přeskočil k Alláhovi od pravoslaví, a je mírnost sama. Chce jen novou větší mešitu a také u nás založit vlastní školky a školy. Objektivní a seriózní Česká televize o tom neřekne ani slůvko, a také proč? K tomu má přece svou agenturu Muslim v tísni (nebo snad muslim není člověk?), aby těm chudákům pomohl. Ostatně má teď i bratrské pirátské vedení Prahy, jehož odnož již vypustila balónek o vyvlastňování bytů, neb televizní i pirátský únor rovněž patří do jara.

Dva tisíce slov

A tak „teď když máme, co jsme chtěli“ a všichni jsou spokojeni, najedeni a nakoupeni, je možné věnovat se zábavným podružnostem. Od toho je přece ta „svoboda slova“, kterou chce zlikvidovat snad jen politický výrostek, poslanec Václav Klaus. Záměrně neříkám poslanec za ODS, protože ta se od něj slovy svého předsedy Petra Fialy opět znechuceně distancovala.

Jak by ne, když tenhle extrémista v rouše pokrokové havlistické strany chtěl rovnou zakázat cenzuru na internetu! Vymyslel si k tomu dokonce zákon, pod který se mu podepsali extrémisté z různých dalších parlamentních stran (včetně několika ideově nepevných odeesáků, aspoň se pravicoví oportunisté demaskovali). Bohužel pouze toho z Topky dohnal bdělý Miroslav Kalousek svinským krokem podpis odvolat. A to neměl ten návrh ani Dva tisíce slov! Už aby byly prověrky.

Na stráž!

Na tom Klausově pokusu ovšem nebyl ani tak zajímavý onen vlastní návrh. Starší syn zakladatele ODS má rád matematiku, a tak si nepochybně spočítal, že na jeho projednávání či nedejbrusel přijetí nemá šanci. Zajímavější bylo, jaké zděšení našich demokratistů vyvolal – rovněž napříč stranami. Samozřejmě jen mezi těmi demokratickými. Extrémisté, xenofobové a komunisté blahodárnou cenzuru nechtějí, protože si přejí rozvrátit naši socialistickou republiku, o bruselské Moskvě a varšavském NATO ani nemluvě. A k tomu je volné šíření informací a názorů mimo oficiálně povolené ta nejlepší cesta. 

Kontrarevoluce prostě zase zvedá hlavu. Třicet let po sametovce číslo dvě, která právě završuje úspěšné budování vyspělé, (tentokrát západní, neboť tam přece patříme) socialistické společnosti, se to dalo čekat. Imperialisté z kapitalistického Ruska nám přitom rozvracejí volby na obou stranách Atlantiku, o Británii nemluvě, otravují agenty W4C (o psech nemluvě), zbrojí jako šílení (už na zbrojení vydávají skoro desetinu toho co Amerika a NATO) a ideově diverzují. To na to máme jen koukat a nezapnout rušičky?

Na stráž! Jestli si někdo myslí, že jsem teď nepěkně „ulít“ reinkarnací autentického nacistického pozdravu z někdejších domácích luhů, tak pozor! To už se teď ne jen smí, ale jde o oficiální politiku naší vlády. Vysvětlil nám to ministr zahraničí soudruh Poche-Petříček (registrované partnerství siamských dvojčat přijde v parlamentu na řadu hned po evropských volbách): Podporujeme Ukrajinu s jejími hrdiny-nacisty-Banderovci proti kapitalistickému ruskému imperialistovi („…paže vedle paží/stát budem na stráži“)! 

Čtěte ZDE: Apokalypsa za zadkem je zpět: Rakety budou (a my jejich první cíl)! Proč musíme bojovat v obchodních válkách za Ameriku? Kdo velí našim tajným? EU na vozíčku. Cenzura a vydírání. Po 30 letech opět ve spárech bolševika

Přepólování

Mimochodem: víte, kam se ten severní pól (dosud sídlící u spojenců z NATO v Kanadě) přesouvá? No jasně – do Ruska! To už vážně přestává všechno! Vědci si nad tím lámou hlavy, zatím ovšem marně. Hrozí prý dokonce úplné přepólování naší planety. Zatím se jen šušká, čím by to mohlo být. Klidně to prozradím. Je to přece úplně jasné: může za to člověk obecný, ten ruský zvlášť.

Těch lidí je prostě na Zemi moc. O dobytcích nemluvě. Dupou, běhají, létají, pořád něco jedí, stejně jako dobytci, kteří navíc ještě prdí (vzali si z lidí špatný příklad). Tohle nemůže civilizovaná planeta unést – a tak se zavrtí a přepóluje. Tedy pokud rychle něco neuděláme. Už se sice snažíme, ale zatím pořád tak trochu stydlivě: očkujeme, z letadel rozprašujeme látky na omezení plodnosti, připravujeme budování 5G sítí, které budou bezpečně a tiše likvidovat dětské populace. 

Kupředu!

Progresivně zcela legálně vraždíme stále více nenarozených dětí – v nejvyspělejší vzorové zemi, Americe, teď už dokonce i těsně před narozením a brzy i po něm. Ale ani my nezaostáváme. Konečně také u nás na parlamentní úrovni i otevíráme Overtonovo okno s výhledem na takzvanou eutanázii, čili vraždění starých, nemocných a nepotřebných. Jako by to ten génius Hitler neříkal!

Přepólování je prostě v plném proudu. Musí se stihnout co nejrychleji. Nikdo totiž neumí přesně říci, kdy dojde k tomu geomagnetickému. Při něm totiž zeslábne na čas „stínění“ Země před slunečními erupcemi natolik, že budeme v pozici mýtických amerických astronautů při veselé verneovské mystifikaci „Se Země na Měsíc“. Pokud platily fyzikální zákony, nemělo to být možné. No vidíte, a také to přežili. Alespoň jak praví populární pověst (zbytek cenzurován). 

Tak krásné jaro, vždyť mráz přichází z… (cenzurováno)!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky