Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Viktor Orbán: Nechceme migranty, ale maďarské děti! Hlas rozumu vyvolal zděšení. Řvou feministky, barevné aktivistky i papaláši v EU. Brusel trvá na bílé genocidě. Program na záchranu národa. A co my?

Viktor Orbán: Nechceme migranty, ale maďarské děti! Hlas rozumu vyvolal zděšení. Řvou feministky, barevné aktivistky i papaláši v EU. Brusel trvá na bílé genocidě. Program na záchranu národa. A co my?

11. 3. 2019

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší komentář k odvážnému počinu maďarského premiéra, jenž se rozhodl podporou klasické rodiny a porodnosti vzdorovat genocidnímu kurzu Evropské unie

Maďarský premiér Viktor Orbán oznámil pro Evropu zcela bezprecedentní program na podporu porodnosti ve své zemi. A to porodnosti výlučně domácích občanů. Evropští papaláši v čele se svým bossem Sorosem a předsedou Evropské komise Jean-Claude Junckerem propadli zběsilosti: Juncker vyhnal Orbána ze své strany a švédští pederasti ve funkcích ministrů ho nazvali fašistou.

Sedm bodů Orbánova programu je revolučních nejen pro EU, ale dokonce i pro celou východní Evropu včetně Ruska. V souladu s programem jsou mladým maďarským párům poskytovány bezúročné půjčky ve výši 36.000 amerických dolarů, které budou odpuštěny po narození třetího dítěte. Plánuje se osvobození od daně z příjmů pro rodiny se 4 nebo více dětmi, výstavba 21.000 mateřských škol během tří let, uvolnění dalších 2,5 miliardy dolarů pro systém péče o zdraví a pediatrii, přidělování dotací na bydlení pro mladé rodiny a státní dotace na nákup sedmimístných vozidel.

Vzor rodinné politiky

Důvodem pro přijetí programu byl tlak evropských byrokratů, kteří požadovali, aby Maďarsko jako členský stát EU přijímalo migranty z Afriky, ale také požadavky voličů: „Průzkumy názoru obyvatel ukazují, že mladé maďarské páry chtějí více dětí, než skutečně mají, tudíž současná demografická situace je dána materiálními a ekonomickými důvody,“ uvedl zakladatel strany „Náš dům“ László Toroczkai.

„V Evropě je stále méně a méně dětí a reakcí Západu na tuto katastrofu je imigrace. Chtějí, aby do zemí přišlo tolik přistěhovalců, kolik jim chybí dětí, a tak se čísla vyrovnala. Maďaři uvažují jinak. Namísto čísel potřebujeme maďarské děti. Podle nás je imigrace kapitulací,“ prohlásil Viktor Orbán. Maďaři podpořili svého premiéra stovkami plakátů s nápisy: „Máte právo vědět, co zamýšlí Brusel.“ Obviněnými jsou Jean-Claude Juncker a George Soros. Podle Budapešti právě tito dva pánové dohodli experimentální imigrační projekt s africkými zeměmi.

Navzdory bruselské genocidě

28. února zveřejnila maďarská vláda zprávu Evropské komise, v níž se uvádí, že Brusel více či méně hodlá nahradit bílou populaci Evropy africkými migranty. Osmistránkový dokument obsahuje plán a rozhodnutí Evropské komise o zvýšení imigrace do Evropy. „Plány odrážejí jasný záměr: legalizovat přistěhovalectví, a ne ho zastavit. Tento záměr je široce podložen zavedením kvót, bankovních kreditních karet a víz pro imigranty,“ uvedl generální tajemník maďarského kabinetu ministrů Csaba Dömötör. „Není to tajné spiknutí, ale otevřené zintenzivnění spolupráce v oblasti přistěhovalectví,“ dodal.

Ve zprávě se uvádí, že ačkoli Evvropská komise trvá na tom, že George Soros nemá s imigrační politikou EU nic společného, „zveřejněná prohlášení miliardáře se shodují s plány připravovanými v Bruselu“Maďarská vláda uvedla, že již „desítky tisíc migrantů“ dostaly dobité bankovní karty. Komise potvrdila, že financuje schéma bankovních karet migrantů, a dodává, že již 64.000 lidí obdrželo peníze na kreditní kartě.

Podle Maďarů má Afrika světové prvenství v porodnosti. Na jednu ženu tam připadá 5-7 dětí. Evropa za ní značně zaostává. Španělsko, Itálie, Německo, Rakousko, Maďarsko mají méně než jeden a půl dítěte na ženu, přičemž na prostou reprodukci je potřeba v průměru alespoň 2,2 dítěte na ženu.„ V Evropě je stále méně a méně dětí a reakcí Západu na tuto katastrofu je migrace. My, Maďaři, máme jiný způsob myšlení. Namísto běženců potřebujeme maďarské děti,“ uvedl premiér Viktor Orbán.

Mimochodem, Česká republika je také na seznamu ohrožených. Nejvyšší míra porodnosti za poslední léta byla u nás v roce 2016 a měla hodnotu 1,57 dítětena jednu ženu, což je daleko od 2,2. A od té doby opět klesá, přičemž stavy populace doplňuje v převážné míře imigrace. V tomto případě jde však o obyvatelstvo z východních slovanských zemí, což napohled neznamená takovou katastrofu, jakou představuje "import" muslimů z Afriky, Asie a Blízkého východu. Zaděláváme si tím však na problém, který doutná pod povrchem  Mimochodem: pro Ukrajinu a Pobaltské státy, je masová emigrace katastrofa, protože se vylidňují.

Čtěte ZDE: Žalostná demografická budoucnost: Původní obyvatelé Evropy podlehnou imigrantům. Političtí vůdci buďto bezdětní, nebo úchylní. Opakování pádu starověkého Říma? Nikoli. Bude to ještě horší. A všichni víme proč

Sankce opilce Junckera

Orbán a jeho politici svými výroky ťali do bolavého místa současného migračního projektu a vyvolali lavinu nenávistné kritiky.

Imigrace je pro nás kapitulace, chceme maďarské děti – řekl Orbán, což činí zcela jednoznačným fakt, že tato politika využívá k realizaci svého programu ženská těla, a naráží tak na genderovou rovnost žen a mužů,“ píše třeba Guardian perem jedné z nejznámějších britských feministek Afua Hirschové. Jde o tutéž barevnou aktivistku, která se proslavila požadavkem na demolici pomníku admirála Nelsona, protože je prý „symbolem bílé nadvlády“.

Předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker řekl, že nechce být s Orbánem v jedné evropské straně – největší frakci Evropského parlamentu, která zahrnuje i Orbánovu maďarskou stranu Fidesz. „Nemáme nic společného s panem Orbánem. Proč by měl zůstat v mojí straně, sedět za naším rodinným stolem, když odmítá vše, za co já vystupuji? Myslím, že v Evropské lidové straně nemá co pohledávat,“ řekl Juncker.

Úžas švédských sodomitů

Následně vystoupila na scénu „ikona evropské tolerance“ – Švédsko. Ministryně Annika Strandholmová přirovnala Maďarsko k nacistickému Německu ve třicátých letech. Na sociálních sítích napsala, že to v ní vyvolalo hrůzu, když Orbán žádá, aby se rodilo více „ryzých“ maďarských dětí. Proč jí to tak rozladilo, není žádné tajemství. Patří totiž mezi celebrity duhových přehlídek pederastů:

„Všichni máme stejné hodnoty. Zní to tak samozřejmě, ale tyto zřejmé skutečnosti jsou zpochybňovány jak ve Švédsku, tak i v celém světě. Proto patřím k West Pride s mnoha vládními agenturami a organizacemi. Společně tak podporujeme hodnoty, které musíme chránit,“ komentovala „Gay Pride“ na sociální síti.

Je přitom všeobecně známo, kam Švédsko dospělo: původní obyvatelstvo vymírá a na jeho místo přicházejí davy muslimských běženců. Například nedávno na „Vesti“ zveřejnili příběh o Malmö, třetím největším městě ve Švédsku, kde zřídka uslyšíte jinou řeč než arabštinu, protože migranti tvoří více než 43% obyvatelstva a vláda podporuje více běžence než domácí Švédy. Místní rodáci přitom s nadšením chodí na každoroční „gay parády“ v „duhových“ průvodech plných dětí. Krok s nimi drží představitelka stockholmského biskupství Eva Brunneová, neskrývavá lesbička.

Nedávno ruská televize uvedla reportáž o běžné mateřské škole ve Švédsku, kde učí děti „rozmanitosti“ pod vlajkou LGBT. A i když se místní učitel snažil držet stranou od tématu zvrácenosti, symbolika zvrhlosti na všech nástěnkách jasně dokazovala, že je jádrem indoktrinace a výchovy dětí. Učitel přímo řekl, že provozují hry, při nichž se děti vžívají do vnímání opačného pohlaví a genderových úchylek rozličné orientace.

Čtěte ZDE: Unijní marxisté trestají Maďarsko: Málo duhové, málo pokrokové, neváží si Sorose. Skvělý Orbánův projev v kukaččím hnízdě. Naruší volby do EP unijní totalitu? Budapešť bojuje i za Prahu

Memento snědé vévodkyně

Bojem proti bílé populaci „otrokářů“ a jejím nahrazením tolerantnějšími a politicky korektními mladíky z černého kontinentu se zabývá už i Britská královská rodina. Žena prince Harryho, vévodkyně ze Sussexu, patronka mezinárodní organizace Asociace universit Commonwealthu (ACU) a první snědá žena mezi členy britské vládnoucí dynastie Meghan Markleová požadovala, aby tito „bledí a unylí“ bílí profesoři byli nahrazeni mladými černošskými ženami.

To se jí vyrojilo v hlavě poté, co obdržela zprávu za roky 2016 - 2017, podle níž 68% profesorů na univerzitách ve Velké Británii jsou bílí muži, 23% jsou bílé ženy a pouze 8,5% má africký či jiný původ. Navíc v těchto etnických menšinách zaujímají ženy pouze 2%. Výzvu vévodkyně okamžitě podpořily dvě slavné feministky v Británii, Rachel Cowanová bojující za etnické menšiny a ženský personál na univerzitě v Manchesteru, a Meera Sabaratnamová, která stojí v čele dekolonizační skupiny na univerzitě SOAS v Londýně.

V progresivní společnosti existuje mnoho bílých rodin, které jdou cestou rovnosti a spravedlnosti. Systémová nadřazenost bílé rasy je postavena především na tradiční bílé rodině. Když bílí dobyvatelé násilně vtrhli do Ameriky, rychle začali rozmnožovat vlastní bílou společnost a iniciovat její parazitismus tím, že vytvářeli bílé plantáže vedené bílým otcem a pokornou bílou matkou.

A co je nejdůležitější, plodili bílé děti se vštípenou nadřazeností nad zotročeným a utlačovaným barevným lidem, který byl nucen otročit na těchto malých panstvích. Není divu, že bílá rodina je spojena s historickým šířením bílé nadvlády. Proto bílé rodiny musejí být zničeny!“ prohlásila již v roce 2017 mulatka Nicole Valentinová, vůdkyně feministek a aktivistka za lidská práva z amerického Baltimoru. 

Je čas přestat jen mluvit o jakési „volbě“ a začít se soustředit na potřeby barevných žen. Vstupujeme do éry „budoucnosti“, v níž nadvláda bělochů bude slábnout a děti všech barev pleti budou moci volně žít v otevřené a pohostinné společnosti. Na podporu této budoucnosti je nutné udělat další krok ve směru osvobození žen. Odveďte svůj díl práce, bílé ženy, podrobte se potratům a ukončete nadřazenost bílé rasy!“ dokončila Nicole svůj manifest.

Toto vše je vážným mementem i pro Českou republiku a všechny okolní země, kde dosud převažuje původní populace. Dokážeme jako Viktor Orbán rezolutně odmítnout sociálně inženýrské programy EU, jež nemají daleko ke genocidě? Jaká je budoucnost naší země v Srdci Evropy, pokud setrvá uvnitř zničujícího kotle národů, pod nímž se topí nenávistí ke všemu přirozenému - a nyní již dokonce i "bílému"?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky