Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Svazáci a bonzáci našich dnů: Jak rudí Piráti bojují proti svobodě slova. Proč chtějí krýt znásilňování dětí muslimy? Bolševická kontrola nad veřejným míněním. Zastrašovat a vyhrožovat. Pamatujete? Už jsou tady!

Svazáci a bonzáci našich dnů: Jak rudí Piráti bojují proti svobodě slova. Proč chtějí krýt znásilňování dětí muslimy? Bolševická kontrola nad veřejným míněním. Zastrašovat a vyhrožovat. Pamatujete? Už jsou tady!

5. 4. 2019

Tisk článku

Eva Svobodová si všímá iniciativy svazáků z Pirátské strany, jež vedla ke zrušení vystoupení Tommyho Robinsona na konferenci v naší poslanecké sněmovně

Pamatujete, jak se za bolševika zavíraly přednášky, rušily semináře a vyhazovalo z práce na základě udavačských dopisů snaživých svazáčků? Jak se o disidentech psalo jako o kriminálních živlech, příživnících, trestně stíhaných?

Tak už je to tady zase. V pátek se v poslanecké sněmovně měla konat konference "Rodina a její práva ve 21. století" s tématickými bloky jako Mezinárodní vztahy ve věci práv dětí nebo Dítě jako objekt zločinu. V tomto bloku měla jako host vystoupit jedna z obětí Rotherhamského skandálu. To je ten případ, kdy pákistánské muslimské gangy v mnoha britských městech desítky let za mlčení úřadů znásilňovaly, vydíraly a nutily k prostituci a drogám britské školačky. Spolu s ní měl vystoupit známý britský aktivista Tommy Robinson, jehož zásluhou se kauza přestala zametat pod koberec.

O obrovském rozsahu celé kauzy - má už dávno přes tisícovku obětí - a o systémovém selhání britské společnosti vypovídají dostatečně tyto souhrnné články, pokud na to máte žaludek: zde, zde, zde. Na Protiproudu pak například zde.

Tommy za svoje aktivity proti netečnému státnímu systému už léta čelí úřední šikaně a účelové kriminalizaci.

"Britská policie a justice se do řešení vrhly způsobem, který generacím proživším dobu normalizace musí připadat až nepříjemně známý. Vrhly se na detailní zkoumání záležitostí jeho i celé jeho rodiny, a to tak důkladně, jak to bohužel nikdy neudělaly v případech islámských extremistů a budoucích teroristů. Nakonec na něj našli manipulaci s přiznáním příjmů, kde si jako živnostníci v rámci širšího příbuzenstva navzájem potvrzovali fakturami vyšší příjmy, aby dosáhli na hypotéky. Všechny takhle získané hypotéky byly sice bezproblémově splácené a nikomu nenastala žádná reálná škoda, ale přestupek to byl. Na pokutu, snad na podmínku. Tommy Robinson byl potrestán odnětím svobody. Před rozsudkem dostal nabídku na spolupráci s tajnou službou...

Tommy nabídku odmítl. A šel do vězení. Tam vedení věznic opakovaně a nepochybně úmyslně ohrozilo jeho život tím, že ho vědomě umísťovali na bloky plné islámských radikálů. V řadě případů se musel bránit fyzickým napadením, před nejhorším útokem ho varoval vězeňský dozorce, který mu prozradil, že spoluvězni se chystají polít ho vařící vodou. Propuštěn byl podmínečně, ale pravidla pro udělení podmínky kupodivu nijak nesouvisela s činem, jehož se měl dopustit a byla nastavená tak, aby mu zabránila ve veřejném vystupování." (odkaz)

Nyní je kriminalizován za snahu přinášet informace z procesů s odsouzenými členy znásilňovacích gangů. Minulý měsíc navíc představil dokument, usvědčující veřejnoprávní BBC z manipulací, nátlaku a vytváření falešné reality.

A právě přítomnost Tommyho Robinsona přiměla ultralevičáky a fanoušky Antifa k fanatické činnosti, srovnatelné s prací normalizačních kádrů. Udávat, zastrašovat, vyhrožovat, očerňovat. Samozřejmě, jde o "dobro a pokrok a boj proti fašismu". A seminář byl obratem zrušen. Pořádající poslanec se zalekl nátlaku a akci stornoval.

"Ultrapravicový kriminálník"

Úderka Antify v Parlamentu rozjela den před konferencí nátlakovou akci, za kterou by se nemusely stydět nejtvrdší normalizátoři. Slovník připomíná agitky Rudého práva proti "ztroskotancům a zaprodancům". Pokud máte na StB a jejich spolupracovníky nepěkné vzpomínky, pozor na vysoký tlak, tohle je úplný návrat do minulosti.

Další snaživý udavač se sám svojí prací pochlubil veřejně. Takhle nějak Rudé právo psávalo o Havlovi...

Vážné informace vztahující se k semináři

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

Obracím se na vás s informacemi, které se vážou ke konferenci Rodina a její práva v 21. století, jež se má zítra uskutečnit v prostorách Poslanecké sněmovny

Řečníkem na konferenci má být také prominentní ultrapravicový aktivista a opakovaně trestaný kriminálník Tommy Robinson. Robinson byl v minulosti odsouzen například za výtržnictví (řízení v opilosti), dále byl odsouzen k 13 měsícům odnětí svobody za pohrdání soudem poté, co ilegálně nahrával obviněné při soudním procesu. K 18 měsícům byl odsouzen za hypotéční podvod, při kterém si podle BBC přišel na 160 000 liber. Odsouzen byl také za nezákonný vstup do Spojených států, když předložil falešné doklady.

Vzhledem k výše uvedeným skutečnostem si vás dovoluji požádat, abyste svou účast na konferenci zvážili a nespojovali se s tímto člověkem. V sázce je i vážnost demokratické instituce, jakou Poslanecká sněmovna je.

S pozdravem
František Kopřiva
Poslanec, Česká pirátská strana.

Dost mi tenhle výlev Pavlíka Morozova připomíná Jakešův projev na Červeném Hrádku: "No tak řekněme paní Zagorová, je to milá holka, všechno, no ale ona už tři roky po sobě bere 600 tisíc každý rok..." Nemám chuť ty nehorázné lži komentovat. Pokud náhodou nevíte, jak je to ve skutečnosti, přečtěte si to zde.

Smutné je, že si přisadil i europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL): „Nevím, co by Tommy Robinson dělal na konferenci o rodině. Já ho příliš neznám, ale myslím si, že mimo to, že se někde věnoval nějakému zneužívání, není myslím pravda, že by se nějak systematicky věnoval rodině." Samozřejmě, je potřeba si kopnout s těmi co zakazují, aby člověk nebyl zakázán. Totalitní ohebnost jako z učebnice.

No a média...Když organizované skupiny Pákistánců dvacet let znásilňují třináctileté holčičky a stát to kryje, tak je to znásilnění pro soudruhy jen „údajné“ a kdo na ně upozorní, je "extremista a kriminálník"...

Tohle pamatujeme z Rudého práva. Disidenti byli "kriminálníci a zaprodanci“, obrat "údajně" zpochybňoval cokoliv, na co upozornila "Takzvaná Charta 77" nebo "Takzvaná Solidarita" v roce 1980.

Bolševici a ultralevičáci už dávno nejsou v Komunistické straně. Jsou nalezlí v progresivních redakcích levicových médií, v politických "neziskovkách" pokoušejících se převzít kontrolu nad veřejným míněním a výchovu školních dětí a v "mladých a progresivních" politických stranách.

Už i o tom znárodňování začali Piráti v Praze mluvit. Rudý nok zůstane rudým nokem, žádné překvapení. Největší ostudou je tak současný stav pro ty, co s ním nesouhlasí, ale ustupují mu. Ze strachu, z pohodlnosti, z lenosti.

Doufám, že mezi ně nepatříte.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky