Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vlastenci proti proudu: Kdo se bojí Ruska? Sorosova propagandistická mašina se na Rusi zadrhla. Zločin uchování tradic. Muž je muž, žena je žena?  Hrůza! Z dětí nebudou gayové? Sankce! A kdo jsou Putinovi agenti?

Vlastenci proti proudu: Kdo se bojí Ruska? Sorosova propagandistická mašina se na Rusi zadrhla. Zločin uchování tradic. Muž je muž, žena je žena? Hrůza! Z dětí nebudou gayové? Sankce! A kdo jsou Putinovi agenti?

30. 5. 2019

Tisk článku

Jiří Kobza klade otázku, proč zdejší sorosovská propaganda tolik útočí na Rusko a nachází několik celkem jednoduchých odpovědí

Rvou to do nás horem dolem: Rusko nás ohrožuje (čím?), Rusko ovlivňuje veřejné mínění (jak, když víme, o koho jde), Rusko ovlivňuje volby, Rusko nám vrátí komunisty, Rusko, Rusko. Rusko v ČT (redaktor Karas se perlí potem snahy najít něco, čím Rusko očernit), Rusko v rádiu s řadou podivných „expertů“ které propagandistická mašinerie liberálů vytahuje jako králíky z klobouku v nekonečných počtech, Rusko prostě straší a naslouchá všude.

Váhám, jestli když otevřu ledničku, nevyskočí na mne Putin a nezačne mne ovlivňovat nebo ohrožovat.

Strašení komunismem 

Fakt, že čím to EU a USA dělají hůř, o to lépe vypadá ruský režim, nechává naše propagandisty chladnými, bez jakékoliv sebereflexe.

Je Rusko opravdu pro EU tak nebezpečné? Odpověď je zřejmá: JE!

Čímpak asi?

Jedním slovem: Tradice.

Jaká je ruská realita, zbavená propagandistických protiruských klišé? Dnešní Rusko má se socialismem daleko méně společného než současná EU. Má sice silný stát (jinak by se octlo v chaosu, jak názorně předvedl Jelcin), ale jinak je to mnohem víc kapitalistická tržní ekonomika, než je ta naše a unijní. Takže strašení ruským komunismem spolknou jen ti, co o Rusku opravdu nic nevědí.

Zavrženíhodné principy

Skutečné ohrožení EU Ruskem je ale v tom, že Rusko prosazuje ty pro EU nejvíce zavrženíhodné ideje. Je to tedy vlastně jakási, řečeno slovníkem, který by dnešním předákům EU mohl být blízký, ideologická diverze – udržování historických společenských tradic a odmítání diktátu „občanské společnosti“ na politické dění poté, co prohraje jedny volby za druhými. Co tedy Rusové dělají, z pohledu pohlavárů EU, tak zavrženíhodného?

  1. Ctí a udržují národní tradice.
  2. Učí to i své děti.
  3. Vlastenectví považují za ctnost.
  4. Vlast má pro obyčejné občany reálný význam.
  5. Islám respektují (skoro 1/3 občanů RF jsou muslimové) ale jeho rozpínavost drží na uzdě.
  6. Nezabývají se pomateným genderismem ani extrémním feminismem, ženy mají stejná práva jako muži, nikdo je však nepovažuje za stejné jako muže.
  7. Dovolili si odmítnout propagaci podivných „menšin“, nepořádají Gay Pride ani Pochod za marihuanu. 
  8. Nevládnou tam neziskovky financované ze zahraničí, jejichž politickým programem je rozvrat tradiční společnosti.
  9. Neziskovky, které jsou financované ze zahraničí, to musejí veřejně přiznat. Soros nemá v Moskvě žádný svůj fond. 
  10. Proto Sorosovy neziskovky nematou hlavy jejich dětem ve školách. Nepřepisují dějiny a dodnes svobodně uctívají padlé sovětské vojáky z 2. světové války. 

Čtěte ZDE: Nevděk za krev: Není padlý jako padlý? Kavárna maže historickou paměť. Jaké bylo letošní výročí osvobození? Alespoň jeden den bez keců. Byznys založený na nenávisti. Jaké to bude napřesrok?

Nesmrtelný pluk

Vojenská přehlídka k výročí konce II. světové války tyto hodnoty ukázala v celé jejich síle. Pochodující tvary kadetů a kadetek ukázaly odhodlání mladé generace bránit Rusko stejně, jako je bránili jejich dědové. Ukázaly také prestiž vojenského řemesla a respekt vůči důstojníkům. Průjezdy armádní dopravní i bojové techniky potvrdily, že si Rusko může silnou armádu dovolit. Prostě hodnoty u nás poslední tři desetiletí podceňované a zavrhované.

Vzpomněl jsem si při tom pohledu na známou poučku, že ten, kdo překoval své meče na pluhy, oře pro toho, kdo to neudělal.

Pochodu Nesmrtelného pluku se letos zúčastnilo více než milion lidí, kteří přišli uctít památku hrdinů navzdory prudkému dešti. Kupodivu, žádní aktivisté se ten pochod nepokusili narušit (jako např. v Karlových Varech) ale tisíce dobrovolníků se naopak účastnily pořadatelské služby.

Jedno z hesel v průvodu mělo obzvláště hluboký smysl: „Díky dědu za svobodu!“ Vzpomněl jsem si, jak bezcitně se náš stát chová ke starým lidem, které nechává živořit z mizerných důchodů v chudobě, bez respektu k tomu, že pro náš stát pracovali a mnozí za něj i bojovali.

Rusko jednoznačně demonstrovalo tradiční hodnoty, které se v EU (přinejmenším v západní Evropě) již téměř podařilo liberálům potlačit a vymýtit.

Kdo se bojí?

Můžeme tedy celkem jasně pojmenovat to, čím Rusko ohrožuje západní „liberální demokracii“: je to otevřené vlastenectví, úcta k tradicím, vděčnost předkům za uhájení vlasti a přežití národa, a to nejstrašnější pro všechny samozvané euromravokárce - dokonce učí těmto hodnotám své děti a pohrdají těmi, kteří se pomatenou dekadencí snaží o rozvrat společnosti a jejích tradičních národních a rodinných pilířů.

Není to tedy vojenská síla, čím Rusko ohrožuje EU, ale síla obyčejného rozumu, poučení se z dějin a úcta k předkům. To je hlavní důvod, proč musí být na Rusko uplatňovány stále další a další (nefungující) sankce, proto je proti Rusku vedená nenekonečná nepřestávající a kromobyčejně tupá kampaň v českých pravdoláskových médiích.

A kdo se ozve proti téhle demagogii, je ruský šváb a Putinův agent.

Takže na úvodní otázku „Boj(í)me se Ruska?“, můžeme odpovědět: „Jak kdo. Konzervativní tradicionalisté a vlastenci se nebojí.“




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky