Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kubera a dobrotrusové: Může se v Terezíně mluvit o nové totalitě? Pravdoláska podepsána pod každým pamfletem. Na co senátor zapomněl? Fronty třídního boje. Jeden nátěr pro všechny. Je Nacisticko členem EU?

Kubera a dobrotrusové: Může se v Terezíně mluvit o nové totalitě? Pravdoláska podepsána pod každým pamfletem. Na co senátor zapomněl? Fronty třídního boje. Jeden nátěr pro všechny. Je Nacisticko členem EU?

29. 5. 2019

Tisk článku

Tomáš Vyoral sleduje humbuk okolo projevu předsedy senátu na pietním místě v Terezíně a znovu tím poukazuje na motivy a metody sluhů nového světového řádu na našem domácím hřišti

Předseda Senátu Jaroslav Kubera ve svém projevu na hřbitově v Terezíně v neděli 19. května při tradiční vzpomínce na oběti německé nacistické perzekuce uvedl: „Vždyť totalita, nesnášenlivost k jiné rase, k jinému názoru může a má dnes zcela jinou podobu. Třeba zahalenou do slov ekologie, životní prostředí, rovnost pohlaví, politická korektnost a multikulturalismus.“ Na to se ozvala skupinka „lepšosenátorů“, jak říká sám Kubera „dobrotrusů“, kteří se od jeho slov distancovali. Mně zase vadí, že v projevu korektně ani jednou nezaznělo Německo, kdežto nacismus pětkrát. To Nacisticko byl ostatně strašný Mordor.

Člověk by tak nějak čekal, že proslov a názor Jaroslava Kubery (byť předsedy Senátu), je proslovem a názorem Jaroslava Kubery a nikoliv jejich. Nebo se mám rovněž distancovat, pohoršovat a napravovat všechna mně názorově nelahodící prohlášení svých kolegů a nadřízených, rodinných příslušníků, kamarádů? Zřejmě ano.

Distancujeme se, pohoršujeme, vysvětlujeme, opravujeme a omlouváme!

Prohlášení skupiny senátorů k projevu předsedy Senátu Parlamentu ČR Jaroslava Kubery v Terezíně dne 19. května 2019:

"Distancujeme se od slov předsedy Senátu Jaroslava Kubery, která pronesl při hlavním projevu na Terezínské tryzně, a v nichž přirovnal ekologii, ochranu životního prostředí, rovnost pohlaví, politickou korektnost nebo multikulturalismus k totalitě a rasismu.

Tato slova Jaroslava Kubery považujeme vzhledem k utrpení obětí totalitárních režimů za vysoce neuctivá, vzhledem k místu piety, kde bylo ve jménu nacistické ideologie zavražděno několik tisíc našich spoluobčanů, za nemístná, vzhledem k absurditě použité analogie za scestná a vzhledem k funkci předsedy Senátu a druhého nejvyššího ústavního činitele také za nedůstojná. Připomínáme, že už samotný ústavní pořádek České republiky zaručuje základní práva a svobody všem bez rozdílu pohlaví a také právo obyvatel na příznivé životní prostředí.

Výše uvedené vyjádření Jaroslava Kubery při Terezínské tryzně považujeme za jeho soukromý názor, nikoliv za stanovisko Senátu Parlamentu České republiky, resp. za stanovisko nás, níže uvedených senátorek a senátorů.“

K prohlášení se připojilo doposud 19 senátorů, mezi nimi nepřekvapivě třeba Václav Láska, Marek Hilšer, Jiří Drahoš, Jiří Dienstbier, Mikuláš Bek, Václav Hampl, Lukáš Wagenknecht, David Smoljak.

Čtěte ZDE: V duchu zvrácené doby: V Chicagu zvolena starostkou černá feministka a homoaktivistka. Ideologie víc než profesionalita. Západní kulturní revoluce. Pronásledování bílého muže. Rudé gardy v ulicích. Mao Ce-tung zírá

Zřejmě po nich nikdo nechce autogramy, tak mají nutkání se pořád někde podepisovat

Většinu z výše „semknutých“ senátorů netřeba představovat, neúspěšné pěšce poslední prezidentské volby doplňují další samozvaní „svobodomyslní liberální demokraté“ či známí „antizemanovci“ z řad horní komory Senátu.

Když se nabádá k podřezávání prezidenta republiky a zabíjení většinové části poslanců, jsou lepší lidé v klidu, ale jakmile si někdo dovolí nevhodné slovíčko k nedotknutelnosti multikulturalismu, ekologie a genderu, je oheň na střeše. A hned mají potrefení jedinci tendenci a potřebu se distancovat, pohoršovat, vysvětlovat, opravovat a omlouvat. Ostatně divím se, že se výše potrefená skupinka za svého předsedu i neomluvila. Případně, že nepožadovala jeho rezignaci.

Já panu Kuberovi za jeho slova tleskám. Jen mě zarazilo, že v celém terezínském projevu nezaznělo ani jednou slovo německý či Německo, ačkoliv nacisté, nacismus či nacistický zmínil pětkrát. Tohle mu k dobru nepočítám, protože toto až fanatické separování nacismu od Německa – na rozdíl od jednoty komunismu a Sovětského svazu – z úst politiků a médií mě neskutečně irituje.

Marxistický třídní boj nahradil boj „utlačovaných“ menšin proti většině

A ještě kousek mé trošky do mlýna a přídavek ke Kuberovým slovům z projevu. Současní samozvaní liberální demokraté a progresivisté svým konáním (ať už vědomě, nebo z hlouposti) podporují kulturně-sociální revoluci, jen na rozdíl od marxistického třídního boje přesedlali na boj takzvaně „utlačovaných“ menšin proti většině. Ať už mluvíme o menšinách národnostních, rasových, sexuálních či náboženských.

Onou kulturně-sociální revolucí pak chtějí dosáhnout změny ve vnímání a chápání tradičních hodnot. Jde jim mimo jiné o rozklad tradiční rodiny či o destrukci pohledu na pohlaví, které zcela iracionálně a proti biologické podstatě již nemá být jen ženské a mužské. Jde jim o vykořenění národního cítění a vlastenectví existujících států – skrze sociálně-inženýrské míšení ras, náboženství, kultur.

Ve finální fázi pak bude ze společnosti určitý mišmaš všeho a ničeho, kdy jednotlivce nebude nic spojovat – národ, tradice, rodina, náboženství – a nebude tak mít co hájit, za co bojovat a proč se vzpouzet. Bude jen poslouchat a plnit plán...

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky