Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Inspirace pro agenta Zemana: Státní vyznamenání pro rodiče. Co na to Putin? Evropské hodnoty se stěhují do Ruska, do EU sovětizace. Západní bolševici mají důvod bát se Ruska doslova jako čert kříže

Inspirace pro agenta Zemana: Státní vyznamenání pro rodiče. Co na to Putin? Evropské hodnoty se stěhují do Ruska, do EU sovětizace. Západní bolševici mají důvod bát se Ruska doslova jako čert kříže

6. 6. 2019

Tisk článku

Michal Semín se zamýšlí nad dnes už skoro tragikomickou démonizací Ruska oficiálními médii a politiky Západu a na jednom příkladu - nám pro naše dobro pochopitelně utajeném - ukazuje, jak si tradičních hodnot cení nenáviděný Vladimír Putin

Strašení Ruskem nebere konce. Je sice pochopitelné – a v zásadě správné – že se česká politická třída včetně prezidenta ozvala proti návrhu ruských komunistů na zařazení sovětských vojáků z roku 1968 do kategorie vojenských veteránů. Kupodivu se tak nestalo, když Porošenkova Ukrajina dala zákonem statut "hrdinů" nacistickým banderovským vrahům.

Zajímá však ještě někoho, že v ruském případě šlo pouze o provokativní návrh, který ovšem neprojde, neboť nemá podporu ani vlády, ani prezidenta Putina? Ostatně tato legislativní novela byla v minulosti předložena parlamentu (Dumě) již dvakrát, pokaždé neúspěšně. Naši rusobijci by si však nejspíš přáli, aby tentokrát schválena byla.

Naši vaši bolševici

Mohli by pak o to usilovněji varovat před nebezpečím opakované sovětizace naší země - bez ohledu na to, že dnešní kapitalistické Rusko a někdejší Sovětský svaz jsou entity, které se v ničem ani nedotýkají. Ale kamuflovali tím fakt, že sovětizováni "pokrokovou" Evropskou unií již přece dávno jsme. Zájmově i ideologicky. Pokud jde o to druhé hledisko, je intenzita levičáckého tažení proti posledním zbytkům starého dobrého světa přirozených hodnot rozhodně větší, než byla v éře normalizace.

Jestli byla sovětským bolševikům trnem v oku některá z tradičních institucí, pak to vedle církve byla klasická rodina. Táta, máma, děti. A bojují proti ní dodnes. Jen si již neříkají bolševici, ale piráti, zelení či liberálové. Demokratičtí, pochopitelně. A dělají vše pro to, aby se překabátěná totalita mohla vrátit nejen do bývalých sovětských satelitů, ale do Ruska samotného.

Nebudou to mít ale vůbec snadné. Přinejmenším do té doby, dokud zde namísto vousatých zpěvaček či LGBTI aktivistů budou hlavou státu vyznamenáváni rodiče vychovávající v tradičním duchu větší počet dětí, než je v liberálních společnostech, ale i Rusku samotném, obvyklé. 

Vyznamenání

Když už je prezident Zeman tím onálepkovaným "agentem Kremlu", mohl by se ruským prezidentem dát inspirovat pro chvíle, až bude 28. října předávat státní vyznamenání.

V předvečer Mezinárodního dne dětí totiž Vladimir Putin udělil Řád rodičovské slávy rodičům, kteří pečují o velké rodiny. Ocenění předával v Alexandrovské síni Velkého kremelského paláce, aby ta sláva byla široko daleko viditelná. Tento rok udělil vyznamenání rodinám z Moskvy, Petrohradu, Sevastopolu, Republiky Altaj, Kabardsko-Balkarska a Sverdlovské a Sachalinské oblasti.

Řády rodičovské slávy se tradičně udělují rodičům, případně adoptivním rodičům, kteří vychovávají sedm či více dětí a starají se vzorně o jejich zdraví, fyzický, duchovní i morální rozvoj. Je proto zcela jisté, že v žádném z našich pokrokových objektivních a nic nezamlčujících hlavních médiích nemohl český občan tuto událost zaznamenat - a už vůbec se nesměl dozvědět, co při této příležitosti Vladimír Putin řekl. Tak to zbývá na těch, co prý šíří desinformace:

Čtěte ZDE: Kreml prý řádil ve Veroně: Obhajoba tradiční rodiny je pro levičáky rudým hadrem. Zakažte lidem zdravý rozum! Salvini je nad věcí: Rusku rozumíme. Smysl otcovství jen pro vyvolené? Nemoc ducha a pravěké tlupy

Opravdové štěstí

"Náš tradiční akt předávání vyznamenání Rodičovské slávy předchází krásnému letnímu svátku – Mezinárodnímu dni dětí. Teplo je však nejen díky letnímu počasí, ale také díky vřelé atmosféře opravdové upřímnosti a lásky, kterou zde dnes cítím. Jste to vy, kdo je jejím původcem – velké, silné a úzce provázané ruské rodiny. 

Letos bylo toto vysoké státní vyznamenání uděleno osmi manželským párům. Opravdové štěstí oceněných však spočívá nikoli ve vyznamenání, ale v jeho důvodu: v tom, že mají tak mnoho dětí, o které se skvěle starají. Prosím, abyste přijali můj respekt a ocenění za obětavou každodenní péči o rodinu, která je jejich volbou.

Výchova dětí se vám stala životní náplní. Nemůže tomu ani být jinak. Jsem si jist, že je vše nutno podřídit tomuto skutečnému povolání, které je mezi ostatními tím nejdůležitějším a velmi zodpovědným. Nepřeháněli bychom, kdybychom ho nazvali posláním, jehož důležitost pro naši zemi - samozřejmě hlavně pro vás, ale vy tuto zemi tvoříte - a pro naši společnost je enormní.

Právě v rodinách, jako jsou ty vaše, se děti učí od svých raných let hodnotám porozumění, píle, spravedlivosti a soudržnosti. Když vyrůstají s bratry a sestrami a pod ochrannými křídly milujících a duchovně zakotvených rodičů, odnášejí si do života schopnost vcítit se a odpouštět. Vědí, co znamená povinnost a obětavá péče.

Rodiny, jako jsou ty vaše, dodávají prestiže instituci rodiny jako také a znovu nastolují pradávné tradice pevného domova, solidarity a lásky, věrnosti svému předkům, která byla v Rusku vždy silná. Tyto tradice pokračují napříč generacemi a znamenají kontinuitu naší národní identity. Jsou základem patritoismu, věrnosti Otčině a ochotě chránit ji a pečovat o ni. 

Jsem přesvědčen, že hlavním úkolem, který je společný našemu státu, společnosti a tradičním náboženstvím, je právě podpora rodin s dětmi. Všichni zde přítomní vědí o rozhodnutích, která byla v nedávné době přijata ve vztahu k demografickému rozvoji: snížení daní rodinám s více dětmi a další finanční výhody a benefity, jako slevy na hypotékách či budování nových kapacit v jeslích a školkách. Budeme této práci pokračovat. Vím, že to stále není dost. Musíme dále zvážit, jak toto úsilí státu pomoci vám ve všech oblastech života ještě znásobit.

V dnešním světě plném konfliktů je obzvláště důležité vyzdvihovat prestiž tradičního otcovství a mateřství, zlepšovat sociální situaci těch, kteří pečují o velké rodiny, nebo poskytují štěstí a lidskou blízkost těm, kteří se ocitli bez rodiny, a musejí tak čelit těžkostem již ve věku nejútlejším.

Takové rodiny, rodiny lidí, jako jste vy, jsou požehnáním pro naši zem. Budeme se snažit, aby počet takových, jako jste vy, dále narůstal.

Dovolte, abych vám ještě jednou pogratuloval k vysokému ocenění. Přeji štěstí, zdraví a úspěch vám, vašim dětem a všem vašim milovaným."

 




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky