Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Je klimatická krize: Česko musí do války! Jen tak lze splnit požadavky ekovyděračů. Jaké máme šance proti Bundeswehru? Rebelové připoutaní ke Strakovce. Co by na to řekla Greta?

Je klimatická krize: Česko musí do války! Jen tak lze splnit požadavky ekovyděračů. Jaké máme šance proti Bundeswehru? Rebelové připoutaní ke Strakovce. Co by na to řekla Greta?

15. 7. 2019

Tisk článku

Alexandra Dítětová nachází jedinou možnost jak splnit požadavky ekoaktivistů - nejen těch, kteří se nedávno demonstrativně poutali k sídlu vlády

Je klimatcká krize. Nezbývá proto, než aby Česko vyhlásilo válku Číně, Indii, Vietnamu, Indonésii, USA, Rusku a Německu. A podle mezinárodních přehledů dáme dohromady všech 10 států, které do vzduchu posílají největší množství CO2 ze všech. 

A taky seznam zemí, které navzdory plkům z Evropského parlamentu staví jednu uhelnou elektrárnu za druhou. Tím bude seznam zemí, které je potřeba smést nekompromisně z povrchu zemského kompletní. Je to kruté, ale nezbývá jiná možnost! Jen tak vláda dokáže, že nebere na lehkou váhu, že máme už zase posledních pár let na odvrácení likvidace lidstva a života jek jej známe vražedným plynem CO2.

Totální válka

"Vláda v tom naprosto selhává, a tím neplní svoji povinnost zajistit dobrou budoucnost pro nás, naše rodiny a další generace. Tím pro nás končí legitimita této vlády. My se snažíme jednak ji probudit a jednak cítíme, že máme morální i legislativní právo se vzbouřit," prohlásil Filip Rosenkranc, mluvčí skupinky Extinction Rebellion (Povstání proti zániku?). Její tři členové se na skoro hodinu připoutali k sídlu české vlády, Strakově akademii. 

Jak jinak, než bleskovou válkou může česká vláda dokázat, že přání fanatiků ekologického náboženství bere vážně a něco „s tím“ rychle udělá? Než riskovat vzbouření pár magorů, potažmo občanskou válku (to už asi vzpoura trochu je, nebo se pletu?), je lepší vyhlásit normální válku, jejíž začátek budeme mít pod kontrolou.

Ale hlavně je to jediná možnost, jak dosáhnout ukončení produkce CO2 tak rychle, jak tato zelená skupina „rebelů“ chce! Ještě rychlejší by to bylo, kdybychom měli pár neutronových bomb, ale to nějak nemůže naše armáda sloužit. I když, možná nám jich pár půjčí Frantíci, když je hodíme na Německo a pak na ty další.

Všichni (tedy skoro všichni) víme, že je to pitomost. Oboje. Protože s oxidem uhličitým nejde zatočit tak rychle, protože ho prostě lidstvo nepřestane tak rychle produkovat. On se navíc pak ještě bude dlouhé roky držet v atmosféře. Protože nemůžeme vyhlásit válku asi patnácti státům najednou a vyhrát. Především, když mají dohromady tak tři, tři a půl miliardy lidí... Ale je to jediná možnost, jak něco rychle změnit, to je fakt. Prostě producentské země rozsekat na maděru. To pak budou CO2 produkovat leda z ohníčků na vaření a s tím si planeta ještě nějak poradí. Jestli se USA, chtějí zachránit v očích zelených aktivistů, musejí se přidat na naši stranu.

Čtěte ZDE: Nevinné děti: Známý nástroj bolševiků k manipulaci dospělých. Kdo stojí za loutkou Gretou Thunbergovou? Deep State v akci pod falešnou vlajkou. Vzdělání je zbytečné? Jak zničit svět? Strašil už Gretin pradědek

První útok

Alexandria Ocasio-Cortézová, ta mladá komunistka v americkém senátu, co jí říkají AOC, bude možná trochu brblat, ale pak pochopí, že není jiné cesty, než jednorázově zvýšit emise z fosilních paliv, která pohánějí letadla, lodě a tanky a nejspíš se sama hodí do své oblíbené zelené, dá zelené stíny a rtěnku a vyrazí s pacifickými námořními svazy proti asijské hrozbě. Tedy CO2 produkovanému asijskými zeměmi, abychom si rozuměli.

Českou armádu čeká v první řadě zatočit s největším evropským producentem CO2, kterým je Německo. Technicky je na tom Bundeswehr tak mizerně (ministryně obrany paní Ursula von der Leyen, která chce vést Evropskou komisi po Junckerovi), že loni zjara se spekulovalo o tom, že má jen čtyři bojeschopné stíhačky. Takže našich 12 Gripenů je najednou hrozivá síla... Jen je malý problém v tom, že celkem má německá armáda asi 180 tisíc vojáků, proti našim 25 tisícům. Ale i na to je řešení – povoláme všechny kluky z Greenpeace a dalších spřátelených pacifistických sdružení. Zelenou mají rádi, tak jistě nebudou proti. Aspoň se konečně dozvíme, jak moc jich ve skutečnosti je a třeba vznikne celá první Zelená četa. 

A teď chvilku vážně – jestli se chce těch pět lidí, co si říkají Rebelové, nějak vzbouřit, co to znamená? Každý den polezou do jiné elektrárny, budou se poutat k ministerstvům, nebo se vzbouří ve smyslu toho slova, tedy že udělají opravdovou vzpouru?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky