Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Do Ruska bez víza: Hlavně, aby se to nikdo nedověděl! Co bychom si asi mohli přivézt za dojmy? Pojedeme směle poučit mužika o genderu? Ministerstvo neví - či nechce vědět? Popijme vodky a pojezme šašlik

Do Ruska bez víza: Hlavně, aby se to nikdo nedověděl! Co bychom si asi mohli přivézt za dojmy? Pojedeme směle poučit mužika o genderu? Ministerstvo neví - či nechce vědět? Popijme vodky a pojezme šašlik

23. 7. 2019

Tisk článku

Ladislav Větvička popisuje genezi vízové povinnosti pro návštěvu Ruska, dumá nad tím, proč nám o jejím zrušení nikdo nechce říci a vybízí k využití nové výhody

Česka republika měla s Ruskem bezvizovy styk až do roku 2002, kdy zme Rusum museli zavest vizovu povinnost jako sučast bruselskych dohod. 

To bylo logicke, bo v Berlině asi měli strach, že by se k nim mohlo přivalit milion nevzdělanych Rusu a oni by to nemuseli zvladnut. Tež měli strach z česke pracovni sily, kera by mohla rozvratit dobře fungujici německy stroj, a tak zavedli sedmilety zakaz zaměstnavani Čechu. Zavedli by aji delši, ale toto bylo podle jakychsik paragrafu maximalně možne obdobi, ale to je zase jiny přiběh.

A tak když my zme zavedli viza Rusum, Rusko recipročně zavedlo viza nam. Bylo to drahe jak cyp, bylo to otravne a byrokratycke jak cyp a neprospivalo to nikomu.

Do zlého království

Tak temu bylo, mile děti, až do 30. června roka 2019, kdy totalitni vladce Ruska, hlava vymazana, nedemogratycky utlačovatel narodu, okupant Krymu a strujce valky na Donbase vizovu povinnost zrušil a nahradil ju obyčejnu registračku na webu.

Bezplatny vstup slibuju rušti byrokrati vyřidit do 4 dnu a měl by mět platnost 8 dnu. To by mělo zatim stačit, bo zatim je možne takto vstupit enem do oblasti vychodniho Pruska s hlavnim městem Königsberg (dočasně pod ruskou spravou pod nazvem Kaliningrad).

V řijnu by měla nasledovat Petrohradska oblast a po jakemsik zkušebnim provoze pry cele Rusko.

Člověk by si myslel, že česky občan bude všestranně informovany našima medyjama, aby se mohl bezplatně podivat do teho zleho Pulnočniho kralovstvi, osobně se seznamit s deficitem demogracyje, popovidat prostemu ruskemu mužikovi o vyhodach genderove rovnosti, ukazat mu přednosti pedofilie, homosexualizmu a naučit ho založit neziskovku a uspořadat duhovy pochod za prava jakesik odchylne ideologie.

Čtěte ZDE: Václav Klaus (starší) u břehů Británie: Přednášky na plovoucí škole. Rusko je jiné, ale není to říše zla. Kalousek: Klaus je ruský agent! Problémy EU jsou neřešitelné. Exprezident dnes v plné síle slaví narozeniny

Šup tam

Ale ono nic. Stat vyčkava. Vyčkava už třeti tyden. Informace o zrušeni vizove povinnosti nezveřejnily žadna medyja, mlči rozhlas po dratě, mlči kabelove televize, mlči novinaři a mlči dokonce aji stranky Minysterstva vnějšku

Možna si mysli, že v době tych internetu se to podaři utajit. Anebo ještě nedostali notičky, jak o tym psat. A tak jedine česke medyjum, kere informovalo o bezvizovem vstupu do vychodniho Pruska, byly obskurni Vlastenecke noviny a cestovatelsky web Happyfly. A Lidovky jako prvni seriozni slunkařska tiskovina.

Tuž všeci, keři chtěju vidět jantaronosne pobřeži Baltu, projit se po Kurske kose, navštivit lazně Světlogorsk nebo prostě enem popit vodky a pojest šašlik s ruskym mužikem, link na elektronycku registračku je tady.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky