Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pochod zvrhlosti a zmaru v Bratislavě: Již brzy také v Praze. Drahý marketing pro rozklad společnosti. Problém utrápené duše. Role velvyslanců v našich zemích. Jaká je skutečná pomoc? Poselství vyřiďte všem

Pochod zvrhlosti a zmaru v Bratislavě: Již brzy také v Praze. Drahý marketing pro rozklad společnosti. Problém utrápené duše. Role velvyslanců v našich zemích. Jaká je skutečná pomoc? Poselství vyřiďte všem

23. 7. 2019

Tisk článku

Ján Čarnogurský píše v odezvě na bratislavský pochod zvrhlosti a hanby vzkaz všem zmateným a ztrápeným, a připomíná tím, že další obdobný pražský pochod se již také blíží

Pouze osoba s chromozomy XX (kdysi označována jako žena) a osoba s chromozomy XY (kdysi označována jako muž) mohou mít spolu vlastní děti. Je to přírodní zákon, který nedokáže novelizovat ani nejprogresivnější parlament s ústavní většinou. Opačné tvrzení je jen drahý marketing.

Pokud budeme ve společnosti propagovat homosexualitu, bude mít naše společnost méně dětí. Je to jednoduchý nadnárodní nástroj manipulace, podobně jako legalizace drog, popularizace potratů a alkoholu. Cílem je zdecimovat společnosti, která bude mít stále méně a méně dětí. Naše děti budou marketingově nuceny experimentovat s homosexuálními vztahy namísto přirozeného hledání si heterosexuálního partnera, se kterým by mohly mít vlastní děti.

Pořádně drahý marketing

Homosexuálové nemohou mít vlastní děti, a pokud děti chtějí mít, musí se rozpadnout nějaká skutečná rodina, v níž heterosexuální rodiče děti měly.

Marketing homosexuality vůbec není v zájmu společnosti. Takový marketing je drahá záležitost. I u nás vidíme, že tento drahý proces je financován ze zahraničí.

Na bratislavském duhovém pride většina účastníků slovensky nemluvila, nejperverznější z nich neuměli slovensky ani pozdravit. Zcela symbolická je skutečnost, že veřejnou podporu homosexualitě na Slovensku před Pride pochodem vyjádřilo třicet (!) velvyslanců zahraničních zemí. Jeden z nich, převlečený za sprejera, dokonce nadšeně počmáral chodník na jednom našem náměstí. Jako malé dítě. Asi je nyní mezi ostatními velvyslanci hrdina a možná dostal i velkou pusu. Očividně jim všem na šíření homosexuality u nás velmi záleží. Jejich země budou pouze profitovat, když bude slovenská společnost oslabena, bezdětná, zaměřená pouze na konzum.

Homosexuálům takovým marketingem vůbec nepomáhají. Ti jsou jim v podstatě ukradení. Cílem takového drahého marketingu je zdecimovat společnost a následně ovládnout zdroje v zemi, jimiž se investice do dlouhodobě drahého marketingu následně splatí. Místní homosexuálové by si samotní takový drahý marketing a ani tak drahou organizaci dovolit nemohli.

Čtěte ZDE: Teplé procházky Prahou: Směr, jímž půjde naše metropole? Čtrnáctiletý plán multikulturního centra. Kolik máme historických homopamátek? Gender řádí ve školství - a lepší to jen tak nebude. Co na to Darwin?

Nemoc duše

Homosexualita není právní problém. Je to problém utrápené lidské duše.

Všechna velká náboženství, nejen křesťanství, označují homosexualitu za hřích. Jako každý hřích, homosexualita ničí duši člověka, přináší mu strach, deprese, sebelítost a trápení. Homosexuál musí čelit mnoha démonům, a žádný zákon o registrovaných partnerstvích mu s nimi nepomůže. Ani svěření malých dětí zákonem do homosexuální péče homosexuálům s jejich trápením nepomůže, pouze znemožní dítěti naučit se fungovat ve skutečné rodině, ve které by mohlo mít následně vlastní děti. Takové dítě, když vyroste, se častokrát obrátí proti svým homosexuálním pěstounům s velkou výčitkou, až nenávistí, protože bude muset čelit stejným démonům. Výsledkem je pouze více neštěstí a smutku.

Skutečná pomoc pro homosexuály existuje. Jmenuje se modlitba. Modlitba pokorného hříšníka si umí poradit i s homosexualitou. Někdy stačí pár minut modlitby, a člověk ztratí homosexuální choutky, či jiné hříšné pudy. Zejména pokorná modlitba více osob najednou má velké účinky.

Pride je pýcha

Před několika měsíci byla ještě homosexualita vedena jako choroba. Tehdy pojišťovna proplácela homosexuálům alespoň terapii u sexuologa nebo psychologa, pokud o ni projevili zájem. Dnes tuto možnost homosexuálové nemají, bylo by to v rozporu se zájmy mezinárodního marketingu. Potetovaní "moderní" politici jim nabízejí jinou marketingovou náhradu: ničit život zdravým dětem, a to na základě zákona. Ale zbavit strachu, depresí a démonů je neumí. Vlastně ani nechtějí.

Vyřiďte všem, co byli na pochodu Pride, i ombudsmance, i primátorovi, vzkažte i popletené prezidentce, jejíž skutečná rodina se už zřejmě dávno rozpadla: Pride je pýcha, a Bůh se pyšným protiví. Pýcha je hřích a bude mít velmi špatný dopad na vaše životy - a nebudete muset ani dlouho čekat .

Pokorná modlitba je lepším řešením. Boží syn zemřel i za vás a také za homosexuály. Modlitba vám přinese radost, nadšení a vrátí klid na duši. Zkuste a přesvědčte se, nemáte co ztratit. My se za vás budeme modlit i dnes.

I za celé Slovensko.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Dva scénáře katastrofy: Trumpova prohra a Trumpova výhra. Má Amerika ještě na výběr? Spolčení proti svobodě a demokracii. Miliony proudí přes hranice. Budou se státy bránit? Jak bude vypadat chaos? V biblických rozměrech

Dva scénáře katastrofy: Trumpova prohra a Trumpova výhra. Má Amerika ještě na výběr? Spolčení...

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta za čínské tričko? Západ dostal padáka v Africe. Poučíme se od ní? A co s Fialou a pirátskou buržoasií? Do práce! To by byla teprve mela

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky