Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Londonistán: Jeden křesťan na tři muslimy? Šaría součástí britského práva? 500 londýnských kostelů zrušeno. Mešit jak hub po dešti. Dříve sir, nyní hadži. Islám na pochodu institucemi. Tohle neskončí dobře

Londonistán: Jeden křesťan na tři muslimy? Šaría součástí britského práva? 500 londýnských kostelů zrušeno. Mešit jak hub po dešti. Dříve sir, nyní hadži. Islám na pochodu institucemi. Tohle neskončí dobře

25. 7. 2019

Tisk článku

Giulio Meotti popisuje neuvěřitelnou realitu londýnské metropole a dává tušit další scénáře, jenž nastanou dříve, než si většina z nás dovede představit

Podle Syeda Ali Raza Rizviho, prominentního šíitského klerika žijícího v "Londonistánu", jak anglické hlavní město označila novinářka Melanie Phillips, "je Londýn více islámský, než mnoho muslimských zemí dohromady." Ne, Rizvi není "pravicový extremista". To nositel Nobelovy ceny za literaturu Wole Soyinka byl méně velkorysý a nazval Británii "doupětem islamistů".

Londýnský starosta Sadiq Khan po smrtícím teroristickém útoku v březnu 2017 ve Westminsteru prohlásil: "Teroristé mají londýnského multikulturalismu plné zuby." Opak je pravdou: Britští multikulturalisté podporují islámský fundamentalismus. Londonistán se svými 423 novými mešitami je postaven na smutných troskách anglického křesťanství.

Z kostelů mešity

Kostel Hyatt United Church koupila egyptská komunita a přestavěla jej na mešitu. Kostel svatého Petra (St Peter's Church) byl přestavěn na mešitu Madina Mosque. Mešita Brick Lane Mosque byla přestavěna z bývalého metodistického kostela. Konvertují nejen budovy, ale i lidé. Počet konvertitů k islámu se zdvojnásobil. Konvertité k islámu často přijímají radikální islám, stejně jako terorista Khalid Masood, který zaútočil ve Westminsteru.

Deník Daily Mail publikoval fotografie kostelů a mešit nacházejících se v centru Londýna jen pár metrů od sebe. V kostele St George in the East Church, do kterého se vejde 1230 věřících, bylo na mši pouze 12 lidí. V kostele St Mary Church jich bylo 20.

Nedaleká mešita Brune Street Estate má jiný problém: je přeplněná. Její malá místnost pojme jen 100 lidí. V pátek se věřící modlí až na ulici před mešitou. S ohledem na současné trendy se křesťanství v Anglii stává přežitkem, náboženstvím země bude brzy už jen islám.

V Birminghamu, druhém největším britském městě, kde žije a plánuje své útoky mnoho džihádistů, dominuje nebi islámský minaret. Existují petice požadující umožnit britským mešitám svolávat věřící muslimy k modlitbě pomocí reproduktorů třikrát denně.

Čtěte ZDE: Metropole džihádu: Výlet strojem času, aneb okénko do budoucnosti. Plačící učitel. Přišlo to tak rychle! Co nosí muslimky pod nikábem? A co učí naše vojáky na největším cvičení NATO, které právě začalo?

Islámská tvář Anglie 

Odhaduje se, že v roce 2020 se zde bude účastnit modliteb nejméně 683.000 muslimů, zatímco počet křesťanů navštěvujících kostely klesne na 679 000. "Kulturní charakter anglických měst se naprosto změnil. Homogenní státní křesťanské náboženství je už dávno na ústupu," uvedl Ceri Peach z Oxfordské univerzity. Zatímco téměř polovina britských muslimů je ve věku do 25 let, čtvrtina křesťanů je starší 65 let. "Za dalších 20 let zde bude více aktivních muslimů, než křesťanů navštěvujících kostely," řekl Keith Porteous Wood, ředitel organizace National Secular Society.

Od roku 2001 bylo 500 londýnských kostelů všech denominací přestavěno na soukromé domy. Během stejného období se prudce zvýšil počet britských mešit. Od roku 2012 do roku 2014 klesl počet Angličanů považujících se za anglikány z 21 na 17 %, což je pokles o 1,7 miliónu lidí, zatímco počet muslimů podle průzkumu provedeného respektovaným výzkumným ústavem NatCen Social Research Institut vzrostl téměř o milion. Počet lidí navštěvujících kostely klesá velkou rychlostí a během jedné generace, jich bude třikrát méně než muslimů, kteří pravidelně chodí do mešity každý pátek.

Demograficky získává Británie v místech, jako jsou Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, Waltham Forest a Tower Hamlets stále více islámskou tvář. V roce 2015 byl v Anglii proveden průzkum nejvíce používaných jmen a zjistilo se, že nejvíce používaným jménem je jméno Mohammed a jeho další varianty Mohamed a Mohammad.

Nejdůležitější města mají obrovské muslimské populace: Manchester (15,8 %), Birmingham (21,8 %) a Bradford (24,7 %). V Birminghamu policie právě rozbila teroristickou buňku. V Birminghamu se již více dětí narodí v muslimských rodinách než v křesťanských. V Bradfordu a Leicesteru již muslimové tvoří polovinu dětí. Muslimové se nepotřebují stát většinou v celé Velké Británii, stačí, když postupně islamizují nejdůležitější města. Tato změna již probíhá. "Londonistán" není noční můrou muslimské většiny, jedná se o kulturně demografický a náboženský hybrid, v němž je křesťanství na ústupu a islám na vzestupu.

Čtěte ZDE: Občané zemí EU zvolili euthanásii Evropy: Zelený běs otevře opět naplno brány migrantské invazi muslimů. Ztratíme navždy své domovy? Brusel to už tiše plánuje. Babiš v tom jede s ním? Jen czexit: pryč z toho Titaniku!

Vyhlídky

Podle Innese Bowena píšícího pro deník The Spectator dnes v Británii následují modernistický výklad islámu pouze dvě z 1700 mešit, ve srovnání s 56 % mešit ve Spojených státech. Wahhábisté ovládají ve Velké Británii 6 % mešit, fundamentalistická sekta Deobandi jich ovládá až 45 %. Podle průzkumu agentury Knowledge Center se třetina britských muslimů necítí být "součástí britské kultury".

V Londýně je také mnoho soudů šaría. Oficiálně je jich tam sto. Vznik tohoto paralelního soudního systému byl umožněn přijetím zákona British Arbitration Act a systému Alternative Dispute Resolution (Alternativního řešení sporů). Tyto nové soudy jsou založeny na odmítnutí nedotknutelnosti svobody a rovnosti, které jsou základem anglického zvykového práva.

Zavádění islámského práva šaría podporují také významné britské osobnosti. Jeden z předních britských soudců sir James Munby uvedl, že soudy již nejsou pod přímým vlivem křesťanství a že soudy musí být multikulturní, což znamená, více islámské. Také bývalý arcibiskup z Canterbury Rowan Williams a předseda Nejvyššího soudu lord Phillips navrhli, že do anglických zákonů by měly být začleněny prvky práva šaría. Britský kulturní establishment před požadavky islámských fundamentalistů rychle kapituloval.

Islámské právo propagují také britské univerzity. Akademická směrnice "Externí řečníci ve vysokoškolských institucích" publikovaná organizací 'Universities UK' říká, že "ortodoxní náboženské skupiny" mohou během svých akcí oddělit muže od žen. Na Univerzitě královny Marie v Londýně (QMUL, Queen Mary University of London) byly ženy nuceny použít samostatný vchod a byly nuceny sedět v místnosti bez možnosti klást dotazy nebo se přihlásit zvednutím ruky, stejně jako v Rijádu nebo v Teheránu. Islámská společnost při Londýnské škole ekonomie a politických věd pořádala slavnostní večer, na kterém byli muži a ženy od sebe odděleni sedmimetrovou oponou.

Šéf rozvědky MI6 sir John Sawers po útoku na francouzský satirický časopis Charlie Hebdo doporučil při diskusi o islámu autocenzuru a "zdrženlivost". Britský velvyslanec v Saúdské Arábii Simon Collis konvertoval k islámu a absolvoval hadždž - pouť do Mekky. Muslimové jej nyní zdraví čestným titulem hadži, který je vyhrazen muslimovi, který pouť do Mekky absolvuje.

Je k tomu třeba něco dodávat?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky