Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zločin migranta: V čem se liší od zločinu domorodce? Argumentační fauly vítačů. Kým chce František oplodnit Evropu? Opatrně s těmi informacemi. Politika genocidy. Stačilo tak málo a Saffie mohla žít

Zločin migranta: V čem se liší od zločinu domorodce? Argumentační fauly vítačů. Kým chce František oplodnit Evropu? Opatrně s těmi informacemi. Politika genocidy. Stačilo tak málo a Saffie mohla žít

5. 8. 2019

Tisk článku

Michal Brand probírá zrůdné argumenty těch, kteří organizují, umožňují a vítají muslimskou a ostatní ilegální migraci do Evropy a upozorňuje, že na oběti muslimského vraždění je rovněž "cenzorské embargo"

Častým argumentem sluníčkářů, vítačů a zastánců islamizace Evropy a vyhlazení evropských národů je "argument", kterým se snaží relativizovat, zneviditelnit zločin spáchaný nelegálním a/nebo muslimským migrantem (protože to jsou jediné dvě skupiny migrantů, kterých se tato skupina fanatiků multikulti zastává).

Je to vidět v diskusích pod články na internetu, když se už občas alespoň výjimečně dostane do mainstream médií (do oficiální propagandy) zpráva o jednom zločinu migranta/muslima, o jednom z celé řady zločinů a denního teroru muslimů a nelegálních migrantů proti slušným původním obyvatelům. 

Je to vidět i v televizních debatách "odborníků". (V "diskusích", kde proti sobě téměř vždy stojí dva lidé s úplně stejným multikulti názorem a debatu moderuje moderátor s úplně stejným názorem, jako mají oba "diskutující". Jen ten moderátor bývá často ještě pitomější a ještě fanatičtější, než jsou oba přísně vybraní "odborníci".)

Směrem k absurdnu

Fanatičtí obhájci a propagátoři islamizace Evropy a genocidy evropských národů jakýkoli zločin migrantů a/nebo muslimů "obhajují" pseudo-argumenty na úrovni brežněvovského "vy zase bijete černochy". (podrobněji doporučuji - je zde ovšem zjevná lež - ohledně interview Krvavé Madly). Tento tzv. úhybný manévr (angl. red herring) v případě zločinů migrantů a/nebo muslimů spočívá v pseudo-argumentu, že "zločiny páchají také původní obyvatelé a křesťané nebo nevěřící". 

Druhou verzí bývá také "obětí zločinů migrantů a/nebo muslimů je mnohem méně než třeba obětí dopravních nehod". Časem se tato verze bude muset přizpůsobit nevyhnutelnému nárůstu zločinnosti muslimů a migrantů v evropských zemích. Dočkáme se tak například "zločiny spáchané muslimy mají mnohem méně obětí, než je počet lidí, kteří zemřou na nemoci a stářím".

A až i tahle verze přestane platit, tak už stejně nebude, kdo by takhle pitomě plkal a hájil migrantské a muslimské zločince v televizi. To už se i hlavy "odborníků" z televize a hlavy sluníčkářů budou sluníčkově připitoměle usmívat napíchnuté na plotě poté, co budou samotní sluníčkáři a vítači kulturně obohaceni vážně ošklivými hrami - ve stylu islámského státu, třeba - ze strany mírumilovných a tolerantních džihádistů. No a muslimové sami to nebudou obhajovat ale oslavovat, jako konečné vítězství islámu. Oslava naplnění úkolu daného jim jejich vírou/ideologií.

Čtěte ZDE: Další migrantská invaze před výbuchem: Otevře Turecko opět brány? Dohoda pozastavena. Bruselští papaláši vytrženi ze spánku. Turek bez víza a kyperský plyn. Budeme nadále řešit blbosti?

Kardinální otázka  

Co je tedy tak rozdílné na vraždě spáchané nelegálním migrantem nebo muslimským migrantem a vraždě spáchané původním obyvatelem Evropy?

Vlastně jen jedna jediná věc – vražda spáchaná nelegálním migrantem a/nebo muslimským přistěhovalcem je vražda, která JE NAVÍC. Je to vražda, která se stát nemusela. Nebýt pitomé politiky "Wir schaffen das!", pitomé politiky "Evropa na vás čeká, honem všichni přijeďte".

Stejně tak každé znásilnění evropské ženy, dívky či dítěte je plodem pitomé ideologie "Musíte oplodnit Evropu, která je neplodná jako Sára". Pamatujete? "Musíte oplodnit Evropu, která je neplodná jako Sára" – to bylo poselství, které nelegálním migrantům řekl papež Bergoglio. Tím je osobně spoluzodpovědný za každé jedno znásilnění evropské ženy, dívky, dítěte ze strany nelegálních migrantů - on je k tomu přímo vyzval. A jako neomlouvá neznalost zákona, neomlouvá ani imbecilita. Kdo si nevidí do..., má ji držet zavřenou.

Také ve výroku "Musíte oplodnit Evropu, která je neplodná jako Sára" cítíte tu nenávist vůči Evropě, vůči vyspělé a vysoce humánní evropské civilizaci a vůči všem evropským národům? A ten obdiv k primitivním, zaostalým, barbarským "kulturám" a "civilizacím"?

Stejně tak si vzpomeňte na všechny ty agitace, jak bezvadný je pro ženu sex s černochem, jak je bezva, že jdou do Evropy ty masy nelegálů, kteří zajistí růst porodnosti – a jak asi jinak, než oplodněním evropských žen, tedy sexem s nimi? A že se do toho muslimové a nelegálové pouští opravdu s vervou – v Británii mají muslimské znásilňovací gangy na svědomí tisíce a tisíce bílých britských žen a dívek, znásilněných a pohlavně zneužívaných, včetně dívek v předpubertálním věku. Některé z obětí byly při znásilňování přitlučeny hřebíkem za jazyk k desce stolu. Některé oběti byly znásilněné uraženým hrdlem lahve. Některé oběti byly polité benzínem a bylo jim vyhrožováno upálením zaživa, pokud nebudou "po vůli"

Zdánlivě malinkatý rozdíl mezi zločinem spáchaným nelegálním migrantem a/nebo přistěhovalým muslimem a mezi zločinem spáchaným příslušníkem evropského národa. Ale přitom zcela zásadní. Jeden každý zločin, spáchaný nelegálním migrantem a/nebo přistěhovaným muslimem je zločin, který by se nestal, nebýt idiotské politiky "elit". Zločin, který by se nestal, nebýt neziskovek, sluníčkářů, vítačů, blbek a blbů s transparenty "Refugees Welcome".

Zločinná politika genocidy evropských národů a její konkrétní zločinné důsledky. Kallergi v praxi. Genocida evropských národů, první, zatím málo nápadná a očividná fáze.

Čtěte ZDE: Válka imigrantů v Evropě: Invaze na koupalištích, rozmlácená auta a hra “hoď si svého bělocha pod vlak”. Rozmlácený pomník de Gaulla v Normandii. Čtvrtá říše chystá další obří vlnu migrantské invaze

Stačilo přitom tak málo

Nějaká dívka nebo dítě nemuselo být znásilněné. Někdo mohl být naživu. Někdo nemusel umřít.

Osmiletá dívka Saffie Roussos zavražděná při teroristickém útoku hodného, tolerantního jen trochu frustrovaného muslima na koncertě v Manchesteru v roce 22. května 2017.

Pachatel? "Uprchlík" z Libye. Možná jste ho, sluníčkáři, zastánci destrukce evropské civilizace vítali na nádraží s barevným transparentem. Merkelová si s ním klidně mohla udělat selfíčko. Bergoglio mu mohl umýt nohy. 

Nebýt zločinné politiky nahrazení evropských národů importovanými muslimy a černochy, mohla žít. Nemusela zemřít dříve, než stihla poznat svět a milovat všechny jeho krásy. 

Saffie Roussos. Zemřela zbytečně, jen v důsledku vaší zločinné politiky a zločinné ideologie multikulturalismu. A s ní už dnes stovky a stovky dalších, do budoucna desetitisíce a statisíce dalších nevinných evropských dětí i dospělých.

Saffie Roussos, 8 let - Mohla žít

Ona je ten rozdíl - Saffie Roussos.

Je vám to snad málo, sluníčkáři a vítači? 

V rámci popírání muslimského terorismu nemá Saffie Roussos ani vlastní kapitolu na Wikipedii – nejen na české verzi Wiki, ale dokonce ani na anglické verzi Wikipedie o ní nesmí být ani zmínka. Ani zmínka o této dívce v článcích na Wikipedii věnovaných teroristickému útoku v Manchesteru. Stejně jako není zmíněna jménem ani jedna oběť muslimského teroristy, natožpak že by byla na Wiki fotografie oběti nebo fotografie z místa hrůzného útoku muslimského "uprchlíka" na slušné, pokojné, mírumilovné (a vůči zločinu, barbarství a terorismu až příliš tolerantní) Evropany.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky