Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Europoslanec Ivo Strejček k protestujícím před francouzskou ambasádou v Praze. A jak se demonstrace v Paříži přenesly na Kampu?
Popisek: Poslanec Evropského parlamentu Ivo Strejček

Europoslanec Ivo Strejček k protestujícím před francouzskou ambasádou v Praze. A jak se demonstrace v Paříži přenesly na Kampu?

19. 8. 2013

Tisk článku

Redakce Protiproud Hlavní média až na pár výjimek buď ignorovala, nebo neskutečně zle desinterpretovala shromáždění Akce D.O.S.T. před francouzskou ambasádou v Praze na Kampě. Někteří odvážnější skutečně pravicoví politici se však nebáli ozvat. Mezi nimi také poslanec Evropského parlamentu za ODS Ivo Strejček, který je podle našich informací na vyloučení ze strany za svůj "klausismus".

Vážení přátelé,

dovolte mi, abych vám poděkoval za pozvání na vaši akci, ve které hodláte klidným způsobem vyjádřit váš silný hodnotový postoj.

Nemohu tu dnes, bohužel, s vámi být, neboť jsem na předem slíbené akci v rakouském Salzburgu. Velmi vás zdravím a věřte mi, že jsem, byť na dálku, intenzivně s vámi.

Považuji za symbolické, že svůj protest proti pochodu homosexuálů Prahou pod názvem „Prague Pride 2013“ začínáte před budovou velvyslanectví Francouzské republiky v Praze.

pp

Čtěte ZDE: Klausův Hájek promluvil: Na pravici se něco chystá. Na demonstraci proti duhové totalitě řekl mnohem víc…

Máme totiž společně před očima televizní záběry náměstí a ulic francouzských metropolí, ve kterých davy občanů demonstrovaly proti spornému – a pro mě osobně nepřijatelnému - úmyslu francouzské socialistické vlády uzákonit nároky homosexuálních partnerů adoptovat děti.

Takovou myšlenku, která byla nakonec stejně francouzskou vládou prosazena, nelze ani zlehčovat ani ji odbýt lehkovážným mávnutím rukou.

Má totiž své vášnivé zastánce a politické hlasatele i u nás.

Mýlili bychom se, kdybychom si nechali médii vnutit ideu, že „vlastně o nic nejde“ nebo „že jde ve své podstatě o myšlenku lidskosti, na jejímž konci má dítě získat milující rodiče“ či dokonce pobuřující argument, že naše názory jsou výrazem „netolerance“.

pp

Poslanec Ivo Strejček na sněmu iniciativy DOST

Hluboký a zásadní spor o hodnoty

Ne, ne, ne. Jde o hluboký, a já bych řekl zásadní, spor mezi těmi, kteří vyznávají hodnoty tradiční rodiny, ve které je dítě vychováváno milující matkou a vlídným otcem. Spor mezi těmi, pro které by měla být rodina, při vší složitosti i komplikovanosti života, sjednocujícím i zklidňujícím místem a těmi, pro které řeči o rodině jako prostoru přirozeného vztahu muže a ženy a jejich společné zodpovědnosti ke svým dětem jsou zastaralé, staromódní, málo revoluční a v důsledku směšné.

Významná část současné Evropy prochází hlubokými hospodářskými problémy. Jsou způsobeny, mimo jiné, dlouhodobě zhoubným působením evropského sociálního státu, který už dávno není pojistnou sítí pro ty, kteří se ne vlastní vinou dostali do životních obtíží.

Obhajoba přirozeného řádu

Je peřinou z prachového peří, ve kterém ne rodina, ale stát nabízí a zaručuje to, o co se má postarat rodina. Proto je tak jednoduché na rodinu útočit a posmívat se přirozeným vazbám mezi mužem, ženou a jejich dětmi. Zdá se být nepotřebná, neboť roli rodiny přece zastane stát. Všude tam, kde bude chybět milující a shovívavá máma i zodpovědný otec, může dojít k nevratnému narušení budoucího hodnotového vzorce chování jejich dětí.

I o tom je tedy, přátelé, vaše dnešní setkání. Je obhajobou přirozeného řádu a pokorné disciplíny k němu.

Přeji vám vše dobré a vaší odvahy vyjádřit nepopulární a médii vysmívaný názor si nesmírně vážím.

To, že takové setkání jako je to dnešní vaše, by se mělo konat současně i před budovou pražského magistrátu a před vraty Parlamentu České republiky, je právě vám zbytečné připomínat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video z demonstarací ve Francii promítané na Kampě

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky