Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jak to bylo doopravdy: Rusko prý bude odebírat děti demonstrantům! Podívejme se případu na zoubek. Batole lidským štítem? Kde represe překonávají komunisty. Zkuste si to na Západě! Naše média: Lež, lež, lež!

Jak to bylo doopravdy: Rusko prý bude odebírat děti demonstrantům! Podívejme se případu na zoubek. Batole lidským štítem? Kde represe překonávají komunisty. Zkuste si to na Západě! Naše média: Lež, lež, lež!

13. 8. 2019

Tisk článku

Michal Brand se opět pustil do pátrání po pravdě, tentokrát v kauze "odebírání dětí prodemokratickým demonstrantům v Moskvě" - a přináší jedno naprosto zásadní ponaučení

Tomáš Flaška publikoval svůj článek „V Rusku represe už překonávají komunisty“. Jeho článek je reakcí na informaci, že na nepovolené demonstraci v Moskvě byli rodiče s malým dítětem. A někdo z moskevské prokuratury UVAŽUJE o tom, zda by jim to dítě nemělo být odebráno z péče. A tak, abych ten řetěz prodloužil, jsem se rozhodl napsat článek, jako reakci na článek pana Flašky, který je (ten článek, ne pan Flaška) reakcí na články o událostech v Moskvě.

Musím říci, že mi to přijde (zatím) ze strany příslušných pracovníků moskevské prokuratury také odporné. Ale abych tento jeden případ bral jako důkaz totality v dnešním Rusku, toho jsem dalek. Proč? Ne, pane Flaško, není to proto, že by mě platil Putin jako proruského trolla. Ale prostě proto, že podobné a setsakramentsky často mnohem, MNOHEM horší věci se dějí na „demokratickém“, „svobodném“ Západě.

Zkuste toto... 

Mám, pane Flaško, takový malý návrh na test (jestli máte děti). Zaleťte si třeba do Norska, vezměte tam s sebou svoje děti na nepovolenou demonstraci třeba proti homosexuálům, nebo proti eko-fanatikům a jejich "globálnímu oteplení", nebo proti islamizaci nebo proti nelegální migraci.

Nebo na takovou nepovolenou demonstraci s podobným tématem zajděte s malým dítětem v Německu, ve Francii, v Británii...

Nebo zkuste v Madridu zaskočit na nepovolenou demonstraci proti zrušení katalánského referenda.

V Británii bych ještě doporučil nepovolenou demonstraci proti muslimským znásilňovacím gangům nebo třeba na podporu Tommy Robinsona.

Nebo doporučte někomu ze svých známých, ať v jakékoli této západní "demokratické'" "svobodné" zemi třeba zajde do školy, kam chodí jeho děti, a ať tam pěkně nahlas řekne, že globální oteplení vlivem člověka je nesmysl, že existují jen dvě pohlaví, že manželství je svazek muže a ženy, že nelegální migranti nemají žádné právo ani na pobyt v Evropě natožpak na sociální dávky nebo jakoukoli jinou pomoc.

...a uvidíte 

V Norsku vám děti odeberou i za mnohem, MNOHEM menší provinění, než je nějaká nepovolená demonstrace proti něčemu, co současný režim v západních zemích razí jako „státní ideologii“ (a naneštěstí i praxi).

V Británii vás možná „jen“ zavřou do vězení, speciálně vybraného, aby tam byli právě jen náhodičkou především ti vězni, kteří vás budou nenávidět a budou se snažit vás za každou cenu zavraždit (jako se děje v případě Tommyho Robinsona). A pak vám ty děti vezme sociálka, protože jsou sirotci (což se v případě Tommyho zatím nestalo). A dají je na výchovu do nějaké fajnové muslimské rodiny, která nenávidí křesťany, západní kulturu a západní civilizaci a mluví jen arabsky (jako se už několikrát stalo).

Nebo možná „jen“ najdou nějakou blbku, případně předem nastrčenou agentku tajné policie, která se s vámi zcela dobrovolně opakovaně vyspí, pak vás obviní ze znásilnění, pak se sice ukáže, že o žádné znásilnění nešlo, že příslušnou blbku-agentku tajné policie vlastně „jen naštvalo, že jste nepoužil ochranu“, ale což. Stejně vás zavřou, budou vás měsíce týrat a šikanovat (jako se stalo a děje J. Assangovi). A časem vás možná vydají do nějakého fajnového koncentráčku, třeba na Guantanámo.

Čtěte ZDE: Mediální totalita: Odkud teče hlavní stoka? Veřejné vyznání německého novináře. Juncker objasňuje všivárny EU. Kam to vlezl Babiš? Válka proti našim mozkům. Kniha, jež by neměla zapadnout

Srovnání se Stalinem? 

Pan Flaška píše: Člověk pořád slyší a nestačí se divit jak Rusové hromadně obdivují masového vraha Stalina. Je šílené, jak se ruská vládnoucí oligarchie drží u moci a lidé, byť mají údajně svobodu a svobodné volby (to měli ale ústavou zaručené i za komunistů), vidí tu bezmoc jak s tím nemohou nic udělat. A pak sklouzávají k ještě větší zrůdnosti a vzpomínají se slzičkou v oku na Stalina.

Tak milý pane Flaško. Stalinovy represe měly o několik řádů menší rozměr, než tvrdí hysterická antiruská a jako vždy neinformovaná propaganda. Ano, Solženicyn psal o 60 milionech obětí Gulagů. Pak si ale uvědomil, jak moc byl zneužit protiruskou propagandou a také si uvědomil, jak moc přestřelil daleko za realitu. Ale o tom se už zase tak moc nepíše. Na „svobodném“ zglajchšaltovaném Západě.

Anne Applebaum, protiruská fanatička par excelence, uvádí 1 až 1,5 milionu obětí stalinských trestních táborů a k tomuto číslu se kloní většina seriózních výzkumů. To je o dost méně než těch oblíbených a hojně citovaných „60 milionů mrtvých“ nebo „jen“ „desítky milionů mrtvých“. Je to mimochodem tolik mrtvých, kolik přineslo americké „osvobození Iráku“. Nebo je to cca 5 - 7 krát Hirošima plus Nagasaki. Nebo je to cca polovina nebo třetina americké války proti Vietnamu.

Ano, i tak je to strašné. I kdyby to bylo jen deset nevinných obětí. Ale jestli chcete, pane Flaško, nenávidět Stalina za oběti gulagu, tak musíte ze stejných morálních imperativů nenávidět stejně ba ještě intenzivněji USA za jejich politiku. Půl milionu mrtvých iráckých dětí v důsledku sankcí vynucených USA, miliony mrtvých z Irácko-íránské války, kde USA dodávaly zbraně oběma stranám a poštvávaly je proti sobě, 1,5 milionu mrtvých Iráčanů po americkém „osvobození“, 3 až 3,5 milionu mrtvých v Laosu a Vietnamu (a stále narůstající díky Agent Orange, vyráběného mimochodem firmou Monsanto, která dnes dělá „zcela nezávadné“ geneticky modifikované potraviny) během americké války ve Vietnamu, desetitisíce mrtvých v Sýrii, bombardované USA a terorizované islámskými teroristy z Amerikou podporované, financované a vyzbrojené „demokratické opozice“, totéž Libye, Salvador, statisíce mrtvých díky USA financovaným, vyzbrojeným a vycvičeným eskadrám smrti... Ten soupis by byl delší než si zřejmě vůbec dokážete představit.

Za další, uvedený průzkum oblíbenosti Stalina přináší „nezávislá“ agentura Levada, která je proslulá svými průzkumy veřejného mínění, podle kterých získá Putin v příštích volbách 0,3% hlasů a prezidentkou Ruska bude ve volbách zvolena některá Pussy z Pussy Riot. Agentura Levada dlouhodobě získává značný objem svých tržeb ze zahraničních zdrojů, ať již přímo nebo prostřednictvím ruských poboček různých, především amerických firem a organizací a snaží se pravidelně zcela mimo realitu zkreslenými průzkumy ovlivňovat výsledky voleb. 

Čtěte ZDE: Prst na tepu doby: Už jste si taky kopli do Semína? Milion chvilek pro nenávist a demagogii. Kádrováci liberální demokracie? Za co se dnes likviduje. I estébáci byli férovější. V čem žijeme 30 let po Sametu?

Patafyzika

Ale začněme hezky s fakty případu „zločinná ruská diktatura chce rodičům odebrat dítě za účast na protiputinovské, prodemokratické demonstraci“. Nebuďme jako hystericky protiruský řev režimní propagandy, od iDnes až po Flašku. Začněme s BBC, která jistě není nakloněna příznivě Rusku. 

V článku se dozvíme: 

In a statement (in Russian) published on its website, the Moscow city prosecutor's office said it had asked a court to remove the couple's rights as parents. "During the rally the parents handed their young child, who was in a helpless state due to his age, to a third person thus endangering the boy's health and life," the statement said."And so by exploiting the child, the parents abused their parental rights to the detriment of their son's interests."

Tedy, otec předal svoje dítě v batolecím věku jiné osobě. 

iDnes píše „Prokuratura chce odebrat dítě rodičům za účast na demonstracích v Moskvě“. Jde o jistého Dmitrije Prokazova a jeho manželku. Rodiče dítěte novinářům řekli, že se protestů neúčastnili, vraceli se z procházky domů. Dítě Prokazov předal švagrovi, aby ho bezpečně přenesl podél policejního kordonu. Později se trojice s dítětem objevila v televizním zpravodajství o demonstracích.

Tak nevím. Pokud iDnes bere jako bernou minci prohlášení protestujících, tak ti se vlastně protestů neúčastnili. Takže titulek by měl znít „Prokuratura chce odebrat dítě rodičům za procházku po Moskvě“, ne? Když se tam Prokazov jen tak procházel, protestů se neúčastnil ani on ani jeho žena. A pak ho napadlo, jen tak, požádat svého švagra, jen malou shodou okolností jednoho z hlavních organizátorů nedovolené demonstrace, která se vlastně vůbec nekonala, protože jak říká Prokazov, žádnou demonstraci neviděli, ani žádné policejní kordony (i když se tu s Frominem vyfotil), aby ho ten bezpečně pronesl okolo neexistujících policejních kordonů.

Svobodná Evropa uvádí:

Prokazov also said that he, his wife, their son, and his wife's cousin Sergei Fomin were on their way home on July 27, when he asked Fomin to carry his son. "There were no cordons, no police, we simply were going home," he said.

Tedy – Prokazov uvádí, že se jen tak procházel. Prostě šel domů. Nikde žádná demonstrace, nikde žádné policejní kordony. 

A pak ho asi prý napadlo předat svoje dítě Frominovi, který organizoval nepovolenou demonstraci, která se vlastně vůbec nekonala. A svoje dítě Frominovi předal, aby ten dítě bezpečně pronesl domů okolo policejních kordonů, které tam vůbec žádné nebyly. Protože to pro změnu uvádí verze iDnes - Dítě Prokazov předal švagrovi, aby ho bezpečně přenesl podél policejního kordonu.

Čtěte ZDE: Manipulátoři.cz: Když manipulují experti. Skandál s černochy a hidžábem. Festival argumentačních faulů. Jak to bylo s Miss Michigan? “Kriticky myslet” učí demagogové. Kostrbatě, zato se zápalem

Lidský štít

Ale vážně. „Aktivista“ a barevný revolucionář Fromin pak cizí jedenapůlroční dítě zneužil, aby mohl odejít z nepovolené demonstrace, kterou vedl a spoluorganizoval. 

Prokazov ale popírá svoji vlastní verzi, když uvádí, že dítě nikdy nebylo v nebezpečí, protože nikdy nebyly nikde u policejního kordonu. Dmitri Prokazov denied that, saying they weren't anywhere near police cordons and the child never was in jeopardy.

Takže podle Prokazova žádné nebezpečí nehrozilo a proto, aby svoje dítě ochránil před nebezpečím, které neexistovalo, toto dítě dal Frominovi, aby ten dítě odnesl do bezpečí z toho nebezpečného místa, na kterém nehrozilo žádné nebezpečí.

Fromin jako hlavní rozeřvávač, fotky Prokazova s Frominem z nepovolených demonstrací, a moment, kde dotyčný „vzorný otec“ dává svoje dítě v batolecím věku Frominovi, aby ten s jednapůlročním dítětem jako živým štítem unikl zatčení, dalšímu účastníku nedovolené demonstrace:

Nevím, co jste viděli vy. Já viděl následující:

Fromin, švagr Prokazova, je jeden z hlavních organizátorů a rozeřvávačů (po vzoru „roztleskávač/ka“ je na barevně-revolučních demonstracích rozeřvávač/ka). Na nepovolené demonstraci, které se účastnili jak Prokazov tak Fromin, se Fromin chce dostat mimo policejní kordony, aby nečelil zatčení. Prokazov mu dává svoje malé dítě jako lidský štít.

Case closed.

Otec svoje dítě v batolecím věku dal jiné osobě do nosítka na břiše jako ŽIVÝ ŠTÍT. A protože šlo o nedovolenou demonstraci a „otec“ dal vědomě svoje dítě v batolecím věku cizí osobě jako živý štít, proto moskevská prokuratura požádala o posouzení, zda dotyční rodiče mohou mít nadále svoje dítě v péči. Zneužít jedenapůlroční dítě k „pomoci“ při krytí osoby, která se dopustila protiprávního jednání...

Odkaz na příslušné video i další informace uvádí článek v Moscow Times.

Dotyčným lidem, tzv. „rodičům“, politickým fanatikům, kteří neváhají svoje dítě, batole, dát jako živý štít cizímu člověku na nepovolené demonstraci, by měli nejen odebrat děti. Ale měli by je postavit před soud a odsoudit po právu. Chtěli batole obětovat jako rituální oběť? Nebo jsou jen naprosto zfanatizovaní a na žebříčku hodnot je pro ně nejdůležitější nenávist vůči dnešnímu Rusku, jejich vlasti, a život a zdraví vlastního dítěte je pro ně až druhořadé? Na tohle ani není paragraf... 

Hlavní ponaučení...

...pro pana Flašku a pro Tebe, laskavá čtenářko a laskavý čtenáři: Každou, ale opravdu úplně každou „zprávu“ v dnešních „svobodných“ prolhaných médiích aby člověk desetkrát prověřil ze všech možných stran. Protože cokoli naše „svobodná“ „demokratická“ média sdělí, je

LEŽ, 

LEŽ, 

jedna obrovská LEŽ!

A propos, kde je Skripal? Proč ho britské tajné služby nenechají vůbec s nikým ani promluvit?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky