Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Plán na odstranění Babiše z politiky (zatím) selhal: Proč? Trpaslíci, Sněhurka i satanovi lemuři v šoku. Trump a Babiš – dva v jednom. Kam mají fízlové okna? Bruselská stopa. Vláda nevolených. Kdo koho dřív?

Plán na odstranění Babiše z politiky (zatím) selhal: Proč? Trpaslíci, Sněhurka i satanovi lemuři v šoku. Trump a Babiš – dva v jednom. Kam mají fízlové okna? Bruselská stopa. Vláda nevolených. Kdo koho dřív?

3. 9. 2019

Tisk článku

Petr Hájek upozorňuje, že všechno, co od pondělka ve většině médií vidíme, slyšíme či čteme o Babišově kauze, je buďto záměrná lež, nebo tupost – protože ve skutečnosti jde o něco úplně jiného

Právě v okamžiku, kdy píšu tyto řádky, se ptá Český rozhlas Plus svých posluchačů, zda mají důvěru v českou justici. Samozřejmě v souvislosti s „únikem informace“ o tom, že dozorující státní zástupce v kauze Čapí hnízdo navrhl zastavit stíhání Andreje Babiše. Půvabně tragikomické. Krása nechtěného. Vždyť tentýž rozhlas (spolu s ČT, Bakalovci a dalšími médii našeho Deep state) ještě před pár týdny organizoval v Praze na Václaváku a na Letné tréninky na listopadový státní převrat (Majdan) pod hesly „obrany nezávislosti“ státních zástupců, toho nejvyššího zvlášť – a teď proti témuž brutálně útočí.

Teď aby „Chvilkaři“ rychle překreslovali transparenty. Jenže – proti komu? No samozřejmě proti premiérovi a prezidentovi (na ministryni spravedlnosti Benešovou už pozapomněli), takže vlastně všechno při starém. Ale trpaslíci (TOP, STAN, lidovci, ODS a Piráti) zjevně utrpěli šok. Nelze jej vysvětlit jinak, než že jim sněhurka (Lenka Bradáčová) a krásný princ (Pavel Zeman) přísežně slíbili, že pohádka bude mít (pro ně) žádoucí happy end, a zlá čarodějnice (Andrej Babiš) pomaže před soud. Báječný motiv pro listopadové demonstrace a nekonečné „speciály“ na strašidelných Kavčích horách! Co se to zvrtlo? Že by se Jaroslav Šaroch, dozorový státní zástupce kauzy Čapí hnízdo, zachoval skutečně nezávisle? To snad ne! To by byla odporná podlost! Jenže co teď s tím?

Žádný plán nikdy nevyjde

Tuto základní tezi, kterou političtí a mediální manipulátoři a dezinformátoři veřejnosti stále nechtějí vzít na vědomí, opakuji (nejen ve svých knihách a článcích) už po leta: čím více, dokonaleji a silněji připravujete spiknutí, tím jistější je, že se stane něco, co vám do toho hodí vidle. Stejně jako po leta na těchto stránkách opakuji, že Čapí hnízdo je z právního hlediska nesmysl. V regulérních poměrech nemůže jít Babiš před soud, protože by se žalobce zesměšnil snad ještě více než Ištvan a spol. s kabelkami Jany Nagyové (Nečasové), kvůli nimž ozbrojená komanda (se souhlasem US Embassy) obsadila Strakovku a provedla vládní puč.

Jenže my samozřejmě v regulérních poměrech nežijeme. Špičky pražského, olomouckého a Nejvyššího státního zastupitelství se již před několika lety rozhodly převzít politickou moc v zemi. V době, kdy jim „obamovská“ ambasáda Spojených států v Praze šla na ruku (a paní Bradáčová zde vedla „kursy“ pro pokrokové prokurátory), se pokusily prosadit zákon, jenž by znamenal úplné předání politické moci do rukou těchto nevolených vyvolených. Ne že by ti volení byli ve své většině o moc lepší. Ale aspoň musejí procházet „ohněm“ voleb, při nichž se navzdory manipulacím výše zmíněného mediálního manistreamu může přihodit něco nečekaného – například Babiš. Protože žádný plán a tak dále.

Ostatně ukázalo se to vzápětí již tehdy: prokurátoři udělali bleskový puč, který způsobil pád Nečasovy vlády (aby nemohla rozhodnout o regulérním tendru na Temelín, což by vyřadilo americký Westinghouse). Současně to ale způsobilo, že již připravený „pučistický zákon o státním zastupitelství“ - nástroj, jímž měli (Zeman, Bradáčová a spol.) převzít moc nad politiky a stát se neomezenými vládci v zemi – tím spadl pod stůl a nová sněmovna jej již neprojednávala. Protože ti, kteří jej v „zastoupení“ prokurátorů chtěli prosadit (a ve své nadutosti netuší, že by se stali vzápětí rovněž obětmi), se volbami změnili v trpaslíky. A to je stav, který trvá i po posledních všeobecných volbách.

Čtěte ZDE: Snaha o barevný převrat: Účelová diskreditace jede naplno. Tady nejde o blbých 50 miliónů ani o rybaření v Artěku. Vyjdou hloupá děcka do ulic? Novinářské svinstvo. Vytunelovaná katastrofa se zahojí i přes mrtvoly

Plán na odstranění Babiše

Andrej Babiš je jistě postava nejednoznačná – a také na těchto stránkách jsme jej nejednou ostře kritizovali. Na rozdíl od veřejnoprávních a podobně „zaháčkovaných“ médií máme ovšem tu obrovskou výhodu, že (dokud nás cenzoři nezakážou) můžeme psát zcela otevřeně, nemystifikovat a nešířit desinformace a „fake news“ jako valná většina mainstreamu (jenž podoben zloději křičí chyťte zloděje). Proto si můžeme dovolit současně konstatovat, že premiér zatím většinou zvládá svou roli obratně a ve fatálních otázkách existence státu a národa stojí spolu s Orbánem a spol. poměrně odhodlaně proti bruselskému (berlínskému) totalitnímu diktátu. Jistěže je to dáno i tím, že za zády má prezidenta Zemana, který mu nedovolí „přehodit výhybku“. Ale fakt je, že v domácí politice se mu daří a na mezinárodním kolbišti se za něj nemusíme stydět (jako za Sobotku či Topolánka).

To je ovšem pro trpaslíky, sněhurku, prince a všemožné další bludičky a satanovy lemury nesnesitelné. Proto ve spolupráci s „čertíky“ z tajných služeb a několika mocnými konkurenty z dob Babišova byznysu zplodili kauzu Čapí hnízdo. Většina veřejnosti jí dodnes nerozumí – což je ostatně i smyslem celé hry. Jde hlavně o to, pokud možno co nejdéle vláčet premiéra po výhrůžně znějících močálech „trestního stíhání“ a hrozby utonutí v třasoviskách „obžaloby, soudu, vězení...“ Významná část veřejnosti přesto intuitivně chápe, že tahle pohádka je chatrná a Velký Andrej má pravdu, že jde pouze o nechutný pokus, jak nepolitickými prostředky (protože na ty politické nemají ani talent, ani charisma) dostat kunu z kurníku dosud skvěle fungující hry Já na bráchu, brácha na mě. Nejsme v tom sami, jde o velmi rozšířený jev.

Dva v jednom

Trpaslíci a jejich média jsou tímtéž, co zažívá (na neporovnatelně větším jevišti) Donald Trump se stejně pohádkovým honem na čarodějnice v kauze údajného „ruského ovlivnění voleb“. Hluboký stát (Deep State), zrádci v jeho vlastním týmu, tajné služby pracující proti prezidentovi, nekonečná nenávist levičáckého („liberálního“) mediálního světa, který raději zničí poslední zbytky důvěry naivnější části veřejnosti v „objektivitu“ hlavních médií, než by pootočil kormidlem Titaniku řítícího se na ledovec – to vše je u nás jako přes kopírák. Oni to totiž jinak neumějí: Nejde to silou? Půjde to ještě větší silou. Jen se v Čechách a na Moravě nejmenují (washingtonské, newyorské atd.) bažiny, ale (pražská, brněnská atd.) kavárna.

A teď obě zločinecká antidemokratická centra dostala obdobný úder: Trumpův vyšetřovatel musel k hrůze svých oveček (již připravených na impeachment) sdělit, že žádnou ruskou stopu nenašel. A Babišův „vyšetřovatel“, státní zástupce Šaroch, ke obdobné hrůze volených i nevolených politiků kavárny (připravené na jásot z „obžalování“ pro ně nedostižného politika) navrhl zastavit trestní stíhání premiéra a spol. A jako tam se  „zrazení“ antitrumpovci ještě kojí nadějí, že do voleb se na prezidenta něco najde, zde zase už kují plány na nová premiérova obvinění.

Má obojí vývoj něco obecně společného? Jsou to „dva v jednom“? Velmi pravděpodobně. Trumpův vyšetřovatel Mueller protahoval kauzu, jak to šlo nejdéle. V těchto úchylných hrách totiž zdaleka nejde tolik o cíl (odvolání prezidenta), jak o „cestu“: čím déle po ní oběť vláčíte, tím je unavenější, může udělat chybu – a v podstatě jí ničíte beztak stresující život ve významné funkci. Také Šaroch natahoval vyšetřování (na čtyři roky!). Oba ale stáli před osobním rozhodnutím – zda se pro bažiny (kavárnu) obětovat, protože kdyby se kauza měla projednávat před očima veřejnosti (impeachment, soud), ukázalo by se, že je prázdná. A vyšetřovatel (státní zástupce) by na tom byl ještě podstatně hůře než náš „hrdina“ Ivo Ištvan s „kabelkami“. Profesionálně by v podstatě skončil. A tak – i z osobních důvodů – volil raději šok a nevraživost „zadavatelů“. Ale ne jen to.

Čtěte ZDE: Masová (sebe)vražda na Letné: "Overkill" kam se podíváš. Potrat Majdanu. Gréta ve sklenici. Semín hvězdou proti své vůli. Pláč trpaslíků ve sněmovně. Ruka neudělá kluka. Možná přijde ze záhrobí i Havel

Je za tím Brusel?

Šaroch si podle všeho „dovolil“ navrhnout zastavení trestního stíhání především z jiných důvodů. Čekal, až se dozví, jak bude postupovat Brusel (Babišovo vyšetřování zrůdnou organizací zvanou OLAF – kupodivu ne Palme). A my jsme se proto také okamžitě po jeho rozhodnutí, které „uniklo“ do jakéhosi podivně „poslovensku“ zřízeného Deníku N (jako Neobolševismus) dozvěděli, že teď už to Brusel nechává „na českých orgánech“. Prostě se nová šéfka Evropské komise Lejnová do Babiše nebude plést. O čempak spolu asi hovořili, když si tak dobře tuhle popovídali o rodinách a tak vůbec? Brusel by to ale nemohl „včas“ sdělit, kdyby vše postupovalo podle pravidel, tedy kdybychom se o Šarochově návrhu na zastavení trestního stíhání z deníku neobolševiků nedozvěděli a čekali, až co tomu řekne jeho nadřízený. To byl pravý smysl „úniku“ - což ovšem „enkaři“ netušili.  

A začalo se i peklo otřásat. Kalousek volá na pomoc svého dobrého kámoše („čert, aby vzal Babiše“) a odvolává se k „Vyšší spravedlnosti – má nepochybně na mysli „vyšší“ státní zástupce Bradáčovou a Zemana (se Spravedlností Nadzemskou zcela zaručeně v kontaktu není, ta se s čerty a jejich lemury nekamarádí).

Ve zmatku výroků a reakcí dalších trpaslíků se ozývají přímo neuvěřitelné zhůvěřilosti, jako že si to měl nechat Šaroch „otestovat“ soudem (lidovci, STANaři). Prostě jen tak vláčet dál člověka roky před institucemi, které jsou tak (na právu a spravedlnosti) nezávislé, že vydávají naprosto rozdílné verdikty i v hrdelních kauzách (Lukáš Nečesaný). Nebo na „společenskou objednávku“ odsoudí na neskutečné pálky politicky žádané hlavy (Janoušek, Rath, Dalík), přestože jde o jednoznačně politické procesy, které se spravedlností nemají nic společného, ale „lid“, který „zbohatlíky“ třídně nenávidí (a předtím byli dostatečně dlouho lynčováni médii), je „nasycen“.

Fízlové za okny

Dokonce si odredovaný šéf takzvaných Pirátů (ve skutečnosti výsadek bruselských radikálních bolševiků) dovolí říci, že kdyby šlo o „normálního člověka“, už by seděl. Pán (soudruh) je – věren tradici – současně žalobcem (žaluje a donáší na Babiše do Bruselu co týden) i soudcem. A nejraději i katem – pokud zmatenci, kteří Piráty volili, opět nepřijdou k rozumu. To už jsou i ti Kalouskové lepší. Je to však zběsilý výrok především proto, že „normální lidé“ jsou na tom ještě nepoměrně hůře. A ti „nenormální“?

Právě před pár dny Vrchní soud odebral soudci Alexandru Sotolářovi případ Opencard, protože trval na tom, že štamgastové Kavárny (jako bývalý primátor za ODS Svoboda) jednali proti zákonu. Nesnažil se aktivisticky „soudit (možná špatný) zákon“, ale chtěl postupovat v rámci pravidel. Tak mu to sebrali (přestože jde o zákonného soudce, což je protiústavní, ale co na tom) a dali to nějaké paní, která je osvobodí, jak Kavárna rozhodla. Jinou paní (soudkyni Královou) zase chtěli naopak rovnou existenčně zlikvidovat, protože trvala na tom, že část odposlechů (sms) v Nečasově případu byla nezákonná. No kam by to měli fízlové a jejich politické podržtašky okna?

Čtěte ZDE: Kruhová leč na vezíra: Co potká Babiše po dovolené? Nemají sílu ke svržení, tak alespoň otravují. Účinnost snižuje hloupost? Okolnosti napětí kolem českého premiéra. Koncem měsíce pro změnu žaloba?

Kdo z nás

Není ještě samozřejmě vůbec jasné, jak Babišův případ dopadne. Kriminalizace politických soupeřů (nejen u nás) dosahuje v naší svobodné a demokratické společnosti neskutečných výšin. Je pravděpodobné, že Čapí hnízdo teď na pár měsíců „usne“, aby byl čas připravit další kauzy. Ministr vnitra Hamáček (ČSSD) už s policií připravuje případ jakýchsi údajně neoprávněných „inzercí“ Agrofertu (tedy zjednodušeně řečeno daňové úniky), z nichž nepochybně zase obviní Babiše. A tak stále dále, dokud neodejde z politiky – nebo tyhle falešné hráče nezlikviduje obdobnými zbraněmi. Nebo pokud vydrží do voleb – a pak většinu z nich s velkou pravděpodobností „zlikvidují“ voliči.

O spravedlnost či dokonce „nezávislou justici“ našim kavárenským „majitelům klíčů“ nikdy nešlo. Pokud se někdo (jako autor tohoto textu) měl kdy možnost zabývat úplně „obyčejnými“ případy zcela „obyčejných“ lidí, pak ví, že to, co policie, státní zástupci a soudci mohou (čest výjimkám!) a často ze zcela nízkých pohnutek činí, je hrůza překonávající hollywoodské horory. Mnozí naši spoluobčané sedí nespravedlivě na mnoho let ve vězení. Mnozí to pomyšlení na nespravedlnost, která se jim stala, nepřežili. Nemají na drahé právníky a současný prezident se rozhodl neudělovat milosti (o amnestii ani nemluvě).

Můžeme být v kterékoli chvíli každý kdykoli mezi nimi. I ti zmanipulovaní, kteří zaplnili Letnou, aby žádali „nezávislost“ justice, která je dnes hlavní – nekontrolovatelnou a nekritizovatelnou – mocí ve státě.

Mezi „nezávisle popravenými“ měl být od pondělka i Andrej Babiš. Zatím není. Možná mu pomohla i nedávná návštěva v sídle CIA.

Jenže – řečeno s marťanským filosofem expremiérem Paroubkem – kdo z nás na to má?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky