Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pravda o 11. září zase o něco blíže: 13. září spadla v Praze druhá věž. Kdy dojde na budovu č. 7? Vítězství Miloše Zemana a Andreje Babiše. Konspirace nikdy navždy nevyjde. Tyranie chcípají. Ale tím zuřivěji teď budou kopat

Pravda o 11. září zase o něco blíže: 13. září spadla v Praze druhá věž. Kdy dojde na budovu č. 7? Vítězství Miloše Zemana a Andreje Babiše. Konspirace nikdy navždy nevyjde. Tyranie chcípají. Ale tím zuřivěji teď budou kopat

15. 9. 2019

Tisk článku

Petr Hájek vidí víc než jen náhodné souvislosti mezi grandiózním podvodem amerických elit z 11. září 2001 a pokusem odstranit Babiše z veřejného života kriminalizací, když na něj kavárna nestačí politicky

Škoda, že oznámení o zastavení trestního stíhání Andreje Babiše a jeho rodiny nevyhlásilo Městské státní zastupitelství o dva dny dříve. 11. září by této tragédii pro celou antibabišovskou frontu slušelo lépe. Pátek třináctého sice také není k zahození, ale 9/11 je přece jen nepřekonatelné datum, které předznamenalo směřování celé euro-americké civilizace k parádnímu zániku v jedenadvacátém století. Naše 9/13 o osmnáct roků později bude mít podobné důsledky – i když pochopitelně jen v našem středně velkém mocenském rybníčku: Andrej Babiš má nyní před sebou víceméně jistá ještě dlouhá léta u kormidla české politiky.

Stavění věží

Hned tak se z oficiálních zdrojů nedozvíme, kdo grandiózní podvod s údajným útokem Bin-Ládina na New York doopravdy zosnoval a provedl. Pro jistotu ale teď na oslavu dalšího výročí největší fake news v posledních třiceti letech Američané bez soudu popravili jeho nejmladšího syna a... a nic, pochopitelně. 

I v případě grandiózního podvodného útoku na aktuálně dominantní hvězdu české politiky oficiální místa dobrovolně sotvakdy sdělí, kdo stál za teroristickým čtyřletým trestním stíháním Babiše a jeho blízkých. Kdo to vymyslel a režíroval. Podpis pachatele budeme dlouho odečítat jen z jeho důsledků – práve tak jako v případě barbarského činu, který vpravdě hollywoodským stylem poslal k zemi dva věžáky a jeden menší barák na dohled od bizardní symbolické skulptury tamního uctívaného maršála-osvoboditele, Sochy svobody. 

U nás mělo proběhnout vše úplně stejně – jen jakoby v negativu. Mohutné čtyři roky budované věže Babišova trestního stíhání měly být dostavěny k listopadovému třicátému výročí převratu vydávaného dezinformačně za revoluci. Věže, v nichž měl být Babiš zazděn, byly sice vybudovány z karet a na písku, ale při pohledu „z vonku“ měly na mystifikovanou veřejnost působit o to mohutněji. Smyslem těchto kulis bylo havlistické absurdní divadelní představení: další převrat, v němž by štamgasti Kavárny, kteří už deset let prohrávají jedny volby za druhými, přišli k moci, aby liberálně zakroutili krkem všem ťulpasům, co si stále ještě myslí, že demokracie znamená respekt k výsledkům voleb. A zase jim to nevyšlo. V tom musí být už něco víc, když vždycky „hory pracují k porodu a na svět přijde směšná myš“ (latinské přísloví), ne?

Čtěte ZDE: 17 let od pádu dvojčat: Synci z Arábie byli ohleduplní. Jak se zmenšuje Boeing? Usámovy toulavé boty nosí smůlu. Proč máme vojáky v Afgánistánu? Historická čítanka

Pád první věže

První věž se zhroutila, když 2. září státní zástupce Jaroslav Šaroch předal svému nadřízenému spis s návrhem na zastavení trestního stíhání. Jako obvykle to někdo vynesl těm správným novinám, v tomto případě dalšímu  mediálnímu chapadlu pražské kavárny, deníku N. Tudíž tento trestný čin nikdo nevyšetřuje, natož aby někdo někoho trestně stíhal. Na rozdíl od Babiše, který se ovšem zase ničeho nezákonného v kauze Čapí hnízdo nedopustil, jak jsme ostatně na Protiproudu od počátku tvrdili. Teď jde o to, jak celou tuhle zpackanou motanici správně revolučně vyložit – a interpretaci zafixovat v hlavách veřejnosti. Běžná práce pro média Kavárny (bažin, Deep State atd.), v jejichž čele u nás stojí z našich nedobrovolných daní luxusně placená mafie z Kavčích hor zvaná výsměšně Česká televize.

ČT (kromě bažinné televize zvané CNN) kopíruje především BBC, vzorové mediální centrum londýnských močálů „liberální demokracie“. Bere to od ní i s chlupama. BBC se přece přihodil světoznámý husarský kousek prorockého vidění moderátorky. Onoho 11. září, když dvě věže WTC byly pěkně poskládané na zemi (neb zrovna přestaly na chvíli platit fazikální zákony), soudružka referovala, že právě spadla i třetí budova. Měla pěné číslo popisné sedm, nebyla příliš vysoká, nic do ní nenarazilo, a ve chvíli, kdy o její destrukci moderátorka vzrušeně „informovala“, v záběru za jejími zády ještě stála. 

Spadla až asi o dvacet minut později, nikdo nevysvětlil proč. Až na jednu americkou univerzitu, která před pár dny po dlouhém zkoumání vydala studii, podle níž musely být nosníky budovy dopředu uměle narušeny (právě tak, jako byly náložemi odpáleny obě věže, zatímco letadla sloužila jen jako divadelní rekvizita). Ostatně měla tam sídlo jedna z mnoha tajných služeb USA. Prorocký záběr dnes již nenajdete. BBC ho ihned odstranila z archivu (uchovali ho jen zločinní „konspirační teoretici“).

Obdobně ČT právě onoho 2. září, kdy měl být Babiš podle očekávání spiklenců státním zástupcem Šarochem obviněn – a lynč se měl naplno rozjet, aby vyvrcholil Majdanem v listopadu – odvysílala údajný živý vstup moderátora Jiřího Hynka, který za krátkou chvíli stihl „prorocky“ označit Andreje Babiše celkem třikrát za „bývalého premiéra“. Moderátorka Světlana Witowská, která seděla ve studiu, proti tomu ani jednou nic nenamítla. Ani nemohla, neboť šlo o předtočenou reportáž dezinformačně vydávanou za živou, jak je na Kavkách zvykem. A protože ČT proroctví nevyšlo, Hynkův nadpozemský výkon z archivu zmizel. 

Pád druhé věže

Strůjci našeho „malého 11. (nedopatřením 13.) září naopak“ sice dostali direkt, jemuž zprvu nemohli uvěřit, ale druhá věž ještě stála: Státní zástupce Jaroslav Šaroch předložil svůj závěr „ke kontrole“ nadřízenému Martinu Erazímovi, jenž se nechal slyšet, že Šaroch dlouhodobě zastával jiný právní postoj, než ke kterému nakonec v kauze Čapí hnízdo dospěl. „Musím se pečlivě zabývat důvody a vyhodnocením celého jeho postupu,“ pravil. Šaroch s tím nesouhlasil. Poukazoval na to, že již před půdruha rokem upozorňoval, že pokud policie nedodá nějaké skutečné důkazy o údajném Babišově provinění, bude muset trestní stíhání zastavit – což se právě stalo. A tak Kavárna ještě doufala v zázrak. 

Bude to trvat týdny a měsíce, ujišťovali se štamgasti, takže mezitím se třeba listopadový majdan nějak podaří splichtit i nazbývající  jedné noze (z papírových karet). Pak ale přišlo osudné 13. září a prásk!, další věž se poroučela k zemi. Martin Erazím nečekaně rychle potvrdil Šarochův závěr. To svědčí o jediném – věc je tak jasná, jako že 2+2=4. Teprve nyní propuklo zděšení Kavárny naplno. Zapomněla, že předtím organizovala Letnou na údajnou podporu nezávislosti státních zástupců – a naplno se do jejich nezávislosti obula. „Čekal někdo něco jiného?“ ptá se jakoby ironicky hlavní babišobijec Miroslav Kalousek. A také ostatní si oblékli kabáty jinak vysmívaných „konspiračních teoretiků" a naznačují, že si to Babiš asi nějak zařídil. 

Jak, když to byli všechno jejich lidé? Jenom se jim nechtělo riskovat, že nesouditelný čin pošlou před soud pouze pro to, aby Kalouskové mohli vykřikovat mantry už o nikoli trestně stíhaném, ale přímo obžalovaném premiérovi. Profesionální kariéry jsou státním zástupcům víc. Ta Kalouskova (Fialova, a spol.) je tak jako tak u konce. Asi nejtragikomičtější byly výroky naoko se Babiše zastávající: prý kdyby rozhodl nezávislý soud (jako bychom až na čestné výjimky takové měli), bylo by to pro Big Andreje lepší. Jasně, vláčet ho ještě pár let po soudních síních před kamerami ČT a fotoaparáty Bakalových „novinářů“, by byla alespoň malá náplast na zpackaný teroristický čin. 

Čtěte ZDE: Strašidlo voleb: Obchází Brusel, Londýn, Itálii i Washington. Také naše krysy v chaosu. Zeman to řekl jasně. Umělé kauzy na Babiše v troskách. Přenošený Majdan se nepovede. Zkusí si krysy krizi nebo válku?

Budova číslo 7

A tak teď se spiklenci jako k poslední naději obracejí k oné budově číslo 7, která v tom neskutečném haraburdí ještě stojí – k nejvyššímu státnímu zástupci Pavlu Zemanovi. Vždyť to byl právě on, k němuž se na Letné ve společné masové přípravě na podzimní převrat nejčastěji modlili. Teď by jim to měl vrátit a postavit se do čela puče: zvrátit obě rozhodnutí mužů, kteří po čtyři roky kauzu dozorovali a jsou s ní detailně seznámeni a poslat Babiše před soud. Fakt v to doufají. Jako by nevěděli, že budova číslo 7 se tak jako tak bude poroučet k zemi.

Je jedno kdy. Pilíře má už těžce narušeny a podminovány. Pavel Zeman je totiž všechno, jen ne nezávislý státní úředník. Je tak spojen s celou „justiční mafií“ (přesný někdejší výrok současné ministryně spravedlnosti Marie Benešové) – Bradáčová, Ištvan a spol. - že je nezávislý pouze na loajalitě ke své zemi (nikoli nadarmo předtím sloužil v Bruselu). Padne buďto tak, že rozhodnutí Šarocha a Erazíma potvrdí, čímž ztratí důvěru a podporu místního Deep State (jejž spoluvytváří), nebo jejich verdikt svévolně zvrátí – a pak, jak již inzeroval, zasáhne prezident Zeman. Bude mít k tvrzení o politickém verdiktu svého jmenovce dostatek podkladů. A až padne „sedmička“, zhroutí se s ní i podpůrné pilíře vytvořené svého času Lenkou Bradáčovou na americké ambasádě v Praze. Takže jsme opět v té Americe.

Válka začíná

To však neznamená, že je konec. Ba právě naopak, spíše začátek skutečné války – nebo spíše válek. Podvod s 11. zářím 2001 sestrojili američtí neokoni (obecně „liberálové“, bažiny, kavárna), aby mohli zaútočit na mnoha místech světa. V přesvědčení, že deset let po zničení Sovětského svazu přišla ta správná chvíle na definitivní ovládnutí zbytku světa. Jak známo – zatím jim to nevyšlo. Naopak. Jejich hlavní imperiální spojenec, Evropská unie, se rovněž potácí na kraji rozpadu, který odchodem Velké Británie vlastně již začal. A sami Američané dali jasnou odpověď zvolením Donalda Trumpa, který se válkám (alespoň do dalších voleb) bude chtít za každou cenu vyhnout. 

Kavárnám nezbývá, než podvádět, lhát, dezinformovat a jako skuteční liberální demokraté nerespektovat výsledky voleb: V Británii se o to právě nyní pokouší neslýchaným způsobem bažinný parlament, který se snaží zabránit premiéru Johnsonovi v napnění vůle lidu vyjádřené před více než třemi roky v referendu. Marně. Stvořili tím Velkého Borise, který tu cestu otevře (za pár dnů, 31. října). Stejně jako Clintonův a Bushův klan stvořil Trumpa, nebo italští bruselští poskokové Salviniho (kterého teď na čas odporným podvodem na voličích odstavili, ale on se vrátí ještě silnější). Právě tak, jako Topolánkové, Sobotkové a spol. stvořili Velkého Andreje a prezidenta Zemana.

Čtěte ZDE: Brutální pokus vyštípat Babiše z politiky nemá právní základ: Jak dostat k moci zbabělce a lokaje Bruselu? Premiér plní zákon. Nechtějí převrat '89, ale '48. Jen ty flinty chvilkové milice nemají. Zatím

Bude to bolet

Teď zírají, jak se jim hroutí věže z karet při pokusech zopakovat 11. září naruby: postavit na troskách Světového obchodního centra novou diktaturu. Místo toho však jenom chodí k památníku, jehož světla při „vzpomínkových oslavách“ každoročně více než symbolicky zabíjejí tisíce ptáků. Touha po svobodě je totiž nezničitelná. Pravda, které oni nemohou uvěřit, protože jejich otrocká mentalita jim to nedovolí. 

Mimochodem: útok drony na saudská ropná pole se letos s 11. zářím rovněž minul jen o pár dnů. A to je tak dramatické, jako máloco. Nebudu jej ale raději komentovat, abych se nedostal do problémů. Mohlo by se to vyhodnotit jako schvalování atentátu, a mohl bych zmizet na roky za zdmi vězení, které chystali Babišovi. Připomíná to doby německého protektorátu a (přece jen drastičtější) tresty za „schvalování atentátu“ na Heydricha. Všudypřítomná cenzura také cosi připomíná – nikoli tak dávného. I to 11. září se jim neustále vrací. Žádná konspirace navždy nevyjde. Nic lidského není navždy.

Pokus Kavárny odstavit politického soupeře kriminalizací (když to neumějí volbami) tedy opět nevyšel. V Babišově případě šlo od počátku vskutku pouze o to, jak ho dostat z politiky. Skvěle to ilustruje jeden z čelných „novinářů“ napojených na tajné služby a jejich ilegální „úniky do médií“, na nichž si postavil kavárenskou kariéru. Jistý Jaroslav Kmenta ve svém aktuálním pozoruhodném komentáři k našemu 13. září zcela otevřeně přiznal:

„Nebýt Andreje Babiše, nebyl by tu možná podruhé Miloš Zeman. Nebýt Miloše Zemana, možná by byl Andrej Babiš silnější a suverénnější. Nebo by už možná podlehl tlaku a politiku opustil.“

A tak vlastně není vyloučeno, že se „pravdu o 9/11 (respektive 9/13) přece jen jednou dozvíme. Ale než se tak stane, ještě to bude hodně bolet. 

Nás všechny, které si spojené bažiny a kavárny celého světa berou za rukojmí, když už se jim nedaří nadělat z nás (v září či listopadu) otroky. V tomto slova smyslu je vítězství Andreje Babiše vítězstvím i nás – zatím stále ještě nenapravitelných demokratů. Nikoli těch „lidových“ či “liberálních“ - podle toho jaké tyranii se právě satanovi lemuři klaní. 

Nás nenáviděných demokratů bez přívlastků.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky