Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Řízená invaze pokračuje: Už nejde o Syřany, stěhuje se sem Afrika. Salvini odstaven, jede se dál. Přijde nový mechanismus přerozdělování? Elity chtějí sebevraždu Evropy. Migranti jsou prý na lodích mučeni ostošest

Řízená invaze pokračuje: Už nejde o Syřany, stěhuje se sem Afrika. Salvini odstaven, jede se dál. Přijde nový mechanismus přerozdělování? Elity chtějí sebevraždu Evropy. Migranti jsou prý na lodích mučeni ostošest

19. 9. 2019

Tisk článku

Tomáš Vyoral sleduje dění na migrační frontě a upozorňuje na některé nikoli nepodstatné okolnosti připravené a řízené invaze Afričanů do Evropy

Hned po odstavení Mattea Salviniho (na němž měl on sám podíl) bylo jasné, že byznys pašeráků (lodí neziskových organizací), kteří vozí Afričany od libyjských břehů do Evropy, může směle pokračovat. V sobotu dala podle agentury AFP Itálie povolení k vylodění lodi Ocean Viking, kterou provozuje neziskovka Lékaři bez hranic, na ostrově Lampedusa. Na palubě má být 58 mužů, 6 žen a 18 nezletilých.

Pamatujete ještě, jak nám řada uvědomělých politiků a médií předestírala, že do Evropy utíkají zejména Syřané před řezníkem Asadem? Lékaři, inženýři, ženy a děti? Na Asada se nyní ve světle Číny, Ruska a Iránu trochu pozapomnělo. Všímáte si?

„Řekli našim lékařům, že jejich kůže byla pálena roztaveným plastem a že byli biti dřevěnými nebo kovovými tyčemi… Mnozí si nesou psychologické rány nebo trauma,“ uvedla neziskovka Lékaři bez hranic.

Biti, páleni, mučeni. Fajn. A důkaz místo „slibů“ by nebyl?

Neustále se opakující mediální klišé o mučení. Pravda nebo citové vydírání a účelové lži? Ať už migrantů, nebo samotných neziskovek, které jistě velice rády poradí, jak se nejsnáze dostat na evropskou půdu. Neviděl jsem doposud ani jednu (!) fotografii, na níž by byly ony rány nebo jizvy vidět. Ani jednu. Přitom o bití tyčemi nebo pálení kůže čtu v každém druhém článku na toto téma. Co je snazšího, než pořídit v dnešní době fotku? A zatím stále čtu, že „řekli našim lékařům“.

Myslím, že je docela dokázáno, jaký vztah mají afričtí a blízkovýchodní migranti k pravdě – stačí si vygooglit kauzy, jak pravdivě řada z nich uváděla svůj věk. Tím se plynule dostáváme k dalšímu bodu. Na palubě je 58 (jistě mladých) mužů a pouze 6 žen. Jako třešnička je 18 údajných nezletilých. Že jsem ten nevěřící Tomáš, jsou nezletilí už 25, 29 nebo 35 let? Opět tak trochu nepoměr afrických žen a dětí a mladých silných Afričanů.

Ad hoc přerozdělovací dohoda mezi Němci, Francouzi a Italy

Podle francouzského ministra vnitra byla dosažena ad hoc evropské dohody mezi Itálií, Francií, Německem, Portugalskem a Lucemburskem, která umožnila zakotvení lodi. „Nyní se musíme dohodnout na skutečném dočasném evropském mechanismu.“ Francouzi a Němci mají podle předběžné dohody přijmout 25 procent migrantů, Itálie 10 procent. „Pro naši imigrační politiku to nebude příliš mnoho,“ uvedl německý ministr vnitra Horst Seehofer, podle kterého už bylo načase ukončit „bolestivý proces“ dohadování se nad každou lodí se zachráněnými migranty.

Automatický přerozdělovací systém by měl být dočasným řešením před revizí takzvaných „Dublinských dohod“, uvádí agentura AFP.

Tak určitě, „dočasný evropský mechanismus“ bude dočasně fungovat léta, přičemž postupně zahrneme i „zlobící“ státy V4. Nebo se dočasný změní na trvalý, tak jak to mají novodobí soudruzi ve zvyku. Pětadvacet procent z 82 pro Německo vskutku nic není, to má ministr pravdu – v porovnání s těmi miliony migrantů, co si již dovezli. Jen otázka množství je u relativní hodnoty vskutku relativní, protože záleží na absolutním množství migrantů. Budou-li jich po znovuotevření stavidel miliony, pak z těch 25 procent vznikne docela slušné množství.

Čtěte ZDE: Doba, kdy je pravda na indexu: Z geniálních vědců jsou vyvrhelové. Rozdíly mezi rasami vidí každý myslící. Kdo má delší ruce a kdo vyšší IQ? Imigrace a multikulturalismus znamená zkázu. KO civilizaci?

Proč jde evidentně o řízenou migrační invazi?

Proč můžeme směle tvrdit, že jde o řízenou migrační invazi, v níž bytostně důležitou roli hrají z různých zdrojů (peníze daňových poplatníků nevyjímaje) placené neziskové organizace? Organizace, které ve jménu humanity a „záchrany“ doslova a do písmene pašují od libyjských břehů do Evropy zejména mladé africké muže v plné síle. Stačí si prohlédnut fotografie na sociálních sítích těchto neziskovek, kde na vlastní oči uvidíte, koho nejčetněji do Evropy importují.

Řada politiků již delší dobu a nepokrytě přestala hovořit o uprchlících ze Sýrie a postupně (salámovou metodou, nebo metodou uvařené žáby) plynule přešla k migrantům – odkudkoliv. Nejčastěji z Afriky. Pravdou je, že používané slovo invaze je diskutabilní, protože jde o poněkud neobvyklý případ invaze – kdy tuto zcela bezprecedentně podněcuje a umožňuje především někdo jiný a invazivní skupiny jsou v tomto ohledu prostředkem a částečně rovněž obětí.

Elity migraci podporují a vítají

Nedávno vyzval řecký komisař EU pro migraci a vnitřní věci Dimitris Avramopoulos k masovějšímu přijímaní migrantů přímo z Afriky: „Je rovněž důležité poskytnout uprchlíkům, kteří chtějí jít do Evropy, bezpečné trasy, tak, aby už více nemuseli podstupovat nebezpečné a nelegální mořské cesty,“ uvedl mimo jiné. „Vyzývám všechny členské státy, aby zintenzivnily úsilí a dostály svým závazkům přijímat uprchlíky, co nejdříve to bude možné.“

Obnovení „záchranných akcí“ ve Středozemním moři – nejlépe státními aparáty - podpořila nedávno při svém proslovu v Berlíně také Angela Merkelová: „Určitě by bylo dobré, kdybychom dnes měli operaci Sophia a národní námořnictva, která by prováděla záchranu.“

Pořád si ještě někdo myslí, že jde o nahodilé „stěhování národů“? Pořád si ještě někdo myslí, že Evropa dokáže pojmout stamiliony obyvatel celé Afriky, aniž by ji to zahubilo?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky