Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pevné hodnoty, mnohohlas konzervativních sil a výrazný lídr představují naději na obnovu české politiky

Pevné hodnoty, mnohohlas konzervativních sil a výrazný lídr představují naději na obnovu české politiky

27. 8. 2013

Tisk článku

Redakce Protiproud Prohlášení Akce D.O.S.T. k chystané integraci konzervativní pravice

V atmosféře deziluze, nejistoty a politického i mravního chaosu lákají veřejnost nesplnitelné sliby levicových stran i falešná světélka politických bludiček všeho druhu. Akce D.O.S.T. podobný vývoj očekávala a po celou dobu své existence se proto snaží spojovat osobnosti a struktury, které by mu mohly čelit.

pp

S radostí proto přijímáme zprávy o rozšiřujícím se počtu pravicových politiků, kteří navzdory různým ideovým důrazům deklarují ochotu nacházet společnou řeč a jsme rádi, že na tomto procesu máme od počátku výrazný podíl.

Tradiční hodnoty západní civilizace

Konzervativní pravice se dnes musí stát nositelem nového entuziasmu razícího cestu k dosažení politické stability a dalšího společenského a hospodářského rozvoje. Východiskem k tomu musí být tradiční hodnoty západní civilizace, jejichž obhajobě se Akce D.O.S.T. dlouhodobě věnuje a bez nichž je skutečná pravicová politika nemožná. V kontinuálním prosazování těchto hodnot také Akce D.O.S.T. vidí i své poslání v rámci zmíněných integračních snah, a to tím spíše, že politický prostor k tomu otevírá nové možnosti.

pp

Zažehnout světlo naděje

Jsme si vědomi, že spolupráce pravicových sil musí překonat nejrůznější, často velmi obtížná úskalí, kdyby na nich však měla ztroskotat, znamenalo by to znemožnění autenticky pravicové politiky na celá léta. Právě nyní je nás proto třeba. Je třeba otevřeně vstoupit na politickou scénu a zažehnout světlo naděje!

Aktuální shoda konzervativních sil a zejména skutečnost, že česká pravice má svého výrazného neformálního lídra v osobnosti Václava Klause, nám k tomu dodává nutnou odvahu.

V Praze 27. srpna 2013

Mgr. Michal Semín, předseda

Mgr. Petr Bahník, místopředseda

Akce D.O.S.T.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky