Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Chemtrails nad Prahou: Čím nás očkovali tentokrát? HAARP a další utajené vynálezy zkázy už nemají být „konspirační teorie“? Direkt Rumlovu patafyzikovi.  Gréťané jako vojsko otroků. Co bude dál?
Popisek: x

Chemtrails nad Prahou: Čím nás očkovali tentokrát? HAARP a další utajené vynálezy zkázy už nemají být „konspirační teorie“? Direkt Rumlovu patafyzikovi. Gréťané jako vojsko otroků. Co bude dál?

2. 11. 2019

Tisk článku

Petr Hájek zaznamenal nejen další „rozsev“ zničujících aerosolů, ale také nečekané „doznání“, které může být začátkem dalšího velkého podvodu – jen v jiných, méně ohraných kulisách

Když jsem minulou sobotu dopoledne vyšel na ulici (bydlím v centru Prahy), skoro jsem zaváhal, nemám-li zacouvat zpátky: Poslední dny babího léta byly sice přímo nádherné, slunce svítilo, nebe bez mráčků. Tedy těch přirozených. Jasná obloha byla ovšem „ukřižovaná“ desítkami bílých čar. Zase nás prostě „práškovali“. Kdo ví, čím tentokrát. Aerosoly, „rozsévané“ letadly nad daným územím podle zjevně přesného plánu „inženýrů“ manipulujících počasím a zdravím (respektive omezením) planetární populace, byly tentokrát zvláště husté. Asi se něco nestihlo, takže teď šturmovali. V totalitním socialismu běžné.

V objetí „vynálezu zkázy“

Protože jsem však přece jen musel něco nutně zařídit, vyrazil jsem do toho. Směrem jihovýchodním   „práškování“ ještě přibývalo. V angličtině je pro tuto pozoruhodnou činnost termín chemtrails a podle lidí za ni odpovědných (a mainstreamových médií) pochopitelně neexistuje. Možná však ta věta měla být už v minulém čase.

Chemtrails patří do kolonky „konspirační teorie“, právě tak jako americký (a ostatně i ruský) HAARP. To je zase oficiálně nevinný výzkumný projekt chování ionosféry a procesů v ní probíhajících včetně polárních září, jehož cílem je prý zkoumat ionosféru pro zlepšení komunikačních a navigačních systémů. V tom americkém případě jde o 48 antén o výšce 22 m, které umějí vysílat spojitý nebo přerušovaný signál o výkonu 3600 kW a frekvenčním rozsahu 2,8–10 Mhz. Ve skutečnosti je to děsivá elektromagnetická zbraň schopná vyvolávat na kterémkoli místě světa katastrofy, jež vypadají jako přírodní úkazy (tsunami, zemětřesení, aktivace sopek atd.). Princip si může každý najít na internetu, ale v podstatě jde o odrazy svazků elektromagnetických vln od ionosféry. 

Chemtrials je stejně nebezpečný projekt, má ale tu výhodu (či nevýhodu – podle toho, na jaké straně barikády to posuzujeme), že je vidět.

Přesto (lépe řečeno právě proto) byl dodnes oficiálními místy vášnivě popírán. Jako všechna utajovaná svinstva, která v okamžiku, kdy se dostanou na veřejnost, chytí okamžitě nálepku „konspirační teorie“. Před pár lety britský premiér Cameron v OSN dokonce navrhl, aby tyto oficiálně popírané zpávy o podvodech vlád (především velmocí a zemí na ně vazalsky napojených) byly označeny za teroristický čin a novináři, kteří je s pomocí dalších lidí šíří, za teroristy. Něco jako bin Ládin. Navrhoval, aby „konspirátoři“ chodili na dlouhé roky do ťurmy (tresty smrti se zatím obnovit nemají). Bojí se toho více než samopalů, výbušných zařízení a hromadných poprav v ulicích západoevropských a amerických měst. Jak by ne? Pro každou tyranii je svoboda slova největším nebezpečím.

Ten Cameronův návrh vypadal jako neuvěřitelnost (právě tak, jako výsledek hlasování o brexitu, který spustil a neukočíroval). Ale i v tomto případě se stal realitou. Zatím v podobě „války s desinformacemi“: otevřenou cenzurou, mazáním účtů na sociálních sítích, kriminalizací těch, kteří utajené informace zveřejňují. A pochopitelně protiakcí. 

V ní dnes pochodují ulicemi „Gréťané“ v podobě „stávkujících“ záškoláků. Zmanipulované zástupy otroků naverbovaných do boje s neexistujícím globálním oteplováním planety způsobeným prý produkcí plynu, jenž se používá do sodovek. HAARP a chemtrials, skutečné „vynálezy zkázy“, jejichž objetí nemůžeme uniknout (a stát se jejich obětí), pokud o nich alespoň nevíme, jsou však realitou, která – nedostane-li opratě veřejné kontroly – zničí i je.  

Během několika hodin se z letadel rozprášené aerosoly začnou rozpíjet, až nakonec pokryjí větší část oblohy a spadnou na povrch. Co tentokrát bylo jejich obsahem samozřejmě nevím. Ale jde o „očkování“, které by si většina z nás rozhodně dobrovolně nevybrala.

Cesta k cíli se nemění

Potud tedy vlastně nic nového. Několik hodin jsem si dělal fotodokumentaci, jak se tentokrát „zásah“ opět povedl. Dělám si ji už leta – a obvykle tím čtenáře neobtěžuji. Ti, kteří o chemtrials vědí, ti vědí. Ostatní, jimž je příjemněji, pokud o skutečně reálném nebezpečí pro sebe, své děti a vnuky nechtějí slyšet (a raději naslouchají oficiálním uklidňováním, že jde o „bláznivé“ konspirační teorie“), stejně nepřesvědčím. 

Síla hlavních (vskutku desinformačních) médií je s těmi nezávislými stále ještě nesrovnatelná. Umějí naopak vyvolat neuvěřitelné děje kolem opravdových konspiračních a desinformačních kampaní, jako je ta (v podstatě komická) o „uškvaření planety“ sodovkovým plynem do deseti let. Něco jako když na konci šedesátých let Římský klub oznámil, že do dvaceti let dojde ropa. Nedošla – a tak se jí potřebují zbavit jinou cestou. 

Teď prý zase za pár let rovnou zahyneme, pokud jim nedáme z našich daní astronomické stamiliardy a nezačneme používat dotované technologie mocných firem, jež bezpečně zničí civilizaci. A uprázděné prostory po „chemicky ošetřených“ (a tedy neplodných a nemocných) původních obyvatelích evropských států zaujmou zdraví a silní (a dokonale ovladatelní) migranti.

Čtěte ZDE: Chemtrails: Vědci se bojí, laici se dohadují. Česká vědkyně vystoupila s odvážnou přednáškou. Hliník nejen v Humpolci. Unikneme dopingu z nebe? Test k prokázání "konspirační teorie". Chybí peníze - a lidé

Doznání

Pak se ale něco stalo. Přečetl jsem si nejprve „několik vět“ Martina Fendrycha. To je ten komický pán, který dělal Janu Rumlovi náměstka, když v devadesátých ovládali ministerstvo vnitra. Když Ruml nedokázal Sarajevským atentátem odstranit z politiky Václava Klause a nakonec padl, odešel Fendrych do médií. Nakonec zakotvil, jak jinak, než u Havlova Bakaly (v ČT by ho asi platili ještě méně královsky, tak tam chodí občas jen na výpomoc). V souvislosti s projednáváním zprávy o hospodaření ČT v poslanecké sněmovně napsal tento patafyzický politik v masce žurnalisty následující úzkostný výkřik:

Odpůrci ČT chtějí televizi, která bude vysílat o chemtrails a dalších konspiračních teoriích, bude proruská a pročínská, tedy antidemokratická, protibruselská, protože EU je nutno rozbít, prozemanovská, probabišovská, okamurovská, antiuprchlická a antihumánní za každou cenu.“ Najde ani tak o to, že krásou nechtěného učinil „doznání“, co ČT skutečně je (stačí si zaměnit všechna „anti“ za „pro“ - a naopak – a máme ideový koncept hlavní mediální bašty Kavárny jak na dlani: vskutku „objektivní veřejnoprávnost“!). Ta důležitá věta je hned na začátku „...chtějí televizi, která bude vysílat o chemtrails...“ Proč je pro něj ze všech těch 11. září a spol. tolik důležitý právě chemtrails, že jej jmenuje jako hlavního zástupce „konspiračních teorií“? 

O 24 hodin později: stejné místo, meteorologicky stejná situace, stejná teplota, tlak i pohyb větru.  A hle: za letadly se „čáry“ vzápětí rozpadají. Dnes se totiž „nerozsévá“. Až zase příště. Až naše organismy vstřebají předchozí „dávku“. Mezitím budou inženýři „rozsévat“ ve vysokých vrstvách atmosféry. To by bylo, aby avizovaná klimatická katastrofa přece jen nepřišla...) 

Direkt

Jenže vzápětí se stalo něco, co mě nakonec přinutilo „zprávu o rozsevu“ z minulé soboty tentokrát zveřejnit: Věřte nebo ne, ale ten Fendrych to přivolal: Česká televize totiž začala o „chemtrails“ vysílat. Na webu ČT 24 uveřejnila text jednoho odvážného vědce, který v zásadě potvrzuje, že HAARP ani chemtrails nejsou žádné konspirační teorie, ale fakt. Samozřejmě s patřičným úvodem, že také sodovkový plyn má svou relevanci atd. Bez těchto úvodních tanečků by byl autor okamžitě MUKL (muž určený ke kariérní likvidaci). Kdo nevěří, ať běží na ČT24.

Informovaný čtenář Protiproudu se zde patrně nedozví nic nového, ale o to nejde. Direkt spočívá v tom, že jedna další „konspirační teorie“ se ocitla ve fázi „postupného odtajnění“. Zveřejnění tohoto článku na webu České televize je prvním vážnějším zkušebním balónkem. Je samozřejmě otázka proč. Na to odpověď zatím neznáme, ale odvodíme si ji v blízké budoucnosti: buď bude „dekonspirace“ chemtrials HAARP a dalších pokusů s klimatem a zdravím současné populace (především Západu) pokračovat, nebo ji opět stopnou. Jednou z možností je, že ruské a čínské výzkumy v této oblasti natolik pokročily, že je už nemožné je dostihnout – a vše tedy bude určeno k likvidaci oficiálním prozrazením. Uvidíme.

Martin Fendrych (a další „frajtři“ mediální Kavárny) asi odpověď také ještě nezná. Oni ani s nimi nezacházejí jinak než jako s užitečnými idioty. Ale pokud zprávu o „osévání mraků“ na ČT zahlédl, musel to být direkt i pro něj. 

Nám zbývají otázky a povinnost ještě pečlivěji sledovat, co se nyní bude dít. Jak známo: rozdíl mezi konspirační teorií a přiznanou realitou je pouze v „časovém posunu“. Jeden takový možná právě sledujeme v přímém přenosu z ČT. A protože tato instituce řízená ze vzdáleného zahraničí se samozřejmě nemění, jde zřejmě o signál reakce na to, že se mění její okolí (příprava silného zpravodajského kanálu TV Prima, zpráva o převzetí NOVY Petrem Kellnerem atd.). Bude zajímavé odečítat další „posuny“. Mystifikace a desinformace budou možná o něco více sofistikované. Takový pokus o „gorbačovskou glasnosť“ třeba. Čeho byla přípravou a jak dopadla, víme. Teď to budeme „zostřeně“ oslavovat.

To ale nic nezmění na tom, že nám na hlavy dál budou dopadat aerosoly s kdoví čím. A že ve stínu vášnivých diskusí o jaderných zbraních jsou již k dispozici úplně jiné, proti nimž jsou ty jaderné vlastně „konvenční“. 

Je tedy příliš brzy na to říci, zda „doznání“ z ČT je vlastně dobrou, nebo špatnou zprávou. Budeme to sledovat a snažit se zjistit více.

Dokud nás „globální prediktor“ nechává ještě (mediálně i fyzicky) existovat.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky