Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nepoučitelní kolaboranti: Bruselské kladivo Babiše nezabije. Pehe chce boje v ulicích. Autoerotické orgasmy Kavárny. Proč asi Trikolóra stoupá a ODS zaniká? A která prasata jsou si rovnější?

Nepoučitelní kolaboranti: Bruselské kladivo Babiše nezabije. Pehe chce boje v ulicích. Autoerotické orgasmy Kavárny. Proč asi Trikolóra stoupá a ODS zaniká? A která prasata jsou si rovnější?

3. 12. 2019

Tisk článku

Petr Hájek přihlíží hemžení kolaborantů Čtvrté říše, kteří věří, že jim protektor pomůže popravit Babiše a v rauši zapomínají, že hra na demokracii nakonec stále ještě musí skončit u voleb

Babiš, Babiš a zase Babiš. Kavárna slaví předčasné Vánoce. Svíjí se v orgasmech před jakýmsi auditem bruselských protektorů. Ti na zadání (a udání) Pirátů a Sorosovy neziskovky Amnesty International nechali zpracovat (převážně českým) auditorům posudek na to, zda je český premiér „ve střetu zájmů“. Už samotný ten termín je orwellovsky obludný a naprosto gumový. Ve střetu zájmů je totiž v podstatě pořád každý. Šlo ale o to, aby další kanón „antibabiš“ dostal bruselské razítko. Den před svým koncem ho poslala do Prahy Komise řízená zapřisáhlým antibabišovcem Junckerem. Takže nemůže být pochyb, co ve spolupráci se Sorosovými lidmi zplodili.

Pražští udavači sice jásají, ale potřebují, aby závěry „auditu“ mohli prohnat Českou televizí a Bakalovými novinami. Jenže zpráva je podle pravidel tajná. Pražský pirát Hřib proto okamžitě vyrazil do Bruselu, aby přesvědčil soudruhy, že je nutné ji zveřejnit. Směšné, protože i bez toho samozřejmě „unikne“ do médií. Paní Slonková už z ní dnes čerpá. Všichni jsou v rauši, jako by přece jen zasvitla naděje na reparát z nezdařeného Chvilkařského Majdanu. Nepoučitelní autoerotici.

Kdo chce kam, pomozme mu tam. Nebo třeba Každý svého štěstí strůjcem. Případně Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Taková a podobná úsloví najdeme ve všech jazycích. Však mají také většinou prastarý biblický základ. Jeden by proto řekl, že po těch tisících letech, kdy je má lidstvo před očima, už by se po moci toužící ťulpasové mohli poučit. U nás, kde kdysi znala každá babka Bibli lépe než kdejaký kněz, je však Písmo pro většinu lidí už věcí neznámou. K jejich vlastní škodě. Ani Kalouskovi (formálně katolík podobně jako Halík) a jeho druhům z „demobloku“ zjevně nic neříká. Klaní se jinému pánovi.

Kladivo na čarodějnici

Je to až komické. Mediální Kavárna hučí jako v úle. Američan Jiří Pehe již otevřeně vyzývá k převratu. Nabádá, že demonstrace Chvilek se nemohou konat jednou za čas, ale každý den jako v Honkongu, v Chile atd. Jedině to prý donutí premiéra odstoupit. A nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman současně ohlásí na středu tiskovku, kde prý oznámí rozhodnutí o Čapím hnízdě. 

Ti ťulpasové vůbec netuší, že právě činí z Andreje Babiše skutečného hrdinu. Preference ANO po této další předvánoční hysterii samozřejmě ještě vzrostou. Bez ohledu na to, zda prokurátor Zeman potvrdí ukončení trestního stíhání, či jestli ho v nějaké podobě obnoví. Ty jejich hry totiž už jsou po sezóně. Jejich důsledkem je pouze potvrzení: Babiš měl pravdu, když od počátku tvrdil, že jediným smyslem života profesionálních politiků (volených i nevolených z ČT a spol.) je odstranit ho „z kurníku“. 

Ta hrůza z premiérových úspěchů má už rozměry diagnózy. Ale hlavně ta nepoučitelnost je přímo zázračná! Nevidí, jak skončil Miroslav Kalousek se svou TOP 09, když poté, co s těžce odřenýma ušima protlačilo pár Pražáků jeho „lidovecké béčko“ do sněmovny, dál nenašel jiné téma než „antibabiš“. Že se k němu přidá „topácké béčko“ se značkou STAN – a spolu s ním se potopí – bylo lze očekávat. Ale že se Fialova ODS začne předhánět s dredovaným šéfem Pirátů, kdo půjde Babišovi více po krku, je přece jen pozoruhodně sebevražedné.

Oni prostě vůbec nechápou, že všechny ty uměle vytvořené kauzy většinu české veřejnosti naprosto nezajímají. A když – tak zcela naopak. Tím, že si soudruzi „demokraté“ zvolili za hlavní kladivo na čarodějnici Brusel, dodali Babišovi ještě další „legitimaci“. I ti, kteří by asi jinak byli k pořvávání na politické scéně zcela neteční (protože se musejí starat o živobytí) teď pochopili: Političtí trpaslíci chodí na Andreje žalovat do Bruselu, aby jim ho pomohl odstranit. A Brusel tak rád učiní, protože Babiš vytrvale odmítá otevřít české hranice muslimské migrantské záplavě.

Čtěte ZDE: Brutální pokus vyštípat Babiše z politiky nemá právní základ: Jak dostat k moci zbabělce a lokaje Bruselu? Premiér plní zákon. Nechtějí převrat '89, ale '48. Jen ty flinty chvilkové milice nemají. Zatím

Prasata, jež si jsou rovnější

Ani netuší, jak se v rauši mezitím svlékli ze svých „demoškrabošek“. Podstatou bolševických „argumentů“ proti Babišovi není totiž nic jiného, než že je bohatý. A že přesto šel do politiky. Kdeže jsou loňské sněhy, v nichž nám titíž dávali za vzor „americký sen“. V něm bezzemek zázračně zbohatne – a pak se vydá za prací ve veřejné službě, aby tím státu vrátil možnosti, které dostal. 

Ostatně ani současný americký prezident není zrovna chuďas – a pan Bloomberg, jenž se chystá proti němu v příštích volbách kandidovat, je ještě bohatší. A vlastní jedno z největších mediálních impérií západního světa. A ani jej nemusí odložit do svěřeneckého fondu. Neslyšel jsem, že by mu antitrumpovští redaktoři ČT vytýkali „střet zájmů“. Naopak jsou nadšeni, protože také Trump je „kuna v kurníku“ a Bloomberg by přece jen měl proti němu větší šanci než clintonovsko-obamovský zkorumpovaný „Ukrajinec“ Biden. 

Tak si, soudruzi z bahenní kavárny, musíte vybrat: Buď jsou Spojené státy náš vzor (na věčné časy), nebo chceme unijní reálný socialismus, který ovšem již nezadržitelně směřuje k orwellovskému komunismu. Spíš to druhé, zdá se: Všechna prasata jsou si rovna, jen některá jsou rovnější, volá teď pražská Farma zvířat (a jedovatých hub). Není nad bolševickou chudobu! Do politiky se přece chodí zbohatnout, tak co mezi námi dělá tenhleten pracháč? Jak se s ním máte dohodnout na všech těch malých i větších kšeftech?

Andrej Babiš nicméně beze zbytku naplnil zákon, který na něj v minulé sněmovně Kavárna v čele se Sobotkou (ČSSD) upekla: přestal řídit své podniky, a vložil je podle „lex Babiš“ do svěřeneckého fondu. A Brusel si nyní osobuje právo tento zákon neuznávat, přestože se jinak formálně tváří, že ten malý zbytek zákonů, které nám nenadiktuje, míní respektovat. Ovšem jen když tento respekt uzná Bakalův Respekt. Stojí-li vskutku v onom „auditu“ toto, jde o cynický výsměch chatrným zbytečkům naší státní suverenity. A „demoblok“, v zaslepení nenávistí ke kuně v kurníku, pokorně prosí Brusel, aby nám i to málo vzal. 

Přání otcem (zlé) myšlenky

Už v těchto chvílích tam (slovy Karla Kryla) „klečí před satanem“ Hřib (satan). Brusel už je zcela nezakrytě novou Moskvou, která rozhoduje o tom, kdo v daleké provincii bude či nebude vládnout jako zastupující protektor Čtvrté říše. Ani Hřib, ani jeho kolaborantští „demokámoši“ fakt netuší, že si tu komedii hrají jen sami pro sebe. Stačí jim, že ji dramaturgicky a režijně „pokrývá“ ČT ve svých nekonečných „speciálech antibabiš“. 

Zcela ilustrativně to sebeudavačský popsal jistý A. Mitrofanov (podivný přesídlenec z někdejšího SSSR, který stejně nadšeně jako předtím pro Jakeše teď maká pro I. Lukačoviče, majitele Seznam-Novinky): „Zvednou se voliči Andreje Babiše, zorganizují petici proti zlé Evropské komisi, Letná pojme tolik protestujících občanů, kolik jich bylo dvakrát na demonstracích proti Babišovi. Kam se ale poděli příjemci slev, koblih a všichni čaulidi? (…) ...tak mu sakra pomozte aspoň malým transparentem! To vás ubude, když namalujete na kus látky třeba S Andrejem na věčné časy a nikdy jinak?“

Oni si snad opravdu myslí, že budou Babišovi voliči za premiéra demonstrovat? Proč by to dělali? Jim stačí volební urny. Jenže Mitrofanové si to nemyslí. Oni si to přejí. Touží po tom, aby se v ulicích střetli s Chvilkaři, které tak úpěnlivě svolává Pehe. Teprve to by vytvořilo iluzi, že se u nás také „něco děje“, že je tu Honkong na spadnutí.

Čtěte ZDE: Společná sebevražda pučistů na Letné: Kdyby trapnost nadnášela. Ten v hnědém stejnokroji to zase nezvládl. Soros mu i tak zaplatí. Pražáci slavili převrat k další totalitě. Kalousek na hrad? Ultimátum demokracii

Babiš vs Trikolóra

Podle právě vydaného průzkumu SANEP má ANO – po všech těch „skandálních“ tirádách, „demobloků, Chvilkových Letných a antibabišovských speciálech (a „Otázkách) ČT – stále svých stabilních cca 30% voličské podpory. Vylétla ale Trikolóra Klause mladšího: už má 7%, přestože teprve před pár týdny měla svůj ustavující sněm. Kupodivu je to právě Trikolóra, která jako jediná z parlamentních opozičních stran nemá jako hlavní „program“ téma antibabiš. ODS klesla na 10%, Piráti na 7,5%. Zbytek opozičních trpaslíků se zmítá na či pod hranicí volitelnosti.

Kdo chce kam, pomozme mu tam. Ne, tohle oni neznají. Vidí jen kunu v kurníku svých kšeftíků, což jim vystačí sotva na Prahu. Teď ještě úpěnlivě vzhlížejí k prokurátoru Zemanovi. Přitom i to je zcela lhostejné. Případ Čapí hnízdo je nesouditelný – i kdyby Zeman obnovil Babišovo stíhání. Zase se budou jen snažit jej udržet do dalších voleb v České televizi – a dál tak zvyšovat Babišovy preference. Motiv „chraňme svého šerifa“ před nájezdníky z Bruselu a jejich domácích kolaborantských podržtašek je skvěle mobilizující. 

A mezitím hluboko pod kavárenskou rozlišovací schopností budou dál na pozadí probíhat (už ne jen v mimopražské) veřejnosti úvahy: s Babišem, nebo s Trikolórou? Vulgární pimprlové z Řeporyjí, z Dejvic nebo z magistrátu povedou dál světové války s Ruskem a Čínou. Spolu se šéfem BIS, Člověkem v tísni a dalšími Sorosovými vychlípeninami (generál Pavel z Varšavské smlouvy, NATO a spol.) pak v rámci „perestrojky“ také zásadní bitvy o orwellovské historické kamufláže našich dějin. A budou řičet nadšením a vzrušením. 

A my pak půjdeme k volbám. Řádným, nebo předčasným. Na tom (zatím) ani žádný pirátský „demobrusel“ nic nezmění. 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky