Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Komunistický manifest soudružky Grety už nic netají: Politická diktatura pod rouškou ochrany klimatu. Spasí Trump USA před zeleným údělem? Lejnová vede Evropu do zkázy. Rusko a Čína si vyměnily se Západem pozice

Komunistický manifest soudružky Grety už nic netají: Politická diktatura pod rouškou ochrany klimatu. Spasí Trump USA před zeleným údělem? Lejnová vede Evropu do zkázy. Rusko a Čína si vyměnily se Západem pozice

5. 12. 2019

Tisk článku

Crimson Alter se zamýšlí nad bezvýchodnou budoucností Západu, kde získávají navrch ekoteroristé, kteří pod falešnou rouškou zastavení údajných klimatických změn planety míří k nové bolševické revoluci - tentokrát na Západě

„Zelené šílenství“ zachvacující západní svět již vede k vážným ekonomickým důsledkům. A je pádný důvod se domnívat, že časem vše bude ještě zajímavější. Zejména s ohledem na skutečnost, že dvě hlavní symbolické postavy globálního „zeleného hnutí“, Alexandria Ocasio-Cortezová a Greta Tunbergová, sňaly z obličeje masky ekologických aktivistek a tvrdě předestřely své pravé politické cíle. 

Pokud uspějí, svět už nikdy nebude jako dřív, a Rusko a Čína přes všechny svoje chyby pravděpodobně zůstanou posledními ostrovy zdravého rozumu v nemocném světě, který hodlá na zdravý rozum definitivně rezignovat.

Greta Tunbergová ve spolupráci se dvěma radikálními aktivisty zveřejnila programový článek s názvem „Proč znovu protestujeme“, v němž autoři konečně otevřeně přiznávají, že jejich boj o „záchranu planety“ vyžaduje zničení stávajícího politického a ekonomického systému:

Tento proces musí být mocný a všudypřítomný. Koneckonců klimatická krize se netýká pouze životního prostředí. Je to krize lidských práv, spravedlnosti a politické vůle. Koloniální, rasistické a patriarchální utlačovatelské systémy tuto krizi způsobily a živily. Musíme je všechny demontovat.

Cynismus ekoteroristů

Pro ty, kteří neznají specifický jazyk radikálních „zelených“ aktivistů, je nutný určitý překlad klíčových pojmů použitých v tomto novém "Komunistickém manifestu". V jejich pojmovém rámci představuje „patriarchální systém útlaku“ jakoukoli společnost s tradičními hodnotami, v níž muži jsou muži, ženy jsou ženy a rodina je svazek mezi mužem a ženou zajišťující výchovu další generace pozemšťanů. Mimochodem, ekologičtí aktivisté tohoto druhu často žádají zdržet se plození dětí – samozřejmě rovněž ve jménu záchrany klimatu. Mezi mladými lidmi především v anglosaských zemích, kde tato propaganda pracuje na plné obrátky, se tyto názory stávají stále populárnější.

„Rasistické a koloniální systémy“ potom označují společnosti, v níž určité etnické nebo rasové menšiny vydělávají v průměru méně než většina. Zářným příkladem této zvrácené logiky je Evropa, kde je zcela běžná následující situace: jediným důvodem, proč imigranti častěji páchají zločiny a vydělávají méně než místní obyvatelé, je rasismus a xenofobie původních místních obyvatel. Podle logiky Grety a jejích kolegů je třeba pro záchranu klimatu planety s těmito lidmi bojovat. 

Jde o neuvěřitelný cynismus ekoteroristů: těžko budete hledat případ, kdy protestují proti tomu, že významné množství kobaltu – kovu nezbytného pro výrobu baterií jimi tak propagovaných elektromobilů – se těží rukama afrických dětí pracujících v otrockých podmínkách. Tato všeobecně známá skutečnost nijak neovlivňuje umanutost zastánců „zeleného šílenství“ volajících po výměně tradičních automobilů za elektromobily.

Čtěte ZDE: Apokalyptické šílenství roste: Lidé se bojí a mají potřebu se bát. Proč pochybné vědy nahradily Boha? Nejde tu o klima. Bude svoboda zničena? Dusná atmosféra před válkou. Bude se opakovat temná historie?

Ekomesiáš z USA

Manifest Grety Tunbergové souzní s dalším důležitým dokumentem, který byl v té či oné formě zahrnut do programu „Nový zelený úděl“ jedné z amerických prezidentských kandidátek za Demokratickou stranu – mladé socialistické kongresmanky Alexandrie Ocasio-Cortezové.

Publikace jejího dokumentu vyvolala ve Spojených státech skandál, protože v doprovodných materiálech štáb političky připustil, že nejde o environmentální program na ochranu klimatu, ale o politický program pod rouškou ekologie. Mezi myšlenkami zahrnutými v dokumentu jsou opět takové perly, jako „zákaz hovězího masa“ (autoři velmi litovali, že během deseti let nebudou zřejmě schopni úplně zlikvidovat populaci krav v USA), faktický zákaz využívání letecké dopravy (nemožnost zbavit se za deset let letadel společně s kravami prožívali autoři neméně bolestně), garantovaný příjem (dostačující pro život a „ekonomické jistoty“) pro ty, kdo „nemohou nebo nechtějí pracovat“, stejně jako úplný přechod na „zelenou energetiku“, což znamená odmítnout uhlí, ropu, ale také zcela čisté zdroje jako zemní plyn či jaderné elektrárny.

V USA k realizaci těchto plánů prý dosud dosud nebylo přistoupeno pouze vinou Donalda Trumpa. Jde ale skoro o antikampaň, protože je zjevné, že čím více Demokraté prosazují myšlenku zákazu masa, letadel a ropy, tím větší je šance, že pro něj budou většinoví voliči znovu hlasovat.

Evropský zelený kurz

V Evropské unii zatím nikdo takový jako Trump není, zato politici, kteří jdou vstříc „zelenému šílenství“, jsou slyšet na každém kroku, přičemž výsledky jejich počinů jsou patrné již dnes a časem se budou prohlubovat. Nová šéfka Evropské komise Ursula von der Layen již protlačuje svou vlastní verzi „Green Course“.

Pro posouzení důsledků již přijatých rozhodnutí se stačí podívat na to, co píší evropská média a respektované poradenské společnosti. Důsledky naprosto šílené strategie zavádění „zelené energie“ do německého energetického systému popisuje známá americká poradenská firma citovaná vydavatelstvím Forbes:

McKinsey formuluje ta nedůraznější varování, pokud jde o stále nižší spolehlivost dodávek energie v Německu, protože jsou silně závislé na přerušované výrobě sluneční a větrné energie. V červnu 2019 se v německém energetickém systému po tři dny schylovalo k totálnímu výpadku elektrického proudu.

Minulý měsíc informoval deník „France 24“ o masivních protestech německých zemědělců blokujících silnice, protože nová „klimatická omezení“ je připravují o živobytí, peníze a naději do budoucnosti:

Tisíce zemědělců přijely na svých traktorech do německých měst na protest proti nové zemědělské vládní politice, která jim podle jejich slov likviduje prostředky k obživě a dělá z nich obětní beránky změny klimatu. Dlouhé konvoje traktorů bránily provozu při hlavních protestech v Berlíně a Bonnu, kde sídlí federální vládní úřady, a tisíce dalších traktorů troubily na klaksony a blokovaly silnice ve městech, jako je Mnichov, Hannover či Stuttgart.

Čtěte ZDE: Na Západě chybí plyn: Pracuje Greta pro Kreml? Politicky toxické zdroje energie. Kdo na tom vydělá? Dvojí potupa Britů. Trucovat nestačí. Dánové povolili Nord Stream II

Důsledky zelené ekonomiky

Důsledky „zeleného šílenství“ zasáhly i hlavní drahokam průmyslové koruny Německa – jeho automobilky. „Společnost Daimler (majitel Mercedes-Benz) a Audi (značka firmy Volkswagen) oznámily zrušení více než 20.000 pracovních míst, což je první skutečný signál obrovských lidských obětí při přechodu tohoto odvětví ze spalovacích motorů na elektrický pohon,“ informuje Financial Times. „Daimler uvedl, že v příštích dvou letech propustí dalších více než deset tisíc pracovníků, čímž se vlastník Mercedes-Benz připojil k destruktivní sérii ztrát pracovních míst v německém automobilovém průmyslu. Náklady na investice do elektrických automobilů a tlak vlivem klesajícího prodeje a snížených zisků povedou k zásadní restrukturalizaci celého odvětví. V letošním roce byla ohlášena celková ztráta 50.000 pracovních míst.

V nové „zelené ekonomice“, jakou nyní budují v Evropě (a možná se o ni pokusí i v USA), je obtížné najít místo pro pracovníky atomového a ropného odvětví a těžko se v ní žije automechanikům a zemědělcům. V takové ekonomice nebude prakticky místo pro tradiční hodnoty, ani pro konzumaci masa - s katastrofálními důsledky na zdraví obyvatel. Ale v téže ekologicky zvrácené ekonomice se najdou peníze na privilegovaná místa pro nelegální imigranty, pro bojovníky za výsady kterýchkoli menšin a pro dotace všeho druhu: od neziskových elektrických vozidel až po ekonomicky a konkurenčně nezpůsobilé větrníky, které nemohou zajistit nepřerušovanou dodávku elektřiny do energetického systému. 

Pokud to půjde takhle dál, může paradoxně začít proudit příval turistů z Evropské unie do Ruska, protože pouze v Rusku (a v Číně, ale Rusko je blíž) bude možné klidně pojíst přírodní (a ne pouze sojové) maso a prohánět se terénem v SUV bez toho, aby turistu tížilo špatné svědomí a pronásledoval stín „ekologické mravní policie“ v podobě aktivistů na sociálních sítích. 

Jsme na prahu dalšího komunistického převratu. Jen místo falešného slova "proletariát" je v něm základní mantrou stejně falešný pojem "ekologie". A proběhne tentokrát nikoli v Rusku nebo Číně, ale na Západě. Pán Bůh s námi...

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky