Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zpráva z jižní fronty migrantské invaze: Azylová centra organizovaného zločinu. 13 buněk nigerijské mafie v Itálii. Obchod s lidskými orgány na plné pecky. A co poradil černému gangsterovi kouzelník?

Zpráva z jižní fronty migrantské invaze: Azylová centra organizovaného zločinu. 13 buněk nigerijské mafie v Itálii. Obchod s lidskými orgány na plné pecky. A co poradil černému gangsterovi kouzelník?

18. 12. 2019

Tisk článku

Monika Pilloni , italská zpravodajka Protiproudu líčí otřesná fakta o působení imigrantské nigerijské mafie - předobraz toho co i nás čeká, až v příštím roce Němci rozhodnou o nové podobě povinného přerozdělování tohoto " kulturního obohacení"

„Itálie se stává pekelnou džunglí s impozantním byznysem plynoucím z přijímání migrantů. Nová italská vláda, vyznačující se bezprecedentní nekompetentností, se netáže,  jakou budoucnost zaručí Italům, kteří jsou již bohužel rukojmí subjektů - fantaskně definovaných jako klimatičtí migranti.“ 

Téma týkající se působení nigerijské mafie a jejích složek je právě v těchto dnech v Itálii velice aktuální. Začátkem prosince po dlouhém vyšetřování provedla konečně italská policie rozsáhlou zatýkací operaci příslušníků nigerijské mafie.  Zatýkalo se v Bari - odkud se celá operace řídila - a v okresech Taranto, Lecce, Caserta, Roma, Ancona, Matera, Reggio Emilia, Cosenza, Trapani, Rovigo a ve spolupráci s Interpolem také v Německu, Francii, Nizozemí a na Maltě. Během této akce bylo zatčeno 32 Nigerijců (z celkem 49 podezřelých). 

Důchodci platí výpalné

Zatčení byli obviněni, že jsou součástí skupin mezinárodního zločinu, z napomáhání nelegální imigraci, obchodování s lidmi, zotročování, vydírání, z loupeží, ublížení na zdraví, ze sexuálního násilí a používání chladných zbraní, provozování prostituce a žebrání. 

Všichni tito Nigerijci byli hoštěni až do roku 2018 v přijímacím centru pro žadatele o azyl (Cara) v Bari-Palese. Právě zde - uvnitř azylového centra -  si dvě zločinecké skupiny, Supreme Vikings Confraternity - Arobaga a Supreme Eiye Confraternity, založily operační základnu. Letos se azylem vybavení zločinci rovnou přestěhovali do čtvrti Liberta v Bari, kde žili v souladu s místní mafií, tedy bez konkurenčního soupeření. V Itálii nigerijské zločinecké skupiny  již navázaly partnerství se všemi místními mafiemi (Ndrangheta, Camorra, sicilská mafie, mafie z Apulie).

V přijímacím centru pro žadatele o azyl Mineo na Sicílii, mělo operační základnou 26 členů Supreme Vikings Confraternity, zatčených v lednu 2019.

Black Axe, Eiye, Vikings, Maphite, Black Cats: to jsou jména těch nejkrutějších klanů. Vojensky strukturované tajné sekty s bezprecedentní krutostí, všudypřítomná mysticky-náboženská složka a používání iniciačních rituálů zvaných Juju (velmi podobných vodoo a macumba), typické pro kulturu Yoruba, která je v Nigérii velice rozšířená. Bití a používání sečných a bodných zbraní, zneužívání žebráků a žen, které se staly oběťmi obchodu s lidmi - to jsou charakteristiky dvou nigerijských gangů. Žebráci, vesměs mladí muži, jsou rozmístěni u všech supermarketů po celé Itálii, často jsou agresivní, takže bezbranní důchodci jim ze strachu raději to euro z vozíku dávají.

Obchod s lidmi

Apeninský poloostrov je nigerijskou mafií již dlouho považován za strategickou základnu. Jde o o mafii se silným mezinárodním působením, která využívá ke svému rozšiřování migračních proudů.  V poslední zprávě zaslané italskému parlamentu to takto uvádí také Centrála pro vyšetřování mafie. Banca d’Italia zveřejnila zprávu, že od roku 2016 do roku 2018 se zdvojnásobily remitence do Nigérie, a to především díky výnosům z nezákonných činností. Jen loni  bylo převedeno 74 milionů eur prostřednictvím systému Money transfer nebo Hawala.

Nigérijská mafie dle posledních výsledků vyšetřování přibrala další aktivitu: obchodování s lidmi a orgány. Trh je tak prosperující, že existuje i ceník: ledvina stojí padesát tisíc eur, oční rohovky dvacet tisíc, dřeň dvacet tisíc a srdce dvě stě padesát tisíc eur. 

Každá ze skupin mí své znaky a barvy. Například Black Cats se vyznačují kočičím tetováním na jednom rameni a nápadnými jizvami na břiše, výsledky iniciačních rituálů. Ti, kteří jsou oblečeni do žluté a zelené, vykonávají kontrolu nad obchodem s drogami, nad prostitucí a včetně té dětské a nad obchodem s „běloškami“ po celém hřebeni Jadranu. Stoupenci Supreme Vikings Confraternity - Arobaga a Supreme Eiye Confraternity jsou zase známí jako červení a modří, podle barvy oblečení, co nosí na svých summitech.

Hlavní centrálou autonomních buněk nigerijské mafie v Itálii se stala Padova. Nedávno tam byl zatčen šéf šéfů: Fred Iyamu, známý jako Gran Ibaka. Tento „chudáček migrant vzbuzující emoce a solidaritu italské levice“ připlul v roce 2006 a jako rival soukmenovce Osahenagharu Uwagboe známého jako Sixco (od roku 2016 ve vězení) si rozdělil roli vůdce s Nigerijci jménem Edoseghe Terry a Ezuma Christian Onya. Ty pod pozorným dohledem držela maman Franca Udeh - „vychovatelka prostitutek.“

Součástí této sbírky je také Nigerijec Innocent Osegale, to je ten co rozřezal Pamelu Mastropietro na kusy. I on, uprchlík vinný z vraždy a z hanobení těla oběti, byl spojkou mezi oblastí Veneto a Castelvolturno.

Výpověď lékařky z přijímacího střediska v Bari: Youtube.

Kouzla a čáry

Nejčerstvější, pro nás trochu úsměvný případ se stal 11 prosince: Šestatřicetiletý Nigerijec Uwadia obviněný z toho, že je organizátorem prodeje marihuany ve Bologní, si stěžoval svému kouzelníkovi, že všichni jeho kurýři končí v poutech. Ten mu slíbil, že ho učiní pro policii neviditelným. Nicméně druhý den byl ihned zatčen. Uwadia je nyní ve vězení, a nejspíš přemýšlí o magických schopnostech svého poradce. 

Tito pseudo-uprchlíci, vládnou regionům, kde cirkuluje impozantní množství peněz. Neutíkají před válkami nebo konflikty, ale  jsou „vítáni“, aby obohatili elektorát a představovali volební perspektivu pro italskou levici: prodejci smrti, vykořisťovatelé, žebráci, šlapky, obchodníci s orgány.

Vše výše popsané staví na poznatky odvážné spisovatelky Ornelly Mariani (tyto závěry odsouhlasila), která se důsledně věnuje problematice nelegální migrace a kriminality s ní spojené. Před časem podala žalobu na soudkyni pro předběžné vyšetřování Alessandra Vellu, a to ohledně rozhodnutí týkajícího se případu Sea Watch 3 a její neblaze proslulé kapitány Caroly Rackete, chráněnkyně všech vítačů, multikulturalistů a kaváren.

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky