Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Poplach: Smrtící virus řádí v Číně! Brzy jistě i u nás! Podivné epidemie byznys miluje. Globalistická WHO vše tají. Pravda je okamžitě cenzurována. Farma-kartel v tajných službách. Teď budete poslouchat! A miliardy tečou...

Poplach: Smrtící virus řádí v Číně! Brzy jistě i u nás! Podivné epidemie byznys miluje. Globalistická WHO vše tají. Pravda je okamžitě cenzurována. Farma-kartel v tajných službách. Teď budete poslouchat! A miliardy tečou...

23. 1. 2020

Tisk článku

Jon Rappoport upozorňuje, že humbuk okolo nového "čínského" viru má všechny znaky předchozích farmaceutických "tajných operací", které nikdy nebyly nezávisle potvrzeny a slouží jen k vystrašení ovládané veřejnosti

Nový virus v Číně.

Pozor. Šíří se ze zvířat na člověka! Může být smrtelně nebezpečný! Přichází pandemie? Poslouchejte na slovo zdravotnické orgány! Úplně všichni. Zavřou teď Číňané i Hong-Kong? Můžou vás přece okamžitě zhamtnout, máte-li zvýšenou teplotu! No to je senzace! Bouřící se Evropané proti Bruselu? Impeachment? Kašlete na všechno, máme tu virus!

Za 19 let existence svého blogu jsem se žádným jiným příběhům nevěnoval více než blábolům o smrtících virech. SARS, prasečí chřipka, ebola atd.

Nyní tu máme nový. Údajně jde o koronavirus z Číny.

Jak to bylo se SARS

V každém případě jsme ohledně těchto možných zabijáků obdrželi typické oficiální varování: „To by mohlo být vážné.“ Miliony lidí mohou onemocnět a zemřít. Čili jde o cestující. „Osoby vracející se z místa X mají virus a roznášejí ho.“ V případě SARS a prasečí chřipky měli pacienti typické „chřipkové“ příznaky: horečku, únavu, kašel a slabost. Jinými slovy neexistoval žádný důvod k domněnce, že taková „nová nemoc“ byla něčím odlišná od běžné a tradiční nemoci jakou je chřipka.

Jediným rozdílem je tvrzení, že výzkumníci našli coby příčinu onemocnění nový virus.

Jenže v každém případě u tohoto tvrzení existují závažné problémy.

Zaprvé – za „objevem“ tohoto nového viru jsou pouze „oficiální výzkumní pracovníci“. Neexistuje žádné potvrzení od nezávislých výzkumníků. Například v případě viru SARS (2003) koronavirus „odhalilo“ deset laboratoří patřících Světové zdravotnické organizaci (WHO). Byly vzájemně propojeny do uzavřeného kruhu. Nikomu jinému nebyl umožněn přístup a kontrola.

Nakonec kanadský biolog pracující pro WHO, Frank Plummer, oznámil médiím, že z toho, co zjistil byl docela na rozpacích: prostě stále více a více pacientů údajně trpících onemocněním SARS virus SARS vůbec nemělo. Ve skutečnosti virus neměli téměř žádní pacienti trpící onemocněním SARS. A když chvíli přemýšlíte o tomto absurdním stavu věcí, uvědomíte si, že u osoby s běžnými chřipkovými příznaky nelze prohlásit, že trpí novou chorobou, pokud u něho příčina této choroby není. Ale burcující média hlavního proudu si toho vůbec "nevšimla".

A co prasečí chřipka?

V případě „epidemie“ prasečí chřipky (2009) hlásilo Americké středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (CDC) ve Spojených státech tisíce případů – ale Sharyl Attkissonová, špičková reportérka stanice CBS zjistila, že středisko CDC počítání případů záhadně zastavilo .

Čím to? Nabídla zdrcující odpověď:

Naprostá většina krevních testů na prasečí chřipku u pacientů se vracela z laboratoře bez jakýchkoliv známek viru prasečí chřipky nebo viru jakékoli jiné chřipky. Toto zjištění sice bylo zveřejněn na webu kanálu CBS News, ale, jak mi paní Attkissonová v rozhovoru sdělila, šéfové CBS nedovolili, aby se dostalo do celonárodních zpráv. Prostě zcenzurováno. A to byl ze strany stanice CBS konec odhalení podvodu s prasečí chřipkou.

Přesto, jak jsem uvedl: přibližně tři týdny poté, co kanál CBS příběh odstavil na druhou kolej, zveřejnila společnost WebMD zprávu, ve které středisko CDC odhadovalo počet případů prasečí chřipky v USA na 22 miliónů.

Pokud se vám právě zatočila hlava, tak právem.

Čtěte ZDE: Zase jsme světoví: Populární virus zika konečně i v našich nemocnicích. Miminka a ministři bez mozku. Spalničky, černý kašel, pesticidy? Brazilská zvláštnost. Epidemie jiné - skutečně nebezpečné nemoci

Nové choroby

Druhý hlavní problém s oznámením „nové“ choroby nebo epidemie je neexistence výzkumu něčeho, co bychom mohli nazvat „infekčním faktorem“.

Dovolte mi to vysvětlit. Dokonce i pokud chcete začít prohlašovat, že určitou chorobu způsobuje konkrétní virus, budete muset prokázat, že se tyto viry v těle pacienta vyskytují ve velkém počtu. Několik málo virových částic plovoucích sem a tam je irelevantní. K onemocnění jich potřebujete milióny. Takže pokud ignorantský lékař nebo výzkumník tvrdí, že „tento pacient má koronavirus, takže má dané onemocnění,“ ví, že mluví z cesty. Kde jsou testy prokazující, že má pacient v těle milióny virů? Nikde.

Třetí velký problém s oznámením „nové“ choroby nebo epidemie je „faktor testu“. Jaký test u pacienta probíhá a jak má prokázat přítomnost „nového“ viru v jeho těle? Většinou jde o test protilátek. Zde se na chvilku zastavme, je to důležité:

Před rokem 1984 byl za dobrý výsledek považován všeobecně uznávaný pozitivní test na protilátky. Ten stručně řečeno znamená, že pacientův imunitní systém přišel do styku s virem nebo bakterií a úspěšně je porazil. Pak ale z několika důvodů "věda" postavila vše na hlavu. Pozitivní test na protilátky je od té doby považován za důkaz, že pacient daným onemocněním aktuálně trpí. A pic ho! Nyní lze počty onemocnění snadno astronomicky navýšit. A k tomu docházelo. A stále dochází.

Automatický předpoklad přesnosti oznámení možné epidemie je, řekněme opatrně, přinejlepším velkým omylem.

Kartel

CDC a WHO řídí viroví zlatokopové. Každý objev nového viru zvyšuje jejich důležitost. Ženou se do každé oblasti, kde bylo oznámeno „ohnisko nákazy“, vyhrnou si rukávy a hledají virus. Nevěnují pozornost environmentálním faktorům, jako jsou kontaminované zdroje vody nebo toxické chemikálie, podvýživa nebo nedostatek základní hygieny a kanalizace.

Epidemie jsou totiž báječné pro byznys. Farmaceutické firmy podporují podnikání založené na strachu a omezují cestovní ruch, odvádějí pozornost veřejnosti od klíčových obchodních událostí, dohledu, karanténního podnikání atd.

Jsem si jistý, že v určitém okamžiku nastane okamžik, kdy firmy Číně poděkují. Poděkují, že nad obyvatelstvem vládne železnou pěstí. Poděkují její schopnosti kohokoliv z jakéhokoli důvodu zastavit, provést u něj test „na virus“ a zachránit planetu před vyhynutím. Svoboda? Zapomeňte na ni. Ze všeho nejvíce jde přece o bezpečnost veřejnosti. Takovou partii nelze prohrát.

Je jasné, že také u nás budeme rychle potřebovat nějakou tu epidemii, abychom mohli mít větší kontrolu nad neukázněnými občany. Lékař je přece v té chvíli králem. Udělej, co říká. Vždycky.

Kolik očkování je nyní na trhu? Dostanete všechna. Všichni, a povinně. A basta! Miliardy potečou do těch správných kapes.

Před devatenácti lety, když jsem spustil svůj blog, jsem konstatoval, že ze všech kartelů na světě je nejdůležitější a nejsilnější ten farmaceutický a zdravotnický.

Od té doby jsem svůj názor nezměnil ani o píď. A už jsme v tom znovu.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky