Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nápis na brněnské mešitě: Humbuk kvůli zakrytí většího průšvihu. Rafinovaný pachatel uniká? Teroristův obětní manévr. Pod falešnou vlajkou? Čecháčkovský džihád. Zelení a rudí spravedlivě rozhořčení. Vrtěti psem

Nápis na brněnské mešitě: Humbuk kvůli zakrytí většího průšvihu. Rafinovaný pachatel uniká? Teroristův obětní manévr. Pod falešnou vlajkou? Čecháčkovský džihád. Zelení a rudí spravedlivě rozhořčení. Vrtěti psem

26. 1. 2020

Tisk článku

Josef Provazník pátrá po stopách "primitivního islamofobního Čecháčka", čte reakce prorežimních kolaborantů a je přesvědčen o tom, že tu zase někdo vrtí psem

Od posprejování brněnské mešity nápisem, kde kdosi vyhrožoval muslimům smrtí v případě šíření islámu, uplynuly již tři týdny. Přesto policie doposud nemá žádného podezřelého. Přitom mediální i politický mainstream operuje od začátku s verzí, že to mohl udělat jedině „primitivní islamofobní Čecháček“.

Těžko si ale představit, že by takový nevzdělaný „blb“ byl natolik důvtipný, že by dokázal tak dlouho tahat za nos zkušené policejní detektivy. Jak tedy celou tuto kauzu možné vnímat? Nepochybně nejednoznačně – a především s notnou dávkou podezření. Už proto, že onen „výhružný nápis“ se objevil téměř na den přesně, kdy začal soud s bývalým pražským imámem Samerem Shehadehem, obviněným z podpory terorismu.

Zimní imám

Tímtéž imámem, kterého mimochodem „zimní“ předseda muslimské obce Leonid Kušnarenko v jednom ze svých rozhovorů označil za dobrého muslima. Stejně jako Fridrich Falcký, ani Kušnarenko však ve své pozici příliš dlouho nevydržel. Až příliš předběhl svou dobu, když vyzval k ozbrojování muslimů, a byl nakonec nucen odstoupit.

Kušnarenko mimo jiné využil klasickou ublíženeckou techniku, když se po své výzvě svěřil veřejnosti, že požádal o ochranu policií. Z padoucha se tak rázem stala oběť, kterou je vhodné politovat a samozřejmě na státní útraty chránit před agresivními „Čecháčky“, kteří „prostě nechápou co je to islám“. Touto pozoruhodnou větou na sebe mimo jiné v létě 2016 upozornil Shehadeh v rozhovoru pro Český rozhlas Plus. Teď už tedy víme, pane imáme.

Kušnarenkův „obětní manévr“ není náhodný. Do role obětí se po medializaci onoho nápisu na brněnské mešitě okamžitě postavila celá muslimská komunita: vzkázala, že se cítí jako náboženská menšina ohrožena. Předsedovi Ústředí muslimských obcí Hassanu Alrawimu byl poskytnut prostor na serveru Christnet, kde se mj. stěžoval, že ten nápis působí špatně na děti. Je dojemné, že se o blaho malých muslimských dětí stará zrovna pan Alrawi, který byl v roce 2013 vyšetřován skrze své nenávistné kázání týkající se výchovy právě těch nejmenších a nejzranitelnějších. 

Čtěte ZDE: Zabiják z mešity: Zéland byl pouze cíl z nouze. Nad řádky jeho zoufalého manifestu. Nelítostně racionální nemuslim? Varianty naší kolektivní sebevraždy. Jak bychom se dívali na Palacha, kdyby...? Nelze omlouvat

Přelomový soud

O slovo se přihlásili také již dávno zapomenutí brněnští Zelení, kteří byli ve svých politických ambicích nejprve převálcováni soldateskou Žít Brno a později Piráty.

Spravedlivě rozhořčení Zelení se odhodlaně postavili proti "čecháčkovské nenávisti" a přišli se vyfotit do brněnské mešity po boku Alrawiho. Ale to nebylo zdaleka vše. Mezitím ten nápis odsoudil dokonce premiér Andrej Babiš, brněnští politici stačili sepsat petici proti nenávisti, kterou podepsali do jednoho všichni, kdo ve městě něco znamenají. Tradičně se do celého kolotoče zapojila mainstreamová média, která v palcových titulcích hlásala, že pachatelům hrozí vysoké tresty. 

Publicista Jiří Leschtina přispěchal na Českém rozhlasu s názorem, že nejsme ohroženi islámem, ale (naší českou) nenávistí. Údajné české nenávistí se obávala také redaktorka Hovorková od Pavla Šafra atd. atd. atd. Zkrátka a dobře, mediální záběr výhružného nápisu na brněnské mešitě zdaleka předčil pozornost politiků a novinářů vztahující se k případu bývalého pražského imáma Samera Shehadeha. Přitom ten soud je událost vskutku přelomová. Ještě nikdy nebyl na našem území obviněn imám z podpory terorismu. A jelikož se ke svým skutkům Shehadeh dále hlásí, o jeho vině netřeba příliš pochybovat. 

False Flag

Na rozdíl od nápisu na brněnské mešitě však žádný politik nebo komentátor stejně halasně neodsuzoval islámský radikalismus. Žádné volání po zpřísnění kontroly působení muslimských organizací, žádné sliby veřejnosti, že naše úřady zajistí obyvatelstvu bezpečnost a nepřipustí, abychom dopadli jako v západoevropských zemích. Ve Francii islamisté již ovládají nejméně 150 čtvrtí ve větších městech a aktuálně bylo zatčeno dalších sedm osob podezřelých z podpory terorismu. Podobně je tomu v Belgii, ve Švédsku, ve Velké Británii či v Německu. 

Nelze se prostě ubránit dojmu, že výhružný nápis na brněnské mešitě je klasické vrtěti psem. Tedy snahou odvrátit pozornost od skutečného problému, kterým je radikalizace bývalého pražského imáma. V politicky korektních médiích jsem přitom nezaznamenal, že by se někdo třeba jen lehce zmínil o možné variantě, že ten nápis nastříkali na zeď mešity samotní muslimové (leccos by tomu dle způsobu sprejování velmi nasvědčovalo), případně někdo z jejich příznivců z řad tzv. „nové levice“. Jak již řečeno, těžko si představit, že nějaký prosťáček z řad údajně islamofobních by Čechů dokázal takový čin utajit před policií či BIS déle než 24 hodin. 

Pokud se však nakonec ukáže, že za tím nápisem nestojí žádný islamofobní Čecháček, ale pouze provokatér (lhostejno, jestli z řad samotných muslimů, nové levice či BISky), nikdy se o podrobnostech „operace pod falešnou vlajkou“ nedozvíme. Jméno „pisatele“ zůstane neznámé, i kdyby v tom neměla prsty zpravodajská služba, což je samozřejmě dost dobře možné. Jelikož BIS dle svých každoročních zpráv považuje za největší hrozbu pro naši zemi Rusko a Čínu a naopak nebezpečí islámského terorismu marginalizuje, zůstane tento případ s největší pravděpodobností navždy nevyřešen.

To však neznamená, že nebude v dalších měsících a letech zneužíván pro útoky na oprávněné kritiky islámu, muslimské komunity a ideologie multikulturalismu.




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky