Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Výbuch v Kavárně: Proč bychom se netěšili, když nám Minář Křečka dal? Nýmandi jsou už na obtíž? Trockistka Anna bez džobu. Jó, to ještě byla ODS! Virus na chcípnutí, kobyla také. Pusťte si něco o vodě a vypněte ČT!

Výbuch v Kavárně: Proč bychom se netěšili, když nám Minář Křečka dal? Nýmandi jsou už na obtíž? Trockistka Anna bez džobu. Jó, to ještě byla ODS! Virus na chcípnutí, kobyla také. Pusťte si něco o vodě a vypněte ČT!

16. 2. 2020

Tisk článku

Petr Hájek tentokrát na nezvykle optimistické vlně přináší nejen dobré zprávy o konci Chvilkařů a stanovisko významného lékaře ke koronaviru, ale také fascinující ruský film (s českými titulky) o zázračné vodě…

Zvolení Stanislava Křečka ombudsmanem opět na chvilku katalyzovalo miliónovou frustraci, kterou se již docela dlouho a vydatně užírají zdejší radikální levičáci a bruselští kolaboranti, pro něž se vžilo vcelku milé označení Kavárna. Během desetiletí usilovné práce obsadili tito lidé většinu státních institucí, a přeměnili je na svá palebná postavení: ministerstva, univerzity, tajné služby, státní zastupitelství, soudy a tak dále. 

Tak vzniklo i v naší zemi to, čemu Americe říkají Deep State, tedy cosi jako „hluboce uložený privatizovaný stát“, který nepodléhá volebním výsledkům. Naopak. Pokud lidé zvolí jinou reprezentaci než tu, která má zbytky naší státní suverenity zničit podle bruselských (berlínských) záměrů, pomocí imigrantské invaze „vyměnit“ historické národy (politický lid) a nastolit globalistickou diktaturu, jež vedle modrého mává aktuálně i zeleným hadrem (předstírajíc, že jde o vlajku), úspěšně ji sabotují a blokují. 

Jednou z takových institucí se stal i úřad ombudsmana. Poté, co jej zasedla trockistka Anna Šabatová (jako když ve známém večerníčku pan Kotrč zasedl hájenku), přeměnila jej „podle metody“: Z instituce, jež by se měla zabývat stížnostmi občanů na zvůli úřadů, vzniklo další centrum levičáckého aktivismu podobné ukradené „žižkovské Klinice“. Jen s tím rozdílem, že v tomto případě plně (pře)placené z našich daní, podobně jako Česká televize. A Stanislav Křeček si dovolil vyslovit neslýchaný názor, že by ombudsman měl sloužit k tomu, kvůli čemu byl (nechme nyní stranou, že také sporně a vlastně nesmyslně) původně vytvořen. Brutální lynč kavárny to spustilo jako automat.

Vylezli z děr 

Tato zkrachovalá operace však poodhalila několik zajímavých momentů, které bychom neměli přehlédnout. Ten první je známý: Mikuláš Minář (předseda spolku Milión chvilek pro likvidaci demokracie) vystartoval tentokrát v boji proti demokracii předčasně. V atletice to znamená diskvalifikaci, v levičácké politice až dosud nikoli. Protest proti pouhé kandidatuře Stanislava Křečka doplnil výhrůžkou, že pokud bude kandidát prezidenta Zemana zvolen, půjdou Chvilkaři opět do ulic. Něco tak hloupého může napadnout jen nýmanda s temně megalomanskými rysy. Mnohé poslance, kteří by jinak patrně nechali volbu proběhnout bez výsledku, to revoltovalo – a volili proti Minářově totalitní drzosti a aroganci. A ke všeobecnému úžasu bylo hotovo.

Avšak nejen to. Pozoruhodnou reakci vyloudila ze svých dobytých médií tentokrát také kavárna. Nejprve sice jako obvyklí předskokani zaveleli nýmandi z České televize. Ještě týž večer soudružka moderátorka nejprve přerušila vysílání zvláštní zprávou, že nedostudovaný evangelík Minář svolává do Prahy chvilkovou demonstraci na 1. březen. O pár desítek minut později (ze závislosti na návykových látkách zjevně nevyléčený) moderátor Jakub Železný v přímém přenosu natolik nechutně urážel jedenaosmdesátiletého ombudsmana, že jej musel napomenout i senátor Tomáš Jirsa (ODS). Ten ostatně z přítomných mluvil nejrozumněji – a melancholicky tak připomněl závan starých časů, než ještě Klausovu pravicovou stranu definitivně zničil levičácký „akademik“ Petr Fiala.

Avšak nejen to. Rozzuřená Kavárna si na rozdíl od ČT brzy uvědomila, co nýmand Minář způsobil – a dala mu to v následujících dnech zbaštit. Dokonce na radikálně levičáckém kavárenském Českém rozhlase Plus se objevil komentář kritizující (!) spolek Minářových milionářů (to již bezesporu jsou, jejich provozní účet rozhodně není transparentní, ale z pochopitelných důvodů utajený). A ne jen tam, ozvali se i další prověření kavárenští štamgasti. Vypadá to, že „centrála“ pochopila: tohle puberťácké hnízdo k žádnému Majdanu nepovede – a ještě nás připravilo o jednu z obsazených institucí. A tak snad jen levičácký anarchista Jakub Patočka (šéfredaktor sorosovského Deníku Referendum) si před půjde lehnout před úřad, aby novému ombudsmanovi zabránil ve vstupu.

Čtěte ZDE: Klaus: Případ nového ombudsmana je typický. Novodobí bolševici chtějí demokracii, jen pokud vítězí. Stejné jako se Zemanem a Babišem. Proč jsme mlčeli, když zvolili trockistku Šabatovou? Přeji Křečkovi úspěch

Rána za ranou

Najde však o jediný trapný neúspěch, který si zdejší Deep State v posledních dnech a týdnech nepřiznaně přiznává. Nátlaková Operace ombudsman (již se rozjíždějí podobné k volbě členů rozhlasové a televizní Rady) jen na chvilkový okamžik zastínila dvě mnohem podstatnější „fake“ stálice: Operaci koronavirus a Operaci globální oteplování. Za masivního krytí České televize a její podvratné agentury na barevné revoluce doma i v zahraničí Člověk v tísni probíhají však obě opět příznačně zmateně – a nýmandsky.

Koronavirus je v Číně na ústupu – a tím víc hoaxy a desinformace o něm nabývají na síle. Stále jasněji se ukazuje, že tento uměle vyrobený virus asi nezpůsobí, co jeho farma-autoři zamýšleli. Dokonce ani případě, že šlo o „materiál“ geneticky upravený specificky na čínskou populaci, jak s poměrně zajímavými zdroji spekuluje nejen britský Telegraph. O to však víc do toho na Kavčích horách „perou“ – zatímco v médiích na ně nenapojených (či přímo na ČT nezávislých, jako je třeba současná MF Dnes pod vedením šéfredaktora Jaroslava Plesla) je téma stále méně akcentováno. Proč?

Nevěřte desinformacím

Stačí si přečíst stanovisko známého lékaře MUDr. Josefa Jonáše zveřejněné na internetu:

„Coronavirus je běžný typ respiračního viru. Současný typ coronaviru je zmutovaný základní virus. Tak, jako mutuje každý rok, například chřipkový virus. Lidstvo se obává, že se jednoho dne objeví mutace viru velmi zhoubná, virulentní mutace, jako byl například ve středověku dýmějový mor. Decimoval 90% obyvatel Evropy. 

Úmyslně vyzvedávané počty mrtvých v Číně jsou politickou manipulací. Na virus tzv. španělské chřipky zemřelo 10 000 000 lidí. Obavy lidstva jsou určitě oprávněné, protože prudce klesá imunita lidí. V začátku chřipkového období v Čechách v některých školách chybí 90% dětí. Jaká bude asi jejich imunita v budoucnosti? K prevenci coronaviru mohu říci, že nejdůležitější je celková imunita (střevo) a slizniční imunita dýchacích cest. Nikdo nezná genetiku coronaviru a vzhledem ke znalosti chřipkového viru je její stanovení komerční záležitostí. Příští rok nebo dříve bude genetický profil jiný. 

Pokud někdo říká, že má preparát na úrovni očkování proti tomuto viru, tak lže. Protože jsem zažil podobné reakce při objevení HIV, ptačí chřipky, sars, tak vím, k čemu mediální masáž slouží. Jestli ji někdo zneužije je na mizerné morální úrovni. Jako lidé, kteří ji mediálně šíří. Imunita lidského organismu ničená stresy, jídlem a léky je jediná smysluplná věc, které je třeba se věnovat."

Čtěte ZDE: Pražská kavárna dementní: Betlém ukázal úpadek rozumu. Znát vlastní kulturu je neřešitelný problém. Kompetence místo vědomostí. Proč jsou manuálně pracující moudřejší? Svědkové degenerace. ČT v čele

Všímejte si zázračné vody

Pro úplnost dodávám, že doktor Jonáš Je propagátorem přírodního lékařství a autorem pozoruhodné „metody řízené a kontrolované detoxikace organismu“. V roce 2008 obdržel za tuto metodu anticenu Zlatý bludný balvan, podobně jako paní profesorka Strunecká, známá vědecká odpůrkyně očkování (a ostatně i autor tohoto textu: práci, za kterou byl kavárenskou asociací mezinárodního farmaceutického hyperprůmyslu Sysifos oceněn, si můžete přečíst zde).

A co stále trapnější každodenní seriál, jenž z mírné zimy v ČR (naproti tuhým mrazům třeba v USA) se nýmandsky pokouší vnutit veřejnosti představu,  že příjemné počasí je zničující klima?

Šetřete časem a svým duševním zdravím. Vypněte ČT – a podívejte se na následující úchvatný dokument o vskutku zázračné vodě:

Jednou dopadnou „oteplovači“ jako Anna Šabatová. Bude to tím dříve, čím více budeme informováni o skutečných nebezpečích, které chcípající kobyla globalismu kolem nás rozkopává. Pak se vrátí normální politika – a žádné ombudsmany už nebudeme potřebovat.

Že je to příliš optimistické? Občas si to snad můžeme dovolit. Ostatně Vladimír Putin právě prohlásil, že v Rusku nikdy žádný „rodič 1 a 2“ nebude. Že zůstane jen maminka a tatínek. A také ho zatím ještě nedokázali zlikvidovat. Ani Donalda Trumpa ne.

Tak proč bychom se (pro jednou) netěšili…




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky