Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Tažení proti rasismu: Seď a dívej se, nebo tě zabiju. Necháme se zničit šílenými pokrokáři? Čokoládové zákusky ve Frankfurtu. Povinná sterilizace všech mužů po třech dětech? Levicový terorismus narůstá

Tažení proti rasismu: "Seď a dívej se, nebo tě zabiju". Necháme se zničit šílenými pokrokáři? Čokoládové zákusky ve Frankfurtu. Povinná sterilizace všech mužů po třech dětech? Levicový terorismus narůstá

24. 2. 2020

Tisk článku

Pavel Kopecký popisuje několik zpráv z kulturně civilizačního bojiště a dokazuje, že se pokrokáři nehodlají zastavit ani před sebevětší nebezpečnou absurditou

Bez ohledu na dílčí pozitivní politické změny a odmítavý přístup velké části veřejnosti postupují kulturní revolucionáři stále dál ve své vizi proměny společnosti. Média, která jsou u nás i na Západě většinou pod vlivem levicových falang, udávají tón při určování společenských norem.

Čím šílenější jsou nápady této zelenorudé sekty, tím více získávají v mainstreamu na popularitě. Vše, co útočí na rodinu, tradici nebo národ je podporováno, byť by to bylo sebebizarnější. Pouliční útoky při nástupu nově zvoleného českého ombudsmana, stejně jako blokace řečnického pultu ve slovenském parlamentu, či snaha vyřadit AfD z německé politiky po střelbě v Hanau, mají stejného jmenovatele.

Nová osvěta 

Kromě tohoto levicového politického terorismu můžeme stále častěji sledovat i útoky na základy západní civilizace, které jsou kromě křesťansko-antické tradice založeny také na kultuře bílého muže, který stál u kolébky Západu. Pozitivní rasová diskriminace se již před desetiletími stala základem převýchovy ve Spojených státech. Dnes je však toto bílé sebemrskačství dovedeno ad absurdum. 

Posledním hitem se staly odvykací protirasistické večeře, při nichž se bohaté bílé Američanky nechávají dobrovolně sekýrovat za tisíce dolarů od černých "terapeutek", jež jim nevybíravými slovy vysvětlí, že jsou plné rasových předsudků. Současně se však protidiskriminační metody posouvají k nucenému vzdělávání za pomoci výhrůžek od samozvaných osvětářů.

Své by o tom mohla vyprávět sedmatřicetiletá žena v americké Iowě. Vzteklý černoch se ji minulý týden násilím snažil přimět, aby se s ním dívala na devítihodinovou sérii Roots (Kořeny) ze 70. let. Ta popisuje dějiny otroctví ve Spojených státech. Žena tak měla "pochopit svůj rasismus".

Vysvobodila ji až policie. "Seď a dívej se, nebo tě zabiju a kusy tvého těla rozsypu po dálnici až do Chicaga," pohrozil své rukojmí dvaapadesátiletý Robert Lee Noye, když se pokusila pohnout v obývacím pokoji domu ve městě Cedar Rapids. Podle výpovědi vězněné ji trápil celou noc, nakonec se jí však podařilo zavolat policii. Když ta dorazila na místo činu, z budovy se ozývalo "hodně křiku", uvedla NBC News. 

Čtěte ZDE: Doba, kdy je pravda na indexu: Z geniálních vědců jsou vyvrhelové. Rozdíly mezi rasami vidí každý myslící. Kdo má delší ruce a kdo vyšší IQ? Imigrace a multikulturalismus znamená zkázu. KO civilizaci?

Kolektivní duševní porucha?

Podobné případy se budou bezpochyby množit, neboť (proti)rasistická hysterie nabírá od letošního nového roku na ještě vyšších obrátkách. Minulý týden to schytal populární trenér americké profesionální fotbalové ligy (MLS). Holanďan Ron Jans musel na hodinu skončit u týmu Cincinnati, neboť se údajně politicky nekorektně vyjadřoval v kabině před hráči. Jedenašedesátiletý Jans je od minulého týdne vyšetřován za užití "extrémně nevhodných slov".

Antidiskriminační policie byla bdělá v minulém týdnu nejen v zámoří, ale také na Starém kontinentu. Do oka jí padla jedna malá pekárna v Kolíně nad Rýnem, která způsobila v Německu šok svým rasistickým pečivem. Nabízela totiž zákazníkům zákusky tmavé barvy. V čokoládových pusinkách prodávaných desítky let objevila nezisková ideopolicie skrytý rasismus. Některé z čokoládových zákusků měly totiž oči, nos a silnější červené rty a dokonce nesly na hlavě kosti nebo klobouk se střapcem. V něm byl nepochybně rozpoznán fez, který byl symbolem obyvatel Osmanské říše.

To, že toto šílenství zachvacuje celý Západ, dokazuje i případ ze staré (kdysi) dobré Anglie. Minulý týden tam hlava anglikánů prohlásila svou církev za hluboce rasistickou. V anglikánské církvi podle tohoto sdělení panuje stále hluboký institucionální rasismus. Uvedl to podle BBC arcibiskup z Canterbury Justin Welby, který se diskriminovaným menšinám omluvil. "Jsem zahanben tváří v tvář našim dějinám a jsem zahanben naším selháním. Při pohledu na naši církev není pochyb, že jsme stále hluboce institucionálně rasističtí," řekl Welby na generální synodě anglikánské církve. 

Čtěte ZDE: Ve znamení velké výměny: NHL je prý málo černá. Talenty budeme hledat v ghettech? Pozveme si odborníka. Co vadí na NBA? O diverzitu tu nejde. Bělošské sporty jsou nepřípustné

Povinná sterilizace

Typickým nositelem rasistických předsudků je podle globální ideopolicie bílý muž ze střední třídy nad padesát let. A právě proti těmto reakcionářům přicházejí progresivisté se zatím nejšílenějším nápadem.

Demokratická zákonodárkyně v Alabamě Rolanda Hollisová přišla s návrhem na povinnou sterilizaci všech mužů nad 50 let. Návrh zákona by přikázal mužům, kteří dosáhli 50 let věku nebo zplodili tři děti, aby podstoupili vasektomii. Zákon nazývaný stručně a výstižně Vasectomy Bill HB 238 konkrétně přikazuje mužům podstoupit tento lékařský zákrok do jednoho měsíce poté, co buď dosáhnou 50 let věku, či zplodí třetí dítě, podle toho, co přijde dříve.

Návrh Hollisové o povinné vasektomii má přenést část odpovědnosti za plození dětí na muže. "Odpovědnost neleží pouze na ženách. Tohle pomůže zabránit těhotenství stejně jako potratům nechtěných dětí," vysvětlila Hollisová svůj bizarní návrh, jímž reaguje na přísnou protipotratovou legislativu v jižanské Alabamě. 

Čeho se asi na západní (antidiskriminační) frontě dočkáme v březnu? Klidu rozhodně ne.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky