Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Slovenské volby: Fatální boj proti globalistům. Jde o rozbití V4? Pátá kolona se Sorosem za zády. Justice pracuje jako za nástupu nacismu. Volit proti zlu po vzoru USA? Jak česká média sabotují demokracii

Slovenské volby: Fatální boj proti globalistům. Jde o rozbití V4? Pátá kolona se Sorosem za zády. Justice pracuje jako za nástupu nacismu. Volit proti zlu po vzoru USA? Jak česká média sabotují demokracii

28. 2. 2020

Tisk článku

Gustáv Murín nastiňuje některé okolnosti špinavého předvolebního boje na Slovensku a zdůrazňuje, že se zdaleka nejedná pouze o čtyři roky vlády nad zapadlou středoevropskou zemí

Slovensko bude volit nový parlament. Poté, co Sorosovci dostali na bratislavský hrad ještě radikálnější bruselskou postavu, než byl prezident Kiska, doufají nyní převzít moc v zemi úplně. Nemůže nám to být úplně lhostejné, protože cílem není nic menšího než vytrhnout z dosud relativně pevného bloku čtyř středoevropských zemí "nejslabší článek". Je to paradoxní, protože v mnoha ohledech - například v postoji k tradičním evropským civilizačním hodnotám (těmi křesťanskými počínaje) - je Slovensko daleko konzervativnější než české země. Blíží se tak daleko více Polsku a Maďarsku. A přesto se snadno může stát, že po víkendu bude spojenectví V4 dramaticky oslabeno.

Aby se tak stalo, je třeba spolupráce "Sorosovy Internacionály". Jinými slovy ono bájné "zasahování do voleb" ze zahraničí, o němž již po několik let slyšíme hlavně od Sorosovců ze Spojených států. Komické je to v tom, že nezakryté pokusy Američanů a Bruselu ovlivnit všechny druhy voleb v Rusku jsou interpretovány jako "pomoc demokratické opozici" (což se smí a musí), zatímco opačně jde o zločin (ač přes usilovné vyšetřování nebylo nic takového prokázáno). 

Máme v tom partu také svoje housle. Jmenují se Člověk v tísni, jedna ze zpravodajských agentur CIA krytá jako charitativní organizace, zřízená a otevřeně spolufinancovaná různými k tomu určenými "nadacemi" či přímo Washingtonem a Bruselem. A naším státním rozpočtem. A Českou televizí. Ta funguje jako převodní páka pro její operace USA v zahraničí. Ale nikoli jen přes Člověka v tísni, ale přímo.

Skoro neuvěřitelně demonstrativní je to právě v případě slovenských parlamentních voleb. ČT je na Slovensku pochopitelně dostupná - a sroumitelná. Nyní posloužila k obejití volebního zákona. Slováci si totiž stanovili, že manipulativní "průzkumy veřejného mínění" nesmějí být v zemi zveřejňovány dva týdny před volbami. Je to správné opatření, protože spousta lidí se rozhoduje na poslední chvíli - právě podle těchto "cinknutých průzkumů". Sorosovci si přesto zaplatili další dva předvolební průzkumy během moratoria - a Česká televize (a pak i další česká média) jim je zveřejnila. Samozřejmě, o žádné ovlivnění voleb v rozporu se zákonem nejde. Situaci těsně před volbami popisuje náš slovenský spolupracovník:

Gustáv Murín: Volby a pátá kolona 

Byli bychom nezajímavá země, kdybychom v EU neměli stejný hlas jako velké Německo. A v našem případě ještě zesílený čtyřnásobně, neboť koncept V4 (jeden z mála dobrých Havlových skutků) se právě v rámci spojené Evropy ukázal jako mimořádně životaschopný. Až tak, že to poskokům globalizační kliky v Bruselu ztrpčuje život - zejména tím, že je usvědčuje z neschopnosti vypořádat se s migrační invazí; ale také odporem vůči absurdním feministickým experimentům (Istanbulský protokol), odmítáním studenoválečné propagandy vůči Rusku (ale už i Číně) a dokonce schopností usvědčit (z iniciativy R. Fica) západní firmy, že si z nás dělají v dvojí kvalitě výrobků odpadkový koš. 

Je toho víc, co bruselské papaláše a jejich globalizační tutory zaskočilo - a proto zkoušejí tuto skupinku odporu vůči globalizačního zlu oslabit. V Maďarsku neuspěli a Soros se musel stáhnout. V Polsku masová podpora vlády velmi omezuje diverzní zásahy. V Česku ani absurdní útoky na Babiše (nesmyslná kauza Čapí hnízdo) a prezidenta Zemana nepomohly k vytouženému převratu. A tak to zkoušejí na Slovensku - a jsou úspěšnější, než v uvedených třech zemích.

Začalo to (osvědčenými volebními triky, přiznávám, naletěl jsem i já) protlačením kandidáta z dovozu ztělesňujícího "americký sen" - a po něm dokázali i skládkové rezidentky udělat prezidentku.

Slovensko se tak z pohledu globalizační kliky jeví jako to slabé místo, přes které by bylo možné jednotu V4 rozbít. 

A o tom jsou letošní volby!

Jsme v občanské válce?

Zatím jen slovně. Pátá kolona sestává z malé odhodlané a dobře školené skupinky, ale naráží na odpor. Vláda Roberta Fica přivedla zemi k nebývalé prosperitě, takže se dokázala vzepřít diktátu globalizační kliky. To mohl zvrátit jen bezprecedentní čin na sešikování celé společnosti...

Připomínáme si druhé výročí na pohled absurdní smrti dvou mladých lidí, Jana Kuciaka a Martiny Kušnírové, která by neměla logiku pro jednotlivce, ať už by to byl Kočner, či někdo jiný. Ale souhrou následných útoků na legitimní vládu, která v té době byla na vrcholu úspěchu i popularity, to začíná smysl dávat. Provokatér z dovozu Nicholson naviguje analytika Kuciaka ve věci dva roky starého (a za ty dva roky nepublikovaného) článku Ivana Mega na falešnou kalábrijskou stopu. 

Po dvojnásobné vraždě tisk v čele s aktuality.sk (financovaného z podezřelých zdrojů) živí tuto stopu ad absurdum, do toho jakoby čertíci z krabičky vyskočí pozoruhodně dobře cvičení i financování organizátoři protestů - a do třetice zkouší ten převrat završit zneužitím své funkce prezidenta splátkový lichvář a pozemkový i daňový podvodník Kiska. Do toho tančí svůj "dance macabre" do té doby jen cirkusoví opozičníci jako Matovič, který v euforii vyhlásí, jak je pro ně užitečná tato dvojnásobná lidská oběť, vždyť tím on a spol. dosáhli "milník" (Trestní oznámení za tento výrok prokuratura zahrála do ztracena, čímž začala celá série svévolných rozhodnutí pod vedením pana Čižnára).

Je to masivní útok na základy státu a demokracie, který jim zcela nevyjde. A tak od té doby nasadili masivní kampaň, která má z úspěšného příběhu Slovenska udělat jakousi celovesmírnou stoku, která potřebuje samozvané zachránce. Aby tato země byla konečně po-slušným Slovenskem.

Čtěte ZDE: Halík s obvyklou lehkostí nedouka: Čaputová je Johanka z Arku! Podlaží pod suterénem? Lhát i o papežích - to už je umění. Arogance, faleš a ostuda kněžství. Vítězstvím antihodnot na Slovensku dějiny nekončí

Hlásné trouby za po-slušné Slovensko

Vzorem je speciálně Deník N-ádor (dle vyjádření Ministerstva zahraničních věcí RF financovaný velkoryse penězi, které pocházejí zpoza oceánu), který nikdo nečte, ale všichni citují. Je to jasný diverzní projekt, který má permanentním porušováním elementární novinářské etiky skandalizovat tuto zemi za každou cenu. Aby měli vyvolení "zachránci" takových morálních kvalit jako je Kiska, Truban či Kollár snadnější práci se stádem ovcí.

Deník SME-čko a týdeník .týždeň jsou pro změnu v rukou Penty, jíž Ficova vláda zabránila dělat si kšefty z našeho zdraví. To jí nezapomněli...

Dvojtvárnost těchto několika také-novinářů je do čí bijící, když se tváří jako samozvané morální autority, ale o panu Haščákovi, jako hlavním aktérovi kauzy Gorila, zarytě mlčí. Naopak, proti vší logice a faktům by tu "gorilu" chtěli udělat kvůli jedné vypité kole z Roberta Fica. Je to neuvěřitelné, ale morálka těchto mediálních žoldnéřů i takové kotrmelce logiky snese. A o podvodech pana Kisky také vzorně mlčí. 

Masivně a beztrestně vykrádají vyšetřovací spisy a tvrdí, že vlastní obrovské množství dat, které při troše soudnosti nejde z Policie jen tak stáhnout. Pro jistotu se s tím ukryli do jiného státu. Takže si i vymýšlejí, co se hodí jejich mecenášům?

A když zavelí globalizační klika, tak přepíší i dějiny II. světové války. Velmi se tím podobají jejich předchůdcům z bolševických plátků. Naši zemi musí za každou cenu pošpinit, aby ji pak mohli právě oni "zachraňovat". 

Skutečnou morální autoritou je zde, v reakci na tolikero překrucování pravdy, vznik alternativních médií, které si vybrali sami občané a ze svých osobních příspěvků je i financují. Jako nechtěný projev uznání dostaly (podle instrukcí příslušných tajných služeb a s nimi spolupracujících "think tanků") nálepku "konspirační". A naše pátá kolona hned spustila pokusy umlčet je a začíná školit učitele, tak jako kdysi bolševici, aby uměli vést své žáky a studenty k tomu jedinému (a demokracii i svobodě slova tak vzdálenému) "správnému názoru".

To vše a také jejich pověstné mediální lynče by však neuspěly, kdyby tomuto organizovanému zlu nenapomáhala i zbabělost a strach "dobrých chlapců".

Když selhávají "dobří chlapci"

Zatímco se tisk neštítí žádných špinavostí, na prokuratuře podřízené panu Čižnárovi zřejmě potichu zaměstnali ty pověstné tři opičky - nevidí, neslyší a (o tom ani) nemluví.

Zato na vydavatele alternativního časopisu Zem a věk nastupuje pod kuratelou pana Čižnára celé ozbrojené komando, aby ho i s manželkou a dětmi vytáhli z postele kvůli celkem absurdní domovní prohlídce. Pro zastrašení (bez Čižnárova krytí by si náš novodobý Urválek něco takového nedovolil). Takových případů je více, českému čtenáři však nejspíš mnoho neřeknou.

A na druhé straně - do soudu s Kiskou se prokuratura jaksi nápadně nehrne a jeho exekuční kauzy váznou i u Nejvyššího soudu (přesně, jak si přál). Neřeší se ani obsah nahrávek pozemkového podvodníka Kisky, ale jen to, kdo je šíří. Právě zde vidíme dvojí metr a záměrné zamlčování toho, co se globalizační klice nehodí ventilovat. Video, kde Kiska jasně přiznává podvody s více pozemky i byty, běželo na YouTube jen jeden večer. Hned bylo kýmsi promptně vymazánoA předešlá jiná videa a nahrávky některých prominentů tisk také nezajímaly? 

Je toho samozřejmě víc. Generální prokurátor Čižnár nedal vyšetřit finanční zdroje organizátorů protestů i přes řadu trestních oznámení. Generální prokurátor Čižnár přehlíží masivní vykrádání vyšetřovacího spisu k vraždě Kuciaka a Kušnírové. Přehlíží a naopak chrání internetovou stoku špíny jménem Zomri. I skryté (ale už i odhalené) obličeje zbabělých autorů nenávistných projevů...

Dvojí metr generálního prokurátora Čižnára již přiměla jednoho z jeho předchůdců, aby na něho podal trestní oznámení.

Při nástupu nacismu v Německu byly prokuratura a soudy také pozoruhodně slepé k řádí hnědých košil a přednostně zavíraly ty, kdo se tomuto moru odvážili postavit. 

Čtěte ZDE: Slovensko na kraji propasti: Sorosovci se chystají uchopit moc. Neziskovky a oligarchové v akci. Vyhrožování národovcům. Budu mít vlastenci sílu útok odrazit? Před rozhodující bitvou o převrácení charakteru země

Volit proti zlu

Tyto volby rozhodnou, zda se Páté koloně podaří splnit její roli a dotáhnout pokus o převrat před dvěma lety do konce a tím i do konce samostatnosti Slovenska. My ostatní můžeme jen konstatovat spolu s Trumpem v jeho prezidentské kampani: Tady nejde o čtyřleté volební období... Tady jde o zásadní otázku, zda zvítězí Deep State, jehož finanční i jiné možnosti jsou neomezené a jeho zájmy jsou nadřazeny demokracii i morálce...

A přestože americký tisk denně štval občany proti Trumpovi, nakonec zvolili jeho cestu (a i příslib sblížení s Ruskem) proti zákeřnému zakonspirovanému zájmovému sdružení válečných štváčů, co vydělávají na zabíjení po celém světě, nazvaném Deep State.

Když to dokázali občané USA, proč my ne?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky