Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Volby také v Německu: Čtvrtá říše na cestě k nacistické minulosti? AfD nesmí do médií. ČT na druhou. Útoky Antify jako v bojůvky Hitlerovy SA. Pokus o vraždu mluvčího. Politici mlčí. Ticho i u nás. Jako kdysi...

Volby také v Německu: Čtvrtá říše na cestě k nacistické minulosti? AfD nesmí do médií. ČT na druhou. Útoky Antify jako v bojůvky Hitlerovy SA. Pokus o vraždu mluvčího. Politici mlčí. Ticho i u nás. Jako kdysi...

2. 3. 2020

Tisk článku

Antonín Minarský přináší informace o děsivém průběhu voleb za naší západní hranicí, které - na rozdíl od těch právě proběhlých za hranicí východní - už nemají s demokracií vůbec nic společného a vyvolávají jen hororové "vzpomínky na budoucnost"...

Poslední zemské volby v Hamburku před několika dny opět ukázaly, jak rychle a stále hlouběji propadá v Německu demokracie, svoboda slova a svobodná politická soutěž do kolejí vyzkoušených ve třicátých letech minulého století. Tehdy pod značkou levičáckého socialismu nacionálního, tentokrát internacionálního (EU), respektive bolševického. A opět se tak děje v masovém měřítku, neboť národní stádní mentalitu jen tak něco nezmění. A když se někdo postaví proti... To ostatně už z tamní historie také známe.

Demokracie 2020 po německu 

Alternativa pro Německo (AfD), jediná skutečně opoziční strana, čelila a čelí nebývale brutálnímu nátlaku od všech ostatních politických stran, odborů, církví, médií a levičáckých geril Antify. 

AfD bylo ve volební kampani masivně bráněno, do hodiny po vylepení byly strhány či poškozeny její volební plakáty. Levičáčtí násilníci napadali volební infostánky AfD a bránili dokonce i prosté diskusi s občany. Ale nejen informační stánky a volební plakáty byly terčem levicových guerill. Byly ničeny či poškozovány byty, domy i automobily kandidátů AfD, výhružné dopisy a maily byly na denním pořádku.

Tam, kde v politické debatě chybějí argumenty, sahá se v Německu tradičně k otevřenému násilí. Marné byly apely AfD na to, že je nepřijatelné, aby se členové a příznivci strany obávali o svůj majetek a o svou fyzickou bezpečnost jen proto, že jsou politicky aktivní pro AfD. Kriminální útlak a zastrašování demokratů za blahovolného „přihlížení“ příslušných orgánů státní moci rovněž nabízí děsivé paralely k nástupu nacismu.

Čtěte ZDE: Německo před volbami: Sebevražedný amok našich sousedů. Absurdní západ a nahnědlý východ? Teror ctnosti a strach obyčejných lidí. Ekologické gulagy v přípravě? Zdaněné maso. Rudozelené šílenství se nezastaví

Odkudpak to asi ČT převzala?

AfD byla vyřazena a uvržena "do klatby" i veřejnoprávními médii ARD a ZDF. Její kandidáti byli zcela vyloučeni z diskusí a interview. Přesto se AfD do hamburského parlamentu dostala, k velkému a neskrývanému zděšení a zklamání všech jejích totalitních odpůrců. 

Televize ARD se už vůbec neobtěžuje skrývat své stranické politické preference. Hlasité jásání a tleskání mezi redaktory ve studiu, když v 18. hodin byla AfD ve volební prognóze pod potřebnou hranicí 5%, bylo nejen vysoce neprofesionální, ale především téměř neuvěřitelným odmaskováním politických preferencí novinářů, kteří o sobě tvrdí, že jsou maximálně objektivní a nestranní. Něco jako "volební noci" při Trumpově vítězství či referendu o Brexitu v České televizi - jenže ještě mnohem drsnější a nezastřenější. 

Obyčejný fašismus

Levicové bojůvky nejen v Hamburku, ale i všude jinde v Německu jednají proti demokratické opozici stále bezohledněji a dramatičtěji. Pochopitelně, když jim státní moc nebrání, tak s jídlem roste chuť. Antifa veřejně vyzývala k porušování zákona poškozováním volebních plakátů AfD, k fyzickému narušování jejich předvolebních akcí, k útokům na kandidáty AfD - a ostatní politické strany i státní orgány k tomu pokrytecky mlčely. Na závěrečný předvolební mítink dokonce AfD nesehnala v celém Hamburku prostory. Zastrašení majitelé objektů jim pronájem prostor pro tuto akci odmítli.

Tyto hrozivé události prokázaly, že oficiální Německo si očividný a mlčky přehlížený problém s levičáckými kriminálními bandami ve skutečnosti vědomě pěstuje. Pokud by náš západní soused byl ještě demokratickým státem, jak o sobě tvrdí, nemohl by připustit, aby volby ovlivňovali násilní političtí zločinci. Pokud jsou kandidáti a voliči jedné politické strany budou masivně zastrašováni, pokud jim není umožněn přístup do médií, jak lze ještě hovořit o demokracii?

Nebo nám snad chtěli názorně předvést, jak vypadá ta "vzorová" liberální? V tom případě se jim to docela dobře povedlo. Ostatně naši "demokraté" ve veřejnoprávních médiích (a jejich bakalovských klonech) nezůstali pozadu. Skandální útok na politického soupeře podporovaný státem se jim před českou veřejností podařilo dokonale utajit. Jo, dít se něco takového v Rusku, to by bylo "Speciálů" ČT!

Čtěte ZDE: Rudozelené Německo: Primátorem Hannoveru zvolen přistěhovalecký muslim. Šílení Němci stále vítají - a vedou zemi do záhuby. Londýnské poměry? Další velká města již čekají. Necháme si i zde „Usadit islám“?

Historie - učitelka?

Opravdu, celé to nápadně připomíná třicátá léta minulého století, když Hitlerovy úderné oddíly SA rozbíjely schůze a shromáždění komunistů, sociálních demokratů a odborářů. Dnes totéž vůči AfD činí maskované bojůvky Antify. Také tenkrát politici a média mlčela, policie jen přihlížela a nečinila. Jak to celé nakonec skončilo, víme. Už zdaleka nejde jen o "výtržnictví", členům AfD jde i o život:

Mluvčí AfD Tino Chrupalla byl minulé pondělí zraněn při žhářském útoku na jeho auto. Když se vůz pokoušel bez pomoci kohokoli jiného hasit, přiotrávil se kouřem a musel být převezen do nemocnice. To vše jsou temné plody štvanice médií a ostatních stran proti AfD. A když AfD apeluje na novináře a politiky, aby se ve svých útocích proti jejich straně alespoň trochu mírnili, odpovědí je mlčení.

Přesně jako tenkrát. A podobně jako tehdy si toto mlčení útočníci vykládají jako povzbuzení či přímo výzvy k dalším a ještě horším zločinům. Kdyby se jen setina toho všeho děla nedotknutelkným muslimským imigrantům, "liberální" německé elity by snad vyhlásili výjimečný stav. Kde tohle skončí? 

Alternativa pro Německo je regulérní strana, která byla v demokratických volbách zvolena do všech německých zemských parlamentů i do Bundestagu. Je řádnou a legální stranou. Jedinou skutečnou a odvážnou alternativou pro Německo, které stále hlouběji zabředává do své tragické minulosti.

A tentokrát se nás to týká snad ještě více než kdysi, protože právě Německo dominuje skrze Brusel celé Evropě. Známá slova Margaret Thatcherové, že budeme čelit vzniku Čtvrté říše, se bohužel doslova naplňují. Měli bychom o tom alespoň vědět. Z našich oficiálních médií se to ovšem nedozvíme. 

Také příznačné. 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky