Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Koronapanika: Co všechno se za ni dá schovat? Stupidní opatření kolem nás. Teroristé a chemici mají společnou radost. Za humny však zuří válka. Hlavní pravidla ochrany před infekcí. Pokažení a spravení Číňané

Koronapanika: Co všechno se za ni dá schovat? Stupidní opatření kolem nás. Teroristé a chemici mají společnou radost. Za humny však zuří válka. Hlavní pravidla ochrany před infekcí. Pokažení a spravení Číňané

4. 3. 2020

Tisk článku

Ladislav Větvička kroutí hlavou nad koronavirovým blbnem a upozorňuje, že celý ten humbuk zastiňuje daleko závažnější děje kolem nás

Praha, 2025: "Maminko, nemůžeme si dát špagety?" "Tak určitě, miláčku, jen co se zbavíme zásob rýže..." 

Je potěšujici zjistit, že česka smějici se bestyja je furt živa. A to je dobře, bo nam to pomaha přežit kritycka obdobi. Co jineho tež chcete robit v okamžiku, kdy statni sprava nevi, co robit, medyja vyvolavaju panykařske tendence a odbornici su zmateni. Z lekařskych rad třeba vyplyva toto: 

Pravidla pro ochranu před Koronovirem:

1. Myjte si pracky.

2. Davejte si panaka slivovice a stroužek česneka každe rano.

3. Neposluchejte panykařska medyja.

4. Rouška vam nepomože, ale v připadě, že už virus mate, chranite tym ostatni.

5. Pokud dojde k lynčovani, vybirejte přednostně lidi s hadrem přes pysk. Buď su blbi, nebo nakaženi.

Čtěte ZDE: Vzkaz "elitám": Vy pravdu nemáte a nás je opravdu víc! Arogantní myšlení liberálů. Co bylo a je na světě hlavní? Nejradikálnější antihumanismus v dějinách. Smrtící nálož. Čeká nás velký výbuch?

Logika

No dobre, bod pět sem si přidal sam, tak to zatim neberte jako doporučeni odborniku. Ovšem obavam se, že zelena slunkařska mafia se pokusi zneužit situaci a protahovat krizu co nejdyl. Všimněte si, že všude se zveřejňuje, kolik je novych mrtvych, novych pokaženych nebo nově karantenovanych. Nikdo nezveřejňuje, kolik lidi je uzdravenych. Paradoxně v okamžiku, kdy z Činy hlasi, že počty uzdravenych su už vyšši než počty pokaženych Čiňanu.

Opatřeni v Česku su zatim srandovni a nelogicka. Vyhlasilo se nebezpeči šahat na tlačitka v tramvajkach a ty proto budu otvirat všecky dveře. Hmm, tuž to je logika. Na jedne straně zakažu lidem potkat se na biatlonu, na druhe straně se lidi možu potkavat v uzavřenych prostorach na hokeju, na koncertach a v hospodach. Měli by to zakazat všecko, ale kdo by pak hradil škody, co?

Už tak mame nejhorši hospodařeni statu od vzniku statu. O cosik se to asi zlepši za březen, bo lidi vykupili tisic roku stare zasoby. Paradoxně se nejdřiv vyprodaly činske nudle a italske špagety, to kura nevymysliš.

Ale nic se neda robit, Andy, když zakažeš kuřit v hospodach a poklesne prodej cigaret, ty nevybrane daně musi kajsik chybět. A když zdražiš chlast, tež si nepomožeš, bo cele Ostravsko už nakupuje v Katowicach.

Blbe, co?

Schovane v pozadi

Na druhu stranu by člověk řekl, že špinavy mafiansky byznys neziskovek s migrantama fčil skonči. Opak je pravdou. Pašeracke bandy zintenzivnily svoju robotu za vydatne pomoci sudruha tureckeho prezidenta. Buch ochraňuj řecke synky, keři se snaži zastavit povodeň. To by mě zajimalo, čemu jim nepomožeme?

Naši afghanšti synci su fčil volni, bo u Kabulu se už pry nebojuje za Prahu. Odešel by pry enem srab a Taliban fčil bude moct z afghanske ďury v klidu planovat terorystycke utoky. Ale Miloš mlči, misto aby synky poslal tam, kde by byli opravdu potřebni. A tak zatimco lidi ve vesnicach su v karanteně, na jejich pobřeži přistavaju lodě a přes hranice se vali nekontrolovana pohroma. Zatimco zli pohraničnici bijou zajemce o německe davky, hodni zajemci o německe davky si zblizka prohledli pravoslavny kostel na ostrově Lesbos a upravili ho k obrazu svemu.

Tuž to su věci, kere su schovane v pozadi, zatimco na tytulnich stranach se propira praseči chřipka, v pozadi se zakazuju letadla, ruši se navštěvy bijatlonu a jinych podivnych sportu a ekonomika ide do hajzlu. 

Enem vyrobci činskych nudli su šťastni...

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky