Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Boj na řeckých hranicích: Nenechme se opít rohlíkem. Kdo všechno má máslo na hlavě? Na průšvih se zadělalo před pěti lety. Bezostyšní lháři. Kde hledat fake news? Naše nedůvěra má opodstatnění

Boj na řeckých hranicích: Nenechme se opít rohlíkem. Kdo všechno má máslo na hlavě? Na průšvih se zadělalo před pěti lety. Bezostyšní lháři. Kde hledat fake news? Naše nedůvěra má opodstatnění

10. 3. 2020

Tisk článku

Jiří Weigl nabádá, abychom nenaletěli siláckým řečem a gestům evropských politiků o hrdinné obraně hranic před další migrační vlnou z Blízkého východu

Tak už je to tady zase. Na řecko-turecké hranici už zase stojí desetitisíce migrantů a snaží se tak jako více než milión v roce 2015 ilegálně táhnout do Evropy. Vše je stejné jako tehdy se dvěma rozdíly. Tím prvním je, že Řecko se nové migrační invazi brání, migranty nevpouští a jeho hranice chrání armáda. Tím druhým potom skutečnost, že jeho postoj podporují evropští politici i média.

Dozvídáme se z nich, že migrační invazi organizuje turecký prezident Erdogan, migranty sváží od syrských na řecké hranice autobusy, vše je z turecké strany řízeno a plně logisticky podporováno. A Evropa se tomu správně brání, politici turecké akce odsuzují, Řecku pomáhají politicky, finančně i materiálně. Nelíbí se to pouze proimigračním fanatikům z neziskovek. Zatím se migrantům řeckou hráz prorazit nepodařilo. To vše je nepochybně pravda.

A teď si vzpomeňme, jak to bylo před pěti lety, co se dělo a co nám tehdy všichni říkali. Tvrdili nám, že se více než milión lidí vydal na 800 kilometrovou cestu Tureckem na řecké hranice spontánně, že jejich cesta do Evropy byla dílem pašeráků, i když bylo jasné, že k transportu bylo třeba tisíců autobusů, vlaků a nesmírně náročného logistického zabezpečení. Milión lidí nikam propašovat nejde.

Stejně nám tvrdili, že na pobřeží migranti nalezli tisíce nafukovacích člunů (kde se tam vzaly, o tom se nijak podrobněji nehovořilo) a na nich přepluli na blízké řecké ostrovy. Řekové proti tomu nedělali vůbec nic, jako by žádnou ochranu svých a evropských hranic neměli, jenom migranty převáželi na pevninu a posílali dále do Evropy. Nikdo se na ně ani na Turky nijak nezlobil, protože s migrační vlnou prý nic dělat nejde. To nám tvrdili. Evropští politikové se předháněli v demonstraci své humanity a soucitu, bránit hranice jim vůbec nepřišlo na mysl. Média v tom unisono jela s nimi. Veřejnost společně přesvědčovali o povinnosti migranty přijímat a budovat v Evropě multikulti společnost.

Čtěte ZDE: Konec legrace: Tohle je válka. Sultán posílá desetitisíce džihádistů do útoku na Evropu. Připraveny další miliony. Humanitární plkání. Donutí Brusel Řeky otevřít brány? Obklopeni nepřáteli a zrádci ve vlastní zemi

Naše i světová média i politici se dnes při informování o tureckém pokusu ve vlastním politickém zájmu obnovit migrační vlnu do Evropy sami usvědčují z toho, jak před pěti lety bezostyšně lhali, manipulovali a konspirovali proti svým vlastním občanům. Rozdíl oproti dnešku byl pouze v tom, že tehdy měli s Erdoganem společný projekt a migranty do středu Evropy dopravili ve vzájemné součinnosti, což před námi tajili a zakrývali to báchorkami. Dnes si s migrační vlnou hraje pouze Erdogan, a tak je vše jinak.

Dělali a dělají z nás opakovaně hlupáky a ještě mají tu drzost hovořit o nějakých fake news. To oni je prokazatelně vytvářeli. Nikdo se potom nemůže divit, že občané ničemu nevěří a že konspirační teorie kvetou. Jak ukazuje fenomén migrace, mají bohužel opodstatnění.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky