Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nátlak? Ale na koho?
Popisek: Klaus bojuje s drakem | Autor: Ondřej Höppner

Nátlak? Ale na koho?

30. 3. 2013

Tisk článku

Petr Hájek Z letopisů bojů o Václava Klause v době jeho prezidentské mise:

Ve svém včerejším článku "Jak ČT vyšla vstříc prezidentovi" píše Ivana Svobodová, že prezidentovo slovo má v České televizi "velkou váhu". Usuzuje tak z toho, že ČT údajně vyšla prezidentovi vstříc a "debatu obou kandidátů v nedělních Otázkách Václava Moravce zrušila".

Sněhová koule mystifikací se nabaluje…

O něco dál říká mluvčí Jana Švejnara Klára Pospíšilová: "Dostali jsme (od ČT) omluvný dopis, že pořad pod tlakem okolností změnil dramaturgii."

… a nabaluje

A konečně Martin Bursík: "Když takhle diktují veřejnoprávnímu médiu obsah debat politici, je to vadné."

Takže - jak je to s tím nátlakem a diktátem?

ČT se rozhodla, že pozve do své nedělní politické talk show vedle Jana Švejnara také prezidenta Václava Klause. Sdělil jsem České televizi, že prezident nevidí pro svou účast důvod, protože diskuse prezidentských kandidátů za účasti kamer ČT již v úterý proběhla. Toť vše. Toť celý nátlak a diktát. Pokud lze o nějakém nátlaku mluvit, pak rozhodně ne ze strany Václava Klause. Zbytek je Rádio Jerevan.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky