Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Trapasy za časů cholery: Čím hůř, tím líp, doufá kavárna. Hormon mění myši na krysy. Zničit virus? Ne, Babiše a Zemana! Kdy dostihne Trumpa? Falešná opera Ruslan a NATO. 24%. Otázky nemizí. Karavana jde k oáze

Trapasy za časů cholery: Čím hůř, tím líp, doufá kavárna. Hormon mění myši na krysy. Zničit virus? Ne, Babiše a Zemana! Kdy "dostihne" Trumpa? Falešná opera Ruslan a NATO. 24%. Otázky nemizí. Karavana jde k oáze

22. 3. 2020

Tisk článku

Petr Hájek je překvapen, jak nekonečně hloupá je Kavárna, když ve své patologické nenávisti jde po krku úspěšnému krizovému manažerovi Babišovi, a jen se tak dál vzdaluje národu (který ji nezajímá)

Lidé se zvolna adaptují na výjimečný (nouzový) stav v zemi. Absolutní většina, pochopila, že situace je vážná - a jedná podle toho. Malicherné spory jdou stranou, v řadě případů probublává na povrch vzájemnost, kterou u nás nevídáme tak často, ale ve skutečně krizových historických okamžicích se „fénixovsky“ vždy opětovně rodí z popela infikované nesnášenlivosti. 

V jeden okamžik to vypadalo, že tento vzácný jev dostihuje i většinu naší opoziční politické a mediální scény. Začal to Marian Jurečka (KDU), když v ČT odmítl nahrávku na obvyklé nadávání Andreji Babišovi, a nechal v tom koupat hloupého plzeňského primátora Martina Baxu (ODS). Na chvíli se pak druhý den přidávali další včetně pár novinářů. Už spílali jen prezidentovi, že nepromluví znovu k národu. Když tak učinil, stavidla obtížně brzděné nenávisti Kavárny se opět otevřela naplno. Do čela se postavil „opoziční“ senát a Bakalova média (Respekt, Hn, Aktuálně) s ČT a ČRo.

Růstový hormon myší

A teď už to jede víc než předtím. Hlavním důvodem je, že vládě premiéra Babiše se daří zvládat epidemii stále lépe. Myslí si to (podle vždy protivládně cinknutých průzkumů globalistické agentury Katar pro ČT) víc než osmdesát procent lidí. A jiný průzkum, učiněný významnou americkou televizí, dokonce přišel s tím, že Česká republika je jasným evropským lídrem ve zvládání infekce na svém území. Když do toho ještě přilétají z Číny další a další letadla s dosud nedostatkovými ochrannými pomůckami, je z toho mediální a politická Pátá kolona Bruselu na infarkt. 

Růstovým hormonem pro tyhle myši všeho druhu je ničivý satanův virus „Čím hůř, tím lépe“. Byly by přímo blažené, kdybychom následovali italský scénář s bolševickou mantrou „dohnat a předehnat“. A protože se od něj naopak vzdalujeme, snaží se proto alespoň přejít na „rozděl a panuj“. Premiéra Babiše častují nevídanými rozzuřenými vulgarismy už nejen novináři, ale také politici Kavárny a Chvilkařů (že už si ani nepamatujete, co to slovo znamená?, jaký div). Jenže ani pokus udělat z červené mikiny (!) ministra Hamáčka (ČSSD) znak „štípnuté vlády“ nevyšel. Však mu také soudruh senátor s příznačným jménem (Pravda a) Láska za projev loajality k Babišovi uštědřil kopanec, a že prý už na jeho mikinu kašle.

Myši piští na všech stranách a růstový hormon je vcelku rychle mění v krysy. Nástupce Jaroslava Kubery v čele senátu jakýsi Vystrčil (Miloš, ODS), vystrčil po čtyřhodinové masturbaci třetiny senátorů prohlášení, že „vláda nevyužila všechny prostředky ke zvládnutí pandemie, čímž prý podryla důvěru ve stát“. Tedy patrně důvěru jeho a dalších senátních krys (šéf lidoveckého klubu označil dokonce premiéra za psychopata), kteří ovšem myslí slovem „stát“ mizející Evropskou unii. 

Na jednu stranu by to šlo skoro pochopit: šediví hraboši z parlamentní „opozice“ jsou prostě šílení z toho, že televizní obrazovky „jejich“ zprivatizované ČT obsadila vláda. Že lidé v přímém přenosu každodenně vidí, že doopravdy tvrdě „maká“ – a že má výsledky. Že Andrej Babiš se jako krizový manažer jednoznačně osvědčil (představme si na jeho místě třeba Merkelové podržtašku Sobotku) – a naprostá většina veřejnosti že to s uznáním kvituje (viz výše zmíněný „nepřátelský“ průzkum). Bylo by lze pochopit, že krysy zahnané (sebou samými) do kouta teď kolem sebe hystericky mlátí a hryžou. Avšak z hlediska výzkumu této choroby je pozoruhodné, že jich hloupost je snad ještě větší než patologická nenávist k premiéru Babišovi a prezidentu Zemanovi.

Čtěte ZDE: Konečně máme zase hranice: Zrovna 15. března! Němka Lejnová prská. Přidělí nám kvóty na mrtvé – solidárně s Itálií? Babiš doopravdy maká. Psychóza a schíza Kavárny. ČT musí být zničena. Nečekejme jen na stát

Sebevražedná vášeň

Pokud by jim totiž v hlavách zbývala jediná racionální buňka nezasažená zničující vášnivou nenávistí, musely by jednat podle výše zmíněné „Jurečkovy metody“ (nechme stranou, že – pod tlakem bratří a sester – ji mezitím sám zbaběle opustil): připustit, že vláda v čele s premiérem pracuje nejen s maximálním nasazením (to se od ní očekává, proto tam je), ale především dostatečně rozhodně, odvážně – a zatím úspěšně. 

Teprve kdyby toto krysy připustily, mohla by znít jejich kritika dílčích problémů trochu věrohodně – a byla by veřejností vnímatelná. Jistě, byly by z nich opět jen šedivé myšky (což byly už předtím), ale s jistou šancí, že jejich pištění někdo zaslechne. Když ale místo toho produkují jen soustavný (často navíc značně vulgární) řev, změní se jejich vášeň rychle v jakousi „úroveň šumu“ na pozadí událostí. S dokonale opačným účinkem. Vyrábějí ho (jako vždy) už vlastně jen pro sebe a své soudruhy. Ujišťují se tak na úrovni podmíněných Reflexů, že ještě vůbec existují.

Perfektně to předvedly se zachraňujícími dodávkami zdravotnického materiálu z Číny. Od první chvíle, kdy se tato informace objevila (včetně poznámky, že pramení z mimořádně dobrých vztahů a kontaktů prezidenta republiky), spustily tisíckrát ohranou falešnou píseň (lidská práva, komunismus atd.). Dokonce si odvážily výkřiky, že za epidemii „může“ Čína, takže za pomoc jí nemusíme být vděčni. Jako by věřily, že v rachotu těchto ubohostí zaniknou množící se důkazy, že uměle vyrobený virus je původu severoamerického (resp. kanadského). 

Trapnosti za časů cholery

Vše vyvrcholilo při přímém přenosu z přistání velkokapacitního Ruslanu v Pardubicích. Soudruh moderátor (i jeho kolega na letišti) nám do úmoru opakovali, že jde o ukrajinský stroj (vyrobený ovšem v Rusku a při dělení majetku SSSR tak trochu Ukrajinou Rusku ukradený), který nám navíc poskytlo (za plnou sazbu mnoha miliónů korun) dobrosrdečné NATO, pro nějž létá. Ostatně jiné už Aliance nemá. Donedávna si tyto mohutné stroje půjčovala od Ruské federace (podobně jako Američané ruské rakety při dopravě na orbitální stanici), jenže při dalším obkličování svých hranic však Moskva pochopitelně řekla americkému NATO Stop.

Stejně tak jsme se dozvěděli, že za dodávky (neslýchaná věc!) Číně platíme. Ani jednou za celé dny však naproti tomu neprosáklo jediné slovo o PPF Petra Kellnera a jejím stomiliónovém daru České republice – právě v těchto dodávkách. Jak by také ne, když jeho firmu předtím skandalizovali v souvislosti s půlmilionovým darem Univerzitě Karlově. Navíc jej pak jedovaté houby (hřibovití Piráti) a jejich kámoši udali (jako to činí tradičně v německém europarlamentu s premiérem Babišem) americkým senátorům v souvislosti s prodejem televize Nova – coby „čínské agenty“. 

O tom kupodivu nepadlo ani slovo. Mezitím v Praze na Ruzyni přistálo další čínské letadlo a ministr Hamáček (už bez mikiny) vysvětlil, že vzniká letecký most, díky němuž, jako jedna z mála zemí světa, budeme ochrannými prostředky postupně plně saturováni. Miroslav Kalousek ihned zvolal, že ovšem nejúčinnější respirátory si „komouši“ nechají pro sebe. Ach, ten démon alkohol! Nedoneslo se mu, že je Číňané nevyrábějí – a přesto s tím, co mají, už epidemii v principu zvládli. 

Přičteme-li ještě výkřiky hejtmana Netolického (ČSSD) požadující odvolání ministra zdravotnictví, neb mu nedal, kolik požadoval (ve skutečnosti si měl podle jeho pokynu již před měsíci obstarat zásoby, což neudělal), je to jako z literatury: trapnost nad trapnost. Či spíše trapnosti za časů cholery.

Čtěte ZDE: Epidemie ukázala: EU a spol. jsou jen fikce a parazitické struktury. Svět už nebude jako dřív. Návrat k autoritě národních států? Vzestup velmocí. Globalizace dostala přes pracky. Pryč s nadnárodními strukturami!

Freude, Freude, Freude…

Ten boj (po moci) vyhladovělých hlodavců-tupohlavců (jenž kromě jejich zdecimovaného „chvilkařského“ publika už dávno nikoho nezajímá) přináší nutně i „půvabné“ chvilky. Jak praví klasik: Freude, Freude, Freude, vždycky na tě dojde, aneb krása nechtěného je prevít. Soudruzi v ČT přece nebojují uprostřed pandemie jen proti prezidentu Zemanovi, ale také proti prezidentům Trumpovi a Putinovi (o premiéru Johnsonovi ani nemluvě). Mají fakt s tím celým pukajícím světem liberální diktatury (o Bruselu ani nemluvě) honičku, o které se ani Andreji Babišovi ani nezdá.

Soudružka moderátorka M. Augustová tuhle ve večerních zprávách informovala o významných světových politicích, kteří buď sami nebo jejich příbuzní onemocněli koronavirem. „Americký prezident Donald Trump zatím uniká.“ Ano, tak to opravdu ta (ne)dobrá duše pravila: „Zatím uniká“. 

Uniklo jim toho ale víc. Prezident Zeman na naléhání Kavárny (už jí docházela munice k útokům) pronesl osmiminutové poselství k národu. Na Primě. ČT zoufale žadonila, aby jej mohla vysílat současně. Naštěstí marně, neboť tím také hlava státu občany o něčem informuje. Prima sice záznam České televizi ihned poskytla, ta z něj však neukázala ani záběr, jen soudruh Železný z něj interpretoval pár vět (přičemž věren veřejnoprávní objektivitě a informační „plnosti“ zcela zcenzuroval prezidentova kritická slova o médiích). 

Protože si prezident dovolil poděkovat v projevu Číně za velkorysou pomoc naší zemi, napadl ho komentátor Reflexu Bohumil Pečinka, že prý pronesl projev k čínským komunistům, ne k českému národu. Jeho kolega M. Švehla z Respektu zase hluboce analyzoval projev slovy: „Prezident si unaveně posedával, co chvíli přendával ruce, mluvil i oddychoval ztěžka.“ Mají to, chlapci a děvčata z Kavárny (tahle se nezavírá ani při karanténě) holt těžký boj. Akorát, že se potýkají s něčím úplně jiným než absolutní většina národa. Ale tak je to už leta. Ani bezprostřední ohrožení státu a jeho lidu na tom nic nezmění. Aspoň nějaká jistota.

Otázky

Mnohé přibývají. Jak se virus šíří anglosaským světem, ptají se i místní – a těch je podstatně více než nás, takže je obtížnější je tamními kavárnami a močály všeho mediálního druhu úplně ignorovat – co že za tím vším doopravdy je. Z ČT se určitě nedozvíme, že celá čtvrtina Američanů je (společně s Protiproudem a řadou našich odborníků) přesvědčena, že koronavirus byl vyvinut uměle v laboratořích. Podle dalších šesti procent z nich unikl jen „náhodou“. 

Na to museli rychle reagovat osvědčení experti. „Tým vědců“ se náhle bleskově propojil mezi USA, Velkou Británií a Austrálií, aby je ujistili, že „analýza genomů SARS-CoV-2 a příbuzných koronavirů nepřinesla důkaz, že by byl virus vyroben v laboratoři nebo jinak uměle upraven“. Takový B. Fliedr z Hlídacího psa (co štěká, jak mu jeho sorosovští sponzoři velí) to má za jasný důkaz. Jednoho by naopak napadlo, proč se tím soudruzi vědci vůbec tak intenzivně zabývají, když přece od počátku tvrdili (a stále tvrdí), že se na člověka přenesl virus ve Wu-chanu z netopýra (které, jak se ukázalo, tam ovšem nejedí). To ale už hlídací pes (liberální demokracie) nezkoumá.

My ale určitě budeme. Protože chceme, aby lidé byli skutečně informováni, a mohli si o všem vytvářet vlastní názory. Stále platí, že psi štěkají, ale karavana jde dál. I když ta naše je teď oslabena, poštěkávání ji z cesty k oáze nevykolejí.

I proto, že ji vede docela schopná skupina lidí vepředu. Tam, kde nejvíc fouká. A naše karavana ukazuje zatím schopnost se semknout a ochránit ty, kteří jsou nejvíc ohroženi. Virem, krysami i psy. 

Protože my jsme lidé. 

Takže – s pomocí Boží!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky