Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Virový experiment: Nelegální migranti mají stejná práva jako Portugalci. Prolomení hradeb na více frontách. Bolsonaro posledním hlasem rozumu? Mediální hysterie a cenzura Západu. Ekonomický kolaps cestou do otroctví

Virový experiment: Nelegální migranti mají stejná práva jako Portugalci. Prolomení hradeb na více frontách. Bolsonaro posledním hlasem rozumu? Mediální hysterie a cenzura Západu. Ekonomický kolaps cestou do otroctví

31. 3. 2020

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad důsledky virové mediální nákazy a přináší pozoruhodný rozhovor se známým britským publicistou

Pod záminkou virové epidemie byla tento týden prolomena další hranice, kterou si prozatím globalisté podporující migraci nedovolili překročit. Nelegální migranti dostávají od příštího týdne stejná práva jako občané Portugalska. Není náhodou, že k tomuto kroku přistoupila právě socialistická vláda v Lisabonu, kterou podporují menší levicová uskupení a také strana Zelených.

Portugalský experiment znamená prolomení hradeb všech států Evropy. Právě na tento precedens se budou jistě brzy odvolávat i neziskovky, které budou vytvářet tlak na další vlády evropských států. Vzhledem k tomu, že většina vlád je ovládána probruselskými proimigrantskými silami, je jen otázkou času, kdy podobná opatření jako Portugalsko, přijmou z humanitárních důvodů v době koronavirové krize i další státy.

Pod rouškou 

Socialisté v Lisabonu za nadšeného potlesku evropské levice tím v jediném okamžiku zrovnoprávnili nelegální migranty (v zemi je jich více než půl milionu) s domácím obyvatelstvem. V praxi to bude znamenat, že ilegální imigranti mají od 1. dubna stejná práva včetně těch na sociální dávky jako rození Portugalci. Kriminální gangy včetně radikálních islamistů přicházejících do Portugalska z Afriky tak budou mít přístup k veřejným službám, k portugalskému zdravotnictví, pracovnímu trhu, sociálním dávkám, možnosti zřídit si bankovní účet. Migrantům, včetně žadatelů o azyl, na to bude stačit jen potvrzení, že mají podanou žádost.

Nadšení z tohoto průlomového kroku už projevili vítači imigrantské invaze napříč evropskými státy, včetně zelené frakce v Evropském parlamentu. Její součástí jsou i čeští Piráti, kde podobné humanitární kroky pod záminkou virové krize uskutečňuje Piráty vedený pražský magistrát. Ten z důvodů prozatímního nedostatku zahraničních migrantů (způsobené dlouhodobým odmítáním české vlády i prezidenta i současným uzavřením hranic), nabídl ubytování v pražských hotelech bezdomovcům. Nikoli třeba vybudování přechodných vojenských stanů, jak by velel rozum. Jenže tady nejde o rozum, ale o zkoušku na portugalský experiment.

Přeformátování společnosti je kvůli epidemii v plném proudu. Na čele jsou samozřejmě Sorosovy páté kolony v jednotlivých státech. Teď nabraly dech, a útočí na vlády, které se tak snadno stávají loutkami v rukou nadnárodních organizací vytvářejících především v médiích (těch takzvaně veřejnoprávních na místě prvním) tlak, kterému v nastalé hysterii těžko vzdorovat. Každodenní mediální masáž v kombinaci s lidsky pochopitelnou obavou o seniory a občany se slabší imunitou nakonec dovedly k rozsáhlým opatřením i ty, kteří této globální pandemii strachu vzdorovali nejdéle.

Donald Trump i Boris Johnson, nakonec kapitulovali: V USA i ve Velké Británii se tak jako v celé Evropě přijímají drakonická opatření omezující nejen občanské svobody ale dramaticky poškozující také hospodářský fundament Západu.

 

Čtěte ZDE: Kulturní válka za kulisami epidemie. Zjednala si virus Greta? Německá televize to učí děti. Proč si platíme Institut úzkosti? Soros v koprodukci s českým MŠ uvádějí: Společnost budoucnosti. Utneme jim chapadla?

Putin a Bolsonaro

Jeden z posledních světových státníků, kteří této hysterii odolávají, je Vladimír Putin. Ten zvolil cestu klidného přístupu a týdenního pracovního volna. Nemluvě o tom, že ruská armáda pomáhá v nejvíc postižené Itálii. Ještě odvážnější přístup zvolil brazilský prezident Jair Bolsonaro, který se odvážně postavil proti globálním panikářům ve vlastní zemi.

V době vrcholící mediální hysterie šel podpořit (bez roušky) spolu s dalšími politiky, obchodníky a malé podnikatele do ulic. „Živobytí našich rodin musí být chráněno. Musíme se vrátit k normálnosti. Je několik státních a městských úřadů, které musejí zrušit svou politiku spálené země, jako je zákaz dopravy, uzavírání podniků a masové karantény. V mém případě, díky mé minulosti sportovce, kdybych byl nakažen, mně by to nutně nevadilo. Nepocítil bych nic jiného než v nejhorším případě malou chřipku,“ prohlásil k velkému vzteku levičáckých brazilských a světových médií.

Skutečně ohroženi jsou podle něho především staří a nemocní lidé, takže není důvod uzavírat nákupní střediska, školy a kostely. Bolsonaro naopak doporučil biskupům slavit mše svaté a neomezovat návštěvy věřících v kostelech. Proti tomu se ohradily soudy, které nakonec dosáhly zavření největších katedrál v zemi. Podle brazilského prezidenta je pandemie koronaviru ve skutečnosti z velké části konstrukce médií. Hlavně informace z Itálie se podle něho záměrně používají k vyvolávání nadměrného strachu mezi obyvatelstvem.

Globální cenzura

Na Bolsonara proto samozřejmě organizují globalisté a média doslova hon. Přes sociální sítě organizují akce občanské neposlušnosti, či „demonstrace“ bušením do hrnců z balkonů, jimiž pak plní youtube. Je příznačné, že zatímco akce Bolsonarových odpůrců jsou mediálně i sociálními sítěmi podporované, jemu samotnému Twitter smazal účet - prý z důvodů zlehčování koronavirové pandemie.

Podle majitelů sociálních sítí se prezident Bolsonaro dopustil překročení pravidel na Twitteru zveřejněním několika videí, na kterých demonstrativně nedodržoval pravidla „sociálního distancování“ doporučená WHO, na ulicích hlavního města se těsně přiblížil ke svým stoupencům a přemlouval je, aby pokračovali v práci, aby nedošlo ke krachu ekonomiky. 

Místo odstraněných tweetů se na prezidentově účtu objevilo prohlášení „Tento tweet není přístupný, poněvadž porušuje pravidla Twitteru.“ V dávných starých dobrých dobách se ve vydáních novin začernil text s nápisem Cenzurováno. Je to totéž, jen poctivější a otevřenější. Jenže kam bychom to ve „vyspělé liberální demokracii“ došli s poctivostí a otevřeností! Kam bychom to měli okna? Snad k „obyčejné“ demokracii bez přívlastků? Fuj, ani nemyslet!

 

Čtěte ZDE: Případ koronavirus: Dobrá záminka k manipulaci? Rotačky na nekryté peníze už opět jedou naplno. Kdo na krizi nejvíc vydělá? Potřebovala si Čína "odfrknout"? Kdyby virus nebyl, musely by si ho trhy vymyslet

Cíl hysterie

Byla epidemie a následná mediální kampaň vyvolána uměle, či jde o důsledek přirozeného mutace virů chřipky? Na to se názory odborníků různí (především podle toho, komu slouží či naopak sloužit odmítají). Avšak na tom, že dojde k zásadnímu poškození národních ekonomik a další světové hospodářské krizi, se shodují v podstatě všichni. Bývalý prezident Václav Klaus a jeho institut předpokládají, že propad ekonomiky by mohl dosáhnout až 20 procent - možná i více. To by znamenalo větší otřes, než byl ten v době velké hospodářské krize v roce 1929, který nakonec vedl ke druhé světové válce.

Někteří experti, kteří se globálním projektům a geopolitickým souvislostem věnují dlouhodobě, považují současnou virovou paniku za další tah globalistů, jak bez odporu veřejnosti dosáhnout omezení občanských svobod. K těmto závěrům se kloní v nedávném rozhovoru i významný britský publicista David Icke. „Změny způsobené současnou krizí, povedou k totálně ovládané společnosti. Hysterie okolo koronaviru splňují všechny požadavky naplnění cílů galobalistů. Nevěřím, že je to náhoda,“ uvedl v pořadu London Real Icke.

Podle něho zatím není zcela jasné, o co v případě koronaviru přesně jde. Zda je skutečně nebezpečný, nebo jde především o mediální bublinu. Celá věc je podle něho složitější a paradoxně platí obě varianty. Jedním z cílů, které za touto krizí stojí, je podle jeho názoru především ekonomický kolaps. „Výsledkem bude rozpadlý finanční systém a společnost bez malých a středních podniků. Zbudou jen velké korporace.“ 

Péče o seniory je podle něho použita pouze jako emocionální záminka k nastolení globální diktatury. Dalším důležitým krokem je pokus o zavedení bezhotovostního platebního styku pod záminkou, že se virus může šířit pomocí hotových peněz, což nyní zdůrazňuje globalistická instituce zvaná Světová zdravotnická organizace - která, jak vidíme, už vlastní i Twitter.

Prospěch ze zničené ekonomiky bude mít podle Davida Icka ten, kdo chce nastolit nový světový ekonomický řád. Celá operace je prý součástí širšího projektu, stejně jako uměle vyvolaná absurdní hysterie s klimatickými změnami. 

Nemusíme souhlasit se vším, co říká Icke, ale určitě jde o podstatný kamínek do mozaiky ve vzmáhající se diskusi o skutečných příčinách současné krize. 

Ať už to celé někdo naplánoval a uměle vyvolal, nebo jen umně využívá přirozeného lidského strachu ke světovládným ambicím, je docela možné, že výsledek bude nakonec právě opačný, než zamýšlel. Nebylo by to v dějinách poprvé. 

Ostatně blížící se Velikonoce jsou přesvědčivou „zprávou“ o tomtéž.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky