Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Promořeni mediální lží: Kráčí všichni dobrovolně do otroctví? Stačí počítat a přemýšlet. Komu slouží sanitární diktatura? Útok na duchovní život. Velký Bratr má volné ruce. Politici i klérus jen tupě slouží a podléhají

Promořeni mediální lží: Kráčí všichni dobrovolně do otroctví? Stačí počítat a přemýšlet. Komu slouží sanitární diktatura? Útok na duchovní život. Velký Bratr má volné ruce. Politici i klérus jen tupě slouží a podléhají

10. 4. 2020

Tisk článku

Radomír Malý přináší argumenty k tomu, že za drastickými globálními "preventivními opatřeními" proti epidemii koronaviru jsou úplně jiné cíle než ochrana životů a zdraví

Orgány činné v boji proti koronavirové pandemii diskutují o eventualitě "promořenosti" obyvatelstva ČR. Troufám si tvrdit, že tato promořenost již tady dávno existuje, i když jinak, než - možná v dobré víře - pánové Vojtěch, Prymula a další zamýšlejí.

Jde totiž o promořenost celého světa mediální lží.

Nikdo není schopen přesvědčit mne o opaku, že celá ta záležitost s koronavirem je špinavý sprostý podvod světových elit za účelem vyvolat hysterický strach a paniku, aby lidé rádi přijali ta nejtvrdší opatření, proti kterým by se za normálních okolností vzbouřili. Katolický biskup z Kazachstánu A. Schneider to výstižně nazývá "sanitární diktaturou".

Myšlení a statistika

To není pomluva, ale realita. Když porovnáme zdravým rozumem statistická čísla, tak se nám vše vyjasní. Itálie, kde je situace nejhorší, registruje podle aktuálních nejnovějších zpráv přes 130 tisíc nakažených. Běžný občan, který analyticky nepřemýšlí, se zhrozí. Pokud si ale uvědomí, že Itálie má 60 milionů obyvatel a spočítá si, kolik je to na procenta, zjistí, že se pohybujeme v pouhém zlomku jednoho (!!!) procenta, aktuálně 0,12-17 procent! A to i tehdy, když připustíme, že počet nakažených může být ve skutečnosti i dvojnásobný, neboť ne všichni nakažení mají příznaky, a tudíž se nehlásí k testování.

V jiných zemích je to potom přepočteno na procenta ještě nižší. U nás na 10 milionů obyvatel, i kdyby 15-20 tisíc nakažených, kolik to je? Pohybujeme se v řádu nepatrného zlomku jednoho procenta populace, zatímco u sezónní chřipky (stačí si jen vyhledat statistická data) každoročně u nás onemocní v zimě a na jaře stovky tisíc občanů a zhruba 1.500 jich v souvislosti s touto chorobou zemře, zatímco úmrtí lidí s koronavirem se pohybuje aktuálně kolem stovky.

Proč se tedy u chřipky tak drastická opatření s omezením svobody lidí včetně možnosti jít do kostela na bohoslužby nedělají, ale u korony ano?

Čtěte ZDE: Exprezident: Složitost rozhodování. Jakou cenu zaplatíme? Lékařský absolutismus je nebezpečný. Jsou jiní mrtví méně, než ti, co podlehnou viru? Nebezpečná síla médií. Čísla hovoří. Záchranou ke zkáze? Průlom totality

Démon strachu 

Jsou zde také přímo drastické mediální podvody. Nedávno jsem sledoval jednoho polského publicistu, který demaskoval podvodný snímek desítek či dokonce stovek rakví připravených pro oběti koronaviru v Itálii, jenž oběhl televizní zpravodajství celého světa. Ve skutečnosti šlo o fotografii z r. 2013 (!!!) z Lampedusy, kde zahynuly stovky uprchlíků a ty rakve byly připravené pro ně. Stačí to k pochopení situace?

Popře snad někdo se zdravým rozumem, že je tady snaha „někoho“ vyvolat panický strach? Média líčí, jako by se v Itálii na koronavirus masově umíralo. Takže opět trocha statistiky: loni za stejné období od počátku roku tam zemřelo asi 15 tisíc lidí, letos 13 tisíc (těch s koronavirem, nikoli "na" koronavirus 0,06 procenta), čili loni o dva tisíce více. Takže letos, i když máme koronavirus, žádná výjimečná situace - a přesto se nařizují drastická opatření, kdy lidé jsou nahnáni do domácího vězení.

Je pravdou, že v Itálii jsou lidé, kteří mají koronu a umírají proto, poněvadž pro ně nejsou přístroje na dýchání, což je ale šlendrián tamního zdravotnictví, podobně jako ve Španělsku. Nehledě k vysokému procentu populace seniorů s chronickými nemocemi, u nichž koronavirus, stejně jako chřipka, přináší zhoršení jejich stavu a větší riziko úmrtí.

Stejně tak televizní zpravodajství v celé Evropě předkládají srdceryvná zpravodajství z anglického Manchesteru, kde prý tři prestižní kliniky praskají ve švech, záchranky neustále odtud vyjíždějí a vracejí se s lidmi v tom nejhorším stavu. Ten mnou uvedený polský publicista žijící v Anglii se tam ale vydal, a zjistil, že u žádné z těch klinik se zhola nic neděje, je tam ticho a prázdno (nafilmoval to), sem tam nějaký člověk odtud vyjde, nebo tam vejde. Ptal se také vrátných v uvedených nemocnicích, jestli předtím k nějaké hrůze popisované médii nedošlo, a dostal zápornou odpověď. Tak jsme podvodně manipulováni!

Mimo realitu

Rakouský ekonom a publicista Christian Zeitz, ředitel Institutu pro politickou ekonomii, poukazuje zase ve své internetové přednášce pro Svaz akademiků ve Vídni na základní metodickou chybu měření, jakou se zjišťuje procentuální podíl "těžkých případů" a procentuální podíl zemřelých nakažených koronou z počtu testovaných infikovaných. Na jedné straně jsou testovány pouze osoby s vážnými zdravotními problémy; u nich je pravděpodobnost infekce přirozeně velmi vysoká. Na druhé straně je ale rovněž nesporné, že počet neznámých infikovaných je mimořádně velký. Když se v propočítávání "těžkých případů" potažmo smrtelných průběhů nemoci nebere toto důsledně v úvahu, pak je třeba hovořit o záměrné lži ve vztahu k potenciálnímu riziku a celkové situaci. 

Více než pochybné podle Zeitze je tak jako předtím zcela rozdílné chápání pojmu "corona" a fenoménu chřipka. Pohled na homepage lékařské univerzity ve Vídni nás poučuje, že jen v letošním roce zemřelo v Rakousku do dnešního dne 650 osob na sezónní chřipku, což je více než na koronavirus (aktuálně dosud zemřelo 295 Rakušanů s koronavirem, nikoli "na" koronavirus). Stále se ale tvrdí, že virus corony je "mnohem nebezpečnější" než chřipka či podobný virus. Proč se vyděšené veřejnosti tak sprostě lže? V Rakousku, v celé EU i jinde? Jde o informační politiku, jež se nápadně podobá té z časů komunistické diktatury.

Zeitz dospívá k logickému poznatku, že nejen rakouská vláda, ale i většina ostatních, veřejnosti tyto informace záměrně tají. Koronavirus a jeho dopad má být vylíčen co nejvíce hrůzostrašně, aby šlo zdůvodnit drastická opatření fakticky likvidující svobodu obyvatelstva a řízný zásah do občanských práv. To samozřejmě neznamená, že koronavirus bychom měli podcenit, je to jistojistě nakažlivá choroba, která může být pro lidi s nějakou chronickou nemocí nebezpečná, určitá omezující opatření proto je nutno provést tak jako u chřipky a dalších, ale ta provedená většinou vlád jsou absolutně nepřiměřená! Podle Zeitze je rakouskou vládu nutno obvinit z těžkého porušení principu přiměřenosti opatření ve vztahu k realitě, a tím i z porušení ústavy.

Provinění proti ústavnímu principu přiměřenosti ve věci rakouského vládního zákonného opatření proti Covidu je podle Zeitze očividné. Ústavní soud požaduje "nutnost volby nejmírnějšího prostředku, zvážení zájmů a dodržení principu přiměřenosti, jakož i použití co nejmenších zásahů do základních práv člověka při uplatnění povinnosti státu chránit obyvatelstvo" (např. VfGH-výnos z prosince 1990).

Zeitz si stěžuje, že otázky a problémy tohoto druhu se mediálně nikde nediskutují. Místo toho podle něj musíme snášet článek samozvaného "specialisty na virus" a "patentovaného znalce" Billa Gatese, v němž velebí krizi způsobenou koronavirem, neboť ta údajně dokazuje, že se hranice nemohou a nesmějí zavírat, že současný režim nutno použít k řešení klimatické krize, a že svět proto musí být řízen centrálně. Zeitz se proto obává, že na nás dopadnou ještě další problémy.

Čtěte ZDE: To jsou, panečku, náhody: Přehledně o tom, jak k tomu všemu "přirozeně" došlo. Pohádka o dvou netopýrech. Sázka 1,5 miliardy na pád akcií. US vojáci ve Wuchanu. V NYC to cvičili. Vše je samozřejmě jenom náhoda...

Vlezeme do chřtánu obludy? 

V současnosti i mnoho německých epidemiologů, jak uvádí jejich příspěvky polský katolický portál www.pch24,pl, mluví stejným jazykem jako Rakušan Zeitz a mnoho dalších. Tyto i další skutečnosti nutí každého člověka se zdravým rozumem, aby si naivně nemyslel, že jednání kruhů působících ve skrytu a manipulujících světovou veřejností je vedeno snahou o zajištění obecného dobra.

Jednání naší státní moci možná ano. Jenže stejně nakonec musí postupovat v souladu s pokyny WHO, EU a dalších globalistických institucí, a všech těch různých Sorosů, Gatesů, Rockefellerů apod., které na ni tvrdě tlačí tak jako na všechny vlády světa. Těmto strukturám skutečně jde o nastolení nového ekonomického a společenského řádu, k němuž ostatně patří i likvidace Církve - v této „koronavirové“ fázi pak drastické omezení jejího působení.

Používejme zdravý rozum! Katoličtí biskupové nemohou tvrdit, že jim tyto okolnosti nejsou známy. Když si je uvědomuje biskup mons. A. Schneider a někteří další, kteří své spolubratry právem kritizují (viz rozhovor biskupa Schneidera pro časopis The Remnant: Duseahvezdy.cz), tak je absurdní myslet si, že oni ne. To, že se nejen slepě podřizují nařízením svých vlád, aniž by se snažili vstoupit s nimi do jednání a zdůraznit jim, že pro věřící v nadpřirozeném řádu je potřeba fyzické účasti na mši svaté totéž jako pro lidi v přirozeném řádu potřeba dýchat, ba dokonce sami ještě dříve, než státní moc toto po nich žádá, zavírají kostely (ve Švédsku katolický biskup Arbolius tak rozhodl, aniž by vláda vůbec uvažovala o takovém zákazu vzhledem k podstatně méně restriktivním opatřením než v jiných zemích, předtím již tak učinil jihokorejský episkopát aj.), pak je to zcela neomluvitelné.

Někdo ze zákulisí chce tady vyvolat nejen méně nebezpečnou pandemii koronaviru, ale mnohem nebezpečnější pandemii hysterického strachu a paniky, aby se lidé z obavy před údajně "smrtící" nákazou ochotně nechali připravit o základní lidské svobody.

"Velký bratr" v pozadí tak může v klidu realizovat své plány na zavedení nového světového řádu.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky