Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Republika jako rukojmí: Kauza Koněv jako špička ledovce? Kavárna chce násilí. Promořit voliče ANO virem? Proč BIS-CIA mlčí? Vepřové z Řeporyj a topinky z Oděsy. Zavře Interpol Kolářovic synka do karantény?

Republika jako rukojmí: Kauza Koněv jako špička ledovce? Kavárna chce násilí. Promořit voliče ANO virem? Proč BIS-CIA mlčí? Vepřové z Řeporyj a topinky z Oděsy. Zavře Interpol Kolářovic synka do karantény?

15. 4. 2020

Tisk článku

Radek Pokorný konstatuje narůstající agresivitu prominentů Kavárny a ptá se, zda i oni nakonec vyprovokují násilí jako jejich soudruzi banderovci na Ukrajině

Chtějí snad vyvolat občanskou válku? To napadne člověka, když se podívá, jak pražská kavárna již otevřeně vyzývá k násilí. Havlističtí politici svými výroky překračují jednu hranici za druhou a vědomě se snaží vyprovokovat konflikt se všemi, které považují za své nepřátele. To jsou v jejích očích především ti, kteří volí Zemana a Babiše, či odmítají agresivní protiruskou a protičínskou kampaň, mající za cíl ještě více poškodit naše vztahy s Moskvou a Pekingem.

Další z výstřelů stále více se fašizující kavárny zazněl minulý týden od místostarosty Prahy 6 Jana Laciny (STAN), který navrhl promořit voliče ANO koronavirem, aby prý bylo líp. Jeho komentář na Facebooku vzbudil oprávněný rozruch. „Ujistil mě, že šlo o sarkasmus, navíc jako reakce na provokativní začátek celé konverzace,“ řekl k příspěvku Laciny předseda Starostů a nezávislých Vít Rakušan.

„Nevíte někdo aspoň přibližně, jakou část obyvatel je třeba promořit, umořit a vymořit, aby bylo líp?“ zeptal se na Facebooku jeden z uživatelů. Mezi těmi, kdo k příspěvku napsali své vyjádření, byl také místostarosta Prahy 6 Lacina. „Něco málo přes 30 procent,“ uvedl v konverzaci, „Podle posledního Kantaru 34,5 procenta,“ upřesnil později Lacina, a narážel tak na volební preference hnutí ANO.

Tato pubertální výzva významného politika STANu k fyzické likvidaci voličů ANO je jen další v řadě provokací, ke kterým se stále více zoufalá kavárna za potlesku části svého fanatického publika v poslední době uchyluje. Laťku hrubostí a oplzlostí už minulý rok hluboce snížil pomatený exhibicionista ODS z Řeporyjí, který vyhrožování smrtí svým politickým oponentům používá jako způsob, jak se zviditelnit, protože normální prací to neumí.

Tváře ODS

Když byl v říjnu minulého roku tento málem místopředseda ODS (Pavel Novotný) policií obviněn za podněcování k vraždě, kavárenská média – jinak úzkostlivě střežící „poklady a evropské hodnoty“ politické korektnosti – k tomu podivuhodně mlčela. Nepochybně i proto, že předmětem vyšetřování byl Novotného výrok, že by komunistický poslanec Zdeněk Ondráček „měl viset“ za vlastizradu, neboť si dovolil cestovat do Doněcké lidové republiky obklíčené kyjevskými hrdlořezy. S těmi ovšem naopak Novotný sympatizuje, neboť oslavují nacistu Banderu jako národního hrdinu, právě tak jako je řeporyjský křikloun zamilovaný do nacisty a zrádce Vlasova, jemuž by namísto odstraněného protinacicstického hrdiny Koněva rád postavil pomník.

To, že se jeden z regionálních politiků ODS (momentálně na postu starosty jedné z pražských čtvrtí) zblázní, se samozřejmě může stát. Ovšem znepokojivá je podpora, které se tomuto psychicky vyšinutému jedinci dostává z nejvyšších pater ODS - včetně předsedy Petra Fialy. Koresponduje to s nemalým počtem hlasů, které Novotný, kandidát na místopředsedu strany, obdržel na začátku letošního roku na kongresu ODS.

Gejzíry dalších nechutných eskapád tohoto kovaného „liberálního demokrata“, jsou však jen špičkou ledovce vyčnívající do veřejného prostoru z nenávistné „liberální“ stoky. To že vůbec nejde o náhodné výroky, dokázal také další z regionálních politiků ODS (zastupitel z Jesenice u Prahy Martin Lang), když veřejně vyzval k zabití prezidenta republiky Miloše Zemana. Připomeňme jeho vskutku liberální výrok „Ideálně takovou zrůdu jako je Zeman podřezat jako přestárlou svini, vykrvit a potom spálit,“ napsal obdivovatel „pravdy a lásky“. Tehdy se ještě ODS od jeho „pokrokového výroku“ formálně distancovala. Nad podobnými „výzvami“ soudruha Novotného se už vedení ODS pouze blahosklonně usmívá a označuje je za roztomilé rebelství.

Čtěte ZDE: Vzkaz "elitám": Vy pravdu nemáte a nás je opravdu víc! Arogantní myšlení liberálů. Co bylo a je na světě hlavní? Nejradikálnější antihumanismus v dějinách. Smrtící nálož. Čeká nás velký výbuch?

Přijde skutečné násilí?

Překračování (a netrestání) podobných do nedávna nepřekročitelných násilnických tabu, vede nutně k tomu, že předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek už rovnou vyzývá k terorismu, respektive ozbrojenému odporu proti vládě. „Mám pouze tři revolvery. V takové situaci mi bude ctí stát s nimi vedle vás. Doufám ale, že k tomu nedojde. Nicméně jsem připraven,“ prsí se pateticky Kalousek – po kolikáté láhvi whisky to bylo, ho neomlouvá.

A tak muselo přijít zatímní finále: Den po Kalouskově výzvě se „hnědá“ pražská kavárna odhodlala k dosud největší provokaci, která kromě zvýšení společenského napětí bude mít pro náš stát velmi pravděpodobně i mezinárodní důsledky. Zneužití nouzového stavu k odstranění sochy osvoboditele Prahy maršála Koněva, je už skutečné překročení Rubikonu. Snad nejlépe to vyjádřil bývalý prezident Václav Klaus: „Akce starosty Praha 6 Koláře – utajené, předem neavizované odstranění sochy maršála Koněva pod rouškou koronavirového nouzového stavu – je drzost a zbabělost téměř neznámých rozměrů“.

Mnozí nad tím zatím jen mávli rukou. Jenže vůbec nejde jen o nějaké „přepísknuté“ výkřiky frustrovaných „stále prohrávajících“ politiků umírajících stran a straniček. Postupné snižování „prahu citlivosti“ na výzvy k násilí od „majitelů klíčů“ (k většině havlistických médií) může v jednu chvíli vést ke změně kvality: vybuchnout v násilí skutečné. Je to o to víc zajímavé, že k tomu naše tajné služby (BIS) soustavně mlčí. Asi má jejich šéf (jako první nikoli náhodou vyznamenaný od šéfky CIA) příliš práce s vytvářením nových dějepisných osnov pro školy a špiclováním národoveckých uskupení. Aby se brzy nedivil:

V květnu si totiž připomeneme nejen 75 let od pražského povstání a osvobození Prahy rudoarmějci maršála Ivana Koněva, ale také šest let od největšího poválečného civilního masakru, kterým se kupodivu žádný mezinárodní tribunál nezabýval. Odehrál se 2. května v Domě odborů v ukrajinské Oděse. Tamní „liberální demokraté“ podporovaní západními tajnými službami (a pochopitelně i našimi „liberálními demokraty“) tam za protiruského pogromu upálili zaživa téměř stovku mužů žen a dětí – občanů protestujících proti svržení demokraticky zvoleného prezidenta majdanským pučem a státnímu převratu ve své zemi. 

Propast nenávisti

Představitelé pražské kavárny tehdy tomuto hrůznému zločinu v podstatě vyjádřili sympatie. Nejotevřeněji to za ně řekl bývalý tzv. studentský vůdce, jenž dostal trafiku jako „Zvláštní velvyslanec ČR pro energetickou bezpečnost“ Václav Bartuška: „Pokud se jim (ruským aktivistům) postavíte rychle čelem, jako to udělali třeba v Oděse, kde je prostě upálili, nebo v Dněpropetrovsku, kde je prostě zabili a pohřbili u silnice, tak máte klid,“ řekl tento náš chrabrý liberální velvyslanec.

Právě masakr v Oděse se stal stal spouštěčem, který vedl k občanské válce, jež na Ukrajině trvá (ač aktuálně „zamrzlá“) dodnes. Pučistická kyjevská kavárna tehdy reagovala na tento zločin nevídaných rozměrů, nechutnými rádoby vtipnými poznámkami o „připálených topinkách v Oděse“. Právě podobně „vtipné“ komentáře na sociálních sítích přispěly k rozdělení země hlubokým příkopem nenávisti mezi dvěma slovanskými národy.

Něco jako „vtipné prohlášení“ starosty Prahy 6 Ondřeje Koláře, že maršál Koněv musel být odstraněn, protože neměl roušku. Cynický "vtip" a gangsterské jednání v době nouzového stavu, ale může přijít Koláře hodně draho. Nejde jen o trestní stíhání, které Rusko proti tomuto „teroristovi v rukavičkách“ zahájilo, ale důsledky může nést celá naše země, protože Rusko na to – jiným způsobem – nepochybně tvrdě odpoví. 

Čtěte ZDE: Nástup: Krysy vylézají z děr. Babiš to zvládl. Nejasné světlo na konci tunelu. Na maršála osvoboditele malý pražský nácek nemá. V4 (nebo 3?) před tvrdou zkouškou. Další invaze? Kominterna tiskne prachy. Vydržíme?

Kdo s čím zachází...

Petr Kolář (otec Ondřeje Koláře), bývalý velvyslanec ve Švédsku, v USA a v Rusku a dnes jeden z hlavních sorosovských emisarů naší Páté kolony, má dnes podle svých slov strach. Poté, co se ruský ministr obrany Sergej Šojgu na základě nového zákona obrátil na šéfa vyšetřovacího výboru parlamentu Bastrykina, aby zahájil stíhání lidí, kteří poškozují sovětské válečné památníky, ať už v Rusku či za jeho hranicemi, propadl Kolářův klan panice. 

"Táta Kolář" teď zoufale žádá českou diplomacii vedenou bruselským Poche-Petříčkem (ČSSD), aby se zasadila o zastavení stíhání jeho syna v Rusku. Mluví také o jeho ohrožení domácími radikály. Ondřejovi prý chodí výhrůžky. Především však je docela dobře možné, že na něj může být vydán Interpolem mezinárodní zatykač – a pak si soudruh starosta vpravdě užije "domácí karanténu": jakmile vyjede za hranice, může být zatčen.

Byl by to krásný akt – tak trochu jako z Dona Giovanniho: komtur sestupuje z pomníku, a nabízí ruku cynickému „zlatomládežníkovi“ propadajícímu peklu...

Méně romanticky: Kdo s čím zachází, s tím také schází. Jen kdyby do toho svého kavárenského havlistického nabobství (spolu s pirátským kámošem Hřibem na pražském magistrátu) netahal jako rukojmí celou naši  právě těžce zkoušenou – zemi.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky