Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
USA: Patrioti budují domobranu. Občanská válka? Převrat v Komuně: Transgender vyhnán kriminálníkem. Běloši do pracovních táborů? Média mimo realitu. Honičky a rabování utužují zdraví! Vše podle Majdanu

USA: Patrioti budují domobranu. Občanská válka? Převrat v Komuně: Transgender vyhnán kriminálníkem. Běloši do pracovních táborů? Média mimo realitu. Honičky a rabování utužují zdraví! Vše podle Majdanu

1. 7. 2020

Tisk článku

Redakce Protiproud líčí prohlubující se krizi vyvolanou americkými protesty proti údajnému rasismu, která hrozí přerůst v ozbrojený konflikt navzdory falešné propagandě hlavních médií

Občanská válka ve Spojených státech amerických začíná nabývat reálnou podobu. Protesty, demolice památek a pogromy zuřící již řadu týdnů nemohly zůstat bez odezvy. V určitém okamžiku se zdálo, že „mlčící většina“, jak ji Trump nazval na svém Twitteru, se stáhla a nechá proměnit zemi v jeden velký jarmark, ale jak se globalisty najatí rozvraceči pořádku stále více rozmachují, začínají se tu a tam objevovat ohniska odporu. A to navzdory skutečnosti, že úřady a média nadále hrají do not pogromistům, včetně konstatování, že koronavirus na ně neplatí. K tomu, aby se dosud studená konfrontace mezi dvěma Amerikami proměnila v horký masakr, není třeba mnoho.

Téměř všechna přední americká média, a to jak ta, která rozdmýchávají americký Majdan, tak i jejich oponenti, zaznamenávají rostoucí úroveň radikalismu v zemi, kde je mezi lidmi více zbraní než obyvatel. Důvod je jednoduchý – obyvatelé vnitrozemí jsou republikáni a odpůrci sociálních experimentů, pogromů, bourání pomníků a diktatury menšin – v květnu jich bylo asi 55% z celé populace USA a jsou již unaveni čekáním, až dá Trump věci do pořádku, a plánují to zařídit vlastními silami. Z malých měst vyhánějí majdanisty a v Den nezávislosti USA skupina patriotů oznámila úmysl vyčistit autonomní oblast v Seattlu (CHAZ) svévolně vyhlášenou a obsazenou kriminálními živly. Na sociálních sítích probíhá shromažďování dobrovolníků.

Organizace domobrany

„Všem, kdo se považují za americké vlastence! Ráno 4. července, v Den nezávislosti, se sejdeme na Kapitolském pahorku, abychom vyjádřili náš protest proti těm, kteří nezákonně zabavili státní majetek a terorizují malé podnikatele. Projdeme skrze CHAZ s americkými vlajkami a přitom vyčistíme památky, které na území CHAZ utrpěly vandalismem a graffiti. Dáme Antifě najevo, že nemohou zastrašit obyvatele Seattlu! Pozor: na akci jsou zváni všichni američtí vlastenci bez výjimky. Doporučuje se vzít si s sebou: vodu, občerstvení, pytle na odpadky, prostředky pro odstraňování graffiti, vlajky a další vlastenecké symboly,“ zní oznámení skupiny osvoboditelů Seattlu na sociálních sítích.

Připomeňme, že název CHAZ (Capitol Hill Autonomous Zone) se objevil v noci z osmého na devátého června v centru Seattlu jako označení autonomní oblasti obsazené lidmi, kteří si říkají „Komuna“. Její iniciátoři a vůdci jsou z aktivistického hnutí za práva amerických černochů. Oficiální úřady v Seattlu nemají už více než dva týdny kontrolu nad centrem města okupovaným CHAZ.

CHAZ zabírá šest čtvrtí, odkud policie kompletně stáhla své jednotky. Okupaci předcházel týden tvrdých střetů s policií a národní gardou. Epicentrem střetů byl okrsek Pike Street, kde je umístěna policejní budova. Policisté a gardisté postavili pouliční barikády na cestě ke své základně a znovu a znovu odráželi útoky 'pokojných protestujících'. Úřad liberální starostky města přísně zakazoval policistům nejen útočníky tvrdě rozehnat, ale dokonce i hromadně je zatýkat, protože antony a vazební věznice by se mohly stát ohniskem šíření koronaviru,“ říká místní svědek Andrej Podolskij.

Podle Andreje byl výsledek bitvy předurčen zradou: během jednoho z útoků úřadující členka městské rady – komunistka indického původu Kshama Savant – vpustila protestující do budovy radnice a brzy nato městská rada vydala policii a národní gardě příkaz opustit policejní stanici. „Lidoví osvoboditelé“ okamžitě prázdnou budovu obsadili, obklopili území vyprázdněného policejního okrsku barikádami a ostnatým drátem, zbudovali ozbrojené kontrolní stanoviště a oznámili vytvoření „autonomní zóny osvobozené od platného amerického práva“. Následující den vůdci samosprávy na sociální síti vystavili městským radním ultimátum, v něž mimo jiné požadovali „úplnou likvidaci legislativního systému v Seattlu, policie, soudů a imigrační služby“.

Nicméně již první týden se v CHAZ odehrál převrat. Transgender polského původu Laura Koch byl vyhnán bandou černého rappera – dříve soudně stíhaného za kuplířství. Tentýž den se svobodné děti Komuny z pasákovy brigády vloupaly do místního autosalonu, aby ho podpálily, a místním podnikatelům uložily „revoluční daň“, přičemž s každým novým dnem přicházely s novými a novými progresivními nápady. Tak například navrhly, aby všichni běloši byli povinni platit daň za léta otroctví, nebo dokonce aby všichni byli odvlečeni do pracovních táborů.

Čtěte ZDE: Pogromy v USA: Protesty černochů proti diskriminaci? Mají více práv než bílí. Jen nejsou schopni jich využít. Brutalita policie? Statistiky rasového násilí vypovídají jasně. Černá aliance Demokratů a štvavá média

Kdo stojí na špatné straně?

Výzvy samy o sobě mají nenásilný charakter, ale obyvatelé města pochybují, že se vše objede bez konfliktů a střelby. Ve městě Omak patřícího do téhož státu Washington jako Seattle, již „pokojné protestující“ vyprovodili. Přitom příběh o tom, jak „pravicoví rasisté“ nedovolili „pokojným protestujícím“ zničit památníky a vybrakovat obchody, se dostal na stránky Washington Post. Americké noviny uvedly, že devatenáctiletá místní studentka Sinai Espinosa „se připojila k ostatním mladým ženám ve výzvě organizovat pokojné pochody za George Floyda“ a vyhlásila pochod, který se uskutečnil začátkem června a shromáždilo se na něm 400 účastníků v parku naproti knihovně. Přitom žádné demolice ani pogromy se nekonaly. 

„Demonstrace proti rasové nespravedlnosti a policejní brutalitě, která nejprve zachvátila velká města, jako je Minneapolis nebo Miami, nyní dorazila do malých měst v Americe. Geografie hnutí Black Lives Matter (BLM) se rozšířila. Ale aktivisté, kteří se rozhodli uspořádat stejná shromáždění v konzervativních 'medvědích brlozích' USA, čelili zastrašování na internetu a hrozbám ozbrojených lidí. A na některých místech takovéto zastrašování získalo podporu místních policistů.

Po vyhlášení pochodu v Omaku se okamžitě objevily výhrůžky na sociálních sítích, které zahrnovaly i takovéto hrozby: 'Jakmile začnou krást, začne i střelba.' Když se pochod přesto začátkem června uskutečnil a shromáždilo se na něm 400 účastníků v parku naproti knihovně, ozbrojení pravicoví radikálové už stáli v pohotovosti: zaujali pozice jak na ulici, tak na střechách sousedních budov. A tvářili se, že jsou připraveni plnit funkci ostřelovačů. 'Upřímně, bylo to velmi děsivé,' říká paní Espinosa. 'Odstřelovači říkali, že tam jsou proto, aby chránili město před nevítanými návštěvníky. Ale všechno vypadalo tak, že se chystají zabíjet,' píše Washington Post.

V důsledku toho jedni klidně oddemonstrovali a odebrali se domů a do dalších měst, zatímco druzí šli v klidu domů spát, aniž by hrozilo, že někomu do okna přistane Molotovův koktejl, protože revolucionáři dostali strach, že bít a zabíjet by nemuseli pouze oni. Tudíž oni „pravicoví radikálové“, kteří se shromáždili, aby se zbraní v ruce bránili své domovy, překazili plán pogromů. Takovýchto příběhů se již seběhla spousta a litanie rebelů či novinářských světlonošů jsou pouhými odrhovačkami.

Hon na pravicové radikály

„Nebezpečí, jaké představují ozbrojení pravicoví radikálové pro společnost, se ukázalo v celé své kráse tento týden v Albuquerque – městě, kde byl v souvislosti se střelbou na ulicích zatčen jednatřicetiletý muž. V důsledku střelby byl zraněn pokojný protestující, který klidně navrhoval strhnout sochu španělského conquistadora na ulicích Albuquerque. Mezi protestujícími podporujícími tuto myšlenku a členy nebezpečné pravicové skupiny, která se nazývá Civilní stráž Nového Mexika, došlo ke konfrontaci. Jedná se o jednu z organizací domobrany, která vznikla v reakci na nedávné protesty, z nichž jen velmi málo se změnilo v pogromy a loupení.

Společnost nepotřebuje takovéto reakce na pogromy a loupeže, říkají místní aktivisté. Neohrožují pouze jejich bezpečnost a právo na svobodu projevu. Snižuje to také šanci, že se nakonec hnutí vyvolané policejním zavražděním George Floyda rozšíří mimo velké metropolitní oblasti – na místa jako je Omak, nebo Bethel v Ohiu – vesnice s 2800 obyvateli. Tam nedávno protest na počest Floyda vylákal do ulic protiakci sedmi set 'antiliberálů'. Pokud protestující nejsou dostatečně zralí, pokud je jejich skupina malá nebo plachá, potom pravicoví radikálové mohou u těchto průkopníků hnutí za rasovou spravedlnost vyvolat hrůzu, – říká Judith Hailmanová, výkonná ředitelka Státního projektu za rasovou rovnost v Montaně. Podle této dámy, bývalé policejní důstojnice, je zmíněný projekt v celém státě jediná nekomerční organizace, která zastupuje černošské občany,“ píše v témže článku The Washington Post.

Takže tito daremní "pravicoví radikálové" brání šancím na rozšíření hnutí“ a „ohrožují bezpečnost protestujících a jejich práva na svobodu projevu“. Jinými slovy, pokud se nechcete nechat okrást rebely, okamžitě se stanete „pravicovými radikály“, pokud nesnášíte gaunery ve vedení Antify, opět ztělesňujete postoj extrémní pravice. Toto téma bylo úspěšně otestováno na Ukrajině, kde se každý, kdo nebyl pro Majdan, stal vaťákem, provokatérem, nebo kolaborantem, bez ohledu na jeho skutečné smýšlení. Bez ztráty lidskosti je nepřítele těžké zabít, ale to se právě děje. Mimochodem, anti-Majdanské hnutí na Ukrajině vzniklo právě z takového přístupu, kdy byly odlidšťovány celé regiony. Totéž se děje dnes v USA.

Čtěte ZDE: Pupek světa: Začal útok na historii v Praze? Konec legrace. Naivnější z nás budou nadále jen zírat. Koněvem to začíná, převratem končí. Přijde z USA apokalypsa? Kolaboranti jsou všude. Připravme se na to a něco dělejme

Mediální manipulace

Všechno vypadá tak, jako by v USA natáčeli pokračování filmu The Joker s jeho šílenstvím, které proniká do všech skulin. Není to dokonce ani Overtonovo okno, spíše naprostý úlet, když přední americké noviny píšou, že vandalismus, pogromy, bitky a násilné uchvácení vlády jsou normou a ochrana před zločinci a pomatenci je „pravicový radikalismus“. Navíc svoje úchylné normy aktivně exportují do celého světa a zaměňují tak epidemii koronaběsu epidemií řádění menšin. Jistě, technologie jsou to staré a dávno zavedené, ale v americké verzi se podařilo rozvinout davovou psychózu do hrozivých rozměrů.

I formálně „nezávislý“ tisk nahrává vzbouřencům. Wall Street Journal uvádí, že vlna pouličních protestů, pogromů a bourání památníků v USA, která trvá již tři týdny, nevedla k prudkému nárůstu počtu nakažených COVID-19.

Například v Minnesotě, kde 29. května všechno začalo a kde se nacházelo epicentrum protestů, bylo v obecních zdravotnických zařízeních testováno 3,2 tisíc demonstrantů a pouze 1,8% testů, tj. asi 50 lidí, bylo pozitivních. Dalších 8,5 tisíc účastníků protestních pochodů si nechalo udělat testy od svých vlastních poskytovatelů zdravotní péče. V této skupině je míra nakažených ještě nižší – pouze 0,99%. V New Yorku, jehož úřady v souvislosti s protesty zpřístupnily testování veřejnosti, nepřekračuje úroveň zjištěných infikovaných osob za sedm dní v řadě 3%. Statistiky případů hospitalizace také stále klesají. Hygienické úřady v Seattlu a Chicagu, které se utápějí v anarchii, rovněž uvádějí, že nezjistily nárůst případů infekce koronaviru v souvislosti s protesty, ale nadále monitorují situaci. Viceprezident Mike Pence se nechal slyšet, že hromadné akce na čerstvém vzduchu, honičky s policií, strhávání pomníků a rabování v obchodech nevedou k nárůstu počtu nakažených. Zbývalo už jen, aby prohlásil, že prospívají lidskému zdraví a celé společnosti.

Vypadá to už tak, že koronavirus je nejen podivná, ale navíc politicky uvědomělá infekce, protože neinfikuje každého, ale pouze ty, kdo odmítají „zasadit se svým občanským postojem za práva menšin“. Anarchistům z Antify, vzbouřeným černochům, feministkám a zvrhlíkům, ani zlodějům rabujícím ze „správných“ důvodů není koronavirus nebezpečný.

Buď Trump i přesto obnoví pořádek ve své zemi, nebo hned za domobranci nastoupí jejich analog doněckých separatistů, jimž progresivní vlak družby rozhodně pod vousy nepůjde. A zde stojí za to připomenout slova prvního lídra Luhanské lidové republiky Bolotova, který ještě před zahájením karatelské operace vzkázal kyjevské vládě: „Snadné je vzít samopal do ruky, ale poslat někoho klečet do kouta jen nejen obtížné, ale prakticky nemožné.“

Jenomže to nikdo nechtěl slyšet, v myslích se jim už roztáčel „Majdan chorých mozků“ – a následovalo šest let války a tisíce mrtvol. Dnes ani organizátoři Majdanu v USA neslyší varování před Deep State a stále nevěří, že také z této strany se jednou bude střílet. 

Mýlí se.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky