Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Úder 2: Nic neskončilo. Karviná je jen malou epizodou. Gates a Fauci versus Prymula. Kdo je tajemný muž, který do toho hodil vidle? Proč o něm Babiš nesmí promluvit? Přeformátovaný svět se před námi teprve vynoří

Úder 2: Nic neskončilo. Karviná je jen malou epizodou. Gates a Fauci versus Prymula. Kdo je tajemný muž, který do toho hodil vidle? Proč o něm Babiš nesmí promluvit? Přeformátovaný svět se před námi teprve vynoří

6. 7. 2020

Tisk článku

Petr Hájek přináší druhou ukázku ze své nové knihy o "planetárním spiknutí" zvaném Covid-19, jež v nakladatelství Česká citadela (vydává též měsíčník MY) - s podtitulem Deset týdnů, které otřásly světem (očima konspiračního teoretika) - vychází již za pár dní

Když už si všichni mysleli, že je koronavirová krize (pokud jde o zdravotní stránku) za námi, vypuklo nové ohnisko na Karvinsku. A občas probleskne plamének požáru na dalších místech. Jsou proto stále aktuálnější otázky:

Je pandemie za námi, nebo jsme teprve na jejím začátku? A jak proběhne „přeformátování“ světa, které už je - a teprve bude - jejím důsledkem? Kdo a kde jsou organizátoři ukrytí v přítmí? Čeká nás katastrofa, nebo jde vlastně o příležitost? To jsou jedny z mnoha otázek, na které hledám odpovědi v nové knize, která v několika dnech přijde na trh. 

A protože ji vydává naše naše nakladatelství Česká citadela, předplatitelé MYčka (měsíčníku MY, jehož červencové číslo jde právě rovněž do prodeje) a dárci Nadačního fondu Má vlast ji dostanou za poloviční cenu! Je pouze třeba, aby při objednávce tuto skutečnost uvedli.

Je to jen pár týdnů: Vzpomínáte ještě?

Bylo jasné, že opět přichází velká hodina mocných farmaceutických firem, pro něž je stav pandemie požehnáním. Stačí si vzpomenout, jak Topolánkova vláda během minulé pandemie (která se navzdory strašení WHO ovšem ještě nekonala) nakoupila dvacet miliónů vakcín, které pak vyhodila, protože nebyly potřeba.

Především však celým „alternativním mediálním prostorem“ (to je ten, co vytváří „fejk ňůs“ a obsluhují jej „agenti“ Kremlu nebo Číny – přestože tajné služby přes veškeré úsilí nikdy neprokázaly takové spojení, či dokonce financování ze strany těchto nepřátel „svobodného světa“) v podstatě po celém západním světě rezonovalo jméno Bill Gates. 

Tento „filantrop“ (asi tak filantropický jako George Soros), jenž prý z lásky k člověku opustil svůj stamiliardový IT byznys, aby se věnoval „uléčení lidstva k smrti“, se stal veleknězem propagace (a spolufinancování) očkovacích projektů. A protože se již dlouhá léta netají tím, že lidí je na světě příliš mnoho, takže je nutno (i pomocí očkování) snížit jejich množství na „zlatou miliardu“ (a občas to, zatím především v afrických zemích, již v praxi „úspěšně“ vyzkoušel) bylo správné věnovat mu zpočátku zvýšenou pozornost.

Ostatně byl to také on, kdo spolu s doktorem Anthony Faucim „propagoval“ brzký příchod virové pandemie na několika velkých konferencích – a především přípravu očkovacích látek proti ní. Nějak se už ale nezmiňovali o tom, že součástí vakcín mají být i „tekuté“ mikročipy, které vedle ostatních zdraví (a plodnost) devastujících příměsí učiní každého také elektronicky skvěle kontrolovatelným. Že také (či dokonce především) k tomu mají sloužit internetové technologie páté generace – ony pověstné 5G – se kupodivu rovněž nezmínili. To jsou ale samozřejmě pouze směšné „konspirační teorie“, kterými se "vážný" člověk nezabývá (dokud nedostane úder).

Připomeňme, že doktor Anthony "Divnoláska" Fauci je hlavním imunologem americké vlády (tamní Prymula), který „radil“ již několika posledním prezidentům. Muž, který je právě tak jako Gates „zaháčkovaný“ ve farmaceutickém (a především očkovacím) farmabyznysu. Cynik sdílející přesvědčení o nutnosti „redukce“ lidské populace, ale přes veškerou slávu, právě tak jako Gates, pouze nastrčená figurka řízená z pozadí skutečnými (nevolenými) mocnými americké (a světové) politiky. 

Jenomže nás musí v první řadě zajímat, co se děje u nás. Ostatně i proto, že jsme - pokud jde o včasnou reakci - byli ve světě výjimeční. I proto dnes (s odkazem na malý počet zemřelých) mnozí propadají iluzi, že vlastně o nic nešlo. Jenže ono šlo (a jde a půjde). Z nějakých důvodů se však stalo, že Andrej Babiš (nikoli vláda jako celek, to až později) zareagoval neobyčejně bystře a rychle. Někdo mu to poradil a on intuitivně pochopil.

Kdo je tajemný „neznámý“?

Je plukovník profesor Roman Prymula onen tajemný muž, který prý hned na začátku „namodeloval“ možné scénáře vývoje, pokud vláda nenasadí ostrá a rychlá omezení? To nikdo s jistotou neví. Je to ale pravděpodobné. Onen tajemný neznámý si sice vyžádal slib, že jeho jméno Andrej Babiš neprozradí, a premiér slovo drží. Ale faktem je, že pak to byl on, kdo fakticky „deset týdnů“ řídil průběh karantény (pokud by byl tím tajemným někdo jiný, nepochybně by se kolem krizového štábu pohyboval).

A především to nepřímo prozradil prezident Zeman, když docela záhy sdělil, že profesoru Prymulovi propůjčí vysoké státní vyznamenání. A když se pan profesor coby náměstek dostal do sporu se „zpívajícím“ ministrem zdravotnictví Adamem Vojtěchem, premiér ho nenechal odejít „do byznysu“ (kam podle svých vyjádření směřoval), ale udělal jej „alternativním“ ministrem ve zbrusu nové funkci na předsednictvu vlády podléhající přímo jemu. 

Do jaké míry je náš hlavní aktér protipandemické strategie také „Divnoláska“, je rovněž nejasné. Faktem je, že se záhy, mnohem dříve než Donald Trump, dostal do konfliktu s vedením zločinné Světové zdravotnické organizace (WHO), jejíž „doporučení“ odmítl respektovat. To tady ještě nebylo. V naprosto nepochopitelném sporu s WHO kvůli nošení roušek, které se prostřednictvím České republiky staly nakonec symbolem celé koronakrize u nás i ve světě, Prymula zvítězil. Právě tak jako v několika dalších sporech, hlavně pokud jde o razanci opatření, jež nakonec WHO začala sama doporučovat ve chvílích, kdy již byla zbytečná.

Čtěte ZDE: ÚDER: Deset týdnů, které otřásly světem. Je COVID-19 podvod? Pokud ano, proč jej někdo (a v čí prospěch) zorganizoval? Byl virus vyroben v USA, v Kanadě, nebo v Číně? Vstoupil do hry o moc tajemný "třetí hráč"?

Nejasno? Polojasno

To vše ukazuje na to, že profesor Prymula ve vakcinačním byznysu (ač je předsedou České vakcinologické společnosti) nejspíš své „akcie“ primárně nemá. Je rovněž dobré připomenout, že byl ředitelem královéhradecké kliniky, kde se pokusil vytvořit centrum Tradiční čínské medicíny, což je statečný akt na úrovni přímo disidentské.

Nakonec neustál obrovský tlak farma-zdravotnické lobby, pro kterou jsou alternativní medicínské postupy (včetně homeopatie, léčitelství, bylin, včelích produktů a dalších skvělých a relativně levných metod) zásadním nebezpečím. Nejen kvůli ztrátě části astronomických zisků. Alternativní medicínské postupy (optimálně v „mixu“ s řadou vynikajících metod „západní“ medicíny) by především mohly vážně narušit zmíněné úsilí o vyvraždění dostatečného množství „přebytečných“ lidí a plány (již částečně v realizaci) na zneplodnění větší části populace. Jde především o občany „starých“ národních států, kteří mají být nahrazeni „euronegroidní“ rasou dle známého Kalergiho plánu.

Zesměšňován globalisty

Profesor Prymula je v tomto ohledu tak trochu stejnou záhadou jako v případě „tajemného muže“, který bezpochyby zachránil tisíce životů našich spoluobčanů trpících nějakými chronickými chorobami (především ti umírali při nákaze Covid-19) – a přitom nechce, aby o jeho zásluhách národ věděl. Možná je jen skromný, spíše je v tom ale něco daleko hlubšího. S tou nejdivočejší částí „rockefellerovské“ medicíny je totiž dlouhodobě takříkajíc na válečné stezce.

Již v roce 2017 dostal „anticenu“ Diamantový balvan za „prosazování tradiční čínské medicíny do českého zdravotnictví a za mimořádně úspěšné přezírání vědecké medicíny“. Tuto „anticenu“ každoročně uděluje globalistický spolek Sysifos, když podle politického či byznysového zadání má někoho ve veřejném prostoru skandalizovat. Trochu panu profesorovi závidím, protože mně několik let předtím udělili „jen“ Zlatý balvan (za mou kritiku darwinismu).

Nicméně z místa ředitele královéhradecké Fakultní nemocnice jej odvolal socialistický ministr zdravotnictví za údajný „střet zájmů“ (nejoblíbenější likvidační oprátka posledních let). Údajně proto, že jeho dcera vede firmu, která si vydělává odbornými studiemi – především pro vakcinační průmysl. Záhada se tedy patřičně stupňuje, protože zachránce tisíců českých životů a nepřítel WHO – v níž mají „vakcinátoři“ Gatesové a Fauciové „uloženy“ miliardy dolarů – sám odhodlaně pracuje na vakcínách.

Knihu, která vtrhne do světa v první polovině července si můžete objednat na [email protected] nebo na [email protected]. Pro předplatitele "MYčka" a dárce nadačního fondu Má vlast máme jako dárek připraveny slevy!

Zaregistrujte se na www.ceskacitadela.cz a sledujte naše další knižní novinky. 

Jde o víc

Že by z „idealistických“ důvodů? Sotva. Především on musí velmi dobře vědět, že vakcíny (které se tváří, že chrání třeba před onemocněním spalničkami, příušnicemi, planými neštovicemi, HPV a dalšími infekčními chorobami) obsahují kromě jiného celý seznam toxických a neetických složek, včetně hliníku, rtuti (Thimerosal), antibiotik, skvalenu (zánětlivá chemická látka), formaldehydu, MSG, HCG, chemikálií způsobujících neplodnost či živé viry. A v neposlední řadě též rozdrcené tkáně z dětí „popravených“ při umělých potratech, což už je v podstatě „satanistický rituál“.

Vydat se například jen touto cestou za tajemstvími pana profesora Prymuly, by vydalo ne na jednu „odbočku“ v dramatu koronavirového úderu, ale možná i na samostatnou a patrně i docela vzrušující knížku.

My však v pátrání po skutečných příčinách (a důsledcích) tohoto "planetárního spiknutí" míříme mnohem hlouběji. Takže pana profesora pro tuto chvíli opustíme, protože z hlediska „konspiračního teoretika“ představuje v „kauze Úder“ jen postavu epizodní (ač může klidně jít o epizodu centrální).

Čekají na nás totiž otázky (a odhalení) nesrovnatelně vyšší závažnosti.

Článek vychází v MY 7/2020.




Tagy článku

Doporučujeme

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky proti Szijjártóovi a Blanárovi. Viktor Orbán: Vzniká jiný Nový světový řád. Konec diktátu Západu. Čekání na Trumpa. Kdo bude řídit agenta Fialu?

Další střet v Praze: Fiala má za úkol V4 zničit. Známí váleční štváči Lipavský a Sikorsky...

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám. Bude elektřina brzy na příděl? Fialový program je bída a válka. Víme, jak tomu zabránit! Lidové povstání jako na Islandu? Jen radikální odpor

Moc času na boj nezbývá: Zhroucení přijde náhle. Umělý pokles cen energií. Kvůli volbám....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky