Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Bažiny v akci: Příprava na povolební převrat? Rusko opět na scéně! Jak získal Biden informace od tajných služeb? Na poště se budou falšovat volební lístky. Chystá se tragikomedie století. Ukrajinský scénář pro USA

Bažiny v akci: Příprava na povolební převrat? Rusko opět na scéně! Jak získal Biden informace od tajných služeb? Na poště se budou falšovat volební lístky. Chystá se tragikomedie století. Ukrajinský scénář pro USA

23. 7. 2020

Tisk článku

Crimson Alter si tentokrát posvítil na pozadí obecného chaosu a porušování všech možných norem slušnosti v americkém předvolebním boji o křeslo prezidenta

Joe Biden a Hillary Clintonová společně představili americké veřejnosti reakci na možnou porážku demokratického kandidáta v nadcházejících prezidentských volbách v USA. Pokud Donald Trump volby vyhraje, bude následovat impeachment, nebo (pravděpodobněji) neuznání výsledků voleb a násilné převzetí moci. Joe Biden s odkazem na informace amerických speciálních služeb uvedl, že „Rusové se snaží zbavit legitimity náš volební proces.

Rusko však není jediné, kdo je obviňován ze zločinů, které budou údajně spáchány proti americké demokracii. Joe Biden, opět s odkazem na informace, které dostává od amerických tajných služeb, objasnil, že „Čína a další také provozují činnost zaměřenou na to, abychom ztratili důvěru ve výsledky voleb.“

Ponížená Amerika

Stojí za zmínku, že toto vměšování může být použito nejen a netoliko na podporu Trumpova vítězství, ale také na masivní a bezprecedentní zfalšování voleb ve prospěch samotného Bidena. Pokud Trump neuzná oficiální výsledky voleb a jeho tým usvědčí podvodníky a upozorní na zmanipulované hlasování či na masivní zfalšování hlasovacích lístků odeslaných poštou, bude mít Bidenův volební štáb připravenu odpověď na všechna obvinění. Tato odpověď bude tvrdit, že všechny prokázané podvody jsou pouhé provokace ze strany „Rusů“ (stejně jako Číny a některých „dalších“ živlů), jejichž cílem je diskreditace volebních výsledků a vyvolání občanské války v USA, nebo udržení stávajícího prezidenta u moci.

To je docela ponižující pro zemi, která se považuje za světového hegemona, ale je velmi pravděpodobné, že výsledek voleb bude dosažen buď doslova na válečném poli, nebo jako součást administrativního boje o kontrolu nad federální poštovní službou USA. Skutečnost je taková, že Bidenův volební štáb pod záminkou epidemie požaduje, aby se volby konaly z velké části „v distančním modu“, čili cestou korespondenčního hlasování prostřednictvím pošty, přičemž Trump tvrdí, že ke zfalšování výsledků bude využito právě hlasovacích lístků zaslaných poštou.

Může se to zdát neuvěřitelné, ale nyní dokonce i na úrovni oficiálních prohlášení kandidátů a odborných analytiků v médiích, jako je Associated Press, se jako téměř klíčové předvolební téma rozebírá otázka, kdo bude mít kontrolu nad poštou v den voleb a zda Trump může připravit poštovní službu o financování ze státního rozpočtu, aby tak narušil „distanční hlasování“. A kandidát Demokratické strany přímo říká, že možnost sabotáže hlasování prostřednictvím pošty ho okrádá o spánek. Lze předpokládat, že pokud se Bílému domu skutečně podaří zbourat masové odesílání (nebo distribuci) „poštovních hlasovacích lístků“, pak za to budou opět odpovědní tajemní „Rusové“, o nichž Biden údajně četl ve zprávách od CIA nebo FBI.

 

Čtěte ZDE: Americká krása: Senilní, korupcí prolezlý Joe půjde proti Donaldovi. Postavy v temném pozadí. Rozhodnou černoši a ilegální migranti? Těžce nemocný dementní stařec jako loutka pro Bílý dům. Zasáhne koronavirus?

Za hranicí zákona

Může také vyvstat přirozená otázka: jak získal bývalý viceprezident USA přístup k přísně tajným informacím amerických speciálních služeb? Washingtonský systém předávání utajovaných informací předpokládá vpravdě bizarní schéma, při němž kandidáti z obou systémových stran začnou dostávat tento druh briefingů těsně před volbami. Problém je také v tom, že z formálního hlediska není Biden (a toho si americká média už všimla) dosud oficiálním kandidátem Demokratické strany, takže pokud mu speciální služby skutečně nějaké informace poskytly, pak je docela možné, že takové materiály obdržel v rozporu se zákonem. 

Na pozadí obecného chaosu a porušování všech možných norem slušnosti v americkém politickém životě je ovšem nepravděpodobné, že by to někoho znepokojovalo. O to zajímavější bude sledovat oficiální reakci CIA a FBI, kde budou nevyhnutelně postaveni před nutnost vše vysvětlit tisku a společnosti, o Trumpově volebním štábu ani nemluvě. A bude dvakrát zajímavější vidět, co se stane, až představitelé americké zpravodajské komunity oznámí (pod tlakem Bílého domu), že Biden prostě lže. Jde samozřejmě o nepravděpodobný, ale o možný scénář.

Demokratický státní převrat 

Ještě předtím, než Biden vypustil „zpravodajské informace“ o dalším „ruském spiknutí“, Hillary Clintonová vystoupila v americké televizi s prohlášením, že Trump může neuznat výsledky voleb a odmítnout dobrovolně opustit Bílý dům. Současně s tím vyzvala, abychom se na takový scénář v předstihu připravili, přičemž neupřesnila, co přesně má pod onou přípravou na mysli.

Nicméně s ohledem na rozsáhlé zkušenosti, jaké získala zosnováním krvavých převratů maskovaných coby „pouliční projev lidové vůle“, můžeme s jistotou předpokládat, že půjde o násilné odstranění politických odpůrců, jakož i jejich rodinných příslušníků a řadových příznivců republikánské strany, kteří se nechtějí smířit s uzurpací moci Clintonovskou klikou. Toto vysvětlení se může jevit jako extrémní, ale vzhledem k tomu, že Demokratická strana dosud využila všechny síly své mediální mašiny k tomu, aby u svých příznivců vyvolala maximální nenávist nejen vůči Rusům, ale také vůči příznivcům Donalda Trumpa, kterého Clintonová během volební kampaně veřejně ponižovala, může nastat „ukrajinský scénář“ uskutečněný tentokrát nikoli v Kyjevě, ale ve Washingtonu.

Komandu „neznámých ostřelovačů“ na vytvoření „demokratické nebeské setniny“ američtí organizátoři barevných revolucí najdou bez problémů, přičemž diskurs o „ukradených volbách lidu“ se připravuje dopředu. Předem je dán také obraz vnějšího nepřítele a pro každý případ je pojat co nejširším možným způsobem: obvinění již byla vznesena proti „Rusům“ i Číně. 

V politickém smyslu lze říci, že ze spektakulárního muničního skladu americké politiky už byl vytažen ne jeden kulomet, ale celý arzenál zbraní připravených pálit při posledním aktu volebního dramatu, který se může proměnit ve skutečnou krvavou tragédii.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky