Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
USA: Kavárna se probouzí do reality. Více policistů do ulic! Body pro Trumpa - nebo pro ještě horší chátru? Černí vraždí černé. Kde je BLM? Budíček v Portlandu. Co bude dál?

USA: Kavárna se probouzí do reality. Více policistů do ulic! Body pro Trumpa - nebo pro ještě horší chátru? Černí vraždí černé. Kde je BLM? Budíček v Portlandu. Co bude dál?

12. 8. 2020

Tisk článku

Patrick Joseph Buchanan pozoruje, jak "liberálům" v USA začíná pomalu docházet, že řádění jejich pěšáků v ulicích k ničemu dobrému nevede

Od smrti George Floyda pod kolenem policisty v Minneapolis na Memorial Day byl národ svými kulturními elitami poučován o tom, že toto je každodenní realita, kterou rasistická Amerika příliš dlouho ignorovala. Řvali nám doslova do ksichtu, že je naše země místem, kde bílí policisté pravidelně a beztrestně obtěžují, brutálně napadají a zabíjejí černé Američany. „Seberte policii peníze!“, křičela organizace Black Lives Matter, a tato výzva byla po BLM znovu a znovu opakována progresivními elitami. 

Kyvadlo se může zhoupnout zpět, neboť tento víkend nás znovu zavedl do starého známého reálného světa.

Vraždy v metropolích

Ve Washingtonu, D.C. v sobotu kolem půlnoci na party v jihovýchodním sektoru města tři střelci vystřelili 100 ran, zranili 20 lidí, zabili jednoho dospívajícího a zanechali policistku v kritickém stavu.

Šlo o pokus masakru, o vraždu.

„Letos bylo ve Washingtonu zabito více než 115 osob, což je 17% nárůst oproti stejnému období v roce 2019, čísla nejvyšší za celé desetiletí,“ uvádí Washington Post. Čísla v D.C. však blednou ve srovnání s Chicagem, kde tento víkend znamenal 32 dalších postřelených a tři mrtvé. Podle Sun-Times došlo v červenci ve městě ke 106 vraždám. Jde o číslo, které se téměř vyrovná součtu všech zavražděných v D.C. za prvních sedm měsíců roku 2020. Většinu mrtvých a zraněných tvoří černí Američané a většinu střelců a vrahů tvoří taktéž černoši.

Pokud na černých životech záleží, kde je Black Lives Matter? Ve zprávách o přestřelkách a vraždách se nedočteme, že byli mrtví oběťmi policejní zvůle nebo bílých rasistů.

Na úvodní stránce pondělních New York Times se vyjádřili černošští a hispánští vůdci města, kteří protestují proti navrhovanému snížení rozpočtu policie o 1 miliardu dolarů. Lidé v komunitách s vysokou kriminalitou, o nichž tito politici hovoří, chtějí více policistů ve službě, nikoli méně.

Čtěte ZDE: Černé peklo opět vybuchlo: Levicoví liberálové vedou zemi do chaosu a násilí. Poučení pro nás. Tak vypadá "integrace menšin". Stát vydaný ke znásilnění. Pořádek = spravedlnost a mír. Na teror Antify platí jen síla

Probuzený Portland

Zdá se, že budíček přišel i pro Portland v Oregonu, který se po zabití George Floyda zcela poddal nočním protestům. Když ministerstvo vnitřní bezpečnosti stáhlo své agenty z Portlandu a předalo obranu federální soudní budovy Marka Hatfielda státní policii, „pokojní protestující“ přesunuli svou pozornost na městské budovy a policejní služebnu ve východním okrsku Portlandu.

Východní okrsek byl zabarikádován automobily a harampádím a byl učiněn pokus o jeho zapálení házením hořících předmětů do budovy. Policejní personál byl celou dobu uvězněn uvnitř. Zdá se, že starosta Ted Wheeler, zmatený realitou, se opožděně probudil a vyjádřil k charakteru demonstrantů, se kterými se do té doby bratříčkoval:

„Když se dopustíte žhářství pomocí silné hořlaviny ve snaze spálit budovu, která je obsazena lidmi, které jste úmyslně uvěznili uvnitř, tak nedemonstrujete, ale pokoušíte se spáchat masovou vraždu.“

A navíc: „Vytváříte tak materiál, který bude použit v celonárodních reklamách na pomoc Donaldu Trumpovi během jeho kampaně.“

Prezident policejní unie v Portlandu Daryl Turner byl rozlícený tím, co viděl: „Jsem znechucen tím, jak se k tomu naše město postavilo,“ řekl Turner. „Pokud je pro protestující přijatelné pokoušet se o zapálení obydlené budovy, a pokud toto chování může pokračovat, je Portland ztracen.“

Když Wheeler pochopil, co protestující skutečně představují, nařídil konečně městské policii, aby udělala „co je nezbytné“, aby potlačila nepokoje, i kdyby to znamenalo použití slzného plynu.

Kdo chce psa bít...

To, co se stalo v Portlandu a po celé Americe, bylo předvídatelné a předvídané.

Zaprvé, progresivisté tolerují a dokonce oslavují občanskou neposlušnost, protože příčina je „oprávněná a ušlechtilá“. Poté, aby udrželi pozornost veřejnosti, pochodují a blokují provoz. Dále přichází nadávání policistům, házení odpadků, lahví s vodou a kamení. Následuje rozbíjení výkladních skříní, rabování, žhářství a Molotovovy koktejly. A nakonec je zde podněcováno násilí vůči policii, aby byly získány nahrávky bránících se policistů, kteří jsou pak levičáckým tiskem líčeni jako stormtroopeři a gestapo.

V Portlandu jsme dosáhli bodu, kdy se „poklidní protestující“ pokusili zapálit budovu s policisty zabarikádovanými uvnitř. Jak řekl starosta, tohle byl pokus o vraždu.

Dnes lidé sledují své městské zastupitele poté, co město nedokáže udržet mír a obnovit pořádek, když demonstranti řádí dle libosti, a utíkají z města. Na předměstí a v celé zemi tiše sledují neschopnost policistů potlačit násilí a nakupují pro sebe zbraně.

Zatímco pravice podporuje Trumpův zákon a pořádek, konečná bitva se může rozpoutat mezi liberálními demokraty zvolenými do městských rad a selhávajícími ve vedení měst - a radikální levicí a marxisty, kteří vítají toto jejich selhání, neboť je jako málo radikální chtějí vykopat ven.

Co však nastane pak?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky