Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Povinná solidarita: Necháme se raději podplatit - nebo donutit? Orwellův newspeak. Bude EU kšeftovat s bílým masem? Zásadní rady pro světlé zítřky. Vzpoury náklaďáků. Hlavně nepropadněme xenofobii

Povinná solidarita: Necháme se raději podplatit - nebo donutit? Orwellův newspeak. Bude EU kšeftovat s "bílým" masem? Zásadní rady pro světlé zítřky. Vzpoury náklaďáků. Hlavně nepropadněme xenofobii

25. 9. 2020

Tisk článku

Tomáš Vyoral komentuje nové nápady z dílny Evropské komise a připojuje několik rad do situace, jestliže se je Lejnové a našim kolaborantům podaří realizovat

Vůdci EU začali fušovat do obchodu s „bílým“ masem. Inženýr, jaderný fyzik či „nezletilé dítě“ z Afriky či Blízkého východu jsou v nabídce za 10 tisíc eur. Samozřejmě plus, protože o překvalifikované není příliš zájem. 

„Pokud přijmou běžence z přetížených zemí či lidi zachráněné na moři, dostanou na každého člověka příspěvek 10 tisíc eur (270 tisíc korun),“ informoval iDnes v článku: Přijetí uprchlíků bude možné nařídit. Musíte být solidární, říká šéfka Evropské komise.

Takže nepokrytý obchod s lidmi.

Jen se nenechte zmást. Navzdory tomu, jak nám většina uvědomělých a slunečně pseudohumanitních médií či novinářů (typu Palaty, Peheho, Fendrycha, Navary a dalších) i politiků léta vnucovala představu multikulturního ráje, obohacení demografického i ekonomického, pravda a láska o ní zvítězila. Nebo jsou snad oni výše zmínění jen natolik překvalifikovaní, že o ně není zájem, a za každého přijatého země dostane ještě zaplaceno?

Vzpoury náklaďáků

Nebo si spíš Evropané všimli jistého nárůstu nepřizpůsobivosti, útoků nožem a vzpour osamělých náklaďáků, které nesouvisí, nemají nic s ničím a už vůbec ne s náboženstvím lásky? Ostatně už i nás, kde prý žádní nejsou, si jeden Afričan, samozřejmě psychicky nemocný, jak jinak, vyšlápl na nezletilou holčičku, za což dostal směšné čtyři roky all inclusive v našem vězení.

„V případě výjimečného přetížení některé země, které ostatní státy nezvládnou vyřešit na základě dobrovolnosti, by přišla na řadu ‚povinná solidarita‘. V jejím rámci by EK mohla připsat členské zemi část z počtu běženců určeného na základě výkonu ekonomiky a velikosti populace. Stát by pak je pak musel přijmout nebo zařídit jejich návrat domů,“ píše se dále v článku.

Orwellův newspeak jak vyšitý. Diktát jako povinná solidarita. Kde je teď hrdinný Tchajwanec Vystrčil (a jeho obdivovatelé), který chce Čechům narovnat páteř a ČR jako svobodnou a nezávislou zemi? 

Pro všechny případy vám všem doporučuji si přečíst následující zásadní rady, které se nám budou hodit, až náboženství míru pohltí celou Evropu.

Čtěte ZDE: Jsou zde: Pustili jsme je dobrovolně. Výročí záchrany Evropy. Měli bychom se za osvobození od Turků stydět? Neznat dějiny - znovu je prožít. Padli za nás. Dědicové vítězů proti bažinám? Shromáždění "extremistů"

Bezpečnostní sedmero

  • Rada 1: na délku paže
  • Rada 2: dále od kolejiště
  • Rada 3: mimo dosah meče
  • Rada 4: reflektovat automobily, zejména ty splašené
  • Rada 5: vyhnout se místům s vyšší koncentrací lidí
  • Rada 6: vyhnout se venkovním prostorám
  • Rada 7: úprk na zaprděný východ

Univerzální rady

Semknutí, nasvícení, dodání si odvahy, udržení si hodnot, nepodlehnout nenávisti, xenofonii a hnacismu, nenechat se zblbnout populisty, slunce v duši.

Doporučované rady jsou nejdůležitější zejména pro následující země (řazeno sestupně): Švédsko, Francie, Německo, Velká Británie

Pro ty méně chápavé, se vší úctou, nic s ničím a nesouvisí! Jednou provždy nesouvisí!

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor o Rajchla? Konečná válí! Nedělejme fauly. Jak debilizovat mladé? Rozpadne se EU sama, nebo jí k tomu musíme pomoci? Slovo je tu navždy

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor...

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je tu opět inovace podvodů před prezidentskými volbami. Nejsi občan? No a co? Tady máš řidičák - a běž to tam hodit! Tam ilegálové. U nás Ukrajinci?

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky