Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Arabská strana Švédska: Nemáte tu co dělat, vaše země už neexistuje! Vystěhování z vlasti? Na programu mísení ras. Žádný chalífát, ale socialismus. Co na to muslimské gangy? Jednoho dne také u nás?

Arabská strana Švédska: Nemáte tu co dělat, vaše země už neexistuje! Vystěhování z vlasti? Na programu mísení ras. Žádný chalífát, ale socialismus. Co na to muslimské gangy? Jednoho dne také u nás?

25. 9. 2020

Tisk článku

Dmitrij Bavyrin se pozastavuje nad levicovým politickým zaměřením zástupců arabské komunity ve Švédsku a zamýšlí se, nakolik to koresponduje s extrémistickými požadavky fanatických muslimů

Arabská strana Švédska požaduje vystěhování domorodého obyvatelstva, které je kritické vůči imigrantům a ideologii „rozmanitosti“. To platí především pro švédské důchodce. Země už dříve zaznamenala prudký nárůst pouličního násilí, antisemitismu a svévole ze strany etnických skupin organizovaného zločinu, což ostře kontrastuje s obrazem prosperující Skandinávie. 

Co Švédsko ještě čeká?

Švédsko bez Švédů

Arabská strana Švédska byla zaregistrována před necelým měsícem, ale diskutuje se o ní i v zahraničí. Uvedená imigrantská strana se totiž snaží prosadit hesly, v nichž požaduje vyhnání ze země těch Švédů, kteří nesouhlasí s principy multikulturalismu a etnické rozmanitosti.

A takových je v zemi nejméně pětina: ve volbách v roce 2018 získala třetí místo a 19% hlasů strana „Švédští demokraté“, která se zasazuje o tvrdé omezení imigrace.

Nemáte tu co dělat. Vaše Švédsko, které byste chtěli vrátit, je navždy pryč,“ vyhrožuje tajemník Arabské strany Krar Al-Hamede, který se stal jejím mluvčím a jako hlavní platformu předvolební kampaně si vybral Facebook. Podle jeho názoru bude takové přesídlení dobré pro všechny, zejména pro švédské důchodce, pro něž je obzvlášť těžké vyrovnat se s novou realitou.

Novým domovem se jim může stát Polsko, Nový Zéland nebo Thajsko a švédský stát musí na sebe vzít veškeré těžkosti a výdaje spojené s přesídlením nedostatečně tolerantního domorodého obyvatelstva na nová území.

Krar Al-Hamede je ovšem přesvědčen, že žádné domorodé obyvatelstvo v podstatě neexistuje: „Absolutně všichni jsme imigranti v té či oné generaci a našim společným úkolem v blízké budoucnosti je vzájemně se mezi sebou smísit pro život v míru a harmonii.

Někteří obzvláště konzervativní Švédové by však měli být ze země vyhnáni násilím – a to za otevřený šovinismus vůči menšinám. Pro blízkou budoucnost Arabové slibují, že předloží seznam švédských výtečníků hodných podle jejich názoru takového osudu.

Nehoráznost podobného programu otřese pouze těmi, kdo mají ke Švédsku hodně daleko. Avšak ti, kteří o něm něco vědí, pravděpodobně jen pokrčí rameny a řeknou: „Všechno k tomu směřovalo.“ Severní království je již dlouho spojováno s rájem migrantů, kteří onen ráj převracejí v peklo.

Čtěte ZDE: Švédsko: V “citlivých oblastech” zní Kalašnikovy. Země je ve válce s migranty. Proč bojuje jenom jedna strana? Společnost problému nerozumí a neřeší jej. Co na to vláda? Z Malmö nový Bejrút. Stále náš vzor?

Zkoušené Malmö

Nedávno dánští aktivisté zneuctili dva výtisky Koránu – jeden spálili, s druhým zkoušeli hrát fotbal. V reakci na to se srotilo velké protestní shromáždění, avšak nikoli v Dánsku, ale na druhé straně Öresundského mostu – ve švédském Malmö. Účastníci demonstrace si „vylili zlost“ na infrastruktuře města a přitom zpívali protižidovské písně.

Arabská strana se již k tomuto incidentu vyjádřila: Za odstranění následků drancování musí zaplatit dánští provokatéři.

Výše uvedený Krar Al-Hamede také žije v Malmö – ve třetím největším švédském městě, kde polovinu populace tvoří imigranti a jejich děti. Malmö má pověst hlavního města kriminality ve Švédsku a je obzvláště bohaté na čtvrtě, kam sanitky a komunální služby neriskují vstup bez policejní asistence.

Švédsko navzdory absolutní umírněnosti každodenního života vyniká v celé Skandinávii vysokou mírou násilné kriminality, jejímž hlavním zdrojem jsou skupiny organizovaného zločinu a pouliční bandy seskupené na etnickém principu. Nikoho tu nepřekvapí ani útoky na věznice za účelem vysvobození místních „autorit“, nebo házení granátů na policejní služebny.

Ozbrojené loupeže a pouliční střelba patří ke každodennímu koloritu. Podle odborníků byla více než čtvrtina všech trestných činů ve Švédsku v období 1995–2016 spáchána členy barevných gangů. Leč teprve v loňském roce předseda vlády Stefan Löfven poprvé uznal souvislost mezi imigrací a vzestupem organizovaného zločinu. Debata kolem toho se v posledních letech prudce vystupňovala, protože z hlediska celkové populace přijali Švédové více uprchlíků (skutečných i údajných) z Blízkého východu, Afghánistánu a Afriky než kterákoli jiná země v Evropě.

Dalšími důsledky politiky „otevřených dveří“ jsou antisemitismus a islamismus, jejichž hlásné trouby opakovaně požadovaly zbavit Švédsko od Židů a nevěřících. Nicméně tito křiklouni byli vnímáni jako extremisté a podle toho k nim bylo přistupováno. Nyní však chce naprosto legální Arabská strana Švédska jít s podobným programem do parlamentních voleb v roce 2022.

Žádný chalífát

Stereotypy nás nutí vidět za touto politickou stranou tytéž aktéry – organizovaný zločin, etnické gangy a radikální muslimy, ale ve skutečnosti je to mnohem exotičtější šelma schopná rozdrásat jakékoli stereotypy.

Po přečtení programu strany se vám nevybaví ISIL ani chalífát, ale hrdina SSSR Gamál Násir a Martin Luther King z období boje Afroameričanů za občanská práva.

King mimo jiné povzbuzoval černochy, aby se stali důstojnými členy společnosti. Arabská strana zase nakládá na své potenciální členy i podle standardů imigrantských komunit drakonické požadavky: členové strany musí absolvovat ve Švédsku minimálně střední školu, nebo lépe univerzitu, a nejen nemít záznam v trestním rejstříku, ale ani žádná policejní předvolání za posledních pět let.

Navíc tato politická strana, která se prohlásila zástupcem arabského lidu, je považována za socialistickou.

Její symbolika je odvozena od obrazů arabské architektury a červená barva v ní označuje socialismus. Něco podobného se táhne již od dob panarabského hnutí na Blízkém východě a v Africe, které rovněž spojilo nacionalismus s myšlenkami marxismu a díky této směsce získalo podporu od tehdejšího Sovětského svazu.

Jiná věc je, že režimy Násira, Asada, Kaddáfího, Husajna a dalších nemohly při vší snaze jít tak doleva, jako to činí současní švédští Arabové. Členům jejich strany je zakázáno jakékoli náboženské profilování (což je logické pro nekonfesní nacionalisty, ale pro chalífát nemyslitelné), přitom do svých řad zvou ženy, Židy a gaye. Některé teze jejich programu dokonce přímo hovoří o podpoře feminismu a boji za práva sexuálních menšin.

Jinými slovy, Arabská strana Švédska je velice daleko od vousatých mužů, kteří sní o zavedení práva šaría všude v Evropě, a v rozporu se svým názvem se maximálně přibližuje ke globální levicové internacionále, kam patří také „Antifa“, která nyní drtí „imperialistické Spojené státy“.

Zbývá zamyslet se nad tím, jak nebezpečný je tento výbušný ideologický koktejl nejen pro Švédsko.

Čtěte ZDE: Švédská vláda ztratila kontrolu nad zemí: 120 pumových útoků za půl roku. Integrace migrantů v praxi. "Otevřeli srdce”, a teď to mají. Každý den 20 znásilněných. Okrádání dětí. Proti tomu ale Greta nestávkuje

Komu to má prospět?

Na jedné straně je třeba vědět, že ve Švédsku založit stranu je a není snadné. Je jich tu několik stovek a dlouho tu už je strana imigrantů i strana feministek, strana těch, co volají po sjednocení s Dánskem a Norskem, i těch, kdo chtějí nezávislost pro jižní provincii Skánii (mimochodem, Malmö se nachází právě tam).

Arabská strana se tudíž může snadno připojit k řadě několika malých stran, o které se nikdo nestará. Ale při troše štěstí může i „vystřelit“ nahoru.

Faktem je, že arabská diaspora, na níž členové strany apelují, je ve Švédsku zvláště významná. Švédové ochotně přijali uprchlíky z Iráku, takže už v roce 2010 bylo až 5% švédských občanů arabského původu. Nyní po migrační krizi vyvolané válkami v Sýrii a v Libyi je jich mnohem více.

Ale protože stále mluvíme o tolerantním Švédsku, je mnohem snadnější a slibnější prosazovat tam arabské zájmy pod současnými ultralevicovými slogany než v „šaría balení“ – dokonce i někteří Švédové jim mohou dát hlas. Strana proto má teoretickou šanci dostat se do parlamentu, když se prodá arabské diaspoře jako sociální výtah a levičákům jako ideologický spojenec v boji proti kapitalismu, imperialismu, fašismu, sexismu atd.

Čí zájmy bude ve skutečnosti prosazovat a jak do toho mohou být zapojeny etnické zločinecké skupiny disponující zdroji a hledající politický vliv, to je jiná otázka. Švédi na to budou muset hledat odpověď, dokud ještě nebyli ve jménu „nové spravedlnosti“ vystěhováni na Nový Zéland.

Na druhé straně se nelze ubránit dojmu, že vše zavání agendou globalistů vyjádřenou Kalergiho plánem na křížení ras a genocidu původních národů Evropy. Zakládat strany prosazující projekt globalistů pod falešnou vlajkou patří ke specialitám světových elit již od doby vzniku Protokolů sionských mudrců. V případě úspěchu lze očekávat, že podobné Arabské či Africké strany porostou v celé Evropě jako houby po dešti. Globalisté tak zabijí dvě mouchy jednou ranou: zničení civilizace bílého muže a rozředění islámského fanatismu. 

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky